Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
ezt az ebayt már nézegettem de nem vágom pontosan mi is ez , bárki tehet fel cuccokat a világ bármely részérõl és lehet rendelni ? vagy hogy megy ez? vagy mi ez?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

neevous
Ebay.

frottir? plüss?

neevous
Ez mennyibe fáj?

Brolly
Az igen jó, tudom melyikre gondolsz, ilyen szõrme-szerüség belül és kivül meg piszkos fehér bõr😉
Nekem ez is tetszik nagyon, lényeg, h levehetõ kapucni legyen rajta és egyszerû legyen, semmi gombos zseb vagy hasonló figura.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Tud valaki olyan dzsekit, amit valami fehér szõrme bélel, ami télen nagyon meleg? Nem az a hosszú szõrme, inkább egy törülközõre rímel! (Biztos nagyon egyszerû a neve az anyagnak, de nem vágom!)

Múlt télen haveromét felvettem pólóra, és 0 fokban melegem volt, szal nekem kell egy olyan, valaki esetleg tudja hol lehet olyanból jóféléket venni?

Brolly
tyõõõ de király, már meg is van az áldozat 😊
am szerintem itt nézd meg, és értesíts ha van 😄
de am csak ilyen színösszeállításban van, mert máshogy nem is nagyon találok:S <#help>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Csuhai G
Nem láttam, de õszintén szólva nadrágokat nem is nagyon néztem, tehát nem mondom azt, hogy nincs.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

The Garrett

hasonló nadrágot nem láttál ott, vagy valahol mashol? ilyenvalami pamut szerû anyag + kicsit vastagabb télies mint a farmerek...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Csuhai G
aprópénz... 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Jagumo
"csak" 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
tetszik, amit én akarok az csak 30k 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Csuhai G
Ma voltam a Saxoo Londonban és a 4U-ban kabátot nézni. A 4U-ban sajnos nem találtam nekeme tetszõt, viszont a Saxooban találtam egy baromi jót. Tavalyi kollekció, viszont az ára így is nagyon húzós (40k). Egyelõre megvárom, hogy bejöjjön az idei kollekció minden boltban, akkor majd biztos találok jó kabátot olcsóbban is. Bár ha ezt leáraznák... hmm... 😊 Majd meglátom. 😊
Egyébként így néz ki (természetesen a lila folt nélkül 😊 )

csácsá lehet, hogy off a téma, de nem tudjátok hogy hol lehet kapni iylen shutter(rácsos vagy nem tom, hogy hogy hívják magyarországon) napszemüveget.

(ilyet stílusba :http://www.thealternativestore.net/cache/kanye-shutter-sunglasses-102473-0.jpg)

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

Jagumo
feleslegesen méregdrága cuccok szerintem...

Jagumo
köszi szerintem is jó, de majd szerintem én is kinövöm ezt a laza stílust 😊

Nyílik a Gucci-üzlet, jön a Dolce & Gabbana

Megállíthatatlannak tûnik a világmárkák Andrássy úti hódítása. A napokban megnyíló Gucci üzletet néhány hét múlva követi a fõleg táskában és cipõben erõs Roberto Cavalli szaküzlet debütálása, és várhatóan az év végéig átvágják az Armani divatház és kávézó képzeletbeli szalagját is. Ám ezzel nem ér véget a sor: már a befejezõ munkák zajlanak a méregdrága mobiltelefonokat gyártó és forgalmazó Vertu üzletében és hamarosan építõmesterek foglalják el az Andrássy út és Nagymezõ utca sarkát is: ott az olasz Dolce & Gabbana cég nyit exkluzív szalont.

Piaci hírek szerint a sugárúton már jelen levõ Omega után a sportos órákat gyártó TAG Heuer is hamarosan üzletet nyit. Elsõként az Ermenegildo Zegna olasz divatház nyitotta meg boltját még 2005-ben, majd ezt követte a Louis Vuitton, a Burberry és most a Gucci. A közelmúltban ide helyezte "támaszpontját" a középkategóriás cikkeket forgalmazó Nike és a Guess is.

A luxuscikkeket forgalmazó üzletek inváziójának egyik oka az, hogy jelentõsen emelkedett a Budapestre irányuló japán turistaforgalom - egyes luxuscikkek forgalmazásával foglalkozó cégek ugyanis éppen a távol-keleti utasok számától teszik függõvé az üzletnyitást. Az európai "nagybevásárlást" intézõ japánokon kívül egyre jelentõsebb a magyar vevõk aránya is. A vásárlóerõ növekedésének biztos jele az is, hogy a luxuscikkgyártó cégek a magyarországi képviselõ helyett saját vállalkozásban vesznek részt az üzletnyitásban. Az Andrássy út meghódításának következõ állomása a Chanel és a Dior megjelenése lehet, illetve továbbra is elképzelhetõ, hogy egy párizsi nagyáruház nyit a korábbi Divatcsarnok - régebbi nevén Párisi Áruház - újjászületõ épületében.

A magyarországi internetezõk egyharmada állítja magáról, hogy kisebb-nagyobb rendszerességgel vásárol dizájner márkát - derül ki a Nielsen 48 országban végzett internetes felmérésébõl. A luxusmárkák vásárlói világszerte leggyakrabban Calvin Klein-, Ralph Lauren- vagy Diesel-termékeket választanak, Magyarországon viszont a nem igazán luxusmárkának számító Diesel az elsõ, amelyet a Calvin Klein és a Gucci, a Giorgio Armani, a Chanel, valamint a Givenchy követ. A magyarok a Gucci márkára vágynak leginkább: amennyiben a pénz nem számítana, minden harmadik vevõ Gucci márkájú terméket vásárolna. A második-harmadik helyeken azonban már eltérnek a preferenciák: a magyar netezõk által kedvelt Diesel és Christian Dior helyett globális átlagban a Chanel, Calvin Klein és Louis Vuitton számít a leginkább vágyott márkának. A magyar megkérdezettek kisebb hányada (44 százaléka) tartja túl drágának a luxusmárkákat, mint tizennyolc európai ország 67 százalékos átlaga. Ugyanakkor azzal az állítással, hogy "a luxusmárka használója számára lehetõvé teszi, hogy megmutassa társadalmi státusát", a magyarok 49 százaléka ért egyet, szemben az 57 százalékos európai átlaggal.

Mollaka
jah, nagyon laza ez a dzseki 😊

Csuhai G
A Quellet már néztem, de sajnos nincs olyan kabát ami tetszene. A 4You-s tippet is köszönöm, ott még nem voltam, majd valamelyik nap megnézem.
Egyébként a kabát baromi jól néz ki, ha ilyen laza ruhákban járkálnék, akkor én is ilyet vennék. 😊

Mollaka
akkor már én is a legújabb szerzeményemet 😊 pár napos...

etnies rulz 😊

ilyenem van, és nagyon fasza 😊 mivel a vans inkább már csak emo szutykokat gyárt kellett vmi más😊

Mollaka
legszimplább ha felhívod õket..a mammutban lévõ boltot javaslom

Jagumo

Jagumo
én 4Y-ban nézegettem kabátkat és én Scotch & Soda kabátot fogok venni, de volt mintha lettvolna ott valami jókis szövetkabát csak ha jólemlékszem drága volt 😄

én magamnak ilyen kabátot néztem ki 😊

Jagumo
köszi 😊

Elõzõ cipõm is fekete volt(ilyen), nem akartam megint feketét. <#vigyor4>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

chelseafan
Köszi a linket!😄 De vajon hogy tudok rendelni, meg mennyi lehet a szállítási költség?😄

I.C.ram
ugyanilyen cipom van nekem is, csak feketeben. Sokkal jobban nez ki ugy. Foleg a mustarsarga cipofuzovel.
Mollaka
ez az arto is cool egyébként! 😊

Mollaka
a Zone-nál nem lepõdöm meg ezen...GoKer rulz

Nekem is tetszik, de magamon nem tudnám elképzelni, bár ez így elég hülyén hangzik. <#nyes>
Meg az itteni Zone-ban nem is lehet kapni, annak ellenére, hogy a honlapjukon fent van.<#pardon1>
Végül ilyet vettem:

Mollaka
43?

http://www.outletstore.pl/NIKE/318089131/Product.aspx

Solten
Mindegyik faca.

Saor Alba

chelseafan
Ja, azt elfelejtettem, hogy a cipõ egy Nike Fin'star...😊

chelseafan
Hali!

Ha vki tudja hol lehet pontosan ugyanilyen cipõt kapni 42.5 vagy esetleg 42-es méretben, az szóljon, mert ááá ilyen kell...😄😄
Nézegettem neten, de csak 1 helyen találtam és más színben...:/

Mollaka
a "trendi" márkákat annyira nem ismerem, szal nem tudok jobb tanácsokat adni sajna 😊

Csuhai G
Igen, bár az idei kabátjait azért majd megnézem.

Mollaka
tetszik ez a színkombo...ha nem lennék Adio b.zi, talán be is szerezném 😊

Mollaka
a springfield túl kommersz?

neevous
Szkáccs en szóda

Csuhai G
Nem az én stílusom, de bejövõs! <#eljen>

Csuhai G
Most akarok majd télre venni cipõt, és a Vagabond kollekcióját nézegettem. Szerintetek a 3 cipõ közül melyik néz ki a legjobban?
egy
kettõ
három

+ venni szeretnék télre egy jó szövetkabátot. Eddig a Saxoonak minden évben nagyon jó szövetkabátjai vannak, viszont elég drágák. Tudtok még mondani 1-2 jó helyet ahol majd találhatok?

<#wow1><#eljen><#szeret><#taps>

Jagumo
Éberkrombi and Ficcs

Jagumo
egyéként a Scotch And Soda-át hogy kell jól kiejteni

Szkoccs end Szóda?

és az Abercrombie & Fitch azt se tudom biztosan talán:

Éberkrombi and Ficcs? 😄 ha valaki leírja így ahogy ejteni kell megköszönöm 😊

Jagumo

Jagumo
ezt az oldalt talátam, bár elég ratyi cuccok, de a hivatalos oldalon tényleg jó nacik vannak.

a A|X farmerek hasonlítanak kicsit lejebb a A&F farmerekre és olyanokat lehet ka itthonis 😊

GTheo
Armani Exchange cuccokat hol lehet kapni magyarországon? Eléggé bejövõsek 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
jaja, pedig sztem jól néz ki..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Brolly
ilyen van havernak, hát nem csodálkozom, hogy nem áll jól, ritka az akinek jól áll