10072
-
#7788 pontosan...nem véletlen, h a normális helyeken évi 2-3ezerrel mennek felfele a cuccok árai... -
#7787 Amiből 14 elmegy illetékekre, járulékokra, adókra... -
hairdresser #7786 szerintes is nagyon giccs parádé,szinte mindegyik ugyanolyan,ránézésre mindegyik olcsó firkálmánynak tünik -
#7785 inkább undoritóak... mindegyiken csúnya koponya van undoritó... -
#7784 cigópulcsi, ej be gyönyölű :) -
#7783 éppen azért gazdag
ha két kézzel szórod a pénzt, akkor csak gazdag voltál -
#7782 nagyon helyes, tetszik az ötlet -
#7781 mekkora profit lehet egy ilyenen
és a vicc az, hogy ezt is úgyanúgy a kinaik készítik, hajón
ti meg megveszitek. csak üzlet keresett rajta egy 20-ast -
hairdresser #7780 ed hardy wáááá,isten mentsen ezektők a cuccoktól .sajnos az egyis havrom nagyon ed hardy-s külföldről rendelgeti,de tényleg nem izléses cuccok,de nagyon mennek kinnt is -
G_ArchAngel #7779 Camden Town-ban lecsuszott punkok hordanak ilyet:-)
A penz nagyon keves esetben jar joizlessel egyutt - nezd meg a legtobb magyar gazdag hazat: marvany, koorszlan, gorog oszlopok utanzatai, mindezt mediterran stilussal lezarva..., a vilagon nincs ennyi izlesficamos:-) -
#7778 jah mégvmi.. szegeden láttam egy hasonlóan hányadékmintás(elnézést azoktól akiknek tetszik) pulóveres gyereket...a Cucc maga fekete volt neon kapucnibelsővel és vagy 4színű szokásos Ed Hardy mintázattal...annyira büszkén viselte, h nemigaz:P....mondjuk nemillik mást az ízléséért sértegetni, de ezek már sztem olyan szinten vannak, h a szememnek is fáj... -
#7777 ettől most kajak hányingerem lett...eddig azthittem, h csak a pórnépnek kellenek ilyen cicomás cuccok úgylátszik tévedtem...DE!...lehet, h pl olaszországot vagy spanyolt akarták megcélozni ezzel(amit kétlek) mert ott a mediterránon azért sokkal feltűnőbben öltöznek mint Közép-Euban.. -
#7776 Az a poen, hogy ami draga az meno lesz. Mindegy hogy nez ki, mindegy milyen minoseg. Legyen draga es minel tobb ember tudjon rola, hogy draga. -
#7775 Egy eredeti Ed Hardy pulcsi ígynézki és 80000 forint... az egy másik kérdés ha lenne ilyenem akkorse venném fel egyrészt mert undoritóan néz ki másrészt meg mert inkább eladnám :D
ittvan a link is -
#7774 én nem, utálom azokat a márkákat :D :))) -
#7773 szerencsétlen gyerek olyan gazdag baszod azt se tudja jódolgában hova költse a pénzét, de am. egy spúr geci ezért utálom a gazdagokat mert van nekik és soúr köcsögök (tisztelet a kivételnek) XD -
G_ArchAngel #7772 A legszebb az lesz, ha a bevezetik 21 ev alattiakra vonatkozo korlatozast, azaz nem vezethetnek nagy teljesitmenyu autokat - a sok rendor ott fog ellenorizni mindenkit a bulik helyszinen es kozben rohognek, amikor a szazezrekbe oltozott hulyegyerekek kiszallnak a csajozos 1.2-es Corsakbol
:-)))
"Emellett bevezetnék a próbajogosítványt, amelyet csak azok válthatnának rendes jogsira, akik biztonságosan és szabályosan vezetnek. A tervek között szerepel az is, hogy friss jogosítvánnyal ne lehessen nagy teljesítményű autót vezetni, illetve, hogy első az 30 ezer kilométert felnőtt gyakorlott sofőr társaságában kellene megtenniük."
totalcar.hu -
hairdresser #7771 legobb márka a -takeshy kurosawa- kár hogy nem ment itthon ,mindenki a tömegcuccokat veszi(new yorker,h&m,breshka,pull&bear stb) buliba is minden majom egyforma és a 99%kamu d@g meg armani röhej ami itt történik,nincs egyediség sajnos,bár ez be tudható annak is hogy kevés a választék a női hez képest mindenképp -
#7770 üzenem haverodnak hogy inkább adja nekem a pénzét minthogy 40k-ér polot vegyen :O -
#7769 Nyilván nem az én társaságom áll ilyen sznob faszfejekből.. egy haverom általi meghívással kerültem közéjük, először és utoljára.
Téma részemről lezárva.
Jagumo: 25k-ért kamut árulni elég nagy pofátlanság. :) Elnézést, ezzel nem voltam tisztában.. ez esetben valószínű, hogy a D&G farmer is kamu. :) -
#7768 hát énis max 20000 -
#7767 Megmondom őszíntén ennyi pénzért egy pulóvert venni, vagy kurva gazdag vagy nagyon beteg. Egy tizenkettőnél többet ki nem adok pulóverre. -
#7766 csak azért mert láttam ott EdHardy pulcsit is 25000-ér ami ugye elég olcsó, és az tuti kamu.
Haveromnak van eredeti EdHardy pólója és 40000 forintért vásárolta, és a cimke nagyon eltér... minőségről nemis beszélek :D -
#7765 Ha tegyük fel ezért közösítenek ki, amit mondjuk nem hiszek, ideje más társaság után nézni. -
Ronny #7764 go to Milánó, ahogy Taranov javasolta:) -
#7763 én Bácsben sem bízom, mert pár éve ahogy mondtad goto Bécs, aztán ott sem volt semmi, ennyi energiával Budaörsnél megállhattam volna -
#7762 Saját márkaboltjuk tényleg nincs, de ettől függetlenül lehet, hogy 1-2 bolt forgalmaz D&G ruhákat. Tehát valószínű, hogy eredeti. -
#7761 tényleg WestEndben láttam La Porta-ban 60000-ér D&G farmert, az eredeti? mondjuk eléggé annak nézett ki, de én nem tudok róla hogy annyi Dolce bolt lenne magyarországon asszem számszerint egy sincs :D -
#7760 Jó közösségekben nőhettél fel, de sajnos manapság nem egy társaság van, akiknek igenis elég ennyi, hogy kiközösítsenek. (Különösen jellemző ez a 30 ezres, látványosan D&G márkájú farmert hordókra, valamint az ízléstelenül rikitó Armani pólót viselőkre.) -
#7759 én spec már ráuntam hogy azt kérdezgessem a boltban hogy lehet-e kapni 'x' neten kinézett ruhát, mert sose lehet. Az eladó default válasza a 'hánemtudomjövőhétenkapunkárut' - persze sosekapnak...
Inkább (ritkábban) goto bécs, vagy (gyakrabban) kénytelen vagyok mást venni. :/ -
#7758 Amíg nincs megszámlálható mennyiségű tudatos vásárló, addig ezek a boltok birkaként kezelik a birkaként viselkedőket. -
#7757 1500-ért szitáznak? az nevetségesen olcsó -
#7756 Etnies: azt hogy csináltad? vidd vissza, egy próbát megér
vagy irj az etnies-nek mail-t, ha zone-nál elhajtanak
egyébként röhej, hogy itthon mi van, ezek nem kereskedők, múlkor bementem, néztem cipőket, mondom a tulajnak - ott volt éppen ő is - ilyen cipő kéne, ilyen méretben, ilyen szinben - nincs - lesz - nem is lesz, rendelni? nem
pénzről szó sem esett -
#7755 látom haverod nem csak - jelen pillanatban még - kurva gazdag, de egy igazi mimóza is, a csajoknál meg igazi lúzer, már bocs -
#7754 "Sajnos azt látom, ha az embernek nincs minden egyes ruhadarabjára 30 centis márkanév írva, akkor azt lenézik, kiközösítik. Márpedig én nem leszek reklámtábla/felvágós k*cs*g."
ez csak felszín, nem emiatt közösítenek ki -
#7753 szerintem meg nem a ruha függvénye itthon, mennyira szarnak le a semmiben sem motivált, körmüket festő, reszelő, éppen telefonozó eladólányok -
#7752 én be se merek menni a Mammut Helly Hansenbe ha épp nem HH van rajtam, egyéb esetben rögtön kinéznek onnan, pedig ritkán öltözöm szedett-vetetten és azt sem mondanám hogy kínaiból öltözködöm, sőt. -
#7751 elhiszem , angoltanárom is ezt mondta, mármint hogy londonban jófejek az eladók :) -
G_ArchAngel #7750 mondjuk azt is megertem, hogy a mosoly nem fer bele a letminimumra elegendo fizetesbe..., de ilyenkor kellene egy kis osztonzes: egy ket uzletben az eladoknak kulon kodjuk van, nevuk szerepel a blokkon es honap vegen ellenorizheto, hogy ki, mennyit forgalmazott, ezaltal jutalmazhatova valik a teljesitmenyuk... -
#7749 :D azert pl londonban is vannak bunko boltosok...legalábbis én találkoztam jópárral. bár azok ilyen indiai meg pakisztani vendegmunkasok voltak ^^
Viszont tény hogy m.o.on az eladók 90% -a olyan hogy én érzem magam kellemetlenül hogy megzavartam őket, mert vásárolni szeretnék.