10072
  • Jagumo
    meg Louis Vuitton is van... :D kissé drága bolt, egyik ismerősöm volt ott, és ilyne 200000 forint egy táska kb... :D

mondom , vegyünk vagy 4-et hogy legyen :DDDDDD
  • Csuhai G
    A mellette nemrég megnyílt Gucci-val is körülbelül egy árkategóriába esik, és a Gucci igazgatója azt nyilatkozta, hogy a budapesti bolt "sikere" még a várakozásaikat is felülmúlta..
    Egyébként múltkor láttam, hogy hamarosan Emporio Armani és Armani Café és nyílni fog, szintén az Andrássyn.
  • Brolly
    Cavalli Budapesten
    de most komolyan, itthon van, aki fog egymillióért venni ruhát? Am a többi ehhez hasonló üzletben is ilyen árak vannak? Nem értem...
  • The Garrett
    *esprit/edc

is szerintem jó cuccokat csinál, és még pont a megfizethető kategória nekem. Szinte csak esprit ing, meg hossúujjú felsőim vannak, bejön. ^^
  • passatgt
    nálammost a beverly a fav pulcsiba, farmerbe meg nofear
  • Gnome
    [URL=http://www.cafepress.com/wakasm/852761]poénból rákerestem^^[/URL]
  • Mike at home
    nem, ez egyzserüen sznb topik
    aki pl. ad magára, nem veszi fel ugyanazt a ruhát 2x, hanem kidobja
  • Mike at home
    de azóta rájöttél, hogy nagy hiba volt, úgyhogy el is égetted mindet
    és megfogadtad hogy jövőre csak 1000 dollár fölött veszel meg 1-1 pólt
  • Jagumo
    ha nemlenne 14000 áldozat akkor vennék egy tucatot :D, én is úgyvettem meg azt pólót hogy nagyon szívtam a fogam ^^
  • Rockynhooo
    durkába geci yo dolgokat ki lehet fogni :)
  • I.C.ram
    12 dollaert vettem a polokat. Akkor volt a Dollar 145 forint. Kb 1800 forint/db :P Szerintem nem volt draga. Ennyiert ures polot nem kapsz, nem hogy olyat, amin van valami franko minta :)
  • Gnome
    ez a "philosophy of márkás ergo drága cuccok" fórum....minap láttam egy hontalant csomó ruhát kikukázni és valszeg ő is úgy örülhetett a cuccoknak mint te az 12dolláros Oneill pólóidnak..mindenki másnak örül....az emberek amugysem azért veszik a cuccokat mert drágák(jo egy bizonyos szint felett már igen) hanem mert épp az tetszik neki és épp megengedheti magának + nem található belőle olcsóbban ugyanilyen. Van egy lányismerősöm akiről megnemmondanád, h turkálóból öltözik (mesélte van olyan hely ahol pl. gramm alapján kell fizetni) de én voltam ilyen helyeken próbaként és kb 1 cuccot sem tudtam venni, mert egyszerűen nem jöttek be az ottani dolgok...jah és nefeledd..aki 14et kiad egy pólóért annak 14ezer nem áldozat...(mondjuk sztem is hülyeség de szubjektív)
  • I.C.ram
    Durva, hogy emberek mennyit aldoznak olyan markakra, mint Energie. :D 14kert polo?
    De pl nyaron vettem outletben 12 dollarert/db Oneill polokat :)
  • Jagumo
    hát nekem 2 energie pólóm van, de inkább nem tesizek bennük , egyiket 14000-ér vettem másikat meg féláron 8000-ér :D

a leértékelléssel meg az a baj hogy akkor nincs választási lehetőség , vagyis ha 1 konkrét ruhadarabot akarsz kicsi rá az esély hogy lessz, sőtmég ami van még azse biztos h lesz méretben.

mondjuk szeptemberben mentem moziba és csak benéztem a 4Y-ba hogy milyen cuccok vannak és a nyári kollekcióból megmeradt még 2 darab M-es póló 2500 forint volt darabja 8990 helyett, mind a kettőt megvettem igaz az egyiket nagyon nagyon ritkán használom, de a másikat szeretem :D

meg Retroban is vettem pulcsit augusztusban 5990-ér ,és pont olyat szerettem volna azzal szerencsém volt.

Az meg mondjuk a másik véglet hogy amit én nyár elején megvettem Retro pólót 6990 forintért az augusztusban 1985 forint volt westendben, pontosan tudom mert direkt megjegyeztem az árát, azért kicsit zavart...

szal kilehet fogni jódolgokat. szerencse kérédése :)
  • kas123
    Ha az éves pénzforrásomat nézzük ami cirka 130 ezer ft,
    akkor azok a márkák (kivétel lacoste) amiket írtam megfizethetőek.
    Akkor kell vásárolni, amikor kedvezmények vannak és egy retro, uniform, gas felsőt meg lehet venni cirka 4 ezer ft-ért.

Engem sem a szüleim pénzelnek! Nyáron keményen dolgozok, hogy legyen pénzem. Évközben meg szépen tartalékolom az innen onnan befolyt pénzeket.
  • Narusco
    az hogy mi megfizethető az relatív, aki havi milliókat keres annak a d&g is megfizethető...
  • kas123
    tényleg a tesipólóm Energie :D + van kettő Saxoo pulcsim
  • Jagumo
    én ezek közül szeretem a: Gas-t, Retro-t, Devergo-t, meg úgy a Diesel is jó cumókat gyárt , de csak a parfümöm Diesel szal ruhám nincs. :D

de amik még divatosak és én nagyon szeretem, szal a kedvenc márkáim:

-Energie
    -Scotch and Soda
    -Retro
    -Devergo
    -Saxoo
    -Pepe jenas

még vannak jó márkák (Replay, Blend, Tom Talilor, stb...) de nekem nincsenek ilyen márkáju cuccaim (1 belnd pulcsim van)

De ezek a márkák legalább megfizethető áron vannak és minőségben is elég jók , mondjuk az Energie talán kicsitt drágább mint többi, de még azis megfizethető

szal most szerintem azért mert egy Dolce farmer mittomén 80000-100000 forint most csak mondtam egy számot, már minőségben nemjobb mint egy energie az meg 25000-40000 kb. csak mert az dolce, na mind1 nem az én dolgom ... :D
  • prezi
    a pénztől leszel "menő" nem a ruháidtól...
  • kas123
    annyira nem megy jól, hogy csak olyanokat vegyen az ember :D
    Amúgy a kedvencem ezek közül az uniform :)
  • Csuhai G
    Ezek közül amiket én is felvennék az egyedül a Gas és a Lacoste. :)
  • kas123
    ruhákból: Gas, Uniform, Retro, Nike, Adidas, Lacoste + devergo, diesel, ggecco (de ezek ugye nem nagy márkák)

cipő: nike, adidas, converse
  • toysoldier
  • kuci06
    nem. égesd el mindegyiket. hogy képzeled... áh
  • Gunnersboy
    :SSSSS ezt ugye te sem gondoltad komolyan
  • Mike at home
    perszehgynem
  • dragon11
    Nike, Puma, Reebok cuccok menőnek számítanak?:)

thx.
  • Mike at home
    én rendelek, ha helyettem kifizeted :)
  • Jagumo
    azon belül krdeztem, de már megtaláltam :D
  • Csuhai G
    második
  • IJIazz
    nike.com
  • Jagumo
    megköszönném :)
  • Jagumo
    én, nem hol lehet ilyet összeállítani valami linket vagy leírást nyomatsz?
  • IJIazz
    na még1szer
    első variáció
    második variáció
  • IJIazz
    vki rendelt már a Nike.com-ról egyedi cipőt? csak mert összeraktam egyet-kettőt magamnak és erősen gondolkodom, h meg is vegyem vmelyiket

• Mike at home
    naja aki ebben él az tudja, most hogy mondod még azt is tudom mi a kommutativ :)
    de ha mondjuk áfát kéne visszaigényelni, akkor már nem mindegy
  • Punkerwork
    engem a postaköltség megsarcolása b@sz fel mindig :(((
  • Lteebee
    A szorzás felcserélhető, kommutatív művelet.
  • Mike at home
    amúgy nincs jelentősége a sorrendnek :)))

no nézzük:

100 + 8% 108 + 20% = 129,6
    100 + 20% 120 + 8% = 129,6
  • I.C.ram
    basszus mostmar teljesen osszekavartal. Utana kene nezni, de lusta vagyok. MEgbizlak a feladattal :P