10072
-
#7626 hervisbe itt 6körül vannak a sima pólók..... -
#7625 Értem, de a Hervisben ami drága hely, 2ezerbe került egy Nike póló.. mind1 akkor, csak ajánljatok pólókat Nike-ból:D -
#7624 sok a ha :D -
#7623 hát ha lenne annyi pénzem akkor vennék minden fajtából hatot :D:D:D -
#7622 Hát ha 20-25 ezret adsz egy pulcsiért még jobban megszívod. :D -
#7621 ilyet már nemjátszok... :D erre nemlehet spekulálni mert ha akkor nemlesz akkor meg szívom :D -
#7620 :DD
Ha idei kollekció, akkor szerintem tél végén, tavasz kezdetén 15k körül lehet majd kapni. -
#7619 Nagyon sok, de az az oldal egy hülye az én övemet 99€-nak mutatta még nyáron és a boltban 13990 volt nyáron.. Szóval lehet reménykedni , most legfejebb nemveszem meg :D -
#7618 havermonak dettó ilyen van! ez tényleg rohadt jólnézki, és ilyesmit akartam hogy ott a Devergo felirat után ugymond nincs lezárva és az tetszett nagyon meg, és Replay amit kinéztem azis iylen tipusu (Y) :) -
#7617 na mondtam rakok képet :D
-
#7616 Tényleg nagyon jól néz ki, de 25 ezret kicsit sokallok egy pulcsiért. :) -
#7615 énis láttam multkor 2-őt ami tetszett WooDoo-ban, de én most kabátot veszek, és még arra sincs meg a lóvém, meg am. is van övem majd Replay-t szeretnék ott láttam egy jót.
Még viszont idén akarok venni egy energie pulcsit mutatok is képet: KATT Szerinjtem iszonyat brutál! :P -
gotchaaa #7614 Ez igaz. -
#7613 század annyian már lassan :| -
#7612 ennyi erővel tizedannyian hordhatnának csak deszkáscuccokat, mindenki más poser... :) -
soldier18 #7611 Ez igaz van aki csak azért veszi. Én pl életembe 2x kosaraztam és ha valaki megkérdezi hogy tudok-e nem fogok hazudni. Nem azért szeretem ezt a márkát mert kosaras hanem mert kevesen hordanak ilyet és jól néz ki. -
gotchaaa #7610 Meg az, hogy van jópár ember, aki azt hiszi, hogy ha ilyen cuccokat vesz föl, akkor majd jól tud kosarazni. -
#7609 képet ha nemfelejtem el holnap rakok fel:D -
#7608 Haverom hozott peströl Devergo övet fugeci :D igenyoo sztem -
#7607 uuuuu, szerváltam egy olyan Millionaire pólót u majd linkelek képet :O -
soldier18 #7606 http://www.starz.hu/k1x
Egy baj van vele hogy nagyon drága. -
#7605 2-3? :D szerintem annyiért nem árulnak, nekem van pár nike pólóm de arra emlékszem hogy a Joga Bonito-sat 7-ér vettem és a Just Do It-eset meg 6-ér a többit nemtudom de szerintem 2-3-ér nem naon fogsz találni még keszin ott a BuyWay-ban a Sport Outletben is 4-6k az összes póló -
#7604 Miért fontos, hogy fel legyen rajta tüntetve a Nike? :) -
#7603 utoljára 3 éve voltam nike boltba akkor egy egyszínű polo amiben volt egy 2 centis pipa került 5ezerbe :| -
#7602 Sziasztok!:)
Please ajánljatok jó féle Nike pólókat, amin fel van tüntetve hogy Nike és eredeti kéne, úgy 2-3 ezerig.. kettő kéne v. három.
De ha ilyen árban jobb van, akkor jöhet más is.
Hja, ha lehet akkor pulóvert is, kapucnisat.
THX.
UI.: Hervisben láttam 2ezerért egy Nike pólót, nem annyira tetszett.. -
Narusco #7601 szívesen :) majd ha elmész mondd el hogy milyen is ez az akció :) -
gotchaaa #7600 Ezaz, köszi. -
Narusco #7599 Zone / October West / Duna Plaza - Speed / 2008.10.11-10.19
ez van a címben, de nem tudom megnyitni a levelet. -
gotchaaa #7598 ZoneShop-tól kap még valaki hírlevelet rajtam kívül? Küldtek most nemrég egyet, hogy akciók vannak az egyik boltjukban, csak nem tudom pontosan, hogy melyikben, és hogy mikor, a levelet meg már töröltem.. -
geristar #7597 Én csak adtam neki 1 tippet, vagy vásárol ott, vagy nem, az már nem az én dolgom. Saxxo biztos hamisítvány, de a cipo&baxx lehet h nem, nem tudom. -
#7596 nem irta hogy eredeti kell neki -
#7595 azzal csak az a gáz, hogy még aki nem ért hozzá az is látja hogy kamuu^^ -
Narusco #7594 ismerem, azért kösz :) -
#7593 Hello!
Ez a itt a Billabong márka hivatalos honlapja : Billabong
Vannak pulcsik,pólók is! -
Narusco #7592 Október elsején nyílt egy Billabong bolt Pesten. Valaki volt már ott?! Nem tudjátok hogy csak szörfös dolgok vann ott vagy ruhák is? -
#7591 ehhez hasonló batikolt pólót lehet valahonnan rendelni? (az indianbolt.hu-n kívül) -
#7590 thx :)
gondolkodom valami hasonlón,az előző nyúzócsukám kezd szétmenni... -
Rogerke #7589 csak Mid. -
#7588 ez Mid/Hi, ugye? -
Rogerke #7587 20990- Volt de lehet kapni barnába is :D