Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.artdesignportal.com/fit-striped-shirt_386_0_AdID_10267615.html
És ilyen a pulcsi: ( a fekete)
http://www.topsport.hu/index.php?cat=148&gyarto=&nem=f&meret=&id_termek=42691
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
így mivel egyik márkának sincs az összes boltjában ugyanaz az árukészlet, ezért egyáltalán nem biztos, hogy te egy olyan inget vehetsz 5000-ért az Espritben, amilyet GTheo vett, vagy olyat, amelyik tetszik.
Egyébként egyértelmûen menõzés szaga van, mivel nem írta konkrétan a típust sem, meg semmit. Csak hogy Esprit.
A kép még talán érdekes is lenne.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ha most inget szeretnék venni, személy szerint érdekelne, hogy hol vette 5k-ért az Esprit ingét...
sensation whitera szeretnéd? <#lookaround>#lookaround>
Valaki rendelt már ruhát a Quelle-rõl? Mi a véleményetek róla? Jó minõségû ruhái vannak? Kinéztem most egy nadrágot, de mivel nem túl olcsó (pk-val együtt 10.000FT), ezért kicsit félek a megvételétõl.. Kép a nadrágról:
Tehát akinek van bármilyen tapasztalata a bolttal kapcsolatban, kérem ossza meg velem. 😊
Köszi!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
És ebben a médiában igenis probléma már a feszegetés is.
Van, amirõl beszélni sem szabad és lassan gondolkodni sem.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Kéne nekem is annyiért, ha hosszúujjú.
A westendben leárazva 8-9 ezer😞
Maradjunk a melyik ruha miert jó / miért nemjó / hol lehet kapni sablonnál, abban kevesebb lehet a sértõdés mindkét féltõl...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Esprint ing 5100 Ft
O'neill pulcsi 11500 Ft körül
Az ing 10rõl volt leárazva, a pulcsi asszem alapból 16 volt.
nem a feszegetés a probléma, hanem a kérdésfeltevés mikéntje, és a kérdésekre talált válaszok
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szóval nem szeretem a bõrkabátokat. Amit utoljára linkeltem, olyan kabát kéne, csak félek USAból rendelni, mert mi van, ha szar a méret?
Ez is baromira tetszik. 199.99 USD USA-ban. Sok zsebe van, jó a szine. Móka lenne, ha lenne felvarró is rajta 😊 Highway Patrolos vagy valami ilyesmi. Szeretem nagyon az amerikai formaruhákat 😊
😛
Mi bajod van vele? Szerintem zsírúl néz ki. Nem olyan fos, mint a magyar rendõri "egyenruha" (kukásmellény kb)
Jelenleg egy Sherpa kabátom van, amit még akkor vettem, amikor itthon azt se tudták mi az a Sherpa, de nem vagyok vele megelégedve. Jobban szeretem a derékigérõ kabátokat. Ennek a rendõrkabátnak meg tetszik a szabása nagyon.
A Hitlerjugendes barnásra a cserkészeken?
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

2 típus között vacilálok, segítséget kérnék tõletek, melyiket érdemes.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mi a véleményetek az Energie márkáról? Milyen a minõsége? Megéri az árát? (Amúgy az Arena Plázában lévõ információs táblákon "Energy" van írva, ami szerintem elég lol 😊 )
bár a legnagyobbat akkor pislogtam, mikor a 25 dollaros Guess polomban bementem a Guess boltba, es mikor meglattam a 70.000 Ft-os árcímkét a kabáton. Aztán röhögve kijöttem, hogy ezt ugye õk sem gondolják komolyan.