Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
na vegre sikerult venni 1 -t ^^ ofc magyarorszagon nem lehetett kapni sehol 😞

[/me happy]

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Taranov
Én nem tapasztaltam ilyet, legfeljebb csak azt, hogy ott, mivel nem ilyen rossz az anyagi helyzet, talán nem téma, hogy kin milyen márkájú cucc van, ezért menõzésre talán nem is vesznek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

LordVenom
Ettõl függetlenül az én tapasztalatom,hogy jó minõséget képviselnek. Az meg,hogy olaszországban mit hordanak a csöves kölykök,az marhára nem érdekel itthon. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

I.C.ram
Nekem is kb ez a véleményem. "nyugaton" ezek a márkák iszonyat középszerûek. Minden suttyún ilyenek vannak, akik a gyárból szabadultak. Idén nyáron voltam Olaszországban, hát minden kis csöves kölykön ilyen volt. Az ottani boltokban filléres árakon adják ezeket.
LordVenom
Azért ezzel csak részben értek egyet. Nekem szinte csak ezektõl a divattervezõktõl vannak ingjeim,és évek után is megõrzik ÁLTALÁBAN a minõségüket. Nem a lakótelepi haverok elõtti menõzés miatt vásárolom ezeket,hanem mert a munkámból kifolyólag csak ingben vagyok egész nap,és szükségem van a minõségre. Ezekkel meg vagyok maximálisan elégedve.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Mike at home
szerintem meg mindegy melyik

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

whining
Vidéki fiú felmegy a nagyvárosba? 😄
Mammut, utána 4-6-ossal mehetsz is tovább a Westendbe. Ha nagyon ráérsz, vagy nem találtál semmit, akkor Aréna.

náérdekel, htx. :-c

Csuhai G
Westend vagy Aréna Pláza. Inkább Westend. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Viktorr
Pesten melyik plázába érdemes elmenni,melyikben nagyobb a választék?(Mustang,Retro,Devergo stb márkákból)

Lteebee
Nekem szép radiátorom van és tervezek szép szekrényt is.
Adidasom nincs 😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Gnome
milyen szép autentikus szõnyegetek van!

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Csak az Adidas Samba! 😊

PSN ID: Lord_Mortanius

neevous
A 4U-kban mintha lehetne kapni...nem biztos.

Gnome
pesten van meg debrecenben máshol nemtudok üzletrõl

prezi
van valahol üzlet ?! only pest ?

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

magus
vettem egy tök jó szürke kapucnis zipzáros kardigánt a pull and bearben a vörösmarthy téren 6500-ért, az utolsó xl-es, szerintem jó vásár volt

Gnome
www.scotch-soda.com ....én nagyon odavagyok most értük ha lehetne csak onnan öltözködnék...és sajnos nagyonsokszor elõfordul h ha betérek a 4uba már más boltra nemis marad zsém.

Gladiator
premiere outletben volt pár hasonló féle kabát normális áron, szal ha még érdekel talán megéri oda elmenni. viszont GL outletben egyáltalán nem volt ilyen, ott ne keress.

GTheo
Megvéve 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

The Garrett
puma pulcsim nekem is jol megnyult kb 1 honap alatt :S többetseveszekolyant 😛

Ezt ki mondta? Nekem van egy retro pulcsim és hát kb 2 éves de olyan mint újkorában. A Puma, Levi's, SPF pulcsiaim meg 2 mosás után kifakulnak megnyúlnak stb

Csuhai G
A Vagabond-tól kaptam egy E-mailt, miszerint 10.000 FT értékû vásárlási utalványt kaptam. Szeretném megkérdezni a Vagabond tulajoktól (ha van itt ilyen), hogy ti is kaptatok ilyen e-mailt? Mert szívesen megvenném EZT a cipõt, de teljes áron nem venném meg. Nos kicsit félek attól, hogy beégek a boltban, ezért kérdezem. Ez nem valami csúnya spam?

UI: véleményeznétek a belinkelt cipõt? Tudom,tudom, az a lényeg, hogy nekem tetszen, de azért érdekel mások véleménye is. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Teljesen egyetértek.

magus
lol.persze. kezdjük

armani - minden bedbõl szabadult vasalthajú idiótán az van
d&g - minden (nem viccelek) minden cigányon d&g hamisítvány van, senki sem érdekel, hogy eredeti-e vagy nem, egyszerûen nem veszel d&g-t, amiért régi hombár mercit sem
retro - a retro híres arról, hogy azok a termékek mennek oda, amik hibásak és megpróbálják eladni. ja meg arról is híres, hogy fél év után dobhatod ki.

Versace, Gucci, Hugo Boss-hoz nem sok közöm van, csak ebben a kelet europai blokkban, ahol mindenki gazdagabbnak akar látszani mint amilyen, csak itt számítanak nagy márkának, csak itt vagy a lakótelepi haverjaid elõtt májer ha ezekbena cuccokban rohangálsz. persze vannak jó cuccaik, csak amennyire itt felviszik az árát az olyanok miatt mint te, annyiért nem érdemes megvenni

mrbaba
A legjob márkák az Armani, D&G , Retro, Tom tailor TH, Versace, Gucci, Hugo boss... igaz kicsit drágák..de jook

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

The Garrett
azaz, most nézem hogy már kész az arenaplaza.hu is, onnan puskaztam ^^

a pulcsi amugy ilyen marka>basics modell... sima környakas, semmi extra mintaval... szeressük az egyszerû dolgokat 😊

Brolly
Peek&Cloppenburg?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

The Garrett
ott vettem enis pulcsit a héten, de szerintem vissza fogok még menni, nagyonjó ingjeik vannak :o

(arenaban az a 2 szintes bolt a bejaratnal( f001), nemjut eszembe a neve nekemse XD

magus
a másikra, a c&a-val szemben van az arenaban

GTheo
Rohadt jóó 😊 És nagyon kényelmes, zoomos betét van benne, nagyonnagyonjó. Most vettem 1 hete egy Nike air zoomos stoplist, az is rohadt kényelmes... ezek a zoomos cuccok nikeban elég jók... adidast én is jobban bírom mert 1xûbb de kezd jobb lenni a nike... Mondjuk kivan egyenlítve mert 3 adidas 3 nike cipõm van 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Bandee1987
C&A-ra gondolsz, nem?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

reaper4
nem rossz, csak drága és nem adidas 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

GTheo
A legalsó feletti cipõ, 27 990 Ft. Eszméletlen jól néz ki, téli cipõnek tök jó.
http://www.playersroom.hu/nike.php?categoryid=0

magus
Zara-ban vannak ilyenek, vagy abban a nagyon nagy boltban az arena plazaban a bejaratnal, nem jut eszembe a neve. vorosmartyban es arenaban nezz korul, ott vannak ujszeru boltok, ha valaki megunta az adidast meg a newyorkert, vagy a h&m-et

Gladiator
ha esetleg még valaki tud ilyen oldalt, ahol hasonló stílusú kabátokról találok árat, meg képet, az ne tartsa megában😊 Outletbe érdemes kinézni "öltönyszerû" kabát ügyben?

Gladiator
asszony keresgélt nekem pesten és elméletileg new yorkerben talált 27000ért ilyesmi kabátot, de én még nem láttam, azért próbáltam az oldalán megnézni, de olyan amilyet õ mondott nem volt.

Brolly
úgy látom nem nagyon szereted a feltünõ cuccokat😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

FlyHigh
Én ott sohasem találtam semmi jót, tiszta disco feeling az egész, csillog villog minden😄. Az összes Fishbone, Smog írtó ronda. Valami vagy tapad, vagy túl van csicsázva. Csúcsminõség csilli-villi nélkül: Columbia, Fundango, Oakley, Fox.(az originals-os adidasokban még elmegy egy-egy aranyszínû tulipán)

Thrash \'Till Death

Taranov
C&A

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

találtál valamit? Kb. 2 hónapja keresek hasonló árfekvésben ilyen kabátot ... eredménytelenûl.

magus
sose volt jó

Gladiator
én meg még soha😊

u.i.: kösz a linket, .com-ra tök mást dobott ki.

GTheo
Egyre szarabb a Newyorker :\ régen volt pár egész jó cucc, mstanában kb semmi... Mondjuk lehet inkább az ízlésem lett más jobb 😄
1 éve nem vettem ott semmit

Csuhai G

Gladiator
A New Yorker honlapjának nem tudjátok mi a címe? Se google-lel, se máshogy nem találom. Köszi

GTheo
Nem Outletben vettem, de a Levis 20 volt, a Wrangler 18, a Blend meg 12rõl volt leárazva nemtommennyire.
Outletben Oneill sídzsekit vettem, 50 lett volna, de féláron volt.... 😛

Lteebee
Mennyiért kaptál nadrágot?
Farmer?

Lteebee
Inkább az jellemzõ, hogy hamarosan büntethetõvé válhatsz, ha lebuzizol valakit.

Gnome
Tommy cipõm van megvok vele elégedve nagyon így télre...egyébként Kanadában nagyonfelkapott márka..minõségben nincs gond sztem..

Lacoste polokrol meg sztem csak akkor éri meg venni ,mégha 8ezerért is ha direkt beakarsz szerezni egyet csakazértmerlakoszt...9ezerért már olyan pólókat tudsz venni 4uban hcsak nézel😛....most voltam nemrég vettem ingeket meg mellényt nagyonjo cuccok jöttek most oda...csak ahogy figyeltem egy 5össel megdobták az árakat...és rájöttem h zakot nem vennifogok hanem szabatok..olcsobban is kijön és rámszabják^^