10072
  • Gunnersboy
    hervisbe itt 6körül vannak a sima pólók.....
  • dragon11
    Értem, de a Hervisben ami drága hely, 2ezerbe került egy Nike póló.. mind1 akkor, csak ajánljatok pólókat Nike-ból:D
  • Gunnersboy
    sok a ha :D
  • Jagumo
    hát ha lenne annyi pénzem akkor vennék minden fajtából hatot :D:D:D
  • Csuhai G
    Hát ha 20-25 ezret adsz egy pulcsiért még jobban megszívod. :D
  • Jagumo
    ilyet már nemjátszok... :D erre nemlehet spekulálni mert ha akkor nemlesz akkor meg szívom :D
  • Csuhai G
    :DD
    Ha idei kollekció, akkor szerintem tél végén, tavasz kezdetén 15k körül lehet majd kapni.
  • Jagumo
    Nagyon sok, de az az oldal egy hülye az én övemet 99€-nak mutatta még nyáron és a boltban 13990 volt nyáron.. Szóval lehet reménykedni , most legfejebb nemveszem meg :D
  • Jagumo
    havermonak dettó ilyen van! ez tényleg rohadt jólnézki, és ilyesmit akartam hogy ott a Devergo felirat után ugymond nincs lezárva és az tetszett nagyon meg, és Replay amit kinéztem azis iylen tipusu (Y) :)
  • Gunnersboy
    na mondtam rakok képet :D
  • Csuhai G
    Tényleg nagyon jól néz ki, de 25 ezret kicsit sokallok egy pulcsiért. :)
  • Jagumo
    énis láttam multkor 2-őt ami tetszett WooDoo-ban, de én most kabátot veszek, és még arra sincs meg a lóvém, meg am. is van övem majd Replay-t szeretnék ott láttam egy jót.

Még viszont idén akarok venni egy energie pulcsit mutatok is képet: KATT Szerinjtem iszonyat brutál! :P
  • gotchaaa
    Ez igaz.
  • Rockynhooo
    század annyian már lassan :|
  • Mollaka
    ennyi erővel tizedannyian hordhatnának csak deszkáscuccokat, mindenki más poser... :)
  • soldier18
    Ez igaz van aki csak azért veszi. Én pl életembe 2x kosaraztam és ha valaki megkérdezi hogy tudok-e nem fogok hazudni. Nem azért szeretem ezt a márkát mert kosaras hanem mert kevesen hordanak ilyet és jól néz ki.
  • gotchaaa
    Meg az, hogy van jópár ember, aki azt hiszi, hogy ha ilyen cuccokat vesz föl, akkor majd jól tud kosarazni.
  • Gunnersboy
    képet ha nemfelejtem el holnap rakok fel:D
  • Gunnersboy
    Haverom hozott peströl Devergo övet fugeci :D igenyoo sztem
  • Jagumo
    uuuuu, szerváltam egy olyan Millionaire pólót u majd linkelek képet :O
  • soldier18
    http://www.starz.hu/k1x

Egy baj van vele hogy nagyon drága.
  • Jagumo
    2-3? :D szerintem annyiért nem árulnak, nekem van pár nike pólóm de arra emlékszem hogy a Joga Bonito-sat 7-ér vettem és a Just Do It-eset meg 6-ér a többit nemtudom de szerintem 2-3-ér nem naon fogsz találni még keszin ott a BuyWay-ban a Sport Outletben is 4-6k az összes póló
  • Csuhai G
    Miért fontos, hogy fel legyen rajta tüntetve a Nike? :)
  • Rockynhooo
    utoljára 3 éve voltam nike boltba akkor egy egyszínű polo amiben volt egy 2 centis pipa került 5ezerbe :|
  • dragon11
    Sziasztok!:)

Please ajánljatok jó féle Nike pólókat, amin fel van tüntetve hogy Nike és eredeti kéne, úgy 2-3 ezerig.. kettő kéne v. három.

De ha ilyen árban jobb van, akkor jöhet más is.
    Hja, ha lehet akkor pulóvert is, kapucnisat.
    THX.

UI.: Hervisben láttam 2ezerért egy Nike pólót, nem annyira tetszett..
  • Narusco
    szívesen :) majd ha elmész mondd el hogy milyen is ez az akció :)
  • gotchaaa
    Ezaz, köszi.
  • Narusco
    Zone / October West / Duna Plaza - Speed / 2008.10.11-10.19

ez van a címben, de nem tudom megnyitni a levelet.
  • gotchaaa
    ZoneShop-tól kap még valaki hírlevelet rajtam kívül? Küldtek most nemrég egyet, hogy akciók vannak az egyik boltjukban, csak nem tudom pontosan, hogy melyikben, és hogy mikor, a levelet meg már töröltem..
  • geristar
    Én csak adtam neki 1 tippet, vagy vásárol ott, vagy nem, az már nem az én dolgom. Saxxo biztos hamisítvány, de a cipo&baxx lehet h nem, nem tudom.
  • Gunnersboy
    nem irta hogy eredeti kell neki
  • D4nY
    azzal csak az a gáz, hogy még aki nem ért hozzá az is látja hogy kamuu^^
  • Narusco
    ismerem, azért kösz :)
  • Viktorr
    Hello!
    Ez a itt a Billabong márka hivatalos honlapja : Billabong
    Vannak pulcsik,pólók is!
  • Narusco
    Október elsején nyílt egy Billabong bolt Pesten. Valaki volt már ott?! Nem tudjátok hogy csak szörfös dolgok vann ott vagy ruhák is?
  • tigeroo
    ehhez hasonló batikolt pólót lehet valahonnan rendelni? (az indianbolt.hu-n kívül)
  • Mollaka
    thx :)

gondolkodom valami hasonlón,az előző nyúzócsukám kezd szétmenni...
  • Rogerke
    csak Mid.
  • Mollaka
    ez Mid/Hi, ugye?
  • Rogerke
    20990- Volt de lehet kapni barnába is :D