10072
-
#8310 a roma Győzőnek szokott ilyen agyoniratozott nadrágja lenni...bár attólmég tetszhet bárkinek csak gondoltam szólok. -
#8309 hát elég érdekes.. :) -
Jonny9 #8308 Nagyon király ez a nadrág:http://www.bonprix.hu/bh/offer.htm?pr=30736
Bon prix -
#8307 Képet készítenél róla? Mennyi volt? -
#8306 most vettem egy ilyesmi pulcsit new yorker-ben ^^
élőben még jobban néz ki :D -
#8305 Rájöttem, nekem egy Bocskai öltöny kell súlytások nélkül, magasított nyakkal valami lezserebb anyagból. -
#8304 Az elsőről itt egy nagyméretű kép. -
#8303 Sziasztok! Ha már benéztem..
Olyan felsőre vadászom, amilyen az énekes srácon van ebben a klipben.
Még távolkeleti starcraft játékosokon láttam ilyen magasított nyakú cuccokat, amik nagyon bejönnek.
- mint pl. ez, csak az anyaga és a színe nem stimmel.
Valakinek van ötlete? :) -
#8302 Nm.:) örülök, hogy segítettem.:)
#8286:Mert tetszik és kész.. megtetszett.. amit linkeltem, valszeg olyat kéne venni.. de ez a fekete sokkal jobban tetszik.
Még mindig senkinek semmi 5lete?:-s -
#8301 Két compaktom van -2,5 és 1,5 évesek- köszönik szépen jól vannak, jól bírják a strapát! Bár az elsőnek a talpa már eléggé megkopott és látszik rajta, hogy nem egy mai darab, de még mindig bőven hordható.
Jelen pillanatban engem is csak az ára tud zavarni... Ez nagyon tetszik a mostani kollekcióból. -
tonyqa23 #8300 jó hogy meg tudod fizetni.30-40 ezer egy pár cipőre... -
hairdresser #8299 én szinte csak energie cipőkbe járok,semmi bajuk jól viselnek mindent,van egy kb 5-6 éves nike cortezem lakk fehér volt hajdanán szétnyühetetlen,bár azt koszosabb munkákhoz veszem fel -
#8298 ez valahol igaz...fateromnak van egy tisza cipője, kb. akkor vette amikor annyi idős volt mint én...azóta megvan neki és focizni a mai napig felveszi... -
tonyqa23 #8297 Iszonyat túltermelés van mindenből gyerekek,egyre több márka,egyre több típus...muszáj kicsit gyengébb minőséget csinálni,h fogyjon.A régi Tisza minőség sehol nincs már,de mondhatnám a 80as évek adidas cipőit,meg papucsait. -
#8296 Hát azért nem szadab egy eset miatt kiiktatni egy egész márkát, havernak már vagy egy éve meg van a pumája és még mindig király, szóval nem szabad általánosítani;) -
#8295 Nekem most a Puma bőr cipőm orra szakadt ki két hónap nem intenzív viselés alatt.
Sohatöbbet Puma. -
#8294 igazából nememlékszem hogy szakadt el neki...de elvitte cipészhez és másnap olyan varrás volt az oldalán mint popeye-nek a tetoválása....szerintem jó kis cipők, ma már nemvennék mondjuk...kb egy árban vannak a tommy hilfigerrel meg a Lacoste-al...szal feltolták az árakat^^ -
#8293 Ez jól hangzik, de a "haveré már félévesen kettészakadt" nem túl bíztató. :D Legalább garanciába kicserélték neki? -
#8292 de ilyet csak akkor vehetsz fel, ha vörösen izzik a szemed -
#8291 kb 4éve asszem vettem egy fehér alapút aminek narancs színű volt a belseje és szürke volt a T betű az oldalán de anno is 22ezer volt...szal annyira megtetszett az egyik, h egy számmal kissebbet is megvettem(csak akkora volt a boltban)...kb 2 hónapig szívtam vele aztán a lábamhoz igazodott...nah azt a cipőt én sztem durván 2évig hordtam...de ugy h mindenhova ősz-tavasz-nyár hónapokban....haveré már félévesen kettészakadt az enyém kibírta...most a nyaraloban használom ha kerti munkát kell csinálni, vagy fesztiválra azt szoktam kivinni mert míg külseje már nagyon durva( kb a fehér bőr réteg lepergett róla:P) a cipő maga simán hordható, max a talpa kopottabb a kelleténél...én megvoltam vele elégedve maximálisan..talán az egy gond az a bőrfelület sérülékenysége.. -
Narusco #8290
ilyen pólót hol lehet kapni? :) (igen, humorosból=) -
#8289 Mi a véleményetek a Tisza cipőkről? Pontosabban a minőségükre lennék kíváncsi.. nagyon tetszik az egyik fehér-barna "compact"-juk, de sajnos 20k kicsit drága, hogy kérdés nélkül megvegyem. :)
Tehát jó minőségűek? Kinek milyen van, mióta hordja, meddig bírta,..? -
Ronny #8288 hol van sport zakókból nagyobb kínálat? Kellene egy pofásabb gyapjú darab -
OPM #8287 ezt meg is rendeltem azonnal, keci jól néz ki szerintem! ^^
thx a linket! -
tonyqa23 #8286 neked hogy tetszhettek meg ezek a cipők,mikor szinte semmit nem lehet látni belőlük. -
#8285 11 nap telt el, még mindig senki nem tudja?:( sajnos közelebbi képet nem tudok adni.. áá:(:( -
Narusco #8284 egyesüljünk. aki itt van és akar rendelni az nyomhatná egy kasszáról -
tonyqa23 #8283 de most van egy akció,h ha rendelsz 200 euróért,akkor nincs postaköltség.durván 60ezer forint.ha volna most 60ezrem,nem haboznék:D -
tonyqa23 #8282 17,9euro -
Narusco #8281 pk mennyi volt pontosan ? :\ -
tonyqa23 #8280 Ma délután fél 2 körül megjött a cucc,amit a yancor.com-ról rendeltem 16án este 10 körül.Durván 2 és fél nap alatt ideért németből.Csak egy aláírás volt és kész. -
van der vaart #8279 Üdv mindenkinek!! Kis segítség kéne!! Springfield 2008-as téli kollekcióból akartam venni egy ruhát,de mire már visszamentem már sajna nem volt!! :(:( ha tud vki segíteni hogy esetleg hogy tudnám megszerezni,azt megköszönném!! Fontos lenne!! előre is köszi -
Narusco #8278 ezt fejtsd ki... nem akarok öccáért vmi szar hamisítványt. -
hairdresser #8277 cipo&baxx cuccokat a józsefvárosin is láttam -
tonyqa23 #8276 Hát ha már a UPS küldött nekem emailt,h csomagjuk van nálam,anélkül,h én mondtam volna nekik bármit is,akkor csak feladta a német... -
#8275 Kösz-kösz.:) -
Narusco #8274 neeemszopatsz, hogy ennyi idő alatt kijön ?:O és a pk tehát 17E? vagy mennyi? -
#8273 akkor elég gyorsak :D
rendeltem én már németből maketthez festéket, na az 7 hónap múlva idetalált -
tonyqa23 #8272 na az lett,h tegnap este rendeltem meg,2 perc mulva lekapta a lóvét,aztan küldött emailt minden lépésnél.hogy pl megkapták a megrendelést,küldjem a pénzt.aztan hogy megkapták a pénzt,feldolgozás folyamatban,küldeni fogják a cuccot.aztán küldtek mégegyet,h feladták a cuccot,meg már jött egy email a UPS-től,ami már végre magyarul írt:).Az van benne,h késés nélkül folyamatban van a kézbesítés,várhatóan 19-én hozzák ki, reggel 9 és este 19 óra között. -
Narusco #8271 majd írd le hogy mi lett, mert nyáron/nyárra én is akarok onnan rendelni.