10072
-
#8230 :) Értem, nekem is jobban bejön, csak kíváncsi voltam a Ti véleményetekre is.:) Csak jó lenne tudni az melyik fajta..:\
Am. A Cortez sem rossz! -
#8229 A felső egyértelműen jobb ;) -
#8228 Kösz-kösz, Szted a felső, vagy a Cortez szebb?:) Mert ezen cipők közül vennék.:) -
#8227 ez made in turkey asszem. -
#8226 az alsó sima nike cortez -
#8225 Meg tudnád mondani a pontos típusát?:) ha lehet akk. a felsőnek is.:)
Sztetek melyik a szebb?
Köszi.:) -
#8224 nekem egy Made in USA Wrangler kellene -
#8223 az alsó volt nekem is -.- -
#8222 Üdv! Lehet picit off lesz, de nem találtam a kérdésemre alkalmas topikot, ezért ide tenném fel, ha nem lenne gond!:)
A kérdésem a következő lenne, a két kép közül, melyik melyik típusú Nike cipő?:) S szerintetek melyik a szebb..?:)
Köszönöm szépen a segítségeteket!:)
A képek:
-
tonyqa23 #8221 Aki a kicsit nem becsüli,... -
#8220 A Playersroomot nem tudom, de a 2 Tisza egyforma méretű. -
Narusco #8219 na lenne 2 kérdésem
melyik a nagyobb players room: westend vagy mammut?
és melyik a nagyobb tisza bolt: astoriánál vagy westendben? -
#8218 Kérdeztem Malom Adidasban és Playersroomban is, de már régi modell (2007 vége), így nem tudnak szerezni :(
Iilyen cipőm van most is, csak sötétbarnában. Más utat kell találtnom, vagy a mostani kínálatból nézni cipőt, csak 20000-em nincs egy cipőre :S
(inkább 3 csík a cipőn, mint egy pipa) -
#8217 Mondjuk hozzáteszem 2 éve még asszem én is tudtam venni 2 levis 18-20ért. Mostmár húzósabb. Volt 10-ért is levis, csak kevés méretben és választékban (túl hosszú volt a szára meg bő is) -
#8216 Igen? Melyik Levis boltban? Én múltkor bementem Levis boltba, mindenhol 20 ezer forint fölött volt egy farmer ára... -
#8215 Jo huzos...
En 2 eve 2 levist vettem osszesen 18ert. Levis boltban. -
#8214 Ma vettem egy wrangler farmert 12-ért, és egy Levis farmert 16-ért a hervisben, sztem nem rossz vétel. (Ráadásul most 10-ért is dobálják az 501-eseket a hervisben, csak nem sok fajtából lehet választani. Érdemes megnézni talán az Aréna plazaban, az elvileg nagyobb, Árkádban nem túl sok minden van.) -
tonyqa23 #8213 Melyik boltban nézted?Mert kecsói vok én is.A Malomban a nike meg mellette az adidas ugyanaz a tulajé,vagy egy cég.nekem a nike boltban lehozták a cipőt,mert olyat nem lehetett kapni, azt mondta a kiscsaj,h megoldható,de nem nagyon szeretik az ilyesmit,mert már volt olyan,h valaki megrendelte,oxt mikor élőben látta,akkor nem kellett neki.De rendesek voltak,mert még fel is hívtak,h megjött a cipő.másnap mentem érte,minden fajin volt,és még 7000ft-tal olcsóbb is volt,mint máshol:D -
#8212 Jóég, hányszor eljutottam erre az oldalra, és egyszer sem vettem észre hogy ez a cikkszám lehet :O Holnap szaladok is a boltba utánajárni =D
2007-es modell ez a cipő, csaj a boltban félóráig kereste a különböző katalógusopkban a modellt, mire ráakadt. És volt benne négy szín, meg a kódjuk - mindnek eltérő a kódja, még az első szám sem ugyanaz - de ez a szín rittig nem volt. Köszi ;) -
tonyqa23 #8211 gusztustalan,h milyen pénzeket elkérnek ilyen 'tornadoresz'-ekért:))) -
#8210 a piros gatyát, meg a fekete cipőt :D -
#8209 most a cipőt vagy a gatyát is? -
#8208 ja ott csak a nadrágot, a cipőt nem :D -
#8207 Jah igen, elnézést.
A fekete tetszik, a világos már kevésbé.
-
#8206 "ezeket" -
#8205 A feketét rendelted? -
#8204 most rendeltem ezeket quellétől:
véleményeket várom :D
-
#8203 dehogy, azzal csak nő az értéke -
tonyqa23 #8202 igen,és ha részegen hazafelé elesel az energie vagy diesel farmerodban,akkor legalább egy 40ezres farmert vágsz haza:)) -
#8201 de az mégis csak energie meg diesel :) -
tonyqa23 #8200 Bár ez nem tuti cikkszám,mert emlékszem,h mikor az én nike cipőmet akartam megvenni,akkor is baj volt a cikkszámmal,mert nem talált olyat az eladó kiscsaj.az a cipő is volt ezer színben kapható és a cikkszámuk megegyezett,csak a színe kötőjellel hozzá volt adva.például így:xxxxxx-012 -
tonyqa23 #8199 Adidas Product code number - 017916
Ez nem az? -
#8198 Sziasztok
Ilyen cipőt szeretnék, mert most is ilyen van (csak barnában) és nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont szükségem lenne a cikkszámára, mert anélkül nem tudják megnézni , hogy tudnak-e rendelni. Viszont én csak a barnáét tudom megnézni, de azalapján a fekete-pirosat nem tudnak keresni. Magyar online shopokban nincs ilyen cipő, ebay-en találtam egyet, de annak a mérete nem jó, viszont írtam email-t, hátha megnézi a cikkszámot.
Se Adidas.com-on, se .hu -n nem találtam rá, de hátha tudnak még másik boltból szerezni nekem...
Ha van valakinek ilyen cipője, meg tudná nekem nézni a cipő nyelvén belül levő cimkén az Art.Nr? (6 jegyű) Van olyan gyűjtőoldal, ahol fennlehetnek ilyen adatok cipőkről?
Adidas Adi 14 Original Black-Red
-
tonyqa23 #8197 Hali!Na most akkor lehet Paypalra visa electronnal fizetni? Vagy hogy is mondjam...olyan ez,mint a netes lottó,h csinálsz magadnak egy számlát és a kártyádról oda utalsz lóvét,és azzal fizetsz?:)) -
#8196 Ugyanaz...max discount van. -
#8195 Én a lazább cuccokat szeretem, márkából csak az lényeg, hogy ne ilyen túlárazott divattervezői legyen. -
#8194 de több különböző dologra gondoltam, nem 1 termékből 5 db -
#8193 Ha van discount, akkor is kell a másodikért fizetned, csak kevesebbet. -
#8192 ebayen ha 1 eladótól rendelek több dolgot, lehet 1 postát rakni rá? -
#8191 jah csak az itthoni cuccok köszönő viszonyban sincsenek a honlapon lévőkkel. :)
Ma voltam cipőt nézni és lacoste cipőkből pl. a 2005-6 os kollekcióból voltak a boltokban(hazajöttem direkt rákerestem^^). Ami meg normálisabb bőr volt, és nem annyira sportos, azoknak is neonkék meg neonzöld talpuk volt...
ugyhogy ilyet vettem helyettük ^^