Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sikerült már rendelni a designbyhumanstól?
Mennyi volt a vám meg a szállítás?
Tigeroo! Sikerült már rendelni a designbyhumanstól?
Mennyi volt a vám?
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egy szó mint száz: van létjogosultsága az ilyen boltoknak nálunk is. 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
mondom , vegyünk vagy 4-et hogy legyen 😄DDDDD
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Egyébként múltkor láttam, hogy hamarosan Emporio Armani és Armani Café és nyílni fog, szintén az Andrássyn.
de most komolyan, itthon van, aki fog egymillióért venni ruhát? Am a többi ehhez hasonló üzletben is ilyen árak vannak? Nem értem...
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
is szerintem jó cuccokat csinál, és még pont a megfizethetõ kategória nekem. Szinte csak esprit ing, meg hossúujjú felsõim vannak, bejön. ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
aki pl. ad magára, nem veszi fel ugyanazt a ruhát 2x, hanem kidobja
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és megfogadtad hogy jövõre csak 1000 dollár fölött veszel meg 1-1 pólt
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
De pl nyaron vettem outletben 12 dollarert/db Oneill polokat 😊
a leértékelléssel meg az a baj hogy akkor nincs választási lehetõség , vagyis ha 1 konkrét ruhadarabot akarsz kicsi rá az esély hogy lessz, sõtmég ami van még azse biztos h lesz méretben.
mondjuk szeptemberben mentem moziba és csak benéztem a 4Y-ba hogy milyen cuccok vannak és a nyári kollekcióból megmeradt még 2 darab M-es póló 2500 forint volt darabja 8990 helyett, mind a kettõt megvettem igaz az egyiket nagyon nagyon ritkán használom, de a másikat szeretem 😄
meg Retroban is vettem pulcsit augusztusban 5990-ér ,és pont olyat szerettem volna azzal szerencsém volt.
Az meg mondjuk a másik véglet hogy amit én nyár elején megvettem Retro pólót 6990 forintért az augusztusban 1985 forint volt westendben, pontosan tudom mert direkt megjegyeztem az árát, azért kicsit zavart...
szal kilehet fogni jódolgokat. szerencse kérédése 😊
akkor azok a márkák (kivétel lacoste) amiket írtam megfizethetõek.
Akkor kell vásárolni, amikor kedvezmények vannak és egy retro, uniform, gas felsõt meg lehet venni cirka 4 ezer ft-ért.
Engem sem a szüleim pénzelnek! Nyáron keményen dolgozok, hogy legyen pénzem. Évközben meg szépen tartalékolom az innen onnan befolyt pénzeket.
de amik még divatosak és én nagyon szeretem, szal a kedvenc márkáim:
-Energie
-Scotch and Soda
-Retro
-Devergo
-Saxoo
-Pepe jenas
még vannak jó márkák (Replay, Blend, Tom Talilor, stb...) de nekem nincsenek ilyen márkáju cuccaim (1 belnd pulcsim van)
De ezek a márkák legalább megfizethetõ áron vannak és minõségben is elég jók , mondjuk az Energie talán kicsitt drágább mint többi, de még azis megfizethetõ
szal most szerintem azért mert egy Dolce farmer mittomén 80000-100000 forint most csak mondtam egy számot, már minõségben nemjobb mint egy energie az meg 25000-40000 kb. csak mert az dolce, na mind1 nem az én dolgom ... 😄
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Amúgy a kedvencem ezek közül az uniform 😊
cipõ: nike, adidas, converse
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
de ha mondjuk áfát kéne visszaigényelni, akkor már nem mindegy
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
no nézzük:
100 + 8% 108 + 20% = 129,6
100 + 20% 120 + 8% = 129,6