10072
-
#7828 ilyen mintájú pólót hol lehet kapni mo-n? -
#7827 Nem feltétlen kell fehér cipővel felvenni...csak találtam olyan képet ahol viselik is a cuccot :D
Én azért elfogadnék egy ilyen farmert, mondjuk ennyi pénzt én sem adnék érte :P -
#7826 dettó :D -
#7825 A bőr converseemnek óvatosan szoktam néha adni folyékony súrolószerrel olyan helyeken, ahol nem igazán akar lejönni a kosz. Próbáld meg, de csak ésszel:) -
#7824 jah, fehér cipőt veszel fel, fix rálépnek a buszon -
#7823 második télleg gáz -
#7822 egyátalán nem.
Nekem annyi a bajom vele, hogy szórakozóhelyen valaki véletlenül rálépett a lábamra meg ilyenek, és egy idő után elkezdett az orr része kikopni az ilyenek miatt. -
#7821 én attól félek főleg, hogy a farmer nem fogja meg kicsit a fehér cipőt?:/ -
Cat #7820 Csöppet cigányosak, pl. a második kifejezetten az. -
#7819 Ízlések és pofonok. Fel nem venném. :) -
#7818 Akkor szopódjon meg, hogy nem rakja be..
1
2 -
-
#7816 Köszi, nézegettem a cuccait. Tényleg nem rossz.
Amúgy valaki látta már ezeket a farmereket? Sztem nagyon jók:
Kár hogy kb 20-30nál kezdődik az áruk.. -
#7815 brutál geci jólnézki, és nekem is van fehér nike cipőm , csak ápolni kell és nem kell vele sárban járkálni annyi és kurvaszép marad. -
#7814 Darf !
a teszvezsen wallace12 néven egy srác olyan cuccot árul amit te keresel, én gyakran vásárolok tőle , megbízható ! -
#7813 Bade: köszi a linkeket, az ultrashop azért már elég szimpi.
Mike: Jó lenne eredeti, de ha a hamisítvány is van olyan "minőségi" mint az eredeti, akkor végülis tökmind1... -
#7812 eredeti kell vagy hamisítvány? -
#7811 http://ultrashop.hu
http://www.sportshow.hu/?p=productsMore&iProduct=183
Vatera
Teszvesz
Én ezekből szoktam vásárolni!
Itt mind olcsó! -
#7810 Sziasztok!
Szeretnék 1-2 cuccot venni, de nem engedhetem meg, hogy normális márkaboltból vásároljak be. Kéne 1-2 Lonsdale és Everlast cucc. Létezik valamiféle nagyker ahonnan minimum vásárlási korlát nélkül lehetne olcsón ruhát venni? LondonOutlet nem jó mert még az is marha drága szerintem. Józsefvárosi piacról is jöhetne 1-2 vélemény. -
#7809 eredetileg ilyen volt, 1 éve
most meg ilyen
nem olyan vészes
igazából a nyelvét kéne tudni valahogy megpucolni, de nincs rá ötletem
no meg ráfér némi pucolás -
#7808 1 hónapja hordok fehér tépőzáras Everlast et , de eddig jól bírja. -
#7807 enyém nem olyan vészesen koszos -
#7806 én jól 'befürödtem' hasonló fehér bőr cipővel... KB 2 hétig, vagy az első éjszakai szórakozásig marad szép. :P -
#7805 nice -
Cat #7804 villámgyorsan szép szürke lesz :) -
#7803 vélemények erről a cipőről? esetleg van ilyen vkinek?:)
-
Narusco #7802 tudtok nekem egy honlapot mondani, ahonnan lehet pulcsit rendelni? nincs konkrét elképzelésem szóval márkát nem írok, meg nem is kötöm a Zebet a karóhoz... (heavy tools-t nem kérek : )
u.i.: design by humans -os pólókat ajánlom, sokan megemlítik hogy fasza, meg nekem is bejönnek =) -
#7801 na igen, mert ez csak úgy megy
csak vennem kell a fáradtságot, és bármikor belenézhetek egy ruhabolt könyvelésébe, sőt, azért nem ismerem, szegények mennyire nehezen boldogulnak, mert rohadt lusta és nemtörödöm vagyok -
#7800 az ilyen okosságokat egyedül találod ki, vagy olvastad valahol?
szerinted mibe fáj egy autószalont, esetleg egy márkaképviseletet összehozni? hány száz millió?
tényleg semmi hozzáadott érték nincs, tényleg
szalon is minek, elég némi sóder
alkalmazottak sincsenek, igaz-e?
úgyhogy hagyjuk már egymást, nem csak sufnicégek vannak, sőt, van aki örül, ha 10 év alatt termeli ki a beruházása költségét, és nem fél év alatt akar összeharácsolni mindent -
#7799 Talán vedd a fáradtságot és nézz bele egy ruhabolt könyvelésébe!
Utána beszélhetsz róla, hogy mire megy el a 100% árrés.
Próbálj meg 5-10%-ból kijönni, alaklmazottat, magadat eltartani és fejlődni! -
#7798 A 3-5%-os árréssel dolgozó cégek nem adnak hozzá értéket.
Nem kell szép üzlethelyiség, amit rendszeresen festenek.
Ezek jórészt informatikai cégek, amelyek az évvégi visszatérítésre és giganagy eladott darabszámra mennek. -
#7797 nem sajnálja őket senki -
#7796 Ja, mi is beszerzesi aron vettuk amerikaban a kocsit. Amerikaban meg is lehet nezni, hogy mennyiert veszi a kereskedo az autot. Torveny van erre. Szoval nem kamu, ez a kis haszon, es valoban a szervizen keresnek a legtobbet. Olajcsere, atnezes, stb. -
#7795 Sőt...sokszor még veszteséggel adják el az új autókat a kereskedők. Sajnálni viszont nem kell őket, hiszen a szervizen nem kicsit keresnek jól. -
#7794 Uj autokon nincs tul nagy haszon. Azok tenyleg a sok illetek miatt ilyen dragak. Pl USAban egy uj auton kb 10% haszon van. -
#7793 vagy új autó -
#7792 jaja pl számtech cuccok, játékoknál viszont 400%-500% a haszonkulcs. -
#7791 máshol meg 3-5% és abból fizetik az illetéket, járulékot, adót, alkalmazottakat -
Cat #7790 Vendéglátásban 3-400 százalék van :) (főleg italoknál) -
#7789 meg ne magyarázd már miért kell 100%-os árrés