Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és nem tudod hogy mi a neve ennek a szemüvegnek ?
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Bon prix
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Olyan felsõre vadászom, amilyen az énekes srácon van ebben a klipben.
Még távolkeleti starcraft játékosokon láttam ilyen magasított nyakú cuccokat, amik nagyon bejönnek.
- mint pl. ez, csak az anyaga és a színe nem stimmel.
Valakinek van ötlete? :)
#8286:Mert tetszik és kész.. megtetszett.. amit linkeltem, valszeg olyat kéne venni.. de ez a fekete sokkal jobban tetszik.
Még mindig senkinek semmi 5lete?:-s
Jelen pillanatban engem is csak az ára tud zavarni... Ez nagyon tetszik a mostani kollekcióból.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Sohatöbbet Puma.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ilyen pólót hol lehet kapni? :) (igen, humorosból=)
Tehát jó minõségûek? Kinek milyen van, mióta hordja, meddig bírta,..?
thx a linket!
rendeltem én már németbõl maketthez festéket, na az 7 hónap múlva idetalált<#hehe>#hehe>