Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
innen esetleg rendelt már valaki? elég jó dolgok vannak, de nem tudom mennyi a pk :S
Ja az ismerõsömnek a telefonos megrendeléskor mondták meg azonnal,hogy 1 hónapot kell várni.Lehet hogy a gépben látta,hogy nincs itt.nem?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vmilyen pingvin, vagy mi van a logón :D

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
mi a véleményetek errõl?