Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nekem ez is tetszik nagyon, lényeg, h levehetõ kapucni legyen rajta és egyszerû legyen, semmi gombos zseb vagy hasonló figura.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Múlt télen haveromét felvettem pólóra, és 0 fokban melegem volt, szal nekem kell egy olyan, valaki esetleg tudja hol lehet olyanból jóféléket venni?
am szerintem itt nézd meg, és értesíts ha van 😄
de am csak ilyen színösszeállításban van, mert máshogy nem is nagyon találok:S <#help>#help>
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
hasonló nadrágot nem láttál ott, vagy valahol mashol? ilyenvalami pamut szerû anyag + kicsit vastagabb télies mint a farmerek...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Egyébként így néz ki (természetesen a lila folt nélkül 😊 )
(ilyet stílusba :http://www.thealternativestore.net/cache/kanye-shutter-sunglasses-102473-0.jpg)
They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck
Megállíthatatlannak tûnik a világmárkák Andrássy úti hódítása. A napokban megnyíló Gucci üzletet néhány hét múlva követi a fõleg táskában és cipõben erõs Roberto Cavalli szaküzlet debütálása, és várhatóan az év végéig átvágják az Armani divatház és kávézó képzeletbeli szalagját is. Ám ezzel nem ér véget a sor: már a befejezõ munkák zajlanak a méregdrága mobiltelefonokat gyártó és forgalmazó Vertu üzletében és hamarosan építõmesterek foglalják el az Andrássy út és Nagymezõ utca sarkát is: ott az olasz Dolce & Gabbana cég nyit exkluzív szalont.
Piaci hírek szerint a sugárúton már jelen levõ Omega után a sportos órákat gyártó TAG Heuer is hamarosan üzletet nyit. Elsõként az Ermenegildo Zegna olasz divatház nyitotta meg boltját még 2005-ben, majd ezt követte a Louis Vuitton, a Burberry és most a Gucci. A közelmúltban ide helyezte "támaszpontját" a középkategóriás cikkeket forgalmazó Nike és a Guess is.
A luxuscikkeket forgalmazó üzletek inváziójának egyik oka az, hogy jelentõsen emelkedett a Budapestre irányuló japán turistaforgalom - egyes luxuscikkek forgalmazásával foglalkozó cégek ugyanis éppen a távol-keleti utasok számától teszik függõvé az üzletnyitást. Az európai "nagybevásárlást" intézõ japánokon kívül egyre jelentõsebb a magyar vevõk aránya is. A vásárlóerõ növekedésének biztos jele az is, hogy a luxuscikkgyártó cégek a magyarországi képviselõ helyett saját vállalkozásban vesznek részt az üzletnyitásban. Az Andrássy út meghódításának következõ állomása a Chanel és a Dior megjelenése lehet, illetve továbbra is elképzelhetõ, hogy egy párizsi nagyáruház nyit a korábbi Divatcsarnok - régebbi nevén Párisi Áruház - újjászületõ épületében.
A magyarországi internetezõk egyharmada állítja magáról, hogy kisebb-nagyobb rendszerességgel vásárol dizájner márkát - derül ki a Nielsen 48 országban végzett internetes felmérésébõl. A luxusmárkák vásárlói világszerte leggyakrabban Calvin Klein-, Ralph Lauren- vagy Diesel-termékeket választanak, Magyarországon viszont a nem igazán luxusmárkának számító Diesel az elsõ, amelyet a Calvin Klein és a Gucci, a Giorgio Armani, a Chanel, valamint a Givenchy követ. A magyarok a Gucci márkára vágynak leginkább: amennyiben a pénz nem számítana, minden harmadik vevõ Gucci márkájú terméket vásárolna. A második-harmadik helyeken azonban már eltérnek a preferenciák: a magyar netezõk által kedvelt Diesel és Christian Dior helyett globális átlagban a Chanel, Calvin Klein és Louis Vuitton számít a leginkább vágyott márkának. A magyar megkérdezettek kisebb hányada (44 százaléka) tartja túl drágának a luxusmárkákat, mint tizennyolc európai ország 67 százalékos átlaga. Ugyanakkor azzal az állítással, hogy "a luxusmárka használója számára lehetõvé teszi, hogy megmutassa társadalmi státusát", a magyarok 49 százaléka ért egyet, szemben az 57 százalékos európai átlaggal.
Egyébként a kabát baromi jól néz ki, ha ilyen laza ruhákban járkálnék, akkor én is ilyet vennék. 😊
ilyenem van, és nagyon fasza 😊 mivel a vans inkább már csak emo szutykokat gyárt kellett vmi más😊
én magamnak ilyen kabátot néztem ki 😊

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Meg az itteni Zone-ban nem is lehet kapni, annak ellenére, hogy a honlapjukon fent van.<#pardon1>#pardon1>
Végül ilyet vettem:

Ha vki tudja hol lehet pontosan ugyanilyen cipõt kapni 42.5 vagy esetleg 42-es méretben, az szóljon, mert ááá ilyen kell...😄😄
Nézegettem neten, de csak 1 helyen találtam és más színben...:/

egy
kettõ
három
+ venni szeretnék télre egy jó szövetkabátot. Eddig a Saxoonak minden évben nagyon jó szövetkabátjai vannak, viszont elég drágák. Tudtok még mondani 1-2 jó helyet ahol majd találhatok?

Szkoccs end Szóda?
és az Abercrombie & Fitch azt se tudom biztosan talán:
Éberkrombi and Ficcs? 😄 ha valaki leírja így ahogy ejteni kell megköszönöm 😊
a A|X farmerek hasonlítanak kicsit lejebb a A&F farmerekre és olyanokat lehet ka itthonis 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...