10072
  • Jagumo
    nekem meg van ez a converse , a 2 tennis classic meg még van egy tisza de arról netaláltam neten képet.

• Jagumo
    miért akkor melyik a "menő" márka? Armani?

a Devergo manapság elég közkedvelt divatmárka magyarországon...
  • Gunnersboy
    alsó besztes :)

nekem most ilyenek vannak:
  • karajjj
    nekem most ez a 2 van

• Rockynhooo
    én is de csak az old school jeles :D
  • Tikal #7661
    hát nem tudom, nálunk a szakmunkás sulisok meg a csokik közt menő a devergo, én magamra nem venném :) a cipőik, meg hogyis mondjam....
    izlések és pofonok

• karajjj
    én cipőben csakis adidas párti vagyok
  • Csuhai G
    Ma voltam a Zarában. Azt hiszem "elkönyvelem" a kedvenc márkáim közé. :) Jó minőség, olcsó ár, remek stílus.
  • ghost2
    mivel magyar márka..
  • dragon11
    Elfelejtettem mondani, most a Devergo pulcsijaim most igen jók..

Én Devergo-ból cipőt nem veszek, csak pulcsit, meg esetleg övet. Attól függetlenül ez egy jó márka, szerintem!
  • dragon11
    Nekem Devergo cipőm szétfoszlott 1hónap után.. és nem utánzat volt.
  • Cat #7655
    ez tényleg jól néz ki, nekem is tetszik, habár nem hordok órát.
  • nightsucker
    Jah és elöre is köszi mindenkinek:!!Csumika:$
  • nightsucker
    sziasztok remélem tudtok segiteni minap kinéztem egy orát!Csak egy a baj vele mivel hogy ed hardy 40 rugo:D!Szal mivel nem naon tom hogy kell képet beileszteni berakok egy linket:http://www.vatera.hu/ed_hardy_gladiator_cel_ora_99268735.html !Valami iesmi kéne csak valami olcsobb márkában!Nem baj ha nincs rajta semmien csicsa:Dcsak legyen ien alakja:D !!Télleg bocsika a kép linkelésért csak nem tudtam volna szoban elmagyarázni
  • Jagumo
    én szinte minden márkát szertek, de nincs nekem sok devergo, cuccom van egy pulcsim megegy pólóm meg egy övem, de az nemtudom holvan meg nemishasználom.
  • Rockynhooo
    ennyi a lényeg ;) ha neked bejött és szereted akkor használd egészséggel , nekem nem jött be ennyi :) kinek mi.. de tényleg.
  • Jagumo
    tisztába vagyok vele hogy a Devergo nem egy világmárka, de szerinte jó cuccokat gyárt :)
  • Rockynhooo
    hát akkor kinek mi.. nekem volt devergo ingem kiszakatt pár hónap után, aztán devergo cipőről leesett cimke :| nem fogott meg a dolog..
  • Jagumo
    nekem 15000 ez az övem és rohadt strapabíró bőr nem deformálódik, a csatjának semmi baja és ahova becsatolom a lyukakba tökélets tart és aztse jön szét és már lassan 3 hónapos.
  • Jagumo
    vagyis most... egy hónapja kb.
  • Jagumo
    most vettem 16000-ér Devego pulóvert és tökéletes, vastag fék cipzárja van bélelt az egész pulóver, a minta festett rajta... ennél nemtalálok jobb minőséget meg nemiskell...:D
  • Rockynhooo
    Devergo sztem elég rossz minőség anno 14 évesen abba pörögtem de nem nagyon jött be.
  • Gunnersboy
    hát nemtom, voltak nekem ennél drágább öveim is aztán sokkal vacakabbak voltak mint ez :)
  • Jagumo
    bocs a komment 2. része a "fogj meg egy Retro övet"-től Tikal-nak szólt :)
  • Jagumo
    pont hogy övben kurbára számít a minőség, de a Devergo már egész elfogadható minőséget csinál övből, sőt a Devergo elég jó minőségű dolgokat csinál, és fogj meg egy Retro övet, haveromnak van Retro öv 14000-ér vette és tökéletesen bőr finomabb bőr mint az én Energie övem akkor van Retro pólóm, mondjuk van 1-2 ami elég vacak anyag ilyen kis semmi, de van ami nagyon masszív és jóminőségü...
  • Gunnersboy
    most egy övben azér szerintem tökmindegy, nemszámit annyira mint mondjuk egy pólóban vagy farmerben hogy milyen a minösége :)
  • Tikal #7640
    na bocs, csak ugyanaz a gyalázat mint a retro ami szintén magyar és silány minőség is...
  • Tikal #7639
    devergooooo :D miért vesztek ilyet?
  • Narusco
    megjöttek a dbh pólók :)

nagyon jól néznek ki, de kicsit nagy az M-es szerintem, vagyis kisebbet akartam... talán mosás után majd pont jó lesz, kiderült hogy a vám az 6k :)
  • Jagumo
    kb. :D
  • Narusco
    konkrétan mit is akarsz? bemész egy nike boltba és ami tetszik megveszed.
  • dragon11
    help pls
  • karajjj
    holla, van valakinek olyan rajzolgatós szinezgetős adicolor cipője?
  • Bennie
    köszönöm szépen sztem meg találom majd
  • Jagumo
    AlterEgo Shop Link
  • Jagumo
    AlterEgo-ben lehet.

nemtudom mennyi de multkor láttam, ez a bolt nyugatitól gyalog 20 perc 4-6 villamossal kb 8 perc ottvan az erzsébet körúton ha érdekel kicsit pontosabb is megmondom csak most nemerőltetem meg az agyam :D
  • HotPants
    loserkidsen olcsok a cuccok csak dupla annyi a szállítás :S
  • Bennie
    csao múltkor már kérdeztem, de mivel rég nem jártam itt, így nemtudom hogy jött e rá válasz, szóval itthon hol lehet kapni shutter shades napszemüveget????????pls írjatok meg akár privibe is mindegy csak tudjam esetleg magyar webshop is jó lenne
  • HotPants
    sziasztok.. tud vki olyan magyar webshop címet amin olyan márkáju ruhák kaphatok mint a www.loserkids.com-on? főleg Hurley,Machbeth,Famous, és atticus ruhák érdekelnének.
  • dragon11
    Itt Miskolcon, akcióba volt 2ezer vlmennyi..(majdnem 3k)