10072
  • 5m0k3sh0w
    tudnátok nekem linkelni néhány ruhás magyar webshopot?
  • Narusco
    ilyet nem tudjátok hol lehet Mo-n kapni? (vagy hasonlóan jót:)

http://www.yancor.com/long-sleeve-shirt/cipo-baxx-designer-hemd-deluxe-stripes-schwarz-P2826.html
    http://www.yancor.com/long-sleeve-shirt/james-jones-hemd-royal-slimfit-turkis-P2113.html
    http://www.yancor.com/pullover/cipo-baxx-designer-pullover-liberty-weis-P2014.html
  • AntiHero
    Fene tudja, eddig nem izzadtam bele. Pedig télen nyáron ez volt rajtam meg van is:D
  • sapkafej
    kurva jól néz ki, de drága és túl szokásos sztem
  • Csuhai G
    Szerinted nyárra érdemes ilyet venni? Alapvetően gondolom téli cipő, mégis mennyire szellőzik nyáron?
  • AntiHero
    Nekem 4 éve az van:) Most vettem nyárra 1 fehér Original adidas cipőt. Sokaknak nem tetszik, de sztem nagyon jó strapabíró és szép cipők.
  • Csuhai G
    Cipőt szeretnék venni, az Adidas Superstarokról mi a véleményetek?
  • 5m0k3sh0w
    kéne egy magyar webáruház ahol fasza pólók vannak
  • compakt
    Sziasztok!

Ha van valaki,aki tudna régi devergo uniform,vagy bármilyen márkás pólókat a 90 es évek nyomott mintáival,megnézném szivesen,ha valaki nem ismeri,akkor érdemes megnézni,nagyon jók voltak,csak sajnos sehol sem találok ilyeneket a neten.
    Előre is köszönöm

Sziasztok!
  • BADE
    Lonsdale,Everlast?:D

Lonsdale,Everlast,Nike,Adidas termékek
  • Joannee
    főleg az a három márka van ami a weboldalon is fent van: Killah, Miss Sixty, Energie. csak pár ruhát töltöttek fel, de valójában nagyon nagy a választék náluk. én leginkább a Killah-t szeretem :)
  • Narusco
    erről kicsit írj még légyszi. milyen boltok vannak és hol/merre? nem sokat találtam neten
  • Joannee
    ahova én járok és normális áron van és jó minőségben az az overstore outlet. tényleg hatalmas a választék és egyre több barátom kapott már rá (hát igen, a válság az válság :( )
  • Mike at home
    ehehe, van 5k alatt póló, csak nem neked
    a ruhaboltoknak meg kell a profit
  • I.C.ram
    En amcsi outletben vettem 10 dolcsiert/db jo par Vans, Volcom, Oneill, stb polot. Raadasul akkor (tavaly nyaron) 145 volt a dollar. Szoval kb beszerzesi aron vettem oket :D Itthon tenyleg nincs mar 5k alatt polo ezekbol a markakbol :( Es az is igaz, hogy egyre szarabb a mintajuk is. Tombol ez az idiota koponya mania meg a hulye emos belebujos cipos divat.
  • zdlr
    van pár
  • zdlr
    az oakley ruhák árával kicsit elszált a ló, a szemüveg árakon nem lepődök meg :)
    de hogy két éve 3-4ezerért vettem oakley polót, most meg 7-8 ezer.. na neee.
    amúgy vans polót is nagyon ritkán kapsz már 5ezerből. és egyre csúnyábbak, alig várom már hogy lecsengjen ez a buzi emo divat, és a kedvenc márkáim visszatérjenek a klasszikus stílusukhoz.
    vicces, hogy régi kedvenc márkám az emerica új kollekciójában nem találtam szinte polót ami tetszene..
  • sz4bolcs
    Kéne shirtes sapi, milyet érdemes? :D
  • FlyHigh
    Ranglétra legtetején minőségben nálam az Oakley van, beszarás mit kibírnak. Szemüveg része meg még egy külön mise.
  • FlyHigh
    pl 5rongybó olyan vans pólót lehet kapni, aminek az oldalán már varrás sincs, 90 fokos vízben egy kicsit sem ereszti a színét és egy millimétert sem ugrik össze(kb 30 fokon mosható).
  • moralosan
    gyárt egy halom konszolidált utcai cipőt is
  • Gunnersboy
    meg aztmondta pénztárcakimélőset irjunk, ezek meg nem olyan egetverően drágák mint a retro vagy a gas
  • Gunnersboy
    hát nemtudom, én ezerszer szivesebben vásárolok terranova cuccot...new yorkerbe már be se megyek :)
  • Csuhai G
    Terranova mennyivel márkásabb, mint a New Yorker?.. :)
  • Gunnersboy
    a new yorker az azér nem márkás bolt :D
    inkább a Terranova, Zara, Pull and Bear
  • Narusco
    hátőőőéé ezzel most aztán adtál egy jó kérdést. newyorker.
  • pcgod
    Valami jó márkás boltot keresek, nem tudtok valami jót? Perzse pénztárcakímélőset. Köszi
  • I.C.ram
    Jo marka lenne a Vans, ha gyartana rendes, utcai cipot is, ami nem ilyen pufi deszkas :( Regen volt a DC-nek egy ilyenje, meg is volt kb 4 evig. Nagyon szerettem.
  • zdlr
    nem akarom elhinni, hogy van 18 év körül olyan ember aki nem ismer egy több, mint 40 éves márkát, ami mellesleg az utóbbi 5-6 évben nagyobb divat, mint a nike..

megnyugtatlak amúgy, nem fog szétmenni, a deszkás cipők bírják általában, persze itt is ki lehet fogni a szart :)
    én imádtam a vansemet.
  • Csuhai G
    Springfieldben -50% minden nadrágra, érdemes benézni. Én 13ezer helyett 6ezerért vettem egy rövidnadrágot.
  • Mike at home
    speedo
  • FlyHigh
    ezek a slip-on cipők elég rondák, csak a talpuk tetszik. De szerencsére a normál cipőkre is rakják ezeket a talpakat, imádom a vans holderemet.
  • Narusco
    tudtok nekem mondani egy webshopot, ahol vannak fürdőgatáyk? hosszabb típusuak érdekelnének (vagy ha vmi jó márkát mondtok bp környékén és cimet az is jo) előre is kössz
  • tigeroo
    dettó. 2 éves cipőm converse van, és egy időszakban fociztam is benne rendesen.

és ma rendeltem egy mustang cipőt:DDd mert azért már eléggé megvan kopva
  • Mike at home
    dehogy esik szét
    enyém sem esett szét pedig rendesen nyűttem
  • sapkafej
    nem fog szétmenni, de attól még ronda! haha
  • Narusco
    a vans kibaszottul jó és megbízható márka. talán a legmegbízhatóbb amit ismerek.
  • kuci06
    Én úgy tudom, hogy inkább a slip-on cipőikre jellemző a szétesés:

• NEOreg3
    Hello!

Vettem egy vans deszkás cipőt (előtte azt se tudtam, hogy létezik ilyen márka), de utólag azt olvastam, hogy a vans cipők nagy része szar és hamar szétmegy. Így nézne ki, akkor ez most veszélyeztetett darab? Mellesleg csak sétálásra használnám.
  • BADE