Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

feketében

Gnome
rakd be ide a képet...egyébként rejtettebben is reklámozhatnál ám...nemvagy banfélõ látom^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

eladó 2008 as police fémkeretes napszemüveg,ajcsiba kaptam de nem áll jól ezért eladdnám akit érdekel privzzen és küldök képet

prezi
Köszi a válaszokat!

Ma végülis sikerült elutalni az ipsének az összeget, remélem hamar megérkezik 😊 vettem egy diesel polot 1.5k

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

bpterkep.index.hu

A Moszkva térnél van.

Jagumo
Krisztina körút 23?? oda hogykell eljutni hogy lehet? igaz majdnem pesten lakok ,gödön, pestõl 20km, meg 9 évig éltem pesten, de nemvagyok jártas annyira pesten 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
jujj derossz 😞 de A&F bolt holisvan? 😄 visszaolvasok kicsit mintha valaki írta vola 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Beszarok h nem lehet rendelni A&F-tol ide Romaniaba :S

Igazad van vegulis 😊

neevous
Nemtudom...én próba nélkül soha nem vennék farmert.

Huh ilyeneket lehet rendelni neten????

neevous
Ha utalsz, akkor másnap a számláján kell lennie és az a gyakorlat ha megérkezik a srácnak, akkor aznap postázza is. Innentõl kezdve a magyar postától függ, hogy mikor ér hozzád a cucc, vagy egyáltalán hozzád elér-e és nem tetszik meg a csomagod a postásnak.
Mondjuk még csak személyes átvétellel vettem a vaterán akármit is. Találkoztuk, megnézed a cuccot, kp-val fizetsz. Így a legtisztább szvsz.

Csuhai G
Minden az eladó és a vevõ rugalmasságától függ. Legjobb esetekben:

Készpénz: még az aukció megnyerésének napján megbeszéltek egy találkozót, tehát akár már aznap este.

Banki átutalás: utalod a pénzt, õ feladja a csomagot + posta 1-2 nap. Legszerencsésebb esetben 2 nap az egész, de ez sajnos nagyon ritka.

Postai utánvétel: feladja az eladó postán a csomagot, és 1-2 napon belül ott is van. Jobb esetben már az aukció megnyerése utáni napon készhez foghatod a csomagot.

A postai utánvétel a legtisztább, legkényelmesebb, leggyorsabb módja az aukció lebonyolításának, ugyanakkor ez a legdrágább (tudtommal 1050FT).

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gunnersboy
én vettem onnan egyszer egy polot, átutalásos fizetéssel, átutalást követõen 2 napon belûl megjött, korrekt volt az eladó is 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

prezi
<#gonosz1>

prezi
akkor le tudnád írni kb mikor kapok készhez valamit attol függõen melyik fizetési módot választom ?%!

neevous
Esetleg tudok segíteni😊

prezi
jah és nem farmert akarok venni <#alien>

prezi
vaterás dolgokban jártas valaki ? :o

én tökingyen kilyukasztom bárkinek a farmerját, még meg is szaggatom kicsit, ha kell. Felárért te magad tépheted ki a kutyám szájából.

De lehet inkább elkérem az alattunk lakó festõ srác 3 éves munkaruháját, és felrakom vaterára 35ezerért. Egyedi darab.

neevous
A 4U boltokban.

Viktorr
Scoth and Soda ruhákat hol lehet kapni?Vidéken valahol esetleg_?

LordVenom
Nekem hasonló van valahol a padláson,ingyen a tiéd...<#idiota>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Jagumo
de most hogy megtudatm hogy az A&F ilyen gatyákat gyárt , és az A&F cuccok nemrosszak minõségben sõõt 😄

Jagumo
jaja, Millionare gatya 30k és nemis olyan jó akkor már inkább Energie...

Gnome
4Uban nagyon elszálltak az árak és azagáz, h annyi pénzért néha nem a megfelelõ minõséget kapod(szóserólla iszonyatjó cuccaik vannak)....árügyileg az A&F felett van...

Jagumo
olcsóbb, és azért jobb , nekem van egy oly Scotch and Soda pólóm ilyen türiz zöld talán vagy nemtom milyen szinü és egy kalapos papagály van rajata és rávan írva a márkanév, annyira aranyos 😄 féláron vettem 5000-ér 😊)

neevous
Scotch & Soda sztájl 😊))

Jagumo
8-9

Csuhai G
2. és 4. <#eljen>
Mondjuk a másodikat csak buliba venném fel. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Brolly
király!
am mennyiért adod el vagy bolti áron dobod, csak úgy kíváncsiságból kérdezem😛

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Gnome
nekem a harmadik jön be...az elsõ is jó csak beugrik róla gyõzike festékes gatyája és rögtön felfordul a gyomrom...a második ultrahypertrendye szal nemadja nagyon.

Jagumo
direkt töredezett 😊

Jagumo
egyépként ha valakit érdekel egy 'Energie öv bõr bolti ára 16990 volt hibátlan állapontban akkor eladó 😊

itt egy kép, (netrõl van a kép)

a szíja barna és ilyen töredezett.

Jagumo
a 2.-al angyon felbasznám töriranárom agyát nagyon beszólna, mondju a a többire is , már csak ezért is vennem kel eggyet 😄

Jagumo
1. meg a 3. a 4. túl egyszerü, a második meg tul brutál, de nagyon jók azok is 😊

Viktorr
Az elsõ a a legjobb,szerintem!

Jagumo
a 4 közül 1-et biztos veszek! nem is tudtam hog yza A&F ilyen farmereket csinál, á 😄 köszi szépen!

Jagumo
baszod, kössz áááááá milyen farmerek geci 😄 nagyon brutál!

Jagumo
Playersroom-ban is kapsz, 10000 forint egy póló, de ha érdekel akkor Alterego-ban is megnézheted, ott vannak ilyen használt márksás cuccok potom pénzért pl: Armani gatya 4000 forint meg Fred Perry pólók 3000 forint meg Lacoste de án ott ruhát nemnagyon veszek mert márkásak de nemnéznek kijól nagyon kell kereseni cuccot hogy jót kapj (legalábbis nekem), kivéve a Converse cuccok azok eredetik, azért tudom mert ottvettem Converse táskát 10000 helyett 8800-ér 😊

Gnome
Krisztina krt 23 na nemmindha eltudnál bóklászni😛...pulcsi max huszas lehet..ajánlom még ezt a linket ha márkabzie vagy😛

Viktorr
Köszi!
Jártál már ott?Nemtudod pulcsik milyen árban vannak?

Gnome
Moszkva tér, krisztina körút

Viktorr
Hali!
Abercrombie cuccokat hol lehet kapni?

The Garrett
mert ha csak 8k lenne. Hetvegen voltam bécsben ott néztem az ilyen F1 es puma ingeket, 80-90EUR nál kezdõdtek. :/ igaz nem bwm-s volt hanem ferrari-s. Itthon nem nagyon láttam ilyeneket a puma boltokban.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

greg benz
Háát.. azért elég húzós 8 rugó egy pólóért😄 Mondjuk puma meg minden,az biztos😛

Jagumo
az tényleg nemdrága 😊

Jagumo