Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok, hogy van-e a new yorkerben zöld nõi csõnadrág?
Valmi ilyesmi:
De ha nem new yorkerben, hanem valahol máshol van, annak is tudnék örülni!😄
Elõre is köszi!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
mi van ma, front?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
(nincs egy darab sem egyébként)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha nincs pénzed, akkor minek veszel 150 euros polót, baszod!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
OMFG
azok a foltok, pecsétek, gyáriak?
hová jutott ez a topik... <#shakehead>#shakehead>
egyébként nagyonrég voltam a C&Aba most ahogy nézem neten pont lett volna olyan kabát amit tél elején kerestem...
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Egyébként milyen alkalom az, amikor kell nyakkendõ, és "elvárt az elegánsabb megjelenés", de öltöny nem kell?
Nothing is True, Everything is Permitted
égesd el!
jah a kép

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
én megrendeltem. kerestem még neten errõl más képeket, de pontosan ilyet nem találtam, csak ami kicsit máshogy néz ki, majd talán belinkelem... no sebaj gondoltam, ez jobban néz ki, majd ez jó lesz. hát beszoptam, nekem is olyat küldtek zoneshopból amilyet találtam neten, de nem olyat mint a képen van. ettõl függetlenül tetszik a cipõ és nem küldtem vissza, de nem lettem belé szerelmes, fekete/szürke cuccaimhoz jó. a talpa bírja, viszont a másik etnies (ugyancsak sheckler, fehér-fekete-zöld, kedvencem, nagyon szeretem) cipõmé szétjött, ugy ragasztottam össze pillanatragasztóval, és még mindig beázik. nagyon jól néznek ki az etnies cipõk, de lássuk be a vans minõségéhez közel sincs, viszont az már undorító emós szarokat gyárt.
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^