Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
De láttam egy másik kurvajót az 16000 az még iknább megfizethetõ 😊
Viszont 4Y-ben vettem egy jókis Blend of America pulóvert majd rakok képet.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Cipo&Baxx -> Westend alapsor, az elõzõ boltban tehát Cipo & Baxx-ot is a HardSoda-ban kapsz, de még kapsz a HardSoda mellet lévõ Saxoo-ban is Cipo & Baxx-ot ( naggyon durva farmereket gyárt nekem is van 1 és nemis drága pl az Energie-hez képest😛)
Ezt a 2-õt tudtam de HardSoda-ban nagyon sokfajta márka van nézgass hátha találsz ilyenket.
Hol lehet kapni Mo-n ezeket a márkákat:cipo & baxx, hardsoda, wasabi,Headline,James&Jones, Shiroi Neko, Baxmen
Ez mind 1 stílusú márka, az elsõ 2 tudom h a westendben található esetleg a többirõl halott vki?
Fontos lenne , mert nincs naon kedvem külföldrõl rendelni, de ha nincs más választásom...
válaszokat elõre is köszönöm
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ha olcsóbb lenne, talán érdekelne is.. 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
de van ebbõl szolidabb dobozos verzió, amihez, csak filctollat adnak, de azis valami 30 körül van...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

elsõ fehér cipõm in my hoo' life 😄
Pedig jól linkeltem... Na mind1, adok akkor csak linket majd...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Meg van még egy hosszabb szárú adidasom, csak arról most nem találtam képet.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
le volt árazva 16 ezer pénzre =)
Meg a jó öreg Converse tornacipõ (2 féle: fekete, fehér):
Amint látszik old school párti vagyok. 😊
PSN ID: Lord_Mortanius
a második: adiFC Entry
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''