Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Megtaláltam az inget, ilyet világoskékben.
http://www.artdesignportal.com/fit-striped-shirt_386_0_AdID_10267615.html

És ilyen a pulcsi: ( a fekete)
http://www.topsport.hu/index.php?cat=148&gyarto=&nem=f&meret=&id_termek=42691

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Taranov
Tényleg elnézést kérek emiatt, úgy tûnik, hogy csak nekem bántja a szemem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Bocs, nem gondoltam, hogy bárkit is érdekel. Szerintem egyébként bármelyik Esprit boltban lehet kapni inget, de nyilván nem egy árban vannak, és feltételezem, hogy senki nem úgy választ inget, hogy Esprit legyen, vagy Tom Tailor legyen, vagy bármilyen legyen, hanem annak alapján, hogy hogyan néz ki, milyen anyagból van.
így mivel egyik márkának sincs az összes boltjában ugyanaz az árukészlet, ezért egyáltalán nem biztos, hogy te egy olyan inget vehetsz 5000-ért az Espritben, amilyet GTheo vett, vagy olyat, amelyik tetszik.

Egyébként egyértelmûen menõzés szaga van, mivel nem írta konkrétan a típust sem, meg semmit. Csak hogy Esprit.

A kép még talán érdekes is lenne.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

neevous
Antiszociális-e vagy, vagy zavar, hogy egy rovátkával többet kell görgetni a görgõdön?
Ha most inget szeretnék venni, személy szerint érdekelne, hogy hol vette 5k-ért az Esprit ingét...

netrõl ruhát rendelni nagyon zsákbamacska dolog, én már megszívtam párszor..

sensation whitera szeretnéd? <#lookaround>

Csuhai G
Sziasztok!
Valaki rendelt már ruhát a Quelle-rõl? Mi a véleményetek róla? Jó minõségû ruhái vannak? Kinéztem most egy nadrágot, de mivel nem túl olcsó (pk-val együtt 10.000FT), ezért kicsit félek a megvételétõl.. Kép a nadrágról:

Tehát akinek van bármilyen tapasztalata a bolttal kapcsolatban, kérem ossza meg velem. 😊
Köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

GTheo
Pécsi árkádban...Féláron vlt, hosszúujjú.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Lteebee
Nem, sajnos nincs másmilyen média😞

És ebben a médiában igenis probléma már a feszegetés is.
Van, amirõl beszélni sem szabad és lassan gondolkodni sem.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Hol kaptál 5 ropiért Esprit inget?
Kéne nekem is annyiért, ha hosszúujjú.
A westendben leárazva 8-9 ezer😞

GTheo
Jó csak ha beírom mellé akk az pár hszt megpazarol, mert mondjuk engem is érdekelt a tisza pulcsi hogy mennyi volt... na mind1, akkor máskor nemírom.

The Garrett
ha magadtol nem jonnel ra segitek: Azzal hogy beirod az árat is a dolgok mellé, amellett hogy senkit nem érdekel, még olyan hatást is kelt(het) másokban hogy itt akarsz menozni az x ezer forintos pulcsiddal, amit eddig se nagyon toleráltak a topikban szerintem.
Maradjunk a melyik ruha miert jó / miért nemjó / hol lehet kapni sablonnál, abban kevesebb lehet a sértõdés mindkét féltõl...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

GTheo
Ha bajod h beírtam h milyen ruhát vettem akkor máskor nemírom ha nemtetszik. Képet is akartam betenni de nem találtam MÉG...

Taranov
fantasztikus, köszönjük

GTheo
Tegnap voltam vásárolni, ezeket vettem:
Esprint ing 5100 Ft
O'neill pulcsi 11500 Ft körül
Az ing 10rõl volt leárazva, a pulcsi asszem alapból 16 volt.

Mike at home
van nem abban a médiában?
nem a feszegetés a probléma, hanem a kérdésfeltevés mikéntje, és a kérdésekre talált válaszok

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
US

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
te meg ne piszkáld szegényt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
miért akarsz rendõrnek látszani, Marci? 😊))

Lteebee
Melyik sereg?

Lteebee
Abban a médiában simán fasiszta, de legalábbis büdös náci vagy, ha valós problémákat feszegetsz😊

Punker
propper táblázat (a propper a sereg hivatalos beszállítója)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Majd akkor utána kérdezek. 199 USD nem sok egy ilyen kabátért szerintem. 35ezer forint. Mondjuk a minõségére kiváncsi lennék.
Punker
én onnan rendeltem most zubbonyt mert európában nem beszerezhetõ, teljesen jó táblázatok vannak.

I.C.ram
Mert nem szeretem a bõrruhákat. Az olyan anettkás... 😄

Szóval nem szeretem a bõrkabátokat. Amit utoljára linkeltem, olyan kabát kéne, csak félek USAból rendelni, mert mi van, ha szar a méret?
Taranov
Nem gondoltam konkrétra, csak olyan gyakran felmerül a médiában mostanság, hogy ilyen-olyan szervezeteknek náci egyenruhájuk van 😊

Punker
miért nem veszel 1 rendes bõrdzsekit és kész?

I.C.ram
Bocsi...

I.C.ram
I.C.ram

Ez is baromira tetszik. 199.99 USD USA-ban. Sok zsebe van, jó a szine. Móka lenne, ha lenne felvarró is rajta 😊 Highway Patrolos vagy valami ilyesmi. Szeretem nagyon az amerikai formaruhákat 😊
I.C.ram
Megnéztem, de ott csak bomber-dzekit kapni, amit meg nem szeretek.
I.C.ram
Hát gondoltam, hogy beszerzek játszós ruhának egy Waffen-SS szerelést, de túl drágák 😞

😛

Mi bajod van vele? Szerintem zsírúl néz ki. Nem olyan fos, mint a magyar rendõri "egyenruha" (kukásmellény kb)

Jelenleg egy Sherpa kabátom van, amit még akkor vettem, amikor itthon azt se tudták mi az a Sherpa, de nem vagyok vele megelégedve. Jobban szeretem a derékigérõ kabátokat. Ennek a rendõrkabátnak meg tetszik a szabása nagyon.
Punker
reintex-en nézd meg.

Lteebee
Melyikre gondolsz?
A Hitlerjugendes barnásra a cserkészeken?

Taranov
Most nem a náci egyenruha a divat? Vagy te azt nem követed?

I.C.ram
Ilyesmire gondoltam amúgy:

Gladiator
szerintem valami military shopban érdeklõdj, bár nem sok esélyt látok magyarországon ilyen forgalmazására.

I.C.ram
Nem tudja valaki, hogy hol lehet amerikai rendõrdzsekit kapni? Olyan rendest. vállon felvarró stb. Mondjuk New Yorkit, és nem a mostanit, hanem kicsit régebbit. Nagyon kéne egy, nagyon emgtetszett.
Timbo
15000 :|

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

GTheo
Pulcsi nagyon bejövõs, mennyi volt?

Timbo
tudom 😄 azé félévente újítok 😄 aztáá ha dolgozok akkó rákõõtöm az éhbért... 😞 de hát vmit vmiért xd

Csuhai G
Tárgytalan.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Lteebee
Az official siteon elég rázós árak vannak.

Csuhai G
A válltáska mennyibe került? 😊

Timbo
naa hát õk az én kis gyermekeim XD

a másodikról egy kicsit nagyobb kép

szeretnék venni egy futócipõt, valami tartósat amit kezdetben hétköznap is gyõrhetek (amíg egybe van a régi)
2 típus között vacilálok, segítséget kérnék tõletek, melyiket érdemes.

The Garrett
Peek & Cloppenburg ban most van ilyen karácsony utáni leárazás, erdemes benezni ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Csuhai G
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Energie márkáról? Milyen a minõsége? Megéri az árát? (Amúgy az Arena Plázában lévõ információs táblákon "Energy" van írva, ami szerintem elég lol 😊 )

magus
hát én pislogtam egy picit az árakon ott.

bár a legnagyobbat akkor pislogtam, mikor a 25 dollaros Guess polomban bementem a Guess boltba, es mikor meglattam a 70.000 Ft-os árcímkét a kabáton. Aztán röhögve kijöttem, hogy ezt ugye õk sem gondolják komolyan.

Peek & Cloppenburg nem lehet rossz majd elnézek oda az aréna plazaban van