Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
te rohaggyá meg 😊))

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Taranov
Az elegáns emberek menjenek el évente kétszer Milánóba vagy Párizsba, aki meg ezt nem engedheti meg magának, öltözzön úgy, mint a busmanok. 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

megrendelheted bátran, ha a postásnak nem tetszene az óra, meg is kapod! 😊)

Mike
nem meglepõ, de mi akkor a megoldás?
utazzak ki némethonba?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Csuhai G
Sajnos ezt nemtudom megmondani, nézd meg valami térképen. Viszont a Saxoo Outlet már megszûnt! 😞 Azaz pontosabban nem megszûnt, hanem beköltözött a Premier Outlet Centerbe.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a következõ boltok:

Saxoo Outlet József krt. Rákóczi térnél
ROLAND VIP SHOP, Budapest (VIII. ker.), Elnök u. 1.

milyen messze vannak egymástól ill. vmelyik metrómegállótól?
Punker
és ebben mi a meglepõ?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
arról nem bezsélve, hogy Mo-n feles méretrõl még csak nem is hallottak

Mike
itthon nem lehet kapni semmit
de ha megkérdezem, hogy kellene ez a cipõ, ilyen márka, ilyen tipus, ilyen szín, ilyen méret, lehet rendelni? nem

😞(((

Ennyit mutatnak ki a könyvekben. Simán kihozhatnak belõle több pénzt is. Persze ha nagyon jól menne, nyilván nem lennének csõdben...

Csuhai G
Ennek nagyon nem örülök, mivel a Saxoo egyik kedvenc márkám. Amúgy a hírnek sajnos van valóságalapja, hiszen a közelemben már 2 Saxoo márkabolt is bezárt. 😞

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Taranov
Ez meglepõ, mert a 8 milliós adózás utáni eredmény, illetve a 25 millió adózás elõtti egy évre vetítve nagyon kevés, ez 1 tulajdonost sem tart el igazából. Nem vagyok biztos benne, hogy ez a cikk pontos.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lteebee
Bécsi benettonban voltunk egy hónapja, full új kollekció és nem is voltak igazán drágák a cuccok.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

neevous
Csak lassan már aktualitását veszti a dolog😊

oksa, megnézem! Egy fekete-fehér csíkosért ölnék😊

lásd Benetton!

Taranov
Valóban, ez teljesen tipikus eset.

The Garrett
es az meg a jobbik eset ha eljutnak.
Enis voltam ma korulnezni 1-2 boltban, de mindenhol aztmondták hogy ha jön is a nemzetkozi honlapon levo cuccokbol, akkor sem biztos hogy mindegyikbõl / mindenfele meretben. 😞

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Taranov
Magyarországra mindig késõbb jutnak el az új kollekciók, nem igazán értem, hogy miért van ez, mert nem vagyunk olyan messze Európától, ha a távolságot nézzük.

GTheo
Még szinte semmibõl sem jelent meg, meg ma néztem a saxoo oldalát és még nem.
Jövõhét körül várhatóak szerintem, oakleyban is aztmondták hogy jövõhéten jönnek új cuccok, playersroomban is...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Csuhai G
Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy meg jelent-e már a Saxoo 2008-as tavaszi-nyári katalógusa? 😊

Mike
igen

mrbaba
csá all!

Az lenne a problémám, hogy kinéztem magamnak egy armani órát de Mo-n nem lehet kapni. Namost az lenne a kérdésem, hogy pl Németországból bátran megrendelhetem?

A választ elöre is thx!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Taranov
Ez jó hír, én azt hittem, hogy 40-50 körül vannak.

Csuhai G
A Saxoonak nagyon jó zakói vannak és 20-25 ezer közötti áron kaphatóak, tehát szerintem nem tartozik a drágább márkák közé.

Taranov
Ennyiért szerintem csak a Springfieldben. Meg persze kevésbé neves helyeken.
Azok a márkák, amik még jók ebben a mûfajban (Saxoo, GAS, 4You stb.) drágábba.

Ti milyen zakókat hordotok? Ilyen lezserebbre gondolok környakú poloval pl. Hol lehet ilyenekbõl jókat venni emberi áron? (Kb 20)
The Garrett
hat amig 25-40e egy eredeti addig szerintem m.o-n az is marad 😄

GTheo
Playersroomban azt mondta a csaj hogy jövõ héten jönnek új cipõk, és az Oakleyba is jövõhéten jönnek új cuccok 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

jah...tuti nem!
lacoste-ból ritka az eredeti.

Taranov
Én is láttam mostanság Lacoste-nak látszó pólót mindenféle feliratokkal rajta. Gondolom ezek nem eredetiek.

tegnap láttam egy arcon egy nagyon komoly pólóinget....egyszerre volt rajta a fred perry és a lacoste logója! <#nevetes1>

GTheo
ÖÖÖÖ ja 😄
Nem pontosan olyan Le Coqom van, jóval sötétebb kék.

Mike
na most akkor szépen megtanalunk linkelni, ugye?

GTheo
Jelenleg van egy ilyen Le Coqom:
http://www.shoes.com/product.asp?p=5022701&variant_id=EC1017755

De ez nagyon bejövõs, fõleg fehérben..:
http://www.shoes.com/product.asp?p=5029855&variant_id=EC1017742

Mike
régen milyen jó kis márka volt ez

Gunnersboy
Szombathelyen most a PlayersRoomba jöttek uj Le Coq cipõk, de nemnéznek ki valami jól :s pedig énis vettem volna, de hát egyiksem tetszett...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mike at home
ez se csúnya <#eljen>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

GTheo
😄DDD

Ma nézelõdtem az árkádban, Espritben találtam nagyon jó új kollekciós pólókat nagyon jó árban, 3 ezer körül... Espritben nem túl gyakori ennyiért egy póló...
Meg kinéztem egy Oneill cipõt, 2 darab van már csak, és csak 11 ezer mert le van árazva... Bár lehet inkább megvárom az új Le Coq cipõket, elég jók szoktak lenni... 😊

Vmi hasonlót néztem ki.

Mike at home
kivéve minkor kivonják a forgalomból, és nem lehet többet kapni, okoska

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

The Garrett
hat pedig ez nem atomfizika 😊

szezonváltás elõtt leárazzák az elozo szezonos holmikat...unnepeket utan meg leertekelve rasozzak az emberekre a megmaradt árut, akinek meg nincs annyi esze hogy ezt ne tudja, az vegye drágábban ^^

Gunnersboy
vettem nike magasszárút egy honapja, átmentem másik boltba 5kval drágábban volt, kiröhögtem õket, tökjóvolt<#idiota>

mondjuk az ilyen esetek nagyon ritkák...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

GTheo
Ismerõs...
Karácsony elõtt pár héttel kaptam egy Nike magasszárút 28ért, rá 1 hétre 18 volt...

Mike
meg nekem vhogy sosincs ilyenekkel szerencsém
megvettem az Etnies Arto-mat 20k-ért, rá egy hónapra lehetett kapni akciósan 14-ért

Mike
az baj, hogy amig leutazom Miskolcra meg vissza, elolvad amit spórolhatnék

Gunnersboy
voltam ma Hervisbe, Szombahelyen a Family Centerbe, hát nemépp ugyvan minden ahogy az ujságban láttam 😄DD

van olyan kabát ami mult honapba 40k volt (síkabát) mostmeg akcióban ugyanennyi és kinnvan a 20%os matrica 😄D
Vans cipõ nemis volt, amugy minden ugyanolyan drága mint eddig 😊

minden😊
asszem

prezi
akkor :? 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

nem