Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuhai G
A Playersroomot nem tudom, de a 2 Tisza egyforma méretû.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

na lenne 2 kérdésem
melyik a nagyobb players room: westend vagy mammut?
és melyik a nagyobb tisza bolt: astoriánál vagy westendben?

zolo
Kérdeztem Malom Adidasban és Playersroomban is, de már régi modell (2007 vége), így nem tudnak szerezni :(
Iilyen cipõm van most is, csak sötétbarnában. Más utat kell találtnom, vagy a mostani kínálatból nézni cipõt, csak 20000-em nincs egy cipõre :S
(inkább 3 csík a cipõn, mint egy pipa<#vigyor3>)

http://flickr.com/photos/zolika90/

Bandee1987
Mondjuk hozzáteszem 2 éve még asszem én is tudtam venni 2 levis 18-20ért. Mostmár húzósabb. Volt 10-ért is levis, csak kevés méretben és választékban (túl hosszú volt a szára meg bõ is)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Igen? Melyik Levis boltban? Én múltkor bementem Levis boltba, mindenhol 20 ezer forint fölött volt egy farmer ára...

I.C.ram
Jo huzos...

En 2 eve 2 levist vettem osszesen 18ert. Levis boltban.
Bandee1987
Ma vettem egy wrangler farmert 12-ért, és egy Levis farmert 16-ért a hervisben, sztem nem rossz vétel. (Ráadásul most 10-ért is dobálják az 501-eseket a hervisben, csak nem sok fajtából lehet választani. Érdemes megnézni talán az Aréna plazaban, az elvileg nagyobb, Árkádban nem túl sok minden van.)

Melyik boltban nézted?Mert kecsói vok én is.A Malomban a nike meg mellette az adidas ugyanaz a tulajé,vagy egy cég.nekem a nike boltban lehozták a cipõt,mert olyat nem lehetett kapni, azt mondta a kiscsaj,h megoldható,de nem nagyon szeretik az ilyesmit,mert már volt olyan,h valaki megrendelte,oxt mikor élõben látta,akkor nem kellett neki.De rendesek voltak,mert még fel is hívtak,h megjött a cipõ.másnap mentem érte,minden fajin volt,és még 7000ft-tal olcsóbb is volt,mint máshol:D
zolo
Jóég, hányszor eljutottam erre az oldalra, és egyszer sem vettem észre hogy ez a cikkszám lehet :O Holnap szaladok is a boltba utánajárni =D

2007-es modell ez a cipõ, csaj a boltban félóráig kereste a különbözõ katalógusopkban a modellt, mire ráakadt. És volt benne négy szín, meg a kódjuk - mindnek eltérõ a kódja, még az elsõ szám sem ugyanaz - de ez a szín rittig nem volt. Köszi ;)

gusztustalan,h milyen pénzeket elkérnek ilyen 'tornadoresz'-ekért:)))
RATCUSTOM
a piros gatyát, meg a fekete cipõt :D

Mike at home
most a cipõt vagy a gatyát is?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

RATCUSTOM
ja ott csak a nadrágot, a cipõt nem :D

Csuhai G
Jah igen, elnézést.
A fekete tetszik, a világos már kevésbé.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

passatgt
"ezeket"

Csuhai G
A feketét rendelted?

RATCUSTOM
most rendeltem ezeket quellétõl:

véleményeket várom :D

Mike at home
dehogy, azzal csak nõ az értéke

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

igen,és ha részegen hazafelé elesel az energie vagy diesel farmerodban,akkor legalább egy 40ezres farmert vágsz haza:))
Jagumo
de az mégis csak energie meg diesel :)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Bár ez nem tuti cikkszám,mert emlékszem,h mikor az én nike cipõmet akartam megvenni,akkor is baj volt a cikkszámmal,mert nem talált olyat az eladó kiscsaj.az a cipõ is volt ezer színben kapható és a cikkszámuk megegyezett,csak a színe kötõjellel hozzá volt adva.például így:xxxxxx-012
zolo
Sziasztok

Ilyen cipõt szeretnék, mert most is ilyen van (csak barnában) és nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont szükségem lenne a cikkszámára, mert anélkül nem tudják megnézni , hogy tudnak-e rendelni. Viszont én csak a barnáét tudom megnézni, de azalapján a fekete-pirosat nem tudnak keresni. Magyar online shopokban nincs ilyen cipõ, ebay-en találtam egyet, de annak a mérete nem jó, viszont írtam email-t, hátha megnézi a cikkszámot.

Se Adidas.com-on, se .hu -n nem találtam rá, de hátha tudnak még másik boltból szerezni nekem...

Ha van valakinek ilyen cipõje, meg tudná nekem nézni a cipõ nyelvén belül levõ cimkén az Art.Nr? (6 jegyû) Van olyan gyûjtõoldal, ahol fennlehetnek ilyen adatok cipõkrõl?

Adidas Adi 14 Original Black-Red

Hali!Na most akkor lehet Paypalra visa electronnal fizetni? Vagy hogy is mondjam...olyan ez,mint a netes lottó,h csinálsz magadnak egy számlát és a kártyádról oda utalsz lóvét,és azzal fizetsz?:))
neevous
Ugyanaz...max discount van.

FlyHigh
Én a lazább cuccokat szeretem, márkából csak az lényeg, hogy ne ilyen túlárazott divattervezõi legyen.

Thrash \'Till Death

passatgt
de több különbözõ dologra gondoltam, nem 1 termékbõl 5 db

neevous
Ha van discount, akkor is kell a másodikért fizetned, csak kevesebbet.

passatgt
ebayen ha 1 eladótól rendelek több dolgot, lehet 1 postát rakni rá?

The Garrett
jah csak az itthoni cuccok köszönõ viszonyban sincsenek a honlapon lévõkkel. :)
Ma voltam cipõt nézni és lacoste cipõkbõl pl. a 2005-6 os kollekcióból voltak a boltokban(hazajöttem direkt rákerestem^^). Ami meg normálisabb bõr volt, és nem annyira sportos, azoknak is neonkék meg neonzöld talpuk volt...

ugyhogy ilyet vettem helyettük ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

cipo&baxx termékekekt (konkrétan övet) hol lehet kapni? westendben a hardsodában nincs. brrrr

Csuhai G

Tudnál belinkelni címet?

passatgt
hm

Csuhai G
Megérkezett a Lacoste tavaszi-nyári kollekciója. Tavaly is voltak jó darabok, de most valami eszméletlen mennyire jól néz ki az összes ruhájuk!

I.C.ram
paypal accra azzal a kartyaval vittem be a penzt, es paypal accrol fizettem.
passatgt
de paypalben nincs beregisztrálva gondolom, csak azzal fizettél

kettõ nem ua:)

I.C.ram
Most mondom, hogy en electronnalfizettem tavaly. Lehet, hogy akkor meg lehetett. Gond nelkul elfogadta.
passatgt
paypal-be beregisztrálni nem tudsz electront:)

I.C.ram
Nekem elfogadja a Visa Electron-t is. Bankfuggo.
passatgt
csak sima visa jó, vagy mastercard

áh, kegyetlenül jo ez a bolt. kéne egy ilyen magyarországra is. szerintem nyárra majd rendelek polokat meg rövidgatyát, de most farmer kéne, az meg necces ugye. elfavorizálom.

én is úgy vagyok vele,h ha durván 5000 ft a kiszállítás,akkor egyszerre több cuccot kéne rendelni.de ha mégsem olyanok a méretek,mint itt,akkor gebasz van.:)valaki ért ehhez a PayPal-hoz?
A Visa elektron nem jó neki...
Gunnersboy
+
http://www.yancor.com/cipo-baxx/cipo-baxx-redbridge-department-t-shirt-weis.html

sok jó cucc van amúgy, és nemis olyan egetverõen drága

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

westendben,metró bejáratnál van boltjuk.
azám ! én ezt néztem:

http://www.yancor.com/cipo-baxx/cipo---baxx-designer-jeans-western-wave-dk.html

csak nemtom, nem akarok hónapokat várni, vagy nemtom mennyi a kiszállítás. az árát még csakcsak megoldanám ,de ha meg nem jó a méret akkor faszom. cipo&baxx-ot hol lehet kapni mo-n?

passatgt

<#gonosz1>

Gnome
e!..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

hallodee mocskok ezek a yancor-ék. délelõtt még 33,90 euró volt az a farmer,amit kinéztem,mostmeg már majdnem 60.ez kegyetlen jó gép ee