Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
akár a benzinnél, ahol az illetéken is van áfa
ha úgy csinálják ahogy mondod, egész rendesek, mondjuk a postaköltségre is felszámítanak áfát, vámot, de Mo-n ezen nincs mit csodálkozni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mondom ugy csinaljak, hogy legeloszor osszeadjak a postakoltseget a dobozra/szamlara irt arral. Aztan ehhez az osszeghez meg hozzaadjak az afajat. Ha ez mind megvan, akkor ebbol a szummazott arbol szamolnak meg egy laza vamot, aztan azt is hozzacsapjak.
Sajnos tapasztalt Orczy terre jaro vagyok 😞
1. hozzaadjak az ertekhez a szallitasi koltseget
2. felszamoljak a 20% AFA-t
3. majd, ha mar minden szart raraktak, amit csak tudnak, akkor utana felszamoljak meg az AFAval es postakoltseggel terhelt ertekre a vamot is.
néha szeretik megvámolni a szállítási díjat is
máskor meg nincs vám, mert nem volt hozzá kedvük
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
véletlen valaki nemlátta? 😄DD
Farmer Link
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Lenne pár kérdésem ahhoz aki már rendelt a designbyhumanstol pólókat! Tehát én most rendelnék, de még sose rendeltem külföldrõl semmit, és a "szaknyelvi" angolom se túl jó.
Ezért nem tudom, hogy a szállítási cím megadásánál pontosan mit is kéne beírnom?!? Van ott egy kipipálható kis kocka is (This is a P.O box), azt sem tudom, hogy az mit jelent. Csak simán írjam be a lakcímemet, várossal (bp.), irányítószámmal, utcával, házszámmal és majd bedobják a postaládámba? Továbbá a "billing adress"-hez is ugyanazt a címet kell megadnom?
A válaszokat elõre is köszi!
(de ügyes csúsztatás volt)
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
vélemények?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Amúgy a shipping $7.75 és $23.7 lehet a kiszállítás módjától függõen.
kb 1,5 erc volt megtalálni ezeket az infókat az oldalukon
rendelnék kb. 4-5 pólót akkor a postaköltség kb. mennyi lenne míg ideér?
mert van valami olyasmi kiírva, hogy 70dollár felett ingyenes a shipping, de nemhiszem hogy országokon át is tartják ezt az "akciót"
szóval mennyi extra kiadásra számíthatnék a pólók árán kívül?
a nyelve textil
lehet, nekiesek vmi folttisztóval
Én azért elfogadnék egy ilyen farmert, mondjuk ennyi pénzt én sem adnék érte 😛
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Nekem annyi a bajom vele, hogy szórakozóhelyen valaki véletlenül rálépett a lábamra meg ilyenek, és egy idõ után elkezdett az orr része kikopni az ilyenek miatt.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.