Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
kimész a kinaira

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
inkább gáz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

lemike
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

bazs1
lemike
ok kösz, de az még soká lesz hogy én lejussak a balcsira, szval valahol budapesen kéne egy bolt ahol lehet ilyet venni

és nem tudod hogy mi a neve ennek a szemüvegnek ?

Gnome
akármelyik part közelében lévõ kis vásárban:P...ára kb 2000 Ft...egyik ismerõsöm sztem tavaly még iwiwen is árult ilyesmiket...nyáron Balatonnál már boldog boldogtalan fején megtalálható, fõleg fesztiválokon megy nagyon ez a cucc..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

neevous
Ebay.

lemike
ilyen szemüveget hol lehet szerválni és mennyiért?

tigeroo
jáj ez nagyon raj!!
Lteebee
Roma?

LOL

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Gnome
a roma Gyõzõnek szokott ilyen agyoniratozott nadrágja lenni...bár attólmég tetszhet bárkinek csak gondoltam szólok.

Csuhai G
hát elég érdekes.. :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Nagyon király ez a nadrág:http://www.bonprix.hu/bh/offer.htm?pr=30736
Bon prix

Csuhai G
Képet készítenél róla? Mennyi volt?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

RATCUSTOM
most vettem egy ilyesmi pulcsit new yorker-ben ^^
élõben még jobban néz ki :D

sz4bolcs
Rájöttem, nekem egy Bocskai öltöny kell súlytások nélkül, magasított nyakkal valami lezserebb anyagból.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Az elsõrõl itt egy nagyméretû kép.

sz4bolcs
Sziasztok! Ha már benéztem..

Olyan felsõre vadászom, amilyen az énekes srácon van ebben a klipben.

Még távolkeleti starcraft játékosokon láttam ilyen magasított nyakú cuccokat, amik nagyon bejönnek.

- mint pl. ez, csak az anyaga és a színe nem stimmel.

Valakinek van ötlete? :)

dragon11
Nm.:) örülök, hogy segítettem.:)

#8286:Mert tetszik és kész.. megtetszett.. amit linkeltem, valszeg olyat kéne venni.. de ez a fekete sokkal jobban tetszik.

Még mindig senkinek semmi 5lete?:-s

S2000
Két compaktom van -2,5 és 1,5 évesek- köszönik szépen jól vannak, jól bírják a strapát! Bár az elsõnek a talpa már eléggé megkopott és látszik rajta, hogy nem egy mai darab, de még mindig bõven hordható.
Jelen pillanatban engem is csak az ára tud zavarni... Ez nagyon tetszik a mostani kollekcióból.

jó hogy meg tudod fizetni.30-40 ezer egy pár cipõre...
én szinte csak energie cipõkbe járok,semmi bajuk jól viselnek mindent,van egy kb 5-6 éves nike cortezem lakk fehér volt hajdanán szétnyühetetlen,bár azt koszosabb munkákhoz veszem fel

tigeroo
ez valahol igaz...fateromnak van egy tisza cipõje, kb. akkor vette amikor annyi idõs volt mint én...azóta megvan neki és focizni a mai napig felveszi...
Iszonyat túltermelés van mindenbõl gyerekek,egyre több márka,egyre több típus...muszáj kicsit gyengébb minõséget csinálni,h fogyjon.A régi Tisza minõség sehol nincs már,de mondhatnám a 80as évek adidas cipõit,meg papucsait.
Brolly
Hát azért nem szadab egy eset miatt kiiktatni egy egész márkát, havernak már vagy egy éve meg van a pumája és még mindig király, szóval nem szabad általánosítani;)

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

The Garrett
Nekem most a Puma bõr cipõm orra szakadt ki két hónap nem intenzív viselés alatt.
Sohatöbbet Puma.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Gnome
igazából nememlékszem hogy szakadt el neki...de elvitte cipészhez és másnap olyan varrás volt az oldalán mint popeye-nek a tetoválása....szerintem jó kis cipõk, ma már nemvennék mondjuk...kb egy árban vannak a tommy hilfigerrel meg a Lacoste-al...szal feltolták az árakat^^

Csuhai G
Ez jól hangzik, de a "haveré már félévesen kettészakadt" nem túl bíztató. :D Legalább garanciába kicserélték neki?

Mike at home
de ilyet csak akkor vehetsz fel, ha vörösen izzik a szemed

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Gnome
kb 4éve asszem vettem egy fehér alapút aminek narancs színû volt a belseje és szürke volt a T betû az oldalán de anno is 22ezer volt...szal annyira megtetszett az egyik, h egy számmal kissebbet is megvettem(csak akkora volt a boltban)...kb 2 hónapig szívtam vele aztán a lábamhoz igazodott...nah azt a cipõt én sztem durván 2évig hordtam...de ugy h mindenhova õsz-tavasz-nyár hónapokban....haveré már félévesen kettészakadt az enyém kibírta...most a nyaraloban használom ha kerti munkát kell csinálni, vagy fesztiválra azt szoktam kivinni mert míg külseje már nagyon durva( kb a fehér bõr réteg lepergett róla:P) a cipõ maga simán hordható, max a talpa kopottabb a kelleténél...én megvoltam vele elégedve maximálisan..talán az egy gond az a bõrfelület sérülékenysége..

ilyen pólót hol lehet kapni? :) (igen, humorosból=)

Csuhai G
Mi a véleményetek a Tisza cipõkrõl? Pontosabban a minõségükre lennék kíváncsi.. nagyon tetszik az egyik fehér-barna "compact"-juk, de sajnos 20k kicsit drága, hogy kérdés nélkül megvegyem. :)
Tehát jó minõségûek? Kinek milyen van, mióta hordja, meddig bírta,..?

hol van sport zakókból nagyobb kínálat? Kellene egy pofásabb gyapjú darab

ezt meg is rendeltem azonnal, keci jól néz ki szerintem! ^^

thx a linket!

neked hogy tetszhettek meg ezek a cipõk,mikor szinte semmit nem lehet látni belõlük.
dragon11
11 nap telt el, még mindig senki nem tudja?:( sajnos közelebbi képet nem tudok adni.. áá:(:(

egyesüljünk. aki itt van és akar rendelni az nyomhatná egy kasszáról

de most van egy akció,h ha rendelsz 200 euróért,akkor nincs postaköltség.durván 60ezer forint.ha volna most 60ezrem,nem haboznék:D
17,9euro
pk mennyi volt pontosan ? :\

Ma délután fél 2 körül megjött a cucc,amit a yancor.com-ról rendeltem 16án este 10 körül.Durván 2 és fél nap alatt ideért németbõl.Csak egy aláírás volt és kész.
Üdv mindenkinek!! Kis segítség kéne!! Springfield 2008-as téli kollekcióból akartam venni egy ruhát,de mire már visszamentem már sajna nem volt!! :(:( ha tud vki segíteni hogy esetleg hogy tudnám megszerezni,azt megköszönném!! Fontos lenne!! elõre is köszi
ezt fejtsd ki... nem akarok öccáért vmi szar hamisítványt.

cipo&baxx cuccokat a józsefvárosin is láttam

Hát ha már a UPS küldött nekem emailt,h csomagjuk van nálam,anélkül,h én mondtam volna nekik bármit is,akkor csak feladta a német...
dragon11
Kösz-kösz.:)

neeemszopatsz, hogy ennyi idõ alatt kijön ?:O és a pk tehát 17E? vagy mennyi?

RATCUSTOM
akkor elég gyorsak :D
rendeltem én már németbõl maketthez festéket, na az 7 hónap múlva idetalált<#hehe>

na az lett,h tegnap este rendeltem meg,2 perc mulva lekapta a lóvét,aztan küldött emailt minden lépésnél.hogy pl megkapták a megrendelést,küldjem a pénzt.aztan hogy megkapták a pénzt,feldolgozás folyamatban,küldeni fogják a cuccot.aztán küldtek mégegyet,h feladták a cuccot,meg már jött egy email a UPS-tõl,ami már végre magyarul írt:).Az van benne,h késés nélkül folyamatban van a kézbesítés,várhatóan 19-én hozzák ki, reggel 9 és este 19 óra között.
majd írd le hogy mi lett, mert nyáron/nyárra én is akarok onnan rendelni.