10072
-
#7868 igaz, kevertem a sorrendet. -
#7867 bár ha végiggondolom, előbb vámolnak, aztán áfáznak, nem pedig fordítva -
#7866 mit nem értesz? :) cucc+vám majd erre az áfa, így van a vámnak is áfája
akár a benzinnél, ahol az illetéken is van áfa
ha úgy csinálják ahogy mondod, egész rendesek, mondjuk a postaköltségre is felszámítanak áfát, vámot, de Mo-n ezen nincs mit csodálkozni -
#7865 ezt most nem ertem.
Mondom ugy csinaljak, hogy legeloszor osszeadjak a postakoltseget a dobozra/szamlara irt arral. Aztan ehhez az osszeghez meg hozzaadjak az afajat. Ha ez mind megvan, akkor ebbol a szummazott arbol szamolnak meg egy laza vamot, aztan azt is hozzacsapjak.
Sajnos tapasztalt Orczy terre jaro vagyok :( -
#7864 biztos vagy te ebben, szerintem a vámon is van áfa, ez itthon inkább így szokás :) -
#7863 Eloszor a helyes sorrend:
1. hozzaadjak az ertekhez a szallitasi koltseget
2. felszamoljak a 20% AFA-t
3. majd, ha mar minden szart raraktak, amit csak tudnak, akkor utana felszamoljak meg az AFAval es postakoltseggel terhelt ertekre a vamot is. -
#7862 a vám egész pontosan 8% + áfa, ergo a teljes cucc + 30%
néha szeretik megvámolni a szállítási díjat is
máskor meg nincs vám, mert nem volt hozzá kedvük -
#7861 Csak pár hónapot kell várnod és a selejtes maradékot meg is veheted a plázákban cirka 30%-kal többért, mint most Ausztriában. -
Owned #7860 Köszi szépen! :D -
#7859 Én most ezt a farmert szeretném megvenni meg valami övet hozzá, de egyik energie boltban sem láttam még ezt a farmert :(
véletlen valaki nemlátta? :DDD
Farmer Link
-
Narusco #7858 ezt a képet csinálta neked :D:D:Ddd -
Owned #7857 Azt megköszönném :) -
Narusco #7856 sajnos nem én rendeltem a pólóimat de megkérdezem majd a srácot :) -
Owned #7855 sziasztok!
Lenne pár kérdésem ahhoz aki már rendelt a designbyhumanstol pólókat! Tehát én most rendelnék, de még sose rendeltem külföldről semmit, és a "szaknyelvi" angolom se túl jó.
Ezért nem tudom, hogy a szállítási cím megadásánál pontosan mit is kéne beírnom?!? Van ott egy kipipálható kis kocka is (This is a P.O box), azt sem tudom, hogy az mit jelent. Csak simán írjam be a lakcímemet, várossal (bp.), irányítószámmal, utcával, házszámmal és majd bedobják a postaládámba? Továbbá a "billing adress"-hez is ugyanazt a címet kell megadnom?
A válaszokat előre is köszi! -
#7854 Az autószalonok a szervizből élnek.
(de ügyes csúsztatás volt) -
#7853 igen, gyártanak -
Narusco #7852 www.zoneshop.hu -t nézd meg -
vass17 #7851 Lehet találni normálisat is, csak jól utána kell járni. Én is szeretem őket, mert kényelmesek, de ezeket általában kerülöm.. -
#7850 huu megesik de szinte mindd egy kaptafára készül, bár nem mindegyiknek ilyen bufli a nyelve, de formára szinte mind ez. -
#7849 Kenvelo-ban érdemes most vásárolni,minden 20000ft fölött 50% kedvezmény nov. 30ig.
-
#7848 Gyartanak olyan cipoket ezek a deszkas markak, amiknek nme ilyen felfujt a nyelve? Szeretem ezeket a cipoket, mert tartosak, es jol nenznek ki, de baromira idegesit, hogy mindegyik deszkas fazonu :( -
#7847 etniest nem igazán szeretem mert havernak gyors szétment , meg álltalában nem is tetszenek de ez yao modell ez bejön :) -
karajjj #7846 egész tetszetős :D -
Narusco #7845
vélemények? -
karajjj #7844 170? :DDDDDDDDD -
#7843 Hmm, nem is tudtam, hogy MO-n is van boltjuk. -
mate317 #7842 Váci u 70, és kb a fele outlet áru, szal 30-70% lejön. -
#7841 Dolce boltba? Hol? oO -
Narusco #7840 én ha valakin d&g cuccot látok már csak röhögök... =) -
mate317 #7839 *éppen -
mate317 #7838 Benéztem Dolce boltba, hát nem értem rám szabták az árakat, egy sima egyszínű pulcsi 170e. Mondjuk lejön 30% azt mondták:D -
#7837 akkor vámolnak amikor kedvük van -
#7836 nekem nem vámolták...lehet mákom volt. -
Narusco #7835 ja meg linkeld már be azokat amiket akarsz rendelni :) -
Narusco #7834 pólónként kb 1 ezres a vám (ezt mi is utólag tudtuk meg@). a minőség ugy kb közepes, a minták kegyetlenül jók, amikor rajtam vannak a poloim mindig dícsérik őket. rendelj, megéri, csak kár hogy a dollár most a 210-et veri. -
#7833 Pedig de.
Amúgy a shipping $7.75 és $23.7 lehet a kiszállítás módjától függően.
kb 1,5 erc volt megtalálni ezeket az infókat az oldalukon -
#7832 ha a desingbyhuman-tól (innené)
rendelnék kb. 4-5 pólót akkor a postaköltség kb. mennyi lenne míg ideér?
mert van valami olyasmi kiírva, hogy 70dollár felett ingyenes a shipping, de nemhiszem hogy országokon át is tartják ezt az "akciót"
szóval mennyi extra kiadásra számíthatnék a pólók árán kívül? -
karajjj #7831 ha tiszta bőr, akkor nem, de az enyémbe van olyan rész ami szövetből van, na azt nagyon csúnyán befogta nekem :S -
#7830 látszanak a képek?
a nyelve textil
lehet, nekiesek vmi folttisztóval -
#7829 jelmezboltban.