Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
hát énis max 20000

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Kaplan
Megmondom õszíntén ennyi pénzért egy pulóvert venni, vagy kurva gazdag vagy nagyon beteg. Egy tizenkettõnél többet ki nem adok pulóverre.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Jagumo
csak azért mert láttam ott EdHardy pulcsit is 25000-ér ami ugye elég olcsó, és az tuti kamu.

Haveromnak van eredeti EdHardy pólója és 40000 forintért vásárolta, és a cimke nagyon eltér... minõségrõl nemis beszélek 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

neevous
Ha tegyük fel ezért közösítenek ki, amit mondjuk nem hiszek, ideje más társaság után nézni.

go to Milánó, ahogy Taranov javasolta😊

Mike at home
én Bácsben sem bízom, mert pár éve ahogy mondtad goto Bécs, aztán ott sem volt semmi, ennyi energiával Budaörsnél megállhattam volna

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Csuhai G
Saját márkaboltjuk tényleg nincs, de ettõl függetlenül lehet, hogy 1-2 bolt forgalmaz D&G ruhákat. Tehát valószínû, hogy eredeti.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Jagumo
tényleg WestEndben láttam La Porta-ban 60000-ér D&G farmert, az eredeti? mondjuk eléggé annak nézett ki, de én nem tudok róla hogy annyi Dolce bolt lenne magyarországon asszem számszerint egy sincs 😄

Csuhai G
Jó közösségekben nõhettél fel, de sajnos manapság nem egy társaság van, akiknek igenis elég ennyi, hogy kiközösítsenek. (Különösen jellemzõ ez a 30 ezres, látványosan D&G márkájú farmert hordókra, valamint az ízléstelenül rikitó Armani pólót viselõkre.)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

The Garrett
én spec már ráuntam hogy azt kérdezgessem a boltban hogy lehet-e kapni 'x' neten kinézett ruhát, mert sose lehet. Az eladó default válasza a 'hánemtudomjövõhétenkapunkárut' - persze sosekapnak...

Inkább (ritkábban) goto bécs, vagy (gyakrabban) kénytelen vagyok mást venni. :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lteebee
Amíg nincs megszámlálható mennyiségû tudatos vásárló, addig ezek a boltok birkaként kezelik a birkaként viselkedõket.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Mike at home
1500-ért szitáznak? az nevetségesen olcsó

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Etnies: azt hogy csináltad? vidd vissza, egy próbát megér
vagy irj az etnies-nek mail-t, ha zone-nál elhajtanak
egyébként röhej, hogy itthon mi van, ezek nem kereskedõk, múlkor bementem, néztem cipõket, mondom a tulajnak - ott volt éppen õ is - ilyen cipõ kéne, ilyen méretben, ilyen szinben - nincs - lesz - nem is lesz, rendelni? nem
pénzrõl szó sem esett

Mike at home
látom haverod nem csak - jelen pillanatban még - kurva gazdag, de egy igazi mimóza is, a csajoknál meg igazi lúzer, már bocs

Mike at home
"Sajnos azt látom, ha az embernek nincs minden egyes ruhadarabjára 30 centis márkanév írva, akkor azt lenézik, kiközösítik. Márpedig én nem leszek reklámtábla/felvágós k*cs*g."
ez csak felszín, nem emiatt közösítenek ki

Mike at home
szerintem meg nem a ruha függvénye itthon, mennyira szarnak le a semmiben sem motivált, körmüket festõ, reszelõ, éppen telefonozó eladólányok

Mollaka
én be se merek menni a Mammut Helly Hansenbe ha épp nem HH van rajtam, egyéb esetben rögtön kinéznek onnan, pedig ritkán öltözöm szedett-vetetten és azt sem mondanám hogy kínaiból öltözködöm, sõt.

Jagumo
elhiszem , angoltanárom is ezt mondta, mármint hogy londonban jófejek az eladók 😊

mondjuk azt is megertem, hogy a mosoly nem fer bele a letminimumra elegendo fizetesbe..., de ilyenkor kellene egy kis osztonzes: egy ket uzletben az eladoknak kulon kodjuk van, nevuk szerepel a blokkon es honap vegen ellenorizheto, hogy ki, mennyit forgalmazott, ezaltal jutalmazhatova valik a teljesitmenyuk...

http://gaborszantai.co.uk/

The Garrett
😄 azert pl londonban is vannak bunko boltosok...legalábbis én találkoztam jópárral. bár azok ilyen indiai meg pakisztani vendegmunkasok voltak ^^

Viszont tény hogy m.o.on az eladók 90% -a olyan hogy én érzem magam kellemetlenül hogy megzavartam õket, mert vásárolni szeretnék.

nem Budapesten kell venni, hanem Becsben/Parizsban/Londonban...
itt tucatfarmer az Energie, szinte minden nagyobb uzletkozpontban megkapod 30-70% kedvezmennyel, boven egy Levi's alatt...

az a baj, hogy ilyen teren is lehuzas megy otthon, a masik az eladok hozzaallasa...

nemreg voltam otthon, gondoltam korbenezek a Mammut-ban levo Timberland uzletben, mivel fotozni indultam (ertsd: kuszni-maszni), ezert nem voltam eppen tobbszazezer forintba oltozve, de viszonylag normalisan - olyan szinten kineztek az eladok, hogy majdnem rajuk dontottem a pultot...

nalunk (London) papucsban, rovidnadragban, poloban bemesz egy uzletbe, lehet otthagysz 5-600 GBP-t Timberland cuccokra, de az elso pillanattol foglalkoznak veled, mertha csak egy par zoknit is veszel, akkor is eladtak valakinek valamit...

http://gaborszantai.co.uk/

The Garrett
nem csak öltönyökre igaz ez, hanem minden ruhára. Az árkülönbözettel pont azt fizeted ki, amit #7738-ban írtak, hogy nem leszel 2 lábon járó reklámhordozó.

Gnome
Azért mutass már egy olyan öltönyt amit felismersz ránézésrõl😛P....hacsaknem ismered a márka sajátosságait...szabását, gombjait stb..

Egyébként jó, h felhoztad épp mostanába szeretnék magamnak, vagy szabatni, vagy venni öltönyt, mert 2 éve érettségis öltönyben nyomom és már kezdem eléggé égõnek érezni magam benne + elég sok helyre kéne már...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

pontosan.

(Gyurcsány többszáz ezres Ermenegildo Zegna öltönyökben van, mégis alig valaki tudja ezt. Én is csak vmi divatfórumon olvastam.)

The Garrett
hat pedig pont abbol lehet latni hogy melyik ruha a draga, hogy minel dragabb annal kevesebb a csicsa/markajelzes/stb rajta. 😊

Jagumo
mostanság már ésse annyira birom azokat a cuccokat amin óriási márkajelzés van, de azért van 1-2 ami jólnéz ki, de mostanág és is inkább az egyszerü dolgokat kedvelem 😄

Gunnersboy
44.000 Ft-ér veszfarmert azszép 😄 énse venném fel amugy mert nemtudok rá vigyázni <#idiota> meg amugyis épp ezért nemveszek ijen drága farmerokat (aboriginal rulz)<#smile>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

én abban vagyok, hogy azok az emberek, akik számítanak tudják hogy mi az amit meg kell becsülni. az ilyen köcsögökkel ne foglalkozz.

Csuhai G
Múltkor engem is elkezdtek oltani, hogy ne szóljak témába, amikor a márkákról meg a divatról beszélnek, mert mit tudhatok én errõl, aki mindig csak kínai cuccokban járkál. Rájuk hagytam a dolgot, hisz' csak a kabátom annyiba került, mint a srácnak az összes rajta lévõ cucc (kivéve a cipõt), mégsem próbáltam felvilágosítani. Inkább csak mosolyogtam egyet.

Sajnos azt látom, ha az embernek nincs minden egyes ruhadarabjára 30 centis márkanév írva, akkor azt lenézik, kiközösítik. Márpedig én nem leszek reklámtábla/felvágós k*cs*g.

Jagumo
nevetséges dolog miatt utálom, de akkor is felbasz 😄

Tömören annyi hogy van pár ismerõsöm aki ezeket a márkákat hordja és ott feszítenek vele, ami nembaj, csak a normális márkákat meg lenézik. (am. csajok)

Pl: haveromnak van Energie Slim Morris farmere és 44000 forintér vette ami ugye nemnormálisan drága 😄

és akkor elkezdni rá a csaj hogy, ilyen szar noname energie farmert felnem venne...

így nézek haveromra, és most nemtudtam hogy sírjak vagy nevessek 😄DDDD

aztán felvilágosítottam hogy a Bershka meg az Energie között van egy kis különbség 😄

Gunnersboy
Bershkát miért?😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Csuhai G
😄D

Jagumo
utálom a Pull and Bear-t meg a Bershkát meg a H&M-et ezt a 3 márkát gyûlölöm!

neevous
Esetleg Pull and Bear. Az Aréna Plázában van a Zara mellett.

tigeroo
hasonló stílusú márkát ismersz? (ami van mo-n)
neevous
Nem, csak a webshopból lehet rendelni.

tigeroo
funkrush márkájú ruhákat lehet kapni magyarországon valahol?
ehh :S ha ezt tudom akkor megyek...
nekem is etnies van, és nekem is a sarkán lévõ logo fele lejött, de ettõl függetlenül nagyon bejön a cipõ, meg tetszik másoknak is 😊

Minden ott található cucc akciós volt(kivéve a napszemüvegek), külön nem figyeltem, hogy van-e új kollekció is.
Az volt kiírva, hogy minden nap van árufeltöltés, szóval elnézhettél volna szerintem.

Amúgy a Zone-ban vett Etnies cipõm sarka egy hónap alatt sz@rrákopott, (pedig nincs is nyúzva, mivel büdös pózer vagyok és nem deszkázom benne. 😄)
A számlát meg nem találom, pedig 3 évre visszamenõleg az összes ott vásárolt ruhámé megvan. <#szomoru1>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

nincs mit

amikor legutóbb jártam náluk, 1500ft/minta áron dolgoztak és tényleg minõségi munkát végeznek

emailben/telefonon érdemes egyeztetni a dolgokat, mielõtt elmész személyesen

Csuhai G
Köszönöm!

Rockynhooo
haverék is csinálnak ... több boltba is árulják a ruháikat.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Csuhai G
Pólót szeretnék magamnak csináltatni, de nem tudom hol tegyem. Hol csinálják meg olcsón, jó minõségben? Egyelõre a www.polomania.hu -t néztem, egész jónak tûnik. Vannak még ehhez hasonló cégek/oldalak?

Brolly
jajjj, de csak egyszer kell megvenni, kibírod, tudod te nélkülözni azt az 5ezer ft-ot 😉

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

az új kollekció is annyi volt ? 😮 elsõ nap nem tudtam eljutni, utána meg úgy gondoltam, hogy nincs értelme mert úgyis elvittek mindent ami jó =)

Kockazone
nincs pénzem márkás ruhára <#rinya>

cipõbõl wink jut ruhából meg piacos puli meg adios !

Számlaszámom: 00-67333-221111 KÉRLEK SEGÍCCS! A nõmnek akarok venni egy guccsí táskát vagy retikült <#idiota>

IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD

Rockynhooo
igen ha nagyon szükséges megéri az 5k-t 😄 de nekem annyira nem majd ha kicsit még lejebb megy majd akkor megveszem 😄 nem vagyok én dzsoki juing xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Egy kicsit megkésve, de azért válaszolok 😄
Minden ruha egységárban volt, pólók 3k, ing 5k, pulcsi 6k, nadrág 7k, cipõk 10k alatt. És kb. 2 órán keresztül álltunk sorba, annyian voltak. 😄

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

na kb annyit még rászánok 😄