Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Haveromnak van eredeti EdHardy pólója és 40000 forintért vásárolta, és a cimke nagyon eltér... minõségrõl nemis beszélek 😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Inkább (ritkábban) goto bécs, vagy (gyakrabban) kénytelen vagyok mást venni. :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vagy irj az etnies-nek mail-t, ha zone-nál elhajtanak
egyébként röhej, hogy itthon mi van, ezek nem kereskedõk, múlkor bementem, néztem cipõket, mondom a tulajnak - ott volt éppen õ is - ilyen cipõ kéne, ilyen méretben, ilyen szinben - nincs - lesz - nem is lesz, rendelni? nem
pénzrõl szó sem esett
ez csak felszín, nem emiatt közösítenek ki
http://gaborszantai.co.uk/
Viszont tény hogy m.o.on az eladók 90% -a olyan hogy én érzem magam kellemetlenül hogy megzavartam õket, mert vásárolni szeretnék.
itt tucatfarmer az Energie, szinte minden nagyobb uzletkozpontban megkapod 30-70% kedvezmennyel, boven egy Levi's alatt...
az a baj, hogy ilyen teren is lehuzas megy otthon, a masik az eladok hozzaallasa...
nemreg voltam otthon, gondoltam korbenezek a Mammut-ban levo Timberland uzletben, mivel fotozni indultam (ertsd: kuszni-maszni), ezert nem voltam eppen tobbszazezer forintba oltozve, de viszonylag normalisan - olyan szinten kineztek az eladok, hogy majdnem rajuk dontottem a pultot...
nalunk (London) papucsban, rovidnadragban, poloban bemesz egy uzletbe, lehet otthagysz 5-600 GBP-t Timberland cuccokra, de az elso pillanattol foglalkoznak veled, mertha csak egy par zoknit is veszel, akkor is eladtak valakinek valamit...
http://gaborszantai.co.uk/
Egyébként jó, h felhoztad épp mostanába szeretnék magamnak, vagy szabatni, vagy venni öltönyt, mert 2 éve érettségis öltönyben nyomom és már kezdem eléggé égõnek érezni magam benne + elég sok helyre kéne már...
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
(Gyurcsány többszáz ezres Ermenegildo Zegna öltönyökben van, mégis alig valaki tudja ezt. Én is csak vmi divatfórumon olvastam.)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Sajnos azt látom, ha az embernek nincs minden egyes ruhadarabjára 30 centis márkanév írva, akkor azt lenézik, kiközösítik. Márpedig én nem leszek reklámtábla/felvágós k*cs*g.
Tömören annyi hogy van pár ismerõsöm aki ezeket a márkákat hordja és ott feszítenek vele, ami nembaj, csak a normális márkákat meg lenézik. (am. csajok)
Pl: haveromnak van Energie Slim Morris farmere és 44000 forintér vette ami ugye nemnormálisan drága 😄
és akkor elkezdni rá a csaj hogy, ilyen szar noname energie farmert felnem venne...
így nézek haveromra, és most nemtudtam hogy sírjak vagy nevessek 😄DDDD
aztán felvilágosítottam hogy a Bershka meg az Energie között van egy kis különbség 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nekem is etnies van, és nekem is a sarkán lévõ logo fele lejött, de ettõl függetlenül nagyon bejön a cipõ, meg tetszik másoknak is 😊
Az volt kiírva, hogy minden nap van árufeltöltés, szóval elnézhettél volna szerintem.
Amúgy a Zone-ban vett Etnies cipõm sarka egy hónap alatt sz@rrákopott, (pedig nincs is nyúzva, mivel büdös pózer vagyok és nem deszkázom benne. 😄)
A számlát meg nem találom, pedig 3 évre visszamenõleg az összes ott vásárolt ruhámé megvan. <#szomoru1>#szomoru1>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
amikor legutóbb jártam náluk, 1500ft/minta áron dolgoztak és tényleg minõségi munkát végeznek
emailben/telefonon érdemes egyeztetni a dolgokat, mielõtt elmész személyesen
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
cipõbõl wink jut ruhából meg piacos puli meg adios !
Számlaszámom: 00-67333-221111 KÉRLEK SEGÍCCS! A nõmnek akarok venni egy guccsí táskát vagy retikült <#idiota>#idiota>
IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Minden ruha egységárban volt, pólók 3k, ing 5k, pulcsi 6k, nadrág 7k, cipõk 10k alatt. És kb. 2 órán keresztül álltunk sorba, annyian voltak. 😄
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.