10072
-
#7666 nekem meg van ez a converse , a 2 tennis classic meg még van egy tisza de arról netaláltam neten képet.
-
#7665 miért akkor melyik a "menő" márka? Armani?
a Devergo manapság elég közkedvelt divatmárka magyarországon... -
#7664 alsó besztes :)
nekem most ilyenek vannak:
-
karajjj #7663 nekem most ez a 2 van
-
#7662 én is de csak az old school jeles :D -
#7661 hát nem tudom, nálunk a szakmunkás sulisok meg a csokik közt menő a devergo, én magamra nem venném :) a cipőik, meg hogyis mondjam....
izlések és pofonok
-
karajjj #7660 én cipőben csakis adidas párti vagyok -
#7659 Ma voltam a Zarában. Azt hiszem "elkönyvelem" a kedvenc márkáim közé. :) Jó minőség, olcsó ár, remek stílus. -
#7658 mivel magyar márka.. -
#7657 Elfelejtettem mondani, most a Devergo pulcsijaim most igen jók..
Én Devergo-ból cipőt nem veszek, csak pulcsit, meg esetleg övet. Attól függetlenül ez egy jó márka, szerintem! -
#7656 Nekem Devergo cipőm szétfoszlott 1hónap után.. és nem utánzat volt. -
Cat #7655 ez tényleg jól néz ki, nekem is tetszik, habár nem hordok órát. -
#7654 Jah és elöre is köszi mindenkinek:!!Csumika:$ -
#7653 sziasztok remélem tudtok segiteni minap kinéztem egy orát!Csak egy a baj vele mivel hogy ed hardy 40 rugo:D!Szal mivel nem naon tom hogy kell képet beileszteni berakok egy linket:http://www.vatera.hu/ed_hardy_gladiator_cel_ora_99268735.html !Valami iesmi kéne csak valami olcsobb márkában!Nem baj ha nincs rajta semmien csicsa:Dcsak legyen ien alakja:D !!Télleg bocsika a kép linkelésért csak nem tudtam volna szoban elmagyarázni -
#7652 én szinte minden márkát szertek, de nincs nekem sok devergo, cuccom van egy pulcsim megegy pólóm meg egy övem, de az nemtudom holvan meg nemishasználom. -
#7651 ennyi a lényeg ;) ha neked bejött és szereted akkor használd egészséggel , nekem nem jött be ennyi :) kinek mi.. de tényleg. -
#7650 tisztába vagyok vele hogy a Devergo nem egy világmárka, de szerinte jó cuccokat gyárt :) -
#7649 hát akkor kinek mi.. nekem volt devergo ingem kiszakatt pár hónap után, aztán devergo cipőről leesett cimke :| nem fogott meg a dolog.. -
#7648 nekem 15000 ez az övem és rohadt strapabíró bőr nem deformálódik, a csatjának semmi baja és ahova becsatolom a lyukakba tökélets tart és aztse jön szét és már lassan 3 hónapos. -
#7647 vagyis most... egy hónapja kb. -
#7646 most vettem 16000-ér Devego pulóvert és tökéletes, vastag fék cipzárja van bélelt az egész pulóver, a minta festett rajta... ennél nemtalálok jobb minőséget meg nemiskell...:D -
#7645 Devergo sztem elég rossz minőség anno 14 évesen abba pörögtem de nem nagyon jött be. -
#7644 hát nemtom, voltak nekem ennél drágább öveim is aztán sokkal vacakabbak voltak mint ez :) -
#7643 bocs a komment 2. része a "fogj meg egy Retro övet"-től Tikal-nak szólt :) -
#7642 pont hogy övben kurbára számít a minőség, de a Devergo már egész elfogadható minőséget csinál övből, sőt a Devergo elég jó minőségű dolgokat csinál, és fogj meg egy Retro övet, haveromnak van Retro öv 14000-ér vette és tökéletesen bőr finomabb bőr mint az én Energie övem akkor van Retro pólóm, mondjuk van 1-2 ami elég vacak anyag ilyen kis semmi, de van ami nagyon masszív és jóminőségü... -
#7641 most egy övben azér szerintem tökmindegy, nemszámit annyira mint mondjuk egy pólóban vagy farmerben hogy milyen a minösége :)
-
#7640 na bocs, csak ugyanaz a gyalázat mint a retro ami szintén magyar és silány minőség is... -
#7639 devergooooo :D miért vesztek ilyet? -
Narusco #7638 megjöttek a dbh pólók :)
nagyon jól néznek ki, de kicsit nagy az M-es szerintem, vagyis kisebbet akartam... talán mosás után majd pont jó lesz, kiderült hogy a vám az 6k :) -
#7637 kb. :D -
Narusco #7636 konkrétan mit is akarsz? bemész egy nike boltba és ami tetszik megveszed. -
#7635 help pls -
karajjj #7634 holla, van valakinek olyan rajzolgatós szinezgetős adicolor cipője? -
Bennie #7633 köszönöm szépen sztem meg találom majd -
#7632 AlterEgo Shop Link -
#7631 AlterEgo-ben lehet.
nemtudom mennyi de multkor láttam, ez a bolt nyugatitól gyalog 20 perc 4-6 villamossal kb 8 perc ottvan az erzsébet körúton ha érdekel kicsit pontosabb is megmondom csak most nemerőltetem meg az agyam :D -
#7630 loserkidsen olcsok a cuccok csak dupla annyi a szállítás :S -
Bennie #7629 csao múltkor már kérdeztem, de mivel rég nem jártam itt, így nemtudom hogy jött e rá válasz, szóval itthon hol lehet kapni shutter shades napszemüveget????????pls írjatok meg akár privibe is mindegy csak tudjam esetleg magyar webshop is jó lenne -
#7628 sziasztok.. tud vki olyan magyar webshop címet amin olyan márkáju ruhák kaphatok mint a www.loserkids.com-on? főleg Hurley,Machbeth,Famous, és atticus ruhák érdekelnének. -
#7627 Itt Miskolcon, akcióba volt 2ezer vlmennyi..(majdnem 3k)