Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RATCUSTOM
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy van-e a new yorkerben zöld nõi csõnadrág?
Valmi ilyesmi:

De ha nem new yorkerben, hanem valahol máshol van, annak is tudnék örülni!😄
Elõre is köszi!

neevous
*típusú

neevous
A H&M-ben van ilyen ilyen vékonyabb típusó fekete nyakkendõ...asszem 2200 local credit.

http://store.diesel.com/item/realgender/Men/tskay/202F939C/gender/U/rr/1/men/fall-winter/Accessories/SKINNY-GOLD/cod10/46123739RG
Rockynhooo
egyébiránt szupermenes póló nagyon menõ ovodába volt olyanom utoljára <#wow3>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mike
fórum fõképernyõ, neved alatt, saját galéria

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
50-est meg pláne ne

hogyan?

50 es az jó??

Mike
most is tudsz képet felrakni, van saját galériád, ha létrehozol magadnak

Mike
ne irj ilyeneket mint a 7948-51

kivel kell jóba lenni hogy ne kapjak?bár ritkán irok inkább csak olvasok 😄

Mike
nem csillagra, hanem felkiáltójelre gondoltam 😊

jól jönne a pont mert akkor egybõl képeket tudnék felakni 😄

gondolni kell a kispénzüekre is nem?

Gunnersboy
ja énis olvastam valahol hogy most az izzadt foltos pólók a gecimenõk

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mike
látom te is szeretnél pár pontocskát
mi van ma, front?

I.C.ram
ja olyan gane fillerbaszok, akik eladjak a teleizzadt poloikat a neten... szornyu ez a vilag, nem?
arról se volt szó h nincs pénzem ,csak gondoltam a szarosszájuak hadd hordjanak jó kandeszos cuccokat mert újra nem tellik😄

a 150 euros meg nem 2000 de nagyon buta,milyen emberek élnek -e földön dzsézusz krisztus

hátha vannak még ilyen csövik mint ti akikre rásózhatom 😄

Mike at home
akartam is irni, hogy alig szaros tommy hilfiger gatyáim 5k-ért eladók

(nincs egy darab sem egyébként)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I.C.ram
eleve a hasznalt polo az majdnem egykategoria a hasznalt alsogatyaval. Hasznalt polot max tesotol 😊
Mike at home
megveszi 150 EUR-ért, 2k-ért meg el akarja adni, nem szánalmas?
ha nincs pénzed, akkor minek veszel 150 euros polót, baszod!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I.C.ram
es tenyleg 😄 Dedurva 😄
Mike at home
no igen, én nem fogalmaztam ennyire nyersen

Ez annyira igénytelen....látszik hogy az izzadásgátló foltot hagyott a hónalj részen....van ember aki ezért PÉNZT ad????

OMFG
Mike at home
nice
azok a foltok, pecsétek, gyáriak?

hová jutott ez a topik... <#shakehead>

Gnome
nah köszi, itt még pl. nemnéztem...nem kötelezõ a nyakkendõ, de a fejemben anno összeállítottam vmit, amit ilyenkor felvehetnék és kb. már csak ez maradt ki...meg amugyis a Reservoir Dogs óta keresek ilyen nyakkendõt...nagypapámnak volt is hasonló de az ilyen gumis álnyakkendõ😛....egyébként kiállítás megnyitókra kell, de mindennapokban is fel tudnám/szeretném venni...
egyébként nagyonrég voltam a C&Aba most ahogy nézem neten pont lett volna olyan kabát amit tél elején kerestem...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Nézd meg C&A-ban.

Egyébként milyen alkalom az, amikor kell nyakkendõ, és "elvárt az elegánsabb megjelenés", de öltöny nem kell?

Az õsz és a tavasz érdeklõdés hiányában megszûnt.

CroftManor
Én meg egy kék színû õszi/tavaszi Devergo kabátomtól válnék meg.<#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted

inkább töltsd fel valahova. Látni akarjuk!😄D

irjatok privit email cimeteket és küldök képet

I.C.ram
azt hittem eloszor, hogy ez csak valami szar vicc.... 😄
prezi
KÉPET !!!!!!!!!4444

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

neevous
Értem...Köszönöm a válaszod! Én speciel az elegánsabb cuccaikat szeretem, de biztos akad majd rá jelentkezõ.

pokemberes meg supermanes polo

neevous
Zarából mit kínálsz eladásra?😊

Mike at home
nem gondolod, hogy megvesszük amit már hordtál! :o
égesd el!

megválnék egy két márkás ruhadarabomtól,zara,kenvelo,energie,e-play,tom tailor

Gnome
Hali..ilyen nyakkendõt keresnék..ez ilyen szûkített "szabású", nem annyira széles mint a szokásos nyakkendõ...ezt amugy mindennapokra keresném ahol nem kell öltöny de elvárt az elegánsabb megjelenés...kb mindenem megvan már csak ez hiányzik. Bementem öltöny üzletekbe. de mindenhol a hagyományosat kínálták..körülnéztem neten, mindenhol "Italian black silk tie" ként adnak ilyet ami szállítási költséggel együtt egy tizesen felül van...meg amugysem szeretek netrõl ruhákat rendelni...ha vki látott már ilyet vhol irja le plz😊...köszi

jah a kép

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

nos...

én megrendeltem. kerestem még neten errõl más képeket, de pontosan ilyet nem találtam, csak ami kicsit máshogy néz ki, majd talán belinkelem... no sebaj gondoltam, ez jobban néz ki, majd ez jó lesz. hát beszoptam, nekem is olyat küldtek zoneshopból amilyet találtam neten, de nem olyat mint a képen van. ettõl függetlenül tetszik a cipõ és nem küldtem vissza, de nem lettem belé szerelmes, fekete/szürke cuccaimhoz jó. a talpa bírja, viszont a másik etnies (ugyancsak sheckler, fehér-fekete-zöld, kedvencem, nagyon szeretem) cipõmé szétjött, ugy ragasztottam össze pillanatragasztóval, és még mindig beázik. nagyon jól néznek ki az etnies cipõk, de lássuk be a vans minõségéhez közel sincs, viszont az már undorító emós szarokat gyárt.

Mike at home
ez micsoda? etnies ...

május óta hordom kb, imádom. a talpa viszonylag hamar elrepedt, de csak egy ilyen kopó réteg, nem ázik be egyáltalán, csak mivel ez gördeszkásoknak lett csinálva, megvan erõsítve ott a talp része, hogy legyen kopóréteg. egyébként ajánlom 😉

Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^

???
kas123
szóhoz sem jutok...

ez mé ide rakja az üzeneteket????