10072
-
#8590 Hol találhatok Nike 6.0 Air Mogan-t? Fekete/fehér színben. Akár webshop is lehet csak magyar legyen. -
#8589 Köszi, valamelyik nap elnézek. :) -
#8588 Csuhai, nemtudom találtál-e mér olyan pulcsit, de nézd ha nem akkor nézd meg a Goker-ben (Westend legalsó szintjén ha esetleng nemtudnád :) ) Ott mintha láttam volna ilyen stílusút. -
Narusco #8587 brands.hu -n mikor szokta frissiteni? elvileg 4kor kellett volna ma, de még mindig a puma van... -
5m0k3sh0w #8586 pl hollister pólók, és nem vaterán -
#8585 megmondod mi kell és megbeszéljük
írj privit -
Narusco #8584 ismerős érzés, miután yancort megnézem én is csak felkurom az agyam -
#8583 -
5m0k3sh0w #8582 hogy ebbe a kibaszott szar országban nem lehet kapni semmi értelmeset... -
5m0k3sh0w #8581 nem tudtok valami boltot ahol lehet kapni hollister pólót? -
Nadi #8580 Köszi -
#8579 Tegnap jártam itt. Csendes, szép hely, jó üzletekkel, de hogy miért kellett ki rakni a p*csába azt nem értem. Kb 30 percet voltam bennt és összesen találkoztam 7 (!) vásárlóval. -
#8578 Hát azt mondja, hogy európába 7 font a szállítási költség, és 4-8 nap alatt jön meg. -
#8577 erről a standoutrol bővebben tudsz mondani? mennyi lehet a szállitási költség magyarországra?
nagyon sok jó dolog van amit szivesen megrendelnék -
#8576 kösz -
#8575 mail ment :) -
Nadi #8574 Én is kérnék egy meghívót, ha tud vki szolgálni vele:)
nadi90 kukac gmail.com
Köszi! -
#8573 nem tudom, hogy neked milyen egy fasza póló, de azért tessék, hátha..
standout.net
energie.it
designbyhumans.com -
5m0k3sh0w #8572 kéne pár webshop, ahol fasza pólok vannak -
#8571 Szobában szívesen használnám, de utcára? :D -
#8570 -
#8569 mél ment :) -
#8568 nekem is nekem is nekem is :D pls... ([email protected]) -
#8567 küldöm -
#8566 jaja, azért írtam be mert énis anno emiatt regeltem a brands-ra...
én valszeg ezt fogom megvenni...csak attól félek ,hogy az orra miatt kényelmetlen lesz, ti mit szóltok ehhez? nemtom, nekem olyan természetellenesnek tűnik hogy ennyire fennt van az orra... -
#8565 Régebben a Woodooban volt ilyen puma cipő, de most már nem igazán látok sehol. -
Narusco #8564 ilyen cipőt nem tudjátok hol tudok venni? hol van vmi nagy puma bolt? -
#8563 A brands.hu-ra egy meghívót elfogadnék. Email: antal(pont)bencze(kukac)gmail(pont)com -
#8562 Religion (amiről még nem is hallottam) vajon kapható itthon valahol?
Religion T-shirt -
#8561 hjaa, hehe, hát akkor meg van a megoldás:D -
#8560 valaki nem tud szerezni ilyen nike sprint brothert 42.5 méretben?:D nem nagyon találok...:S akár tépőzáros, akár fűzős változatban. a lényeg, hogy fehér alapon kék/fekete vagy akár más pipával (az első képen látható lenne a legtökéletesebb:D)
-
5m0k3sh0w #8559 new era fullcap sapkákat nem tudtok viszonylag olcsón? 6-10k nekem már sok egy sapkára -
#8558 Biztos kapható, hiszen a képen szereplő személy (Zságer Balázs /Zagar/) is a Váci utcai Adidas boltban kapta. -
#8557 főőő nagyon király ez a felső! Kerestem, de sehol nem találtam, szerintem esély nincs rá, hogy itthon kapható legyen valahol:S
A brands.hu-n egy embernek hány meghívója van?
-
#8556 Köszönöm, hogy szóltál, épp cipőt kerestem, de a legutóbbi Puma akcióról pont lekéstem, azaz a nekem tetsző modellből már nem volt a méretemben. Most viszont újra felkerült, azonnal vettem is egyet. Ezt:
-
#8555 brands.hu-n most puma cipők vannak -
Narusco #8554 o most látom ezekből már most sincs olyan ami kell :\szoktak itt gyártani belőlük még ?:S -
Narusco #8553 az a baj hogy nincs saját keresetem, és most tényleg elég sok mindent vásároltattam. várnék egy kicsit ,viszont parázok hogy nem lesz méretben. nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem ezek a cuccok kegyetlenül tetszenek. esetleg van aki bécsbe szokott menni beszerezni ilyeneket? ott van vmi nagy cipo&baxx kereskedés? magyarországon nem találok :\ -
tonyqa23 #8552 nyugodtan rendeld meg onnan ahonnan belinkelted,,csak plusz 17,9 euró a szállítás.ha vállalod,akkor 2 nap múlva hordhatod.én már rendeltem tőlük. -
#8551 Ilyen pulcsit keresek már napok óta, de egyelőre egy Adidas boltban sem találtam. Esetleg valamelyikőtök látott ilyet az elmúlt napokban valahol?