10072
-
tonyqa23 #8150 a Quelle-től én is rendeltem már sokmindent,de a legidegesítőbb,h van mikor egy héten belül kihozzák,van,h 3 hetet kell rá várni.meg nem olyan nagy durranás cuccok vannak ott.Erről az OTTO-ról ki mit tud?Itt is van 3 hetes várakozás?:) -
#8149 meg aszem ebbe voltak a szövőminták is nem?:P -
#8148 biztos egy bszott nagy OTTO:D...egyébként az Elléből is szoktál rendelni?..meg mivanmég jah Quelle asszem:P....kiskoromban anyum innen rendelt pár cuccot, meg a családnak díszeket -
tonyqa23 #8147 "A hátán nagy, nyomott mintával"---oxt arról nem bírtak egy kibaszott képet betenni,h milyen a hátulja? -
tonyqa23 #8146 ez aaa:) -
#8145 jo nagyon sztem...az OMnek vagy Lyonnak van ilyesmi meze nem?...nah azis tetszett -
Narusco #8144 sztem nem rossz, ezt vmi webshopban találtad? (ha igen linket pls : ) -
#8143 5k nem sok érte, bár ki tudja meddig bírja majd.. -
#8142 vettem ilyet :D
-
#8141 vélemény?:)
-
tonyqa23 #8140 vaterán van ezer féle. -
Narusco #8139 szeretnék övet venni, de nem tudom hol... nem tudtok valami jo webshopot? meg hallottam olyat, hogy van olyan bolt ahol össze lehet rakni tetszés szerint, erről vki vmit nemtud? -
#8138 egy két képet dobhatnátok!! -
#8137 Ez az ami már engem is régóta foglalkoztat.. Már csak a jó idő kell hozzá. -
#8136 Ott óriási a kabátválaszték, de alig van szezononként 1-2 zakójuk.. :/ -
#8135 *springfield. ^^ -
#8134 Zara, Saxoo London -
#8133 fasza 'utcai' zakócskákat nemtudjátok hol lehet kapni ? webshop ? :) -
#8132 ironikusan mondatm :) -
Phat Smoker #8131 adott egy ing, rajta egy logóval, mi olyan magas ezen neked? -
#8130 te ez miakar lenni?:D:D:D nemmond semmit :D -
OPM #8129 XDDD -
#8128 fotózd le magad szemből, és rádteszem photoshopban -
Narusco #8127 linux -
Phat Smoker #8126 vki nem tudja véletlenül milyen márka ez ?
vmilyen pingvin, vagy mi van a logón :D
-
Narusco #8125 balance -
#8124 Ezek milyen márka, full jól néznek mi !! -
#8123 felnem venném, de attól függeltlenül lehet jó :D -
#8122 tavaszi nyári cipőnek elmegy -
Narusco #8121
mi a véleményetek erről? -
#8120 a piros póló tetszik :) a többi valahogy nemjön be :S :D -
Narusco #8119 de miért ilyen buzi modellre rakják... igy el sem tudom képzelni milyen lehet normális emberen -
tonyqa23 #8118 komoly ez az ing:
1. -
tonyqa23 #8117 az a helyzet,h én is a bábura lettem figyelmes,h fasza farmer van rajta,de nemrégen bevásároltam farmerből rendesen,ugyh nem néztem meg annyira,de valami 16ezer rémlik nekem,h annyi az ára.nem biztos,h pont ezek közül volt valamelyik a bábun.asszem a westendben a metróaluljáró szinten van az a bolt,ahová ki volt téve.benéztem,h van-e valami jó póló,de elég hiányos volt a felhozatal,meg ilyen aranyozott túlgiccs pólók voltak.amúgy nem túl brutális,mert ha ráengedsz valami pólót,akkor azért nem látszik az a sok szarság:)) -
Narusco #8116 lol :d köszi.
na ezeket tervezem most megvenni:
huhh sztem baszottjók.
-
#8115 18990 :D pontosan tudom mert kb minden nap amikro jövök haza suliból a Saxoo előtt a bábun mindig ez a gatya van :D -
Narusco #8114 ez nekem is bejön, menny iaz ára egy ilyennek, nemtudod? -
#8113 túl brutális, sok szarságvan rajta.. biztos nemvenném fel :D (nem az én izlésem) :D -
#8112 biztos csak nem a te stílusod, ha mindekinek ugyan az tetszene nemlennejó :D -
tonyqa23 #8111 Ez a jobb:)
1.