10072
  • elitehun
    Hol találhatok Nike 6.0 Air Mogan-t? Fekete/fehér színben. Akár webshop is lehet csak magyar legyen.
  • Csuhai G
    Köszi, valamelyik nap elnézek. :)
  • Jagumo
    Csuhai, nemtudom találtál-e mér olyan pulcsit, de nézd ha nem akkor nézd meg a Goker-ben (Westend legalsó szintjén ha esetleng nemtudnád :) ) Ott mintha láttam volna ilyen stílusút.
  • Narusco
    brands.hu -n mikor szokta frissiteni? elvileg 4kor kellett volna ma, de még mindig a puma van...
  • 5m0k3sh0w
    pl hollister pólók, és nem vaterán
  • Mike at home
    megmondod mi kell és megbeszéljük
    írj privit
  • Narusco
    ismerős érzés, miután yancort megnézem én is csak felkurom az agyam
  • Csuhai G
  • 5m0k3sh0w
    hogy ebbe a kibaszott szar országban nem lehet kapni semmi értelmeset...
  • 5m0k3sh0w
    nem tudtok valami boltot ahol lehet kapni hollister pólót?
  • Nadi
    Köszi
  • Csuhai G
    Tegnap jártam itt. Csendes, szép hely, jó üzletekkel, de hogy miért kellett ki rakni a p*csába azt nem értem. Kb 30 percet voltam bennt és összesen találkoztam 7 (!) vásárlóval.
  • Brolly
    Hát azt mondja, hogy európába 7 font a szállítási költség, és 4-8 nap alatt jön meg.
  • Gunnersboy
    erről a standoutrol bővebben tudsz mondani? mennyi lehet a szállitási költség magyarországra?
    nagyon sok jó dolog van amit szivesen megrendelnék
  • AntiHero
    kösz
  • Gunnersboy
    mail ment :)
  • Nadi
    Én is kérnék egy meghívót, ha tud vki szolgálni vele:)
    nadi90 kukac gmail.com
    Köszi!
  • Brolly
    nem tudom, hogy neked milyen egy fasza póló, de azért tessék, hátha..
    standout.net
    energie.it
    designbyhumans.com
  • 5m0k3sh0w
    kéne pár webshop, ahol fasza pólok vannak
  • sz4bolcs
    Szobában szívesen használnám, de utcára? :D
  • Brolly
  • zolo
    mél ment :)
  • Brolly
    nekem is nekem is nekem is :D pls... ([email protected])
  • tigeroo
    küldöm
  • tigeroo
    jaja, azért írtam be mert énis anno emiatt regeltem a brands-ra...

én valszeg ezt fogom megvenni...csak attól félek ,hogy az orra miatt kényelmetlen lesz, ti mit szóltok ehhez? nemtom, nekem olyan természetellenesnek tűnik hogy ennyire fennt van az orra...
  • Brolly
    Régebben a Woodooban volt ilyen puma cipő, de most már nem igazán látok sehol.
  • Narusco
    ilyen cipőt nem tudjátok hol tudok venni? hol van vmi nagy puma bolt?
  • AntiHero
    A brands.hu-ra egy meghívót elfogadnék. Email: antal(pont)bencze(kukac)gmail(pont)com
  • Brolly
    Religion (amiről még nem is hallottam) vajon kapható itthon valahol?
    Religion T-shirt
  • Brolly
    hjaa, hehe, hát akkor meg van a megoldás:D
  • chelseafan
    valaki nem tud szerezni ilyen nike sprint brothert 42.5 méretben?:D nem nagyon találok...:S akár tépőzáros, akár fűzős változatban. a lényeg, hogy fehér alapon kék/fekete vagy akár más pipával (az első képen látható lenne a legtökéletesebb:D)

• 5m0k3sh0w
    new era fullcap sapkákat nem tudtok viszonylag olcsón? 6-10k nekem már sok egy sapkára
  • Csuhai G
    Biztos kapható, hiszen a képen szereplő személy (Zságer Balázs /Zagar/) is a Váci utcai Adidas boltban kapta.
  • Brolly
    főőő nagyon király ez a felső! Kerestem, de sehol nem találtam, szerintem esély nincs rá, hogy itthon kapható legyen valahol:S
    A brands.hu-n egy embernek hány meghívója van?
  • Csuhai G
    Köszönöm, hogy szóltál, épp cipőt kerestem, de a legutóbbi Puma akcióról pont lekéstem, azaz a nekem tetsző modellből már nem volt a méretemben. Most viszont újra felkerült, azonnal vettem is egyet. Ezt:
  • tigeroo
    brands.hu-n most puma cipők vannak
  • Narusco
    o most látom ezekből már most sincs olyan ami kell :\szoktak itt gyártani belőlük még ?:S
  • Narusco
    az a baj hogy nincs saját keresetem, és most tényleg elég sok mindent vásároltattam. várnék egy kicsit ,viszont parázok hogy nem lesz méretben. nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem ezek a cuccok kegyetlenül tetszenek. esetleg van aki bécsbe szokott menni beszerezni ilyeneket? ott van vmi nagy cipo&baxx kereskedés? magyarországon nem találok :\
  • tonyqa23
    nyugodtan rendeld meg onnan ahonnan belinkelted,,csak plusz 17,9 euró a szállítás.ha vállalod,akkor 2 nap múlva hordhatod.én már rendeltem tőlük.
  • Csuhai G
    Ilyen pulcsit keresek már napok óta, de egyelőre egy Adidas boltban sem találtam. Esetleg valamelyikőtök látott ilyet az elmúlt napokban valahol?