Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a replay-el jártam úgy régen,hogy a vadiúj farmer pár hónap alatt szó szerint lekopott rólam. (pedig nem abban aludtam 😊)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egyébként hol jutsz hozzá? Rendeled, vagy valamilyen üzletben? Ha utobbi akkor hol van?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Különben én általában Esprit, O'neill, Tom Tailor pólokat veszek, gatyából Levis és Wrangler. Meg még van egy nagy kedvenc márkám, Blend of America, eszméletlen jó cuccokat csinálnak 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
bár nekem nem volt szerencsém a Cherokee-hoz.
Nincs annyi pénzem, hogy Gucci-t és társait vegyek, melyek itt valahogy nagyon népszerûek, de néha beszabadulok a 21. század fellegváraiba a plázákba de hát elképesztõ, hogy néha miket árulnak 15-20 ezrekért. Nem értem, hogy egy szakadt, rongyos pehelyvékony polóért hogy lehet ennyi pénz elkérni, csak azért mert undorító flitteres szarokkal ráírták azt a bizonyost... Tudom itt nem a "nagyokat árulják", de az átlagembernek ez a felsõ kategória. Sajnos. <#szomoru1>#szomoru1>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
gondolom tele vagy eredeti gucci, prada és D&G cuccokkal ;-)
pradan belül pl. melyik a kedvenc darabod ?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
tudok egy oldalról, ahol találsz ilyen márkát (hardsoda), és még sok hasonlót (henleys, cipo&baxx...). kb 13-14 ffi polo van fenn most az oldalon, és folyamatosan bõvül a választék.
www.partystyle.hu
Nagyon menõ banda...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
de lehet, hogy nem ilyen volt, de mintha igen
speed a mammut2-ben
Láttatok valahol hasonló stílusú bõr csuklószorítót? Mintha a 4U/Blend rémlene, de nem akarok potyára utazgatni. Elõre is köszi😉

tudnátok segíteni nekem hogy ez:
a mellény milyen márka?
Arra már rájöttem hogy nem puma.. 😄 port / part vagy valami hasonlo-t ismertek esetleg? (sajnos nincs meg jobb minossegben)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
http://www.zappos.com/gs/n/p/dp/37671410/c/131376.html
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]