10072
-
G_ArchAngel #7748 nem Budapesten kell venni, hanem Becsben/Parizsban/Londonban...
itt tucatfarmer az Energie, szinte minden nagyobb uzletkozpontban megkapod 30-70% kedvezmennyel, boven egy Levi's alatt...
az a baj, hogy ilyen teren is lehuzas megy otthon, a masik az eladok hozzaallasa...
nemreg voltam otthon, gondoltam korbenezek a Mammut-ban levo Timberland uzletben, mivel fotozni indultam (ertsd: kuszni-maszni), ezert nem voltam eppen tobbszazezer forintba oltozve, de viszonylag normalisan - olyan szinten kineztek az eladok, hogy majdnem rajuk dontottem a pultot...
nalunk (London) papucsban, rovidnadragban, poloban bemesz egy uzletbe, lehet otthagysz 5-600 GBP-t Timberland cuccokra, de az elso pillanattol foglalkoznak veled, mertha csak egy par zoknit is veszel, akkor is eladtak valakinek valamit... -
#7747 nem csak öltönyökre igaz ez, hanem minden ruhára. Az árkülönbözettel pont azt fizeted ki, amit #7738-ban írtak, hogy nem leszel 2 lábon járó reklámhordozó. -
#7746 Azért mutass már egy olyan öltönyt amit felismersz ránézésről:PP....hacsaknem ismered a márka sajátosságait...szabását, gombjait stb..
Egyébként jó, h felhoztad épp mostanába szeretnék magamnak, vagy szabatni, vagy venni öltönyt, mert 2 éve érettségis öltönyben nyomom és már kezdem eléggé égőnek érezni magam benne + elég sok helyre kéne már... -
Cat #7743 pontosan.
(Gyurcsány többszáz ezres Ermenegildo Zegna öltönyökben van, mégis alig valaki tudja ezt. Én is csak vmi divatfórumon olvastam.) -
#7742 hat pedig pont abbol lehet latni hogy melyik ruha a draga, hogy minel dragabb annal kevesebb a csicsa/markajelzes/stb rajta. :) -
#7741 mostanság már ésse annyira birom azokat a cuccokat amin óriási márkajelzés van, de azért van 1-2 ami jólnéz ki, de mostanág és is inkább az egyszerü dolgokat kedvelem :D -
#7740 44.000 Ft-ér veszfarmert azszép :D énse venném fel amugy mert nemtudok rá vigyázni meg amugyis épp ezért nemveszek ijen drága farmerokat (aboriginal rulz) -
Narusco #7739 én abban vagyok, hogy azok az emberek, akik számítanak tudják hogy mi az amit meg kell becsülni. az ilyen köcsögökkel ne foglalkozz. -
#7738 Múltkor engem is elkezdtek oltani, hogy ne szóljak témába, amikor a márkákról meg a divatról beszélnek, mert mit tudhatok én erről, aki mindig csak kínai cuccokban járkál. Rájuk hagytam a dolgot, hisz' csak a kabátom annyiba került, mint a srácnak az összes rajta lévő cucc (kivéve a cipőt), mégsem próbáltam felvilágosítani. Inkább csak mosolyogtam egyet.
Sajnos azt látom, ha az embernek nincs minden egyes ruhadarabjára 30 centis márkanév írva, akkor azt lenézik, kiközösítik. Márpedig én nem leszek reklámtábla/felvágós k*cs*g. -
#7737 nevetséges dolog miatt utálom, de akkor is felbasz :D
Tömören annyi hogy van pár ismerősöm aki ezeket a márkákat hordja és ott feszítenek vele, ami nembaj, csak a normális márkákat meg lenézik. (am. csajok)
Pl: haveromnak van Energie Slim Morris farmere és 44000 forintér vette ami ugye nemnormálisan drága :D
és akkor elkezdni rá a csaj hogy, ilyen szar noname energie farmert felnem venne...
így nézek haveromra, és most nemtudtam hogy sírjak vagy nevessek :DDDDD
aztán felvilágosítottam hogy a Bershka meg az Energie között van egy kis különbség :D -
#7736 Bershkát miért?:D -
#7735 :DD -
#7734 utálom a Pull and Bear-t meg a Bershkát meg a H&M-et ezt a 3 márkát gyűlölöm! -
#7733 Esetleg Pull and Bear. Az Aréna Plázában van a Zara mellett. -
#7732 hasonló stílusú márkát ismersz? (ami van mo-n) -
#7731 Nem, csak a webshopból lehet rendelni. -
#7730 funkrush márkájú ruhákat lehet kapni magyarországon valahol? -
Narusco #7729 ehh :S ha ezt tudom akkor megyek...
nekem is etnies van, és nekem is a sarkán lévő logo fele lejött, de ettől függetlenül nagyon bejön a cipő, meg tetszik másoknak is :) -
gotchaaa #7728 Minden ott található cucc akciós volt(kivéve a napszemüvegek), külön nem figyeltem, hogy van-e új kollekció is.
Az volt kiírva, hogy minden nap van árufeltöltés, szóval elnézhettél volna szerintem.
Amúgy a Zone-ban vett Etnies cipőm sarka egy hónap alatt sz@rrákopott, (pedig nincs is nyúzva, mivel büdös pózer vagyok és nem deszkázom benne. :D)
A számlát meg nem találom, pedig 3 évre visszamenőleg az összes ott vásárolt ruhámé megvan. -
OPM #7727 nincs mit
amikor legutóbb jártam náluk, 1500ft/minta áron dolgoztak és tényleg minőségi munkát végeznek
emailben/telefonon érdemes egyeztetni a dolgokat, mielőtt elmész személyesen -
#7726 Köszönöm! -
#7725 haverék is csinálnak ... több boltba is árulják a ruháikat. -
OPM #7724 szitanyomas.hu -
#7723 Pólót szeretnék magamnak csináltatni, de nem tudom hol tegyem. Hol csinálják meg olcsón, jó minőségben? Egyelőre a www.polomania.hu -t néztem, egész jónak tűnik. Vannak még ehhez hasonló cégek/oldalak? -
#7722 jajjj, de csak egyszer kell megvenni, kibírod, tudod te nélkülözni azt az 5ezer ft-ot ;) -
Narusco #7721 az új kollekció is annyi volt ? :O első nap nem tudtam eljutni, utána meg úgy gondoltam, hogy nincs értelme mert úgyis elvittek mindent ami jó =) -
#7720 nincs pénzem márkás ruhára
cipőből wink jut ruhából meg piacos puli meg adios !
Számlaszámom: 00-67333-221111 KÉRLEK SEGÍCCS! A nőmnek akarok venni egy guccsí táskát vagy retikült -
#7719 igen ha nagyon szükséges megéri az 5k-t :D de nekem annyira nem majd ha kicsit még lejebb megy majd akkor megveszem :D nem vagyok én dzsoki juing xd -
gotchaaa #7718 Egy kicsit megkésve, de azért válaszolok :D
Minden ruha egységárban volt, pólók 3k, ing 5k, pulcsi 6k, nadrág 7k, cipők 10k alatt. És kb. 2 órán keresztül álltunk sorba, annyian voltak. :D -
karajjj #7717 na kb annyit még rászánok :D -
#7716 Hát igen aki tizenhatezerért vesz övet. :o -
#7715 én kinéttem egy öveg 5K de még annyit is sajnálok érte majd ha leárazzák 3ra :D -
solikka #7714 Megfizethető?:D Hát én a harmadát sem adnál ki egy övért még ha fegyverrel kényszerítenének is :). Nem jobb a drágább annyival... -
#7713 Tegnap voltam Energie boltban, láttam azt az övet ami megtetszett neten, röpke 26000 forint, azért meglepődtem :( :D
De láttam egy másik kurvajót az 16000 az még iknább megfizethető :)
Viszont 4Y-ben vettem egy jókis Blend of America pulóvert majd rakok képet. -
#7712 ja, bocs nemolvastam el XD -
Narusco #7711 ezeket tudta ő is :) -
#7710 HardSoda -> Westend alapsor, ahogy bemész a metrotól a Westend-be csak egyenesen és a jobb oldaladon lesz egy bolt az lesz kiírva rá hogy HardSoda. (én nemszeretem az a márkát :D szerintem túl hivalkodó mintával teli cuccokat gyárt..)
Cipo&Baxx -> Westend alapsor, az előző boltban tehát Cipo & Baxx-ot is a HardSoda-ban kapsz, de még kapsz a HardSoda mellet lévő Saxoo-ban is Cipo & Baxx-ot ( naggyon durva farmereket gyárt nekem is van 1 és nemis drága pl az Energie-hez képest:P)
Ezt a 2-őt tudtam de HardSoda-ban nagyon sokfajta márka van nézgass hátha találsz ilyenket.
-
Narusco #7709 a linekekt leírnád az oldalnak ahonnan rendelnél? -
tengery #7708 Sziasztok! Segítség kellene!
Hol lehet kapni Mo-n ezeket a márkákat:cipo & baxx, hardsoda, wasabi,Headline,James&Jones, Shiroi Neko, Baxmen
Ez mind 1 stílusú márka, az első 2 tudom h a westendben található esetleg a többiről halott vki?
Fontos lenne , mert nincs naon kedvem külföldről rendelni, de ha nincs más választásom...
válaszokat előre is köszönöm -
#7707 hát ezzel jól beszopt@m, nyáron nem hordtam, most szeptember közepén vettem elő, és ma középen kettétört a talpa, összesen max 2 hónapig volt rendszeresen használva (kb suliba mentem benne és annyi) garancia meg persze 1 hónapja lejárt :(((