10072
-
#7586 bár a piros rész nem jön be de am télleg zsír :) -
#7585 fasza! mennyibe volt ? -
Rogerke #7584 Itt az ujj cippőm :D
igy a régit nyugott szivvel használhatom deszkázásra >:P
-
#7583 Boss cipőt, hát nemtudom talán a Humanic-ben láttam vagy Deichman, de még Boss boltban nézd meg 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 15. -
pero001 #7582 Szevasztok!
Kinéztem magamnak még régebben ezt a cipőt, de akkor nem tudtam megvenni...Most meg van rá a pénz de most meg sehol nem találom:S csak ebay-en de a gyereknek nincs 46-osba. Valaki nem tudná megmondani hol lehet megszerezni?
cipő -
#7581 link -
#7580 Ez mennyibe fáj ? -
#7579 Ennyi? :)))
Én kicsit bonyolultabb dolognak gondoltam. Mindenesetre köszi a gyors felvilágosítást. ;) -
#7578 Hát nekem a téglalap alakúak közül
ez tetszik a legjobban.
Bár nekem a hagyományos kör alakú karóra jobban bejön, én karácsonyra néztem ki ezt:
-
#7577 amúgy -
#7576 Azt mondja meg valaki mi a szart jelent az az "am" néha,amit a mondatok elé beszúrnak egyesek. Én vagyok elavult a magyar szlengszavak terén,vagy mi a tököm az? Esetleg délelőtt? :)))
Ja,és bocs az offért,de épp itt láttam megint egy Am-ot,és gondoltam itt tud valaki értelmes magyarázatot adni rá. ;) -
#7575 Valaki tudna nekem ajánlani valami jó órát?:D
Ami tuti : fém csatos
nem kör alakú, hanem téglalap
kb max 50ért szerintem.
Police órákkal szemezgetek most... -
#7574 jajj, most ezzel a kertes képpel vagy kiakadva?:D
próbababán csak jobb megnézni egy felsőt vagy nadrágot mint egy fogason:P
Meg ha dicsekedne a ruháival, akkor egyből írná az összeget is, hogy mennyibe vette, de ha jól emlékszem, akkor mindig kérdezték, és csak úgy mondta az árat :P
nah mindegy, hagyjuk
comete classic daylight, nem tudja valaki véletlenül mennyibe kerül pesten, mert neten sehol sem találok árat :@
-
skanky #7573 Nagyon sukár vagy... Jobb cuccokra nem tellik? -
#7572 Sztem halkulj el haver.. m -
DlESEL #7571 De már megmutatta egyszer... elfelejtette? -
#7570 Értem, köszönöm szépen.:) majd megnézem.. de még egyelőre megvárom a rendelt cuccok eredményét, mert azok tényleg jobbnak néznek ki.. -
#7569 Megmutatni, hogy milyen ruhát vettem, ez egyáltalán nem dicsekvés. Ilyen alapon akkor itt mindenki büszkélkedik aki berak az újonnan szerzet ruhájáról egy képet.
Meg sztem ha nagyon dicsekedni akarna valaki, akkor venne egy Armanit vagy Cavallit és azzal tenné meg úgy, hogy még ki is hangsúlyozza, hogy mennyiért vette, szerintem...
Nah mindegy.
-
DlESEL #7568 Most őszintén, te miért raknál be képet? -
Sekler #7567 Van egy hely ahol tudsz Lonsdale-t venni Miskolcon. 13 000 Ft körül lehet szerintem ezt a polót. A villanyrendőrtől nem messze van, a centrum felé a bal oldalt (ha lefelé mész) valami photo hall shop mellett egy kis kapualj:) -
#7566 Most komolyan azon akadtál fenn, h 2 napja írtad a hozzászólásodat és van aki még csak most reagált rá, komoly vagy. Abba persze nem gondoltál bele, hogy van aki nem netezik naponta...
Am meg próbáld elfogadni, hogy mások megtehetik azt amit te nem.
Ja és Jagumo nem dicsekvés céljából szúrta be a képeket, ha úgy jött le akkor sajnállak. -
#7565 még énis gyerek vagyok:D -
#7564 igazábol leszarom ki kinek a pénzén vesz bármit is , örülök ha beteszi hátha megteccik aztá veszek én is :D -
DlESEL #7563 2napja írtam, és csak most szúrja a szemeteket? végülis ha más is megkérdezi, én miért ne, mi?
Amúgy nekem mindegy hogy kinek a pénzéből veszi, de ha minket is pénzelnének, mi is telelennénk márkás szarokkal, és 500kép lenne rólunk a topikban... -
#7562 Mi közöd van Neked hozzá, már bocsáss meg? -
Phat Smoker #7561 nem tökmindegy neked, hogy mit vesz és kinek a pénzéből ?
szerintem semmi közöd hozzá! -
#7560 baj, ha nem a saját pénzéből veszi a ruháit? -
#7559 Sziasztok!
Az American Eagle gatyákról mi a véleményetek?
Én egy ilyet szeretnék most:
-
Cat #7558 sztm meg pont az övcsat a legbénább, nagyon gyerekes :) -
#7557 Ok, megvárom.:) -
#7556 szenksz' -
#7555 ez az öv még mindig igen jól néz ki :D -
#7554 az övet a nyári munkapénzemből vettem vagyis annyak egy részéből , de am. nem :) -
DlESEL #7553 gondolom nem dolgozol meg a pénzért, amiből veszed ezt a sok szart -
Phat Smoker #7552 szerintem bootcut lesz -
#7551 Nike Tennis Classic -
#7550 ez milyen csuka? :) -
#7549 nemtudok rá "szakszavat" de itt Vácon vettem a Saxoo boltban, tökjó bolt mert lehet csomófajta márkát kapni, Pepe Jeans, Saxoo, Mondo, RichField, Cipo Baxx ez a naci Pepe Jeans , de érdekes szabása van kicsit bő de mégsem szerintem üt :DDDDDd -
mate317 #7548 Ez milyen szabású farmer? Bootcut? straight? boggy? nemtom mik vannak. -
Phat Smoker #7547 a pólók premium minőségű, extra puha cuccok!