Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Hát igen aki tizenhatezerért vesz övet. :o

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rockynhooo
én kinéttem egy öveg 5K de még annyit is sajnálok érte majd ha leárazzák 3ra 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Megfizethetõ?😄 Hát én a harmadát sem adnál ki egy övért még ha fegyverrel kényszerítenének is 😊. Nem jobb a drágább annyival...

Jagumo
Tegnap voltam Energie boltban, láttam azt az övet ami megtetszett neten, röpke 26000 forint, azért meglepõdtem 😞 😄

De láttam egy másik kurvajót az 16000 az még iknább megfizethetõ 😊

Viszont 4Y-ben vettem egy jókis Blend of America pulóvert majd rakok képet.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
ja, bocs nemolvastam el XD

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

ezeket tudta õ is 😊

Jagumo
HardSoda -> Westend alapsor, ahogy bemész a metrotól a Westend-be csak egyenesen és a jobb oldaladon lesz egy bolt az lesz kiírva rá hogy HardSoda. (én nemszeretem az a márkát 😄 szerintem túl hivalkodó mintával teli cuccokat gyárt..)

Cipo&Baxx -> Westend alapsor, az elõzõ boltban tehát Cipo & Baxx-ot is a HardSoda-ban kapsz, de még kapsz a HardSoda mellet lévõ Saxoo-ban is Cipo & Baxx-ot ( naggyon durva farmereket gyárt nekem is van 1 és nemis drága pl az Energie-hez képest😛)

Ezt a 2-õt tudtam de HardSoda-ban nagyon sokfajta márka van nézgass hátha találsz ilyenket.

a linekekt leírnád az oldalnak ahonnan rendelnél?

Sziasztok! Segítség kellene!
Hol lehet kapni Mo-n ezeket a márkákat:cipo & baxx, hardsoda, wasabi,Headline,James&Jones, Shiroi Neko, Baxmen
Ez mind 1 stílusú márka, az elsõ 2 tudom h a westendben található esetleg a többirõl halott vki?
Fontos lenne , mert nincs naon kedvem külföldrõl rendelni, de ha nincs más választásom...
válaszokat elõre is köszönöm
Punker
hát ezzel jól beszopt@m, nyáron nem hordtam, most szeptember közepén vettem elõ, és ma középen kettétört a talpa, összesen max 2 hónapig volt rendszeresen használva (kb suliba mentem benne és annyi) garancia meg persze 1 hónapja lejárt 😞((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csuhai G
hát csak úgy lenne igazán poén 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

azt nemtom, hogy le lehet-e mosni
Csuhai G
Remek. 😄
Ha olcsóbb lenne, talán érdekelne is.. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gunnersboy
tömören ennyi a lényege 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Csuhai G
Ez mire való? Rajzolhatsz/festhetsz a cipõdre, amit aztán könnyedén lemoshatsz, aztán újra festhetsz rá?

erre erre
de van ebbõl szolidabb dobozos verzió, amihez, csak filctollat adnak, de azis valami 30 körül van...
Rockynhooo
sorry de TÉK

Rockynhooo
aha most nekem is annyi lenne postával együtt 😊

Gunnersboy
ausztriában vettük, akcióban volt olyan 15k forintba átszámolva

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Brolly
am erre gondolsz?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Miért, mennyibe van egy olyan?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

img

ilyenem van megmég sok más

----

dragon11
Köszi.

prezi
hát igen, még Batman kosztümöt csak-csak kapni.. <#idiota>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

*lehetetlen

Joker ruhája nagyon bejön, biztos nagy sikert is aratna, de szerintem ugyanilyen darabokat találni😄

I.C.ram
Biztos igazad van 😊
prezi
25rõl lett most leárazva <#alien>

prezi
Vagy nem kicsit vagy még gyerek hogy ráérezz, mi egy kicsit elegáns, mi egy kicsit 'lapostalpú' 😛

elsõ fehér cipõm in my hoo' life 😄

GTheo
Vmiért nincsenek képek 😞
Pedig jól linkeltem... Na mind1, adok akkor csak linket majd...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Rockynhooo
mennyi forint volt? 😄

Gunnersboy
nekem iyen volt fehér-bordóban 😄

Rockynhooo
de gyanítom úgysem jönnék ki jobban pénzügyileg.

Rockynhooo
hát most nekem sincs 15k-m h ezt megrendeljem , MO-n meg nem tom hol tok venni ilyet.

nekem meg egy rajzolós adicolor, csak nem volt szivem annyit adni érte 😄DD
Rockynhooo

Csuhai G
Ez aztán a letisztultság! Jól néz ki. 😊

GTheo
Nekem most ilyen cipõim vannak:

Meg van még egy hosszabb szárú adidasom, csak arról most nem találtam képet.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

most néztem a miskolci plázában alapból annyi 😄
Brolly
<#eljen>

chelseafan
Én meg egy ilyet szeretnék nagyon, de nem találok sehol...:/

I.C.ram
Vagy mint egy orvosi klumpa.
I.C.ram
Nem kicsit ratyis, szerintem 😄
prezi
mult héten vettem, egy nagyon fasza macskát 😄

le volt árazva 16 ezer pénzre =)

Nekem adidas samba (4 féle szín:2 féle fekete, fehér, barna):

Meg a jó öreg Converse tornacipõ (2 féle: fekete, fehér):

Amint látszik old school párti vagyok. 😊

PSN ID: Lord_Mortanius

Jagumo
Nekem mostanság az Energie meg a Scotch and Soda a kedvenc márkám, nem istenitem én a devergot az kéne még csak 😄 de Gas-t annyira nem szeretem, modnjuk tényleg csinál jó farmerokat.

az elsõ: Classic Vulc
a második: adiFC Entry
dragon11
Az Adidas milyen típusa az?

Tikal
az armani elég huzos áron van, a gagyi jozsefvárosi armanisokrol most ne beszéljunk.... szerintem elég sok márka van még devergon kivul, és ráadásul stilusosabb, kezdve a gas vagy a diesel cuccaival ha már farmeros cégekrõl beszélunk...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jagumo
csak a fehér nikeébe a fûzõ, fekete - kis piros csíkokkal