Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy valaki látta már ezeket a farmereket? Sztem nagyon jók:
Kár hogy kb 20-30nál kezdõdik az áruk..
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
a teszvezsen wallace12 néven egy srác olyan cuccot árul amit te keresel, én gyakran vásárolok tõle , megbízható !
Mike: Jó lenne eredeti, de ha a hamisítvány is van olyan "minõségi" mint az eredeti, akkor végülis tökmind1...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://www.sportshow.hu/?p=productsMore&iProduct=183
Vatera
Teszvesz
Én ezekbõl szoktam vásárolni!
Itt mind olcsó!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Szeretnék 1-2 cuccot venni, de nem engedhetem meg, hogy normális márkaboltból vásároljak be. Kéne 1-2 Lonsdale és Everlast cucc. Létezik valamiféle nagyker ahonnan minimum vásárlási korlát nélkül lehetne olcsón ruhát venni? LondonOutlet nem jó mert még az is marha drága szerintem. Józsefvárosi piacról is jöhetne 1-2 vélemény.
most meg ilyen
nem olyan vészes
igazából a nyelvét kéne tudni valahogy megpucolni, de nincs rá ötletem
no meg ráfér némi pucolás
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
u.i.: design by humans -os pólókat ajánlom, sokan megemlítik hogy fasza, meg nekem is bejönnek =)
csak vennem kell a fáradtságot, és bármikor belenézhetek egy ruhabolt könyvelésébe, sõt, azért nem ismerem, szegények mennyire nehezen boldogulnak, mert rohadt lusta és nemtörödöm vagyok
szerinted mibe fáj egy autószalont, esetleg egy márkaképviseletet összehozni? hány száz millió?
tényleg semmi hozzáadott érték nincs, tényleg
szalon is minek, elég némi sóder
alkalmazottak sincsenek, igaz-e?
úgyhogy hagyjuk már egymást, nem csak sufnicégek vannak, sõt, van aki örül, ha 10 év alatt termeli ki a beruházása költségét, és nem fél év alatt akar összeharácsolni mindent
Utána beszélhetsz róla, hogy mire megy el a 100% árrés.
Próbálj meg 5-10%-ból kijönni, alaklmazottat, magadat eltartani és fejlõdni!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nem kell szép üzlethelyiség, amit rendszeresen festenek.
Ezek jórészt informatikai cégek, amelyek az évvégi visszatérítésre és giganagy eladott darabszámra mennek.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
ha két kézzel szórod a pénzt, akkor csak gazdag voltál
és a vicc az, hogy ezt is úgyanúgy a kinaik készítik, hajón
ti meg megveszitek. csak üzlet keresett rajta egy 20-ast
A penz nagyon keves esetben jar joizlessel egyutt - nezd meg a legtobb magyar gazdag hazat: marvany, koorszlan, gorog oszlopok utanzatai, mindezt mediterran stilussal lezarva..., a vilagon nincs ennyi izlesficamos:-)
http://gaborszantai.co.uk/
ittvan a link is
:-)))
"Emellett bevezetnék a próbajogosítványt, amelyet csak azok válthatnának rendes jogsira, akik biztonságosan és szabályosan vezetnek. A tervek között szerepel az is, hogy friss jogosítvánnyal ne lehessen nagy teljesítményû autót vezetni, illetve, hogy elsõ az 30 ezer kilométert felnõtt gyakorlott sofõr társaságában kellene megtenniük."
totalcar.hu
http://gaborszantai.co.uk/
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Téma részemrõl lezárva.
Jagumo: 25k-ért kamut árulni elég nagy pofátlanság. 😊 Elnézést, ezzel nem voltam tisztában.. ez esetben valószínû, hogy a D&G farmer is kamu. 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"