Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát mondjuk azért megfizethetõbb,mint az energie vagy a diesel
17,90 ojró a szállítás.
http://www.yancor.com

innen esetleg rendelt már valaki? elég jó dolgok vannak, de nem tudom mennyi a pk :S

valószínûleg nem ott "szerelik össze" <#ravasz1>

Németbõl hogy hoznák már hajón a cuccot?:)
Ja az ismerõsömnek a telefonos megrendeléskor mondták meg azonnal,hogy 1 hónapot kell várni.Lehet hogy a gépben látta,hogy nincs itt.nem?

ja,ja én is erre gondolok,hogy ez miatt van így,a szállítók azonnal kihozzák,nem azzal van a gond.

egyébként meg a postai futárszolgálat ugyanolyan gyors,mint a többi maszek futár.sõõt...az áruház baszaxik annyit a cuccokkal,pl,hogy mikor megrendelsz valamit és nincs raktáron,hanem még õk is várják a ruhákat pl németbõl,(vagy lehet,h éppen úton van valami tengerjáró konténerszállító hajón)akkor basznak szólni,h nincs raktáron,hanem szépen kussolnak,oxt may megkapod valamikor.nekem ez a bajom a quelle,meg hasonló áruházakkal.tutti,h az otto is ilyen.persze,ha van éppen nekik,akkor lehet egy héten belül megjön.
hát a kabátok márcsak ilyenek.Sokat kell rá várni....

Ja.Így nekem sem jön be.Még azt hiszik ha hirtelen ránéznek,hogy valami kínai minta:)

teljesen független,h min keresztül rendelsz.én a quellénél rendeltem telefonon is,meg neten is,meg levélben is.haver is levélben rendelt,neki megjött a cucc 1 héten belül,nekem is volt,h egy héten belül megjött,de egy kabátra,amit neten keresztül rendeltem,több,mint egy hónapot kellett várni.
Egyik ismerõsöm telefonon rendelt,õneki 1 hónap volt.Mé volna gyorsabb a szállítás neten keresztül?Telefonon még hamarabb beírják a megrendelésed.Nem?

Kössz,megtaláltam,de nekem jobban bejött vna,ha csak sima fehér a hátulja.Ez a nagy szárnyas akármi túl gyerekes.
Épp ezért nem lehet,mert online katalógus nincs címe,de ha elmégy a fõoldalra www.otto.hu,akkor be tudsz menni.Még a képet sem tudtam lementeni.Lefényképezni necces mert kicsi volna a kép.vágod?

megtennéd hogy lefényképezed és belinkeled ?:$

de netes rendeléseknél is? ott nem lehet hogy másnap agy 2 nap mulva hozzák is, mint amugy a webshopokban? sztem a postai rendeléseknél baszakodnak csak ennyit.

Az online katalógusuk 270.oldalán van kép a hátuljáról is..különben OTTO-éknál 1 hónap a kiszállítás,úgy tom

Király,amúgyis most megy a rombusz minta..

Mike at home
vagy pl. svájci Jelmoli

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

chelseafan
Jaja, az OM-nek van. Nekem is nagyon bejön:)

a Quelle-tõl én is rendeltem már sokmindent,de a legidegesítõbb,h van mikor egy héten belül kihozzák,van,h 3 hetet kell rá várni.meg nem olyan nagy durranás cuccok vannak ott.Errõl az OTTO-ról ki mit tud?Itt is van 3 hetes várakozás?:)
Gnome
meg aszem ebbe voltak a szövõminták is nem?:P

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
biztos egy bszott nagy OTTO:D...egyébként az Ellébõl is szoktál rendelni?..meg mivanmég jah Quelle asszem:P....kiskoromban anyum innen rendelt pár cuccot, meg a családnak díszeket

"A hátán nagy, nyomott mintával"---oxt arról nem bírtak egy kibaszott képet betenni,h milyen a hátulja?
Gnome
jo nagyon sztem...az OMnek vagy Lyonnak van ilyesmi meze nem?...nah azis tetszett

sztem nem rossz, ezt vmi webshopban találtad? (ha igen linket pls : )

Csuhai G
5k nem sok érte, bár ki tudja meddig bírja majd..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Punker
vettem ilyet :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

chelseafan
vélemény?:)

vaterán van ezer féle.
szeretnék övet venni, de nem tudom hol... nem tudtok valami jo webshopot? meg hallottam olyat, hogy van olyan bolt ahol össze lehet rakni tetszés szerint, errõl vki vmit nemtud?

prezi
egy két képet dobhatnátok!!

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Kaplan
Ez az ami már engem is régóta foglalkoztat.. Már csak a jó idõ kell hozzá.<#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Csuhai G
Ott óriási a kabátválaszték, de alig van szezononként 1-2 zakójuk.. :/

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

The Garrett
*springfield. ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Csuhai G
Zara, Saxoo London

prezi
fasza 'utcai' zakócskákat nemtudjátok hol lehet kapni ? webshop ? :)

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Jagumo
ironikusan mondatm :)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

adott egy ing, rajta egy logóval, mi olyan magas ezen neked? <#fejvakaras>

Jagumo
te ez miakar lenni?:D:D:D nemmond semmit :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

XDDD

Mike at home
fotózd le magad szembõl, és rádteszem photoshopban

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

linux

vki nem tudja véletlenül milyen márka ez ?
vmilyen pingvin, vagy mi van a logón :D

balance

CoD23
Ezek milyen márka, full jól néznek mi !!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Jagumo
felnem venném, de attól függeltlenül lehet jó :D

hungary27
tavaszi nyári cipõnek elmegy

mi a véleményetek errõl?