Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Akkor szopódjon meg, hogy nem rakja be..

1
2
Mr_no_NaMe

Mr_no_NaMe
Köszi, nézegettem a cuccait. Tényleg nem rossz.

Amúgy valaki látta már ezeket a farmereket? Sztem nagyon jók:

Kár hogy kb 20-30nál kezdõdik az áruk..
Jagumo
brutál geci jólnézki, és nekem is van fehér nike cipõm , csak ápolni kell és nem kell vele sárban járkálni annyi és kurvaszép marad.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

smith09
Darf !

a teszvezsen wallace12 néven egy srác olyan cuccot árul amit te keresel, én gyakran vásárolok tõle , megbízható !
Mr_no_NaMe
Bade: köszi a linkeket, az ultrashop azért már elég szimpi.

Mike: Jó lenne eredeti, de ha a hamisítvány is van olyan "minõségi" mint az eredeti, akkor végülis tökmind1...
Mike at home
eredeti kell vagy hamisítvány?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

BADE
http://ultrashop.hu
http://www.sportshow.hu/?p=productsMore&iProduct=183
Vatera
Teszvesz
Én ezekbõl szoktam vásárolni!
Itt mind olcsó!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Szeretnék 1-2 cuccot venni, de nem engedhetem meg, hogy normális márkaboltból vásároljak be. Kéne 1-2 Lonsdale és Everlast cucc. Létezik valamiféle nagyker ahonnan minimum vásárlási korlát nélkül lehetne olcsón ruhát venni? LondonOutlet nem jó mert még az is marha drága szerintem. Józsefvárosi piacról is jöhetne 1-2 vélemény.
Mike at home
eredetileg ilyen volt, 1 éve

most meg ilyen

nem olyan vészes
igazából a nyelvét kéne tudni valahogy megpucolni, de nincs rá ötletem
no meg ráfér némi pucolás

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

smith09
1 hónapja hordok fehér tépõzáras Everlast et , de eddig jól bírja.
Mike at home
enyém nem olyan vészesen koszos

The Garrett
én jól 'befürödtem' hasonló fehér bõr cipõvel... KB 2 hétig, vagy az elsõ éjszakai szórakozásig marad szép. 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mike at home
nice

villámgyorsan szép szürke lesz 😊

chelseafan
vélemények errõl a cipõrõl? esetleg van ilyen vkinek?😊

tudtok nekem egy honlapot mondani, ahonnan lehet pulcsit rendelni? nincs konkrét elképzelésem szóval márkát nem írok, meg nem is kötöm a Zebet a karóhoz... (heavy tools-t nem kérek : )

u.i.: design by humans -os pólókat ajánlom, sokan megemlítik hogy fasza, meg nekem is bejönnek =)

Mike at home
na igen, mert ez csak úgy megy
csak vennem kell a fáradtságot, és bármikor belenézhetek egy ruhabolt könyvelésébe, sõt, azért nem ismerem, szegények mennyire nehezen boldogulnak, mert rohadt lusta és nemtörödöm vagyok

Mike at home
az ilyen okosságokat egyedül találod ki, vagy olvastad valahol?
szerinted mibe fáj egy autószalont, esetleg egy márkaképviseletet összehozni? hány száz millió?
tényleg semmi hozzáadott érték nincs, tényleg
szalon is minek, elég némi sóder
alkalmazottak sincsenek, igaz-e?

úgyhogy hagyjuk már egymást, nem csak sufnicégek vannak, sõt, van aki örül, ha 10 év alatt termeli ki a beruházása költségét, és nem fél év alatt akar összeharácsolni mindent

Lteebee
Talán vedd a fáradtságot és nézz bele egy ruhabolt könyvelésébe!
Utána beszélhetsz róla, hogy mire megy el a 100% árrés.
Próbálj meg 5-10%-ból kijönni, alaklmazottat, magadat eltartani és fejlõdni!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
A 3-5%-os árréssel dolgozó cégek nem adnak hozzá értéket.
Nem kell szép üzlethelyiség, amit rendszeresen festenek.
Ezek jórészt informatikai cégek, amelyek az évvégi visszatérítésre és giganagy eladott darabszámra mennek.

Mike at home
nem sajnálja õket senki

I.C.ram
Ja, mi is beszerzesi aron vettuk amerikaban a kocsit. Amerikaban meg is lehet nezni, hogy mennyiert veszi a kereskedo az autot. Torveny van erre. Szoval nem kamu, ez a kis haszon, es valoban a szervizen keresnek a legtobbet. Olajcsere, atnezes, stb.
neevous
Sõt...sokszor még veszteséggel adják el az új autókat a kereskedõk. Sajnálni viszont nem kell õket, hiszen a szervizen nem kicsit keresnek jól.

I.C.ram
Uj autokon nincs tul nagy haszon. Azok tenyleg a sok illetek miatt ilyen dragak. Pl USAban egy uj auton kb 10% haszon van.
Mike at home
vagy új autó

Punkerwork
jaja pl számtech cuccok, játékoknál viszont 400%-500% a haszonkulcs.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mike at home
máshol meg 3-5% és abból fizetik az illetéket, járulékot, adót, alkalmazottakat

Vendéglátásban 3-400 százalék van 😊 (fõleg italoknál)

Mike at home
meg ne magyarázd már miért kell 100%-os árrés

Gnome
pontosan...nem véletlen, h a normális helyeken évi 2-3ezerrel mennek felfele a cuccok árai...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Lteebee
Amibõl 14 elmegy illetékekre, járulékokra, adókra...

szerintes is nagyon giccs parádé,szinte mindegyik ugyanolyan,ránézésre mindegyik olcsó firkálmánynak tünik

Jagumo
inkább undoritóak... mindegyiken csúnya koponya van undoritó...

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Mike at home
cigópulcsi, ej be gyönyölû 😊

Mike at home
éppen azért gazdag
ha két kézzel szórod a pénzt, akkor csak gazdag voltál

Mike at home
nagyon helyes, tetszik az ötlet

Mike at home
mekkora profit lehet egy ilyenen
és a vicc az, hogy ezt is úgyanúgy a kinaik készítik, hajón
ti meg megveszitek. csak üzlet keresett rajta egy 20-ast

ed hardy wáááá,isten mentsen ezektõk a cuccoktól .sajnos az egyis havrom nagyon ed hardy-s külföldrõl rendelgeti,de tényleg nem izléses cuccok,de nagyon mennek kinnt is

Camden Town-ban lecsuszott punkok hordanak ilyet:-)

A penz nagyon keves esetben jar joizlessel egyutt - nezd meg a legtobb magyar gazdag hazat: marvany, koorszlan, gorog oszlopok utanzatai, mindezt mediterran stilussal lezarva..., a vilagon nincs ennyi izlesficamos:-)

http://gaborszantai.co.uk/

Gnome
jah mégvmi.. szegeden láttam egy hasonlóan hányadékmintás(elnézést azoktól akiknek tetszik) pulóveres gyereket...a Cucc maga fekete volt neon kapucnibelsõvel és vagy 4színû szokásos Ed Hardy mintázattal...annyira büszkén viselte, h nemigaz😛....mondjuk nemillik mást az ízléséért sértegetni, de ezek már sztem olyan szinten vannak, h a szememnek is fáj...

Gnome
ettõl most kajak hányingerem lett...eddig azthittem, h csak a pórnépnek kellenek ilyen cicomás cuccok úgylátszik tévedtem...DE!...lehet, h pl olaszországot vagy spanyolt akarták megcélozni ezzel(amit kétlek) mert ott a mediterránon azért sokkal feltûnõbben öltöznek mint Közép-Euban..

I.C.ram
Az a poen, hogy ami draga az meno lesz. Mindegy hogy nez ki, mindegy milyen minoseg. Legyen draga es minel tobb ember tudjon rola, hogy draga.
Jagumo
Egy eredeti Ed Hardy pulcsi ígynézki és 80000 forint... az egy másik kérdés ha lenne ilyenem akkorse venném fel egyrészt mert undoritóan néz ki másrészt meg mert inkább eladnám 😄

ittvan a link is

Jagumo
én nem, utálom azokat a márkákat 😄 😊))

Jagumo
szerencsétlen gyerek olyan gazdag baszod azt se tudja jódolgában hova költse a pénzét, de am. egy spúr geci ezért utálom a gazdagokat mert van nekik és soúr köcsögök (tisztelet a kivételnek) XD

A legszebb az lesz, ha a bevezetik 21 ev alattiakra vonatkozo korlatozast, azaz nem vezethetnek nagy teljesitmenyu autokat - a sok rendor ott fog ellenorizni mindenkit a bulik helyszinen es kozben rohognek, amikor a szazezrekbe oltozott hulyegyerekek kiszallnak a csajozos 1.2-es Corsakbol
:-)))

"Emellett bevezetnék a próbajogosítványt, amelyet csak azok válthatnának rendes jogsira, akik biztonságosan és szabályosan vezetnek. A tervek között szerepel az is, hogy friss jogosítvánnyal ne lehessen nagy teljesítményû autót vezetni, illetve, hogy elsõ az 30 ezer kilométert felnõtt gyakorlott sofõr társaságában kellene megtenniük."

totalcar.hu

http://gaborszantai.co.uk/

legobb márka a -takeshy kurosawa- kár hogy nem ment itthon ,mindenki a tömegcuccokat veszi(new yorker,h&m,breshka,pull&bear stb) buliba is minden majom egyforma és a 99%kamu d@g meg armani röhej ami itt történik,nincs egyediség sajnos,bár ez be tudható annak is hogy kevés a választék a nõi hez képest mindenképp

Gunnersboy
üzenem haverodnak hogy inkább adja nekem a pénzét minthogy 40k-ér polot vegyen 😮

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Csuhai G
Nyilván nem az én társaságom áll ilyen sznob faszfejekbõl.. egy haverom általi meghívással kerültem közéjük, elõször és utoljára.
Téma részemrõl lezárva.

Jagumo: 25k-ért kamut árulni elég nagy pofátlanság. 😊 Elnézést, ezzel nem voltam tisztában.. ez esetben valószínû, hogy a D&G farmer is kamu. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"