Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
nekem meg van ez a converse , a 2 tennis classic meg még van egy tisza de arról netaláltam neten képet.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
miért akkor melyik a "menõ" márka? Armani?

a Devergo manapság elég közkedvelt divatmárka magyarországon...

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Gunnersboy
alsó besztes 😊

nekem most ilyenek vannak:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

nekem most ez a 2 van

Rockynhooo
én is de csak az old school jeles 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tikal
hát nem tudom, nálunk a szakmunkás sulisok meg a csokik közt menõ a devergo, én magamra nem venném 😊 a cipõik, meg hogyis mondjam....
izlések és pofonok

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

én cipõben csakis adidas párti vagyok
Csuhai G
Ma voltam a Zarában. Azt hiszem "elkönyvelem" a kedvenc márkáim közé. 😊 Jó minõség, olcsó ár, remek stílus.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ghost2
mivel magyar márka..

dragon11
Elfelejtettem mondani, most a Devergo pulcsijaim most igen jók..

Én Devergo-ból cipõt nem veszek, csak pulcsit, meg esetleg övet. Attól függetlenül ez egy jó márka, szerintem!

dragon11
Nekem Devergo cipõm szétfoszlott 1hónap után.. és nem utánzat volt.

ez tényleg jól néz ki, nekem is tetszik, habár nem hordok órát.

nightsucker
Jah és elöre is köszi mindenkinek:!!Csumika:$<#eljen>

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

nightsucker
sziasztok remélem tudtok segiteni minap kinéztem egy orát!Csak egy a baj vele mivel hogy ed hardy 40 rugo😄!Szal mivel nem naon tom hogy kell képet beileszteni berakok egy linket:http://www.vatera.hu/ed_hardy_gladiator_cel_ora_99268735.html !Valami iesmi kéne csak valami olcsobb márkában!Nem baj ha nincs rajta semmien csicsa😄csak legyen ien alakja😄 !!Télleg bocsika a kép linkelésért csak nem tudtam volna szoban elmagyarázni

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Jagumo
én szinte minden márkát szertek, de nincs nekem sok devergo, cuccom van egy pulcsim megegy pólóm meg egy övem, de az nemtudom holvan meg nemishasználom.

Rockynhooo
ennyi a lényeg 😉 ha neked bejött és szereted akkor használd egészséggel , nekem nem jött be ennyi 😊 kinek mi.. de tényleg.

Jagumo
tisztába vagyok vele hogy a Devergo nem egy világmárka, de szerinte jó cuccokat gyárt 😊

Rockynhooo
hát akkor kinek mi.. nekem volt devergo ingem kiszakatt pár hónap után, aztán devergo cipõrõl leesett cimke :| nem fogott meg a dolog..

Jagumo
nekem 15000 ez az övem és rohadt strapabíró bõr nem deformálódik, a csatjának semmi baja és ahova becsatolom a lyukakba tökélets tart és aztse jön szét és már lassan 3 hónapos.

Jagumo
vagyis most... egy hónapja kb.

Jagumo
most vettem 16000-ér Devego pulóvert és tökéletes, vastag fék cipzárja van bélelt az egész pulóver, a minta festett rajta... ennél nemtalálok jobb minõséget meg nemiskell...😄

Rockynhooo
Devergo sztem elég rossz minõség anno 14 évesen abba pörögtem de nem nagyon jött be.

Gunnersboy
hát nemtom, voltak nekem ennél drágább öveim is aztán sokkal vacakabbak voltak mint ez 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Jagumo
bocs a komment 2. része a "fogj meg egy Retro övet"-tõl Tikal-nak szólt 😊

Jagumo
pont hogy övben kurbára számít a minõség, de a Devergo már egész elfogadható minõséget csinál övbõl, sõt a Devergo elég jó minõségû dolgokat csinál, és fogj meg egy Retro övet, haveromnak van Retro öv 14000-ér vette és tökéletesen bõr finomabb bõr mint az én Energie övem akkor van Retro pólóm, mondjuk van 1-2 ami elég vacak anyag ilyen kis semmi, de van ami nagyon masszív és jóminõségü...

Gunnersboy
most egy övben azér szerintem tökmindegy, nemszámit annyira mint mondjuk egy pólóban vagy farmerben hogy milyen a minösége 😊

Tikal
na bocs, csak ugyanaz a gyalázat mint a retro ami szintén magyar és silány minõség is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
devergooooo 😄 miért vesztek ilyet?

megjöttek a dbh pólók 😊

nagyon jól néznek ki, de kicsit nagy az M-es szerintem, vagyis kisebbet akartam... talán mosás után majd pont jó lesz, kiderült hogy a vám az 6k 😊

Jagumo
kb. 😄

konkrétan mit is akarsz? bemész egy nike boltba és ami tetszik megveszed.

dragon11
help pls

holla, van valakinek olyan rajzolgatós szinezgetõs adicolor cipõje?
köszönöm szépen sztem meg találom majd

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

Jagumo

Jagumo
AlterEgo-ben lehet.

nemtudom mennyi de multkor láttam, ez a bolt nyugatitól gyalog 20 perc 4-6 villamossal kb 8 perc ottvan az erzsébet körúton ha érdekel kicsit pontosabb is megmondom csak most nemerõltetem meg az agyam 😄

HotPants
loserkidsen olcsok a cuccok csak dupla annyi a szállítás :S

csao múltkor már kérdeztem, de mivel rég nem jártam itt, így nemtudom hogy jött e rá válasz, szóval itthon hol lehet kapni shutter shades napszemüveget????????pls írjatok meg akár privibe is mindegy csak tudjam esetleg magyar webshop is jó lenne

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

HotPants
sziasztok.. tud vki olyan magyar webshop címet amin olyan márkáju ruhák kaphatok mint a www.loserkids.com-on? fõleg Hurley,Machbeth,Famous, és atticus ruhák érdekelnének.

dragon11
Itt Miskolcon, akcióba volt 2ezer vlmennyi..(majdnem 3k)

Gunnersboy
hervisbe itt 6körül vannak a sima pólók.....

dragon11
Értem, de a Hervisben ami drága hely, 2ezerbe került egy Nike póló.. mind1 akkor, csak ajánljatok pólókat Nike-ból😄

Gunnersboy
sok a ha 😄

Jagumo
hát ha lenne annyi pénzem akkor vennék minden fajtából hatot 😄😄😄

Csuhai G
Hát ha 20-25 ezret adsz egy pulcsiért még jobban megszívod. 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Jagumo
ilyet már nemjátszok... 😄 erre nemlehet spekulálni mert ha akkor nemlesz akkor meg szívom 😄

Csuhai G
😄D
Ha idei kollekció, akkor szerintem tél végén, tavasz kezdetén 15k körül lehet majd kapni.

Jagumo
Nagyon sok, de az az oldal egy hülye az én övemet 99€-nak mutatta még nyáron és a boltban 13990 volt nyáron.. Szóval lehet reménykedni , most legfejebb nemveszem meg 😄

Jagumo
havermonak dettó ilyen van! ez tényleg rohadt jólnézki, és ilyesmit akartam hogy ott a Devergo felirat után ugymond nincs lezárva és az tetszett nagyon meg, és Replay amit kinéztem azis iylen tipusu (Y) 😊

Gunnersboy
na mondtam rakok képet 😄