10072
  • dragon11
    :) Értem, nekem is jobban bejön, csak kíváncsi voltam a Ti véleményetekre is.:) Csak jó lenne tudni az melyik fajta..:\

Am. A Cortez sem rossz!
  • Kaplan
    A felső egyértelműen jobb ;)
  • dragon11
    Kösz-kösz, Szted a felső, vagy a Cortez szebb?:) Mert ezen cipők közül vennék.:)
  • Bandee1987
    ez made in turkey asszem.
  • passatgt
    az alsó sima nike cortez
  • dragon11
    Meg tudnád mondani a pontos típusát?:) ha lehet akk. a felsőnek is.:)

Sztetek melyik a szebb?

Köszi.:)
  • Mike at home
    nekem egy Made in USA Wrangler kellene
  • prezi
    az alsó volt nekem is -.-
  • dragon11
    Üdv! Lehet picit off lesz, de nem találtam a kérdésemre alkalmas topikot, ezért ide tenném fel, ha nem lenne gond!:)

A kérdésem a következő lenne, a két kép közül, melyik melyik típusú Nike cipő?:) S szerintetek melyik a szebb..?:)

Köszönöm szépen a segítségeteket!:)

A képek:

• tonyqa23
    Aki a kicsit nem becsüli,...
  • Csuhai G
    A Playersroomot nem tudom, de a 2 Tisza egyforma méretű.
  • Narusco
    na lenne 2 kérdésem
    melyik a nagyobb players room: westend vagy mammut?
    és melyik a nagyobb tisza bolt: astoriánál vagy westendben?
  • zolo
    Kérdeztem Malom Adidasban és Playersroomban is, de már régi modell (2007 vége), így nem tudnak szerezni :(
    Iilyen cipőm van most is, csak sötétbarnában. Más utat kell találtnom, vagy a mostani kínálatból nézni cipőt, csak 20000-em nincs egy cipőre :S
    (inkább 3 csík a cipőn, mint egy pipa)
  • Bandee1987
    Mondjuk hozzáteszem 2 éve még asszem én is tudtam venni 2 levis 18-20ért. Mostmár húzósabb. Volt 10-ért is levis, csak kevés méretben és választékban (túl hosszú volt a szára meg bő is)
  • Bandee1987
    Igen? Melyik Levis boltban? Én múltkor bementem Levis boltba, mindenhol 20 ezer forint fölött volt egy farmer ára...
  • I.C.ram
    Jo huzos...

En 2 eve 2 levist vettem osszesen 18ert. Levis boltban.
  • Bandee1987
    Ma vettem egy wrangler farmert 12-ért, és egy Levis farmert 16-ért a hervisben, sztem nem rossz vétel. (Ráadásul most 10-ért is dobálják az 501-eseket a hervisben, csak nem sok fajtából lehet választani. Érdemes megnézni talán az Aréna plazaban, az elvileg nagyobb, Árkádban nem túl sok minden van.)
  • tonyqa23
    Melyik boltban nézted?Mert kecsói vok én is.A Malomban a nike meg mellette az adidas ugyanaz a tulajé,vagy egy cég.nekem a nike boltban lehozták a cipőt,mert olyat nem lehetett kapni, azt mondta a kiscsaj,h megoldható,de nem nagyon szeretik az ilyesmit,mert már volt olyan,h valaki megrendelte,oxt mikor élőben látta,akkor nem kellett neki.De rendesek voltak,mert még fel is hívtak,h megjött a cipő.másnap mentem érte,minden fajin volt,és még 7000ft-tal olcsóbb is volt,mint máshol:D
  • zolo
    Jóég, hányszor eljutottam erre az oldalra, és egyszer sem vettem észre hogy ez a cikkszám lehet :O Holnap szaladok is a boltba utánajárni =D

2007-es modell ez a cipő, csaj a boltban félóráig kereste a különböző katalógusopkban a modellt, mire ráakadt. És volt benne négy szín, meg a kódjuk - mindnek eltérő a kódja, még az első szám sem ugyanaz - de ez a szín rittig nem volt. Köszi ;)
  • tonyqa23
    gusztustalan,h milyen pénzeket elkérnek ilyen 'tornadoresz'-ekért:)))
  • RATCUSTOM
    a piros gatyát, meg a fekete cipőt :D
  • Mike at home
    most a cipőt vagy a gatyát is?
  • RATCUSTOM
    ja ott csak a nadrágot, a cipőt nem :D
  • Csuhai G
    Jah igen, elnézést.
    A fekete tetszik, a világos már kevésbé.
  • passatgt
    "ezeket"
  • Csuhai G
    A feketét rendelted?
  • RATCUSTOM
    most rendeltem ezeket quellétől:

véleményeket várom :D
  • Mike at home
    dehogy, azzal csak nő az értéke
  • tonyqa23
    igen,és ha részegen hazafelé elesel az energie vagy diesel farmerodban,akkor legalább egy 40ezres farmert vágsz haza:))
  • Jagumo
    de az mégis csak energie meg diesel :)
  • tonyqa23
    Bár ez nem tuti cikkszám,mert emlékszem,h mikor az én nike cipőmet akartam megvenni,akkor is baj volt a cikkszámmal,mert nem talált olyat az eladó kiscsaj.az a cipő is volt ezer színben kapható és a cikkszámuk megegyezett,csak a színe kötőjellel hozzá volt adva.például így:xxxxxx-012
  • tonyqa23
    Adidas Product code number - 017916

Ez nem az?
  • zolo
    Sziasztok

Ilyen cipőt szeretnék, mert most is ilyen van (csak barnában) és nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont szükségem lenne a cikkszámára, mert anélkül nem tudják megnézni , hogy tudnak-e rendelni. Viszont én csak a barnáét tudom megnézni, de azalapján a fekete-pirosat nem tudnak keresni. Magyar online shopokban nincs ilyen cipő, ebay-en találtam egyet, de annak a mérete nem jó, viszont írtam email-t, hátha megnézi a cikkszámot.

Se Adidas.com-on, se .hu -n nem találtam rá, de hátha tudnak még másik boltból szerezni nekem...

Ha van valakinek ilyen cipője, meg tudná nekem nézni a cipő nyelvén belül levő cimkén az Art.Nr? (6 jegyű) Van olyan gyűjtőoldal, ahol fennlehetnek ilyen adatok cipőkről?

Adidas Adi 14 Original Black-Red
  • tonyqa23
    Hali!Na most akkor lehet Paypalra visa electronnal fizetni? Vagy hogy is mondjam...olyan ez,mint a netes lottó,h csinálsz magadnak egy számlát és a kártyádról oda utalsz lóvét,és azzal fizetsz?:))
  • neevous
    Ugyanaz...max discount van.
  • FlyHigh
    Én a lazább cuccokat szeretem, márkából csak az lényeg, hogy ne ilyen túlárazott divattervezői legyen.
  • passatgt
    de több különböző dologra gondoltam, nem 1 termékből 5 db
  • neevous
    Ha van discount, akkor is kell a másodikért fizetned, csak kevesebbet.
  • passatgt
    ebayen ha 1 eladótól rendelek több dolgot, lehet 1 postát rakni rá?
  • The Garrett
    jah csak az itthoni cuccok köszönő viszonyban sincsenek a honlapon lévőkkel. :)
    Ma voltam cipőt nézni és lacoste cipőkből pl. a 2005-6 os kollekcióból voltak a boltokban(hazajöttem direkt rákerestem^^). Ami meg normálisabb bőr volt, és nem annyira sportos, azoknak is neonkék meg neonzöld talpuk volt...

ugyhogy ilyet vettem helyettük ^^