Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
igaz, kevertem a sorrendet.
Mike at home
bár ha végiggondolom, elõbb vámolnak, aztán áfáznak, nem pedig fordítva

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mit nem értesz? 😊 cucc+vám majd erre az áfa, így van a vámnak is áfája
akár a benzinnél, ahol az illetéken is van áfa

ha úgy csinálják ahogy mondod, egész rendesek, mondjuk a postaköltségre is felszámítanak áfát, vámot, de Mo-n ezen nincs mit csodálkozni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I.C.ram
ezt most nem ertem.

Mondom ugy csinaljak, hogy legeloszor osszeadjak a postakoltseget a dobozra/szamlara irt arral. Aztan ehhez az osszeghez meg hozzaadjak az afajat. Ha ez mind megvan, akkor ebbol a szummazott arbol szamolnak meg egy laza vamot, aztan azt is hozzacsapjak.

Sajnos tapasztalt Orczy terre jaro vagyok 😞
Mike at home
biztos vagy te ebben, szerintem a vámon is van áfa, ez itthon inkább így szokás 😊

I.C.ram
Eloszor a helyes sorrend:

1. hozzaadjak az ertekhez a szallitasi koltseget
2. felszamoljak a 20% AFA-t
3. majd, ha mar minden szart raraktak, amit csak tudnak, akkor utana felszamoljak meg az AFAval es postakoltseggel terhelt ertekre a vamot is.
Mike at home
a vám egész pontosan 8% + áfa, ergo a teljes cucc + 30%
néha szeretik megvámolni a szállítási díjat is
máskor meg nincs vám, mert nem volt hozzá kedvük

Lteebee
Csak pár hónapot kell várnod és a selejtes maradékot meg is veheted a plázákban cirka 30%-kal többért, mint most Ausztriában.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Köszi szépen! 😄
Jagumo
Én most ezt a farmert szeretném megvenni meg valami övet hozzá, de egyik energie boltban sem láttam még ezt a farmert 😞

véletlen valaki nemlátta? 😄DD

Farmer Link

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Azt megköszönném 😊
sajnos nem én rendeltem a pólóimat de megkérdezem majd a srácot 😊

sziasztok!

Lenne pár kérdésem ahhoz aki már rendelt a designbyhumanstol pólókat! Tehát én most rendelnék, de még sose rendeltem külföldrõl semmit, és a "szaknyelvi" angolom se túl jó.

Ezért nem tudom, hogy a szállítási cím megadásánál pontosan mit is kéne beírnom?!? Van ott egy kipipálható kis kocka is (This is a P.O box), azt sem tudom, hogy az mit jelent. Csak simán írjam be a lakcímemet, várossal (bp.), irányítószámmal, utcával, házszámmal és majd bedobják a postaládámba? Továbbá a "billing adress"-hez is ugyanazt a címet kell megadnom?

A válaszokat elõre is köszi!
Lteebee
Az autószalonok a szervizbõl élnek.
(de ügyes csúsztatás volt)

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Mike at home
igen, gyártanak

www.zoneshop.hu -t nézd meg

Lehet találni normálisat is, csak jól utána kell járni. Én is szeretem õket, mert kényelmesek, de ezeket általában kerülöm..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Rockynhooo
huu megesik de szinte mindd egy kaptafára készül, bár nem mindegyiknek ilyen bufli a nyelve, de formára szinte mind ez.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

BADE
Kenvelo-ban érdemes most vásárolni,minden 20000ft fölött 50% kedvezmény nov. 30ig.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

I.C.ram
Gyartanak olyan cipoket ezek a deszkas markak, amiknek nme ilyen felfujt a nyelve? Szeretem ezeket a cipoket, mert tartosak, es jol nenznek ki, de baromira idegesit, hogy mindegyik deszkas fazonu 😞
Rockynhooo
etniest nem igazán szeretem mert havernak gyors szétment , meg álltalában nem is tetszenek de ez yao modell ez bejön 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

egész tetszetõs 😄

vélemények?

170? 😄DDDDDDDD
Csuhai G
Hmm, nem is tudtam, hogy MO-n is van boltjuk.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Váci u 70, és kb a fele outlet áru, szal 30-70% lejön.

Csuhai G
Dolce boltba? Hol? oO

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

én ha valakin d&g cuccot látok már csak röhögök... =)

*éppen

Benéztem Dolce boltba, hát nem értem rám szabták az árakat, egy sima egyszínû pulcsi 170e. Mondjuk lejön 30% azt mondták😄

Mike at home
akkor vámolnak amikor kedvük van

neevous
nekem nem vámolták...lehet mákom volt.

ja meg linkeld már be azokat amiket akarsz rendelni 😊

pólónként kb 1 ezres a vám (ezt mi is utólag tudtuk meg@). a minõség ugy kb közepes, a minták kegyetlenül jók, amikor rajtam vannak a poloim mindig dícsérik õket. rendelj, megéri, csak kár hogy a dollár most a 210-et veri.

neevous
Pedig de.
Amúgy a shipping $7.75 és $23.7 lehet a kiszállítás módjától függõen.
kb 1,5 erc volt megtalálni ezeket az infókat az oldalukon

tigeroo
ha a desingbyhuman-tól (innené)
rendelnék kb. 4-5 pólót akkor a postaköltség kb. mennyi lenne míg ideér?
mert van valami olyasmi kiírva, hogy 70dollár felett ingyenes a shipping, de nemhiszem hogy országokon át is tartják ezt az "akciót"

szóval mennyi extra kiadásra számíthatnék a pólók árán kívül?
ha tiszta bõr, akkor nem, de az enyémbe van olyan rész ami szövetbõl van, na azt nagyon csúnyán befogta nekem :S
Mike at home
látszanak a képek?
a nyelve textil
lehet, nekiesek vmi folttisztóval

I.C.ram
jelmezboltban.
tigeroo
ilyen mintájú pólót hol lehet kapni mo-n?
Mr_no_NaMe
Nem feltétlen kell fehér cipõvel felvenni...csak találtam olyan képet ahol viselik is a cuccot 😄
Én azért elfogadnék egy ilyen farmert, mondjuk ennyi pénzt én sem adnék érte 😛
Jagumo
dettó 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

neevous
A bõr converseemnek óvatosan szoktam néha adni folyékony súrolószerrel olyan helyeken, ahol nem igazán akar lejönni a kosz. Próbáld meg, de csak ésszel😊

Mike at home
jah, fehér cipõt veszel fel, fix rálépnek a buszon

Mike at home
második télleg gáz

The Garrett
egyátalán nem.
Nekem annyi a bajom vele, hogy szórakozóhelyen valaki véletlenül rálépett a lábamra meg ilyenek, és egy idõ után elkezdett az orr része kikopni az ilyenek miatt.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

chelseafan
én attól félek fõleg, hogy a farmer nem fogja meg kicsit a fehér cipõt?:/

Csöppet cigányosak, pl. a második kifejezetten az.

Kaplan
Ízlések és pofonok. Fel nem venném. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!