Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bauer15
ha jól értem akkor amit belikeltem árut azt 4 dollár lenne a postaköltség? iáig ?
az nem kevés?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Jagumo
bazz a 2. kurva kurva jó! 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gunnersboy
de erre amit linkeltél

US $7.50 + $3.50 Hungary

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
hát ha lejjeb mész ott van shipping cost, és kilehet választani bizonyos termékeknél hogy Hungary, de nem minedgyiknél, eladótol függ küldi e amerikán kivülre

(vagy ha német ebay, akkor europán kivülre)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

bauer15
am. valaki rendelt már ebay rõl?
mennyi ben lenne a postaköltség?

bauer15
ilyet én is találtam de ez nem teljesen olyan azér köszi

BADE
szinte mindegyik katonai boltban kapható(persze pirosat még nem láttam,de fehér,fekete,zöld van)
http://www.militaria-nagyaruhaz.hu
http://www.airsoft.hu

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Csuhai G
Például EBay-en. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

bauer15
hello http://cgi.ebay.com/New-Cotton-Arab-Shemagh-Scarf-Silk-Red-Black-Sz-L-soft_W0QQitemZ290249407912QQihZ019QQcategoryZ3007QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
ilyen sálat keresek megtudja valaki mondani hol találok?
kössz

neevous
*arra

neevous
Ma ara jártam és beugrottam...tanúsítom😊

Csuhai G
Mégsem ajánlom senkinek a boltot. Olyan alacsonyan vannak az árak, hogy 100%, hogy hamisítvány + minden pólónak ugyanolyan anyaga van + a rányomtatott minta színe is mindnek majdnem ugyanolyan. Ezeket összevetve biztosra vélem, hogy hamisítványok.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Túl szép hogy igaz legyen. De egy próbát megér, úgyis ott a KFC😄

Csuhai G
Elnézést, a pontos helyet kihagytam. 😊 A király utcai és a Wesselényi utcai villamosmegállók között volt a bolt. 😊

tudod milyen hosszú a 4-6os vonala? 😄

Csuhai G
Ma a körúton, a 4-es 6-os villamos vonalán sétálva láttam egy "Academy" nevû ruhaboltot. Bementem, és nagyon meglepõdtem. Vadonatúj Christian Audigier, Ed Hardy, Henleys, Abercrombie pólók 2500 FT-ért (!!!) voltak kaphatók. Bár a választék nem volt túl széles, mégis csodálkoztam. Ezek nagyon drága márkák, nem is értem, hogy kerülhetnek ennyibe.. gondoltam egybõl, hogy hamisítványok, de a cimkéjük és az anyaguk teljesen olyan mint az eredetiké (ráadásul én még nem hallottam ezeknek a márkáknak a hamisításáról). Szóval akit érdekel, az ajánlom hogy nézzen be..

Nem tudjátok hogy mondjuk mammutban mennyibe kerül most egy camel active zakó? Csak premier outletsben láttam eddig.
neevous
hi, John Devin márkájú cuccokat nem tudjátok véletlen hol lehet kapni?

tigeroo
wow ez nemrossz :d

na egy ilyenben ugy néznék ki mint valami menekült<#eljen><#idiota>
neevous
Ilyesmi:

tigeroo
az milyen?
google-ba beirtam de nem találtam semmi érdekeset
neevous
Box cap?

tigeroo
és valami nyáron is hordható sapkát tudnátok mondani?
mert elég hosszú a hajam, ozt inkább betúrom "kalap alá"... télen még Oké a sima sapka, de most valami vékony anyagú/szellõzõ cuccot keresek..amit mindíg lehetne hordani, nemcsak hideg idõben
jahés baseballsapka kizárva :-D
figyelj sportoláshoz sztem igencsak praktikus,
egy srác ilyenben jár le a konditerembe edzeni télen, aztán ha már kellõen bemelegített csak akkor veszi le és nyomja polóban.
amugy meg nem kérdezték, hogy tetszik e neked vagy sem, <#eplus2>

FRe4k
Tárgytalan,most hozta a postás! 😊

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

FRe4k
Hello!
Valaki rendelet már közületek az ebtm-tõl?
Ugyanis vasárnap rendeltem,de még ki sem postázták :S
Ezt a posta szállítja,vagy valami futárcég?

FReak_

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Viktorr
Hali
Megtudjátok mondani,hogy a nyári Saxoo kollekció azon belül a férfi pólók mennyibe kerülnek kb,mennyitõl kezdõdnek?
Köszi

Mike at home
képt róla!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Scottt
Vettem tegnap egy fehér Tisza cipõt,tenni stílusú,fehér a cipõ,kék az elsõ része a t betûnek,a középsõ része az piros a vége szint én kék.Fekete fûzõ😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ultrabéna, ne legyél rá kiváncsi.

prezi
rövidujjú kapucnisfelsõ™

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

tigeroo
hali!
bocs a hülye kérdésért,de az ilyen fazonú pulóvereket hogy hívják?
mi a rendes neve, hogy keressem anélkül hogy hülyén körülírnám? (mackóatléta<#idiota>?)
I.C.ram
Nincs olyan bolt, ahol kicsit más stílusúak a polók? Ha ismertétek a logikwear-t akkor olyasmi keresek. Jó amerikai is, sõt az lenne a legjobb.
Csuhai G
4-5 hét elég sok, de mivel olcsók a pólók én is rendelek 4-et. 😊

neevous
Most rendeltem meg. 13$ volt a 6 pólóra a postaköltség és olyan 4-5 hét, mire az ajtó elõtt lesz.

Csuhai G
Nagyon megtetszettek az itt lévõ pólók, innen én is szívesen rendelnék. Mennyi volt a postaköltség és mennyi idõ alatt szállították ki? Vagy még csak most rendelted meg? 😊

Csuhai G
Az elsõ és a negyedik tetszik a legjobban. <#eljen>

Gunnersboy
nekem ez tetszik a legjobban

Gunnersboy
alsó 2 néz ki a legjobban sztem 😊

sapkafej
kurva lók

György

neevous
Végül rászántam magam, hogy a designbyhumans.com-rõl rendeljek. Így együtt 20,5k-ba fájtak, tehát pólónként 3400ft-ra jön ki...szerintem nem jártam rosszul😊

wow, bejövõsek ezek a pólók! nem is kicsit 😊

neevous
Akkor ezt benéztem..bocs:/.

Csuhai G
Jól látom, hogy Magyarországra nem szállítanak? 😞

neevous
Nem igazán, de találtam még egy ilyen webshoppot, ahol elég korrekt a shipping:
"We now ship around the world. We have $14.95 flat rate shipping to the following countries."
Magyarán ha egyet rendelsz, akkor is 15$-t fizetsz, ha huszat, akkor is.

I.C.ram
Dede ilyesmi. nincs véeltlenül valami magyar webshop, ami hasonló ezekhez?
neevous
*egészen...bankkártyás VIP rulllzzz..

neevous
Nem egsészen vagyok biztos benne, hogy ilyenre gondolsz-e, de Funkrush, Design by Humans, EBTM.

I.C.ram
Valaki ismer olyan alternatív polóboltokat, mint amilyen a LogikWear volt? Ahogy látom a LogikWear már megszünt 😞