10072
-
#8390 ike _D:Dd
loli -
#8389 felszínesek vagytok az az igazság -
#8388 sajna nem érzem úgy! azért
biztos vannak értelmes csaj ismerőseid is..
jó érzékük van stílusokhoz, odafigyelnek a legapróbb részletekre is, amikről nekünk halvány fogalmunk sincs..kb. zokniszandál kategória a deszkáscipő..
-
cargame #8387 Jha, muszaj :D -
tonyqa23 #8386 már pároztatnád azt a cipőt valami gatyóval,mi?:) -
#8385 Mekkora faszság meghívós bolt... Engem hívjon meg valaki a tescoba. xD -
#8384 izé a brands.hu-ra meghívást küldene valaki?:P
(Szántó Ádám, tigeroo)
megköszönném! -
cargame #8383 Valaki tud lineklni egy odlalt ahol vmi jo rovid gatyok vannak? -
zdlr #8382 na, ez a gyerekes hozzállás, a "kérdezz meg két-három csajt, ők mit szólnak ehhez."
te magadnak öltözködsz, a csajoknak, vagy a haveroknak?
én magamnak, leszarom mások, akár a csajok véleményét.
de tapasztalataim alapján nem nagyon kifogásolják ezt a fajta viseletet.
a diszkós kurvának kinéző picsák, akiknek esetleg nem tetszik meg amúgy sem játszanak nálam.
ugye érzed, hogy ez elég hülye kifogás volt. -
cargame #8381 Fuuh ez nagyon bejon :) Valami infot esetleg irnal a ciporol !? -
#8380 na ike, az övcsat az még neccesebb:) esetleg kombinálva :_D:D
ez a kép is..hát nemtom, kérdezz meg 2-3 csajt ők mit szólnak ehhez. -
#8379 50%-os kedvezménnyel 10.995Ft volt. Nagyon kényelmes, ez volt az utolsó darab. -
zdlr #8378 akik nem gördeszkáznak azok nem deszkások, csak olyan ruhát hordanak. én sem deszkázom mégis ezeket a ruhákat favorizálom, nekem ez a kénylemes.
a deszkás cipőknek is van utcai változata, persze azok nagy részén is fellehető a pufi nyelv, de könyörgöm, egy átlagosnál kicsit bővebb farmerhoz jobban néz ki a "pufi" cipő (ami mellesleg egy normál testalkatú emberen abszolút nem nagy, buffla, ez csak akkor tűnik fel mikor a kezedben tartod egy teremcipő melett).
igen olvastam ezeket a "széttörik a talpa" beírásokat és jót nevettem. nem tudom ezek a srácok mit hívnak deszkás cipőnek, nem tudom, hogy hol vették, de én kb 12-13 éve csak deszkás cipőt hordok és még soha egynek sem törött el a talpa, max a mindennapos használat melett elkopott, ami minden cipőnél fenn áll.
van olyan cipőm ami kb 6 éves koráig teljesen hordható állapotban volt, ebben 2 év intenzív használat, kb fél év gördeszkázás, utánna kicsit ritkább igénybe vétel tartozott bele. most is a legnagyobb hibája az hogy a talpa már iszonyatosan szét van kopva.
de nem kell, hogy tetszen, nem kell hordani, csak baromságokkal fikázod.
és abszolút nem gáz, ha valaki 30 évesen ilyen ruhákat hord, lehet ezekben találni elegánsabb, szolidabb göncöket is. a lényeg, hogy szerintem ezeknek a ruháknak van stílusa, kényelmesek, nem úgy mint a mostanában nagyon divatos göncöknek. ez az én szemszögem.
de belekötni, hogy a bufla nyelv gyerekes.. :D ne viccelj már.. -
#8377 parkour -> google -
#8376 Mennyibe került? -
#8375 Köszi az info-t, ma voltam bent és ezt hoztam haza:
Kértem még mellé egy csuklószorítót is, a zoknikat már elkapkodták :D -
#8374 Nekem nem tetszik, de nincs ezzel semmi baj. -
#8373 Mi az a pk? :) -
tonyqa23 #8372 de egy dologban egyetértek veled,az az övcsat kivillogtatós téma is egy buziság,az ilyen trendi majmokat én is ott rúgnám hasba ahol kint van a csat. -
tonyqa23 #8371 Szóval nem kifejezetten a támogatott sportolókra gondolok,akiknek előírás,h a kapott pénz fejében még a wc-re is deszkás cipőben menjenek.hanem azokra a "deszkásokra",akiket szinte minden nap látok,többször is de még deszkát sztem ők se láttak maguknál.Meg nem is az emósokra céloztam.
"a teremcipőkből készült divatcikkek viszont a legröhejesebb ruhadarabok,
nem mellesleg 20-30 ezer forintot egy alig fél centis gumitalppal rendelkező cipőért kiadni a legnagyobb marhaság.."
Erre meg azt mondom,h a teremcipőknél legalább történt valami változtatás,h az utcai legyen amellett,h egy sima teremcipő is bőven hordható utcára,de mégis alakítottak rajta,h legalább jobbat mutasson.Másodsorban nekem is voltak ilyen cipőim, és rohadt jól bírták a strapát,nem úgy mint egy két hozzászólásban lentebb,h kettétörik a talpuk,mint a deszkásoknál.ugyebár ami nem fél centi vastagságú.
Az pedig,h a pufi nyelveknek funkciújuk van...hol? az utcán? -
zdlr #8370 "szerintem sokkal gázabb, ha valaki deszkás puficipőt hord (mindennapi használatra)16 éven felül"
de miért is? indokold már meg nekem légyszíves? mivel gázabb, mint ha valaki ultra divatosan, övcsatot kirakva, és #8354-ben látható cipőben rohangál? hm?
nem igazán értem, hogy pl egy ilyen cipő, ilyen gatyához miért annyira gáz és gyerekes? -
#8369 leszarom, felveszem mindenhez:) -
#8368 tetszik, elég yuppie:)
viszont ezt csak világos gatyához "lehet" felvenni -
#8367 nekem ilyen
-
#8366 PK-ra vetttem -
#8365 Nekem is van egy ilyen nagy durung nike. Már nem szeretem, szerintem olyan ormótlan. -
#8364 mostani cipőm:ez -
#8363 Hülye voltam, kellett volna venni belőle 3 párt, mert már sehol nem találok olyan cipőt. :// -
#8362 Ez jó cipő. Nekem hasonló stílusú Converse cipőm van, és iszonyat strapabíró. -
#8361 ez meg a logóm, Milleneum Samba, Italy
-
#8360 pedig de:)
Kaiser Goal:
-
#8359 ez nem hasonlít egy teremcipőre -
#8358 én konkrétan teremfocicipőt hordok utcára, és imádom.
E!
szerintem sokkal gázabb, ha valaki deszkás puficipőt hord (mindennapi használatra)16 éven felül -
zdlr #8357 igen, ilyenekre.
ha hasonló jellegűt keresnék akkor már sokkal inkább az adidasnak az old school handball speciálját venném, annak a cípőnek valahogy van stílusa. erre gondolok -
Narusco #8356 egyetértek veled, bár én sem szeretem már a deszkás cipőket.
az alatt hogy " teremcipőkből készült divatcikkek viszont a legröhejesebb ruhadarabok" ilyenekre gondolsz? mert sztem kurvajól néz ki ez a cipő :D -
#8355 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1239311170
JESZ! -
#8354 én ilyet fogok venni :)
-
zdlr #8353 te iszonyat hülye vagy barátom... már ne haragudj
a deszkások akik tényleg tudnak deszkázni, azok pont ugyan azokat a cipőket hordják, mint más aki deszkás cipőt hord.. (főleg, hogy ezek általában támogatott sportolók, akik ingyen kapják a ruhát, és lapot, szóval hülye lenne az évi x pár dc, vans... cipő mellé venni valami deszkázásra alkalmatlan szart)
meg ez, hogy 10-15 évesek hordják.. vicces, érdekes én meg leginkább 20-30 éveseken látok deszkás cipőt.. jó persze, a sok kis emo is azt hordja, de nem csak ők..
különben a deszkás cipőben a buffla, pufi mivolta főként a rendetetés céljából alakult ki, a nyelv is azért pufi, mert elég sok trükknél használod a lábfejed, aminél jó érzés ha tompít valami..
megértem, hogy nem tetszik a deszkás cipő, de hogy miért kell így fikázni, főleg olyan dolgok miatt aminek funkciója van, nem úgy mint a 12 egy tucat nike cortezeknél és hasonlóknál. el kell fogadni, hogy ezeknek a cipőknek a fele kifejezetten egy sporthoz lett kifejlesztve, pont mint a stoplis vagy teremcipők. azokat sem hordod utcára.. a teremcipőkből készült divatcikkek viszont a legröhejesebb ruhadarabok, nem mellesleg 20-30 ezer forintot egy alig fél centis gumitalppal rendelkező cipőért kiadni a legnagyobb marhaság.. -
tonyqa23 #8352 ha meglátok egy ilyen deszkás puffancs cipőt akkor olyan benyomást kelt bennem,mint mikor egy kisgyereket látok játszani a nagy pufi játékdömperével. -
tonyqa23 #8351 meg egyébként itt kecsón a legtöbb deszkás cipőt 10-15 éveseken látok,itt meg a 18-25 közöttiek reklámozzák.Sztem nem csak rosszul néznek ki,de még ovodás is...az idősebb deszkások,akik tényleg faszául bánnak a deszkájukkal,azok meg inkább valami teremfocicipőt használnak,a bő gatyához.még úgy elmegy.