10072
  • hairdresser
    hátha vannak még ilyen csövik mint ti akikre rásózhatom :D
  • Mike at home
    akartam is irni, hogy alig szaros tommy hilfiger gatyáim 5k-ért eladók

(nincs egy darab sem egyébként)
  • I.C.ram
    eleve a hasznalt polo az majdnem egykategoria a hasznalt alsogatyaval. Hasznalt polot max tesotol :)
  • Mike at home
    megveszi 150 EUR-ért, 2k-ért meg el akarja adni, nem szánalmas?
    ha nincs pénzed, akkor minek veszel 150 euros polót, baszod!
  • I.C.ram
    es tenyleg :D Dedurva :D
  • Mike at home
    no igen, én nem fogalmaztam ennyire nyersen
  • realp
    Ez annyira igénytelen....látszik hogy az izzadásgátló foltot hagyott a hónalj részen....van ember aki ezért PÉNZT ad????

OMFG
  • Mike at home
    nice
    azok a foltok, pecsétek, gyáriak?

hová jutott ez a topik...
  • hairdresser
    pólók
  • hairdresser
  • Gnome
    nah köszi, itt még pl. nemnéztem...nem kötelező a nyakkendő, de a fejemben anno összeállítottam vmit, amit ilyenkor felvehetnék és kb. már csak ez maradt ki...meg amugyis a Reservoir Dogs óta keresek ilyen nyakkendőt...nagypapámnak volt is hasonló de az ilyen gumis álnyakkendő:P....egyébként kiállítás megnyitókra kell, de mindennapokban is fel tudnám/szeretném venni...
    egyébként nagyonrég voltam a C&Aba most ahogy nézem neten pont lett volna olyan kabát amit tél elején kerestem...
  • Cat #7937
    Nézd meg C&A-ban.

Egyébként milyen alkalom az, amikor kell nyakkendő, és "elvárt az elegánsabb megjelenés", de öltöny nem kell?
  • Cat #7936
    Az ősz és a tavasz érdeklődés hiányában megszűnt.
  • CroftManor
    Én meg egy kék színű őszi/tavaszi Devergo kabátomtól válnék meg.
  • Ronny
    inkább töltsd fel valahova. Látni akarjuk!:DD
  • hairdresser
    irjatok privit email cimeteket és küldök képet
  • I.C.ram
    azt hittem eloszor, hogy ez csak valami szar vicc.... :D
  • prezi
    KÉPET !!!!!!!!!4444
  • neevous
    Értem...Köszönöm a válaszod! Én speciel az elegánsabb cuccaikat szeretem, de biztos akad majd rá jelentkező.
  • hairdresser
    pokemberes meg supermanes polo
  • neevous
    Zarából mit kínálsz eladásra?:)
  • Mike at home
    nem gondolod, hogy megvesszük amit már hordtál! :o
    égesd el!
  • hairdresser
    megválnék egy két márkás ruhadarabomtól,zara,kenvelo,energie,e-play,tom tailor
  • Gnome
    Hali..ilyen nyakkendőt keresnék..ez ilyen szűkített "szabású", nem annyira széles mint a szokásos nyakkendő...ezt amugy mindennapokra keresném ahol nem kell öltöny de elvárt az elegánsabb megjelenés...kb mindenem megvan már csak ez hiányzik. Bementem öltöny üzletekbe. de mindenhol a hagyományosat kínálták..körülnéztem neten, mindenhol "Italian black silk tie" ként adnak ilyet ami szállítási költséggel együtt egy tizesen felül van...meg amugysem szeretek netről ruhákat rendelni...ha vki látott már ilyet vhol irja le plz:)...köszi

jah a kép
  • Narusco
    nos...

én megrendeltem. kerestem még neten erről más képeket, de pontosan ilyet nem találtam, csak ami kicsit máshogy néz ki, majd talán belinkelem... no sebaj gondoltam, ez jobban néz ki, majd ez jó lesz. hát beszoptam, nekem is olyat küldtek zoneshopból amilyet találtam neten, de nem olyat mint a képen van. ettől függetlenül tetszik a cipő és nem küldtem vissza, de nem lettem belé szerelmes, fekete/szürke cuccaimhoz jó. a talpa bírja, viszont a másik etnies (ugyancsak sheckler, fehér-fekete-zöld, kedvencem, nagyon szeretem) cipőmé szétjött, ugy ragasztottam össze pillanatragasztóval, és még mindig beázik. nagyon jól néznek ki az etnies cipők, de lássuk be a vans minőségéhez közel sincs, viszont az már undorító emós szarokat gyárt.
  • Mike at home
    ez micsoda? etnies ...
  • Tujm
    május óta hordom kb, imádom. a talpa viszonylag hamar elrepedt, de csak egy ilyen kopó réteg, nem ázik be egyáltalán, csak mivel ez gördeszkásoknak lett csinálva, megvan erősítve ott a talp része, hogy legyen kopóréteg. egyébként ajánlom ;)
  • tonyqa23
    ???
  • kas123
    szóhoz sem jutok...
  • tonyqa23
    ez mé ide rakja az üzeneteket????
  • tonyqa23
    Szia!
    Sikerült már rendelni a designbyhumanstól?
    Mennyi volt a vám meg a szállítás?
  • tonyqa23
    Sziasztok!
    Tigeroo! Sikerült már rendelni a designbyhumanstól?
    Mennyi volt a vám?
  • Narusco
    hát gondoltam ha valaki pest környéki akkor meg lehet beszélni hogy egyik címre jöjjön, és valahol átadjuk a cuccot...
  • Gnome
    mert lehet úgy, h egyiket erre a címre másikat meg amarra rendeled, ugyanazért a szállítási költségért?...vagy esetleg te magad küldenéd el postán a másik pólót vagy hogy?:P
  • Narusco
    jut is eszembe, valakihez nem lehet beszállni rendelésnél? most a 10$-os pólók között van 1-2 ami tetszik, de 70 dollár sok lenne polora, meg annyi nem kell... :s
  • Csuhai G
    Sajnálom, hogy MO-n nincs olyan magánszemély/cég aki designbyhumans pólók árusításával foglalkozna. Pedig szerintem jó üzlet lenne.. :)
  • Mike at home
    hogy mondhatsz ilyet?! :o
  • dragon11
    xDD
  • Csuhai G
    Egyébként ha itt tartunk eszembe jutott, hogy van Ermenegildo Zegna is, szintén nagyon brutális árakkal.
    Egy szó mint száz: van létjogosultsága az ilyen boltoknak nálunk is. :)
  • Csuhai G
    Hát 200k alsóhangon.. :)