Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Ha Philip Russel,akkor nekem a nadrágok jöhetnek szóba. Jelenleg is van 3 vászon nacim,amit nyúzok,és jól bírják.
Én a replay-el jártam úgy régen,hogy a vadiúj farmer pár hónap alatt szó szerint lekopott rólam. (pedig nem abban aludtam 😊)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Scottt
Debrecen,Mod Store

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Warriort láttam én is neten, vannak cuccaik amik nagyon tetszenek, de a gyûlölködés ami a forumon zajlik néha elveszi a kedvemet, hogy én is ugyanazt hordjam...<#ejnye1>
Egyébként hol jutsz hozzá? Rendeled, vagy valamilyen üzletben? Ha utobbi akkor hol van?

Scottt
Lonsdale pulcsik hihetetlenül melegek.Télen haverok nagykabátba alatta 2pulóver én meg egy szál Lonsdale pulcsiban nem fáztam.A Warriorokról is hasonló a véleményem.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Csuhai G
Leggyakrabban Saxoo London-t és Springfield-et. Ár/érték arányuk szerintem teljesen rendben van.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

nekem az egyik (rózsaszín) Levis pólóm 8éves kb és semmi baja csak lassan kinövöm....

GTheo
A PR különben annyira nemrossz. Én régebben vettem ott cuccokat, egész jókat. A Retro elég gyér márka szerintem, 1 éve vettem ott egy pólót, 3 lyuk van rajta...

Különben én általában Esprit, O'neill, Tom Tailor pólokat veszek, gatyából Levis és Wrangler. Meg még van egy nagy kedvenc márkám, Blend of America, eszméletlen jó cuccokat csinálnak 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Akkor te mit szoktál venni?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Csuhai G
Nekem a Philip Russel ruháim hihetetlenül hamar bomlottak el, nyúltak el, bolyhosodtak ki. Pocsék minõség olcsó áron..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Én ajánlom mindenkinek a Philip Russelt-t aki meg tehetõsebb gondolom Devergo Lonsdale meg hasonlók. Egyszer vettem egy ABOriginal pólót és 3 helyen szakadt ki meg kopott le a mintája (1 hónap alatt) nem én szakítottam ki hanem magától szakadt...

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Miért ne lenne márka? Attól még, hogy a tescohoz köthetõ sztem még nevezhetjük márkának, legfeljebb nem túl "neves"<#smile>
bár nekem nem volt szerencsém a Cherokee-hoz.

Nincs annyi pénzem, hogy Gucci-t és társait vegyek, melyek itt valahogy nagyon népszerûek, de néha beszabadulok a 21. század fellegváraiba a plázákba de hát elképesztõ, hogy néha miket árulnak 15-20 ezrekért. Nem értem, hogy egy szakadt, rongyos pehelyvékony polóért hogy lehet ennyi pénz elkérni, csak azért mert undorító flitteres szarokkal ráírták azt a bizonyost... Tudom itt nem a "nagyokat árulják", de az átlagembernek ez a felsõ kategória. Sajnos. <#szomoru1>

látom te is olvastad a Tesco-titkot😊

Az nem márka, valami tescos áru amit próbálnak ilyen jól hangzó névvel eladni proliknak.

a Cherokee márkáról van vkinek vmilyen tapasztalata?

Direkt írtam, hogy "nem a kövérekre gondolok". Pl. aki fotogén, szép a tartása, azon minden jól néz ki, mindegy milyen cimke van rajta. De egy görnyedt, elbaszott emberen nem hogy nem segít, kifejezetten rosszul állhat egy bármilyen márkás ruhadarab, mert nem rájuk tervezik õket. És pl a bõrszín is számít, ha jól lebarnulsz, egy egyszerû fehér ingben is jól nézhetsz ki. Számít a haj is, tehát nem csak azt kell nézni, mi mennyibe kerül, meg hogy mennyire elegáns a márka.

sapkafej
ezt az ilyen-az-alkatom dolgot csak a gyenge dagadtak találták ki. le kell fogyni

György

LordVenom
Miért olyan hihetetlen,hogy vannak eredeti cuccai? (persze lehet,hogy nincsenek,csak kíváncsi vagyok mibõl vontad le a következtetésed) <#rolleyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Nem hülyeség, a modellek akkor miért modellek?

hehe...made in china ? <#vigyor5>
gondolom tele vagy eredeti gucci, prada és D&G cuccokkal ;-)

pradan belül pl. melyik a kedvenc darabod ?

sapkafej
ezt hülyeségnek tartom

György

Hát azért nem csak a márkán múlik minden, hanem az emberen is aki hordja. Van, aki a testalkata miatt -itt nem kövérre gondolok- akármit vesz fel, egyszerûen nem néz ki jól. De ennek az ellentéte is igaz.

hali! nekem a kedvenc márkáim: gucci, prada, dolce&gabbana. sztem ezek a legjobbak és a legtartósabbak.
Kerestél volna magadnak a pincében egy kis bõr szíjat, abból sokkal jobbat farigcsálsz... én is azt fogom😄

I.C.ram
Ne haragudj, de ez olyan, mintha most jöttél volna a rabszolgapiacról.
neevous
3k-ba. A Sprigfieldben is voltak hasonlók 2500-ért, csak ott egyik sem volt igazán begyere. Máshol nem igazán láttam.

Mike at home
aha, és mibe fájt?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

neevous
Végül ezt vettem a Westendben lévõ 4U-ban:

Mike at home
na majd ird meg mit sikerült venned

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

neevous
köszi😉

hali!
tudok egy oldalról, ahol találsz ilyen márkát (hardsoda), és még sok hasonlót (henleys, cipo&baxx...). kb 13-14 ffi polo van fenn most az oldalon, és folyamatosan bõvül a választék.

www.partystyle.hu
Mike
már van magyar otto is?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Lteebee
Az A-HA srácoknak is ilyesmijük volt.
Nagyon menõ banda...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

sapkafej
utoljára egy AC/DC klipben

György

neevous
Köszönöm😉

Mike at home
😊
de lehet, hogy nem ilyen volt, de mintha igen

speed a mammut2-ben

neevous
Akkor pontosítom a kérdésemet: Melyik üzletben...?😊

Mike at home
igen

neevous
Sziasztok!
Láttatok valahol hasonló stílusú bõr csuklószorítót? Mintha a 4U/Blend rémlene, de nem akarok potyára utazgatni. Elõre is köszi😉

Milyen márkából lehet környakú piquet anyagú pólót venni? Köszi.
Szerintetek ez férfi mocis kabát?
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/P1020243.jpg
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/P1020242.jpg
rendes srác<#taps>

LordVenom
Tegnap a csepeli Auchan-ban ugyanilyen Lonsdale dzsekiben nyomta egy srác a T-mobile ingyen kártyáit. 😉

The Garrett
hali

tudnátok segíteni nekem hogy ez:

a mellény milyen márka?

Arra már rájöttem hogy nem puma.. 😄 port / part vagy valami hasonlo-t ismertek esetleg? (sajnos nincs meg jobb minossegben)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

GTheo

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

pajti
No Fear-es cuccokat hol lehet venni BP-en? <#idiota>

Lteebee
Félévente 1-2 új adónem...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Scottt
Nekem is Harrington van😉Nekem nem Lonsdale hanem SZUD-os.

Gnome
sztem kb 30 lehet...sodas dzsekik is annyiak...észrevettétek egyébként, h félévente-évente minden 5ezerrel többe kerül?😛...jolnyomják

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"