Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Most ezzel szemezek,postával 4000..és nem tûnik rossznak<#vigyor4>

Jagumo

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

greg benz
looool,hát ennyiért tuti nem fogok venni<#wilting><#wilting><#hehe>

Jagumo

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
passz, talán pumába nézd meg mert ott van támodatónak, esetleg akkor ott meg talál valami Forma1-es webshopban

greg benz
Senki?<#zavart2>

greg benz
Sziasztok!

Bmw-s pólókat,ingeket hol lehet kapni jó áron,nem gagyit,nem tudtok véletlenül segíteni?

ilyesmire gondolok:

Elõre is köszi!

Jagumo
kössz 😊

Hát a legalsó részen ahol van a saxoo bolt is. Ott van majdnem egymás mellett 3bolt is ahol kapható egy pár póló és öv is.
Bemész a fõbejáraton lemész a mozgólépcsõn és elindulsz a kajáldák felé, 50m múlva ott lesz jobb oldalt.
Én igen.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Jagumo
nemszeretem a HT-t 😄

Hétfõn este rendeltem tõlük két pulcsit, már itt is vannak. 😊

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Jagumo
na erre énis kiváncsi vagyok 😊

Csuhai G
Westendben Ed Hardy? Hol?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

A west end-ben is vehetsz ott 5000-10.000ft között mozog!
Jagumo
Nekem is van egy Retro pólóm és ugyan ez a felirat rajta. Deathh Before Dishonor, és kb a minta is hasonló, véletelen egybeesés vagy copyzás? 😄DDDD

Jagumo
tudja valaki hogy az Ed Hardy pólók milyen árfekvésben vannak? Bécsi úton van 1 bolt, majd megkellene nézni .

az elsõ, egyértelmûen!

soha nem volt még fekete utcai cipõm 😊

Csuhai G
Fekete fûzõvel jobban tetszene a második.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

zoltan93
nekemis csak a fûzõ szur szemet de azt lehet cserélni. fekete fûzõvel is az 1.?

Csuhai G
1.
(A 2. jobban tetszene fekete fûzõvel)

zoltan93
szerintetek melyik néz ki a legjobban?

ezek közül akarok vanni de nem tom meiket.

bauer15
hasohnló csak olyan ami hátul fedett vagyis nem lehet állítani.

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

loller, EZT találtam egy reklámban iwiwen 😊 mi a véleményetek a heavy toolsról? elég jó árak...

bauer15
New York Yankees baseball sapkát keresek valaki tudna segíteni?
hol lehet kapni.
vagyg rendelni magyarországon

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

zoltan93
cs!
valaki megtudja mondani, hogy mi a neve annak az adidas cipõnek aminek az oldalán valami karatézó csávó van? lehet hogy olyat veszek feketébe. szerintetek milyen?

Gnome
Te nemrakod ki a faladra a márka szatyrokat mint a joarcok?:S....pedig azthittem:CCCCC

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

jaja, az jöhetne

képt pls!

én meg megnéztem az o'neilt ahol elvileg van billabong, de nem tul sok... 1-2 póló volt de nem a legjobbak

Jagumo
2 különbüzõ, amit 1. idéztél az étényleg szar mert szirótotta az egész alkarom és arra nincs ráírva hogy Retro JEANS, amit meg vetem arra rávan 😊

Brolly
"Meg akartam venni Retro pucsit, szerintem tudjátok melyik az aminek egy nagy 64-es van az elején, hát az olyan piszok kényelmetlen, hogy pff 😄 szorította az alakarom ha meg feltûrtem akkor a könyököm 😄 "

#7330:
"elején egy nagy 64 egy van és rávanírva hogy retro jeans, "

? 😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Jagumo
mámint retroban, kiscsaj elõttem vette gy pólót és a legnagyobb szatyiba adták mint mondtam 😄DD

Jagumo
ja és igen, csak GIGANTIKUS méterü szatyor van szal a legnagyobb XD nemis kértem utálom a sok plázacicát merg ilyen köcsöggöt akik retros szatyorban hordják a cuccaikat annyirafeltudnaszni...

Persze csak ha pont azvan lénél akkor semmi baj 😄 énis multkor aBoriginalba kaptam egy gecinagy szatyrot aztán mindet abba pakoltam, itthon meg mindig kibaszom a szemét mellé a szatyrokat 😄

Jagumo
50%-ben voltak szal akkor valszeg nyári kollekció, de én csak UrbanStyle-osat láttam meg valami szart eddig nyáron... és amost legalább nagyon olcsón megusztam a pulcsikat, bár még lehet kellvenni majd elválik

Jagumo
Baszod olyan Retro pucsikat vettem Westenb-ben , nagyon odabasz elején egy nagy 64 egy van és rávanírva hogy retro jeans, kibaszottjó! meg egy világoskék fehér csíkosat is, ezek eddig nemvoltak uj kollekció vagy lehet hogy voltak de mert az egyik 5995-volt a másik meg 6995 , és csak tök poénbõl mentem be westend-be mert pont arra jártam!

Meg egysapit is vettem 3000 volt, de azis nagyonnagy!

Egyépként van pár cucc az uj kollekcióból annyira nem nagy eresztések, amiket eddig láttam , de még nicns kipakolva minden szerintem 😊

én budaörsön intersportban láttam pár dolgot.aztán ha jól tájékozódtam akkor a westendben is van 1 bolt

Jagumo
kicsit odabasz 😄

Jagumo
nemtom , biztos minõségben is jók ,de a cuccok kurvajók KATT , de hol lehet kapni??

GTheo
Zsírok a billabong cuccok ;] Fõleg a surfösök 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Billabong cuccokról valakinek tapasztalat? Vagy valami jó online / nem online boltot tudtok ajánlani? 2 pólóm és 1 gatyám van, nekem nagyon bejönnek... kényelmes, jól néz ki. Persze ha szereted a stílust.

Jagumo
XD kb. nemis tom milyen régóta keresek Diesel pólót hollehet kapni pesten, erre unatkozok beírom google-be hogy diesel póló és egy egész diesel webshopjönki 😄DDD

Diesel shop kicsit drága,szal 30 alatt gatyát nemkapsz, de nekem nemiskell gaty elég szarok... 2 póló viszont nagoyn teteszik eggyet szerintem veszek 😊

Helyes 😛...
Jagumo
nekem van 1 egész devergo pólóm 😄

Jagumo
hát igen nekem is van ebbõl a mostani nyári kollekcióból 2 olyan pólóm aminek kb olyan nagoyn szar anyaga van, hogy áá 😄, tényleg nagyon szar, olyan kis könnyû, boltban aztmondták mert nyári póló és azért 6990-volt...

de viszont 7990 vettem a galléros csíkosat azis nyári kollekció de annak nagyonjó anyagavan!

Van még egy UrbanStyle-os, az se áll tartósságban a toppon szerintem 😄

Meg akartam venni Retro pucsit, szerintem tudjátok melyik az aminek egy nagy 64-es van az elején, hát az olyan piszok kényelmetlen, hogy pff 😄 szorította az alakarom ha meg feltûrtem akkor a könyököm 😄

Hát én a Devergot tudom ajánlani, vagy nekem ez a márka jött be, jó minõség, és eléggé jó kollekciójuk van 😊
Jagumo
Wilkinson<#idiota> egyépként nemtudom 😄

csá
nem tudjátok melyik az a napszemüvegmárka aminek két kard a jele??
köccccc
neevous
A jó minõséget speciel én elhagynám.😊