10072
-
orsi1987 #8830 sziasztok!
én is szeretem a márkás cuccokat, és épp most vettem egy tök jó cipőt a brands.hu-n. csak azért írom le, mert láttam, hogy írtatok róla. szóval nekem csak jó tapasztalataim vannak a brands-szel kapcsolatban, úgyhogy csakis ajánlani tudom. Most Puma cipők vannak olcsón.
ha esetleg érdekel benneteket, akkor nézzetek szét ti is:
http://brands.hu/br/?a=1
-
#8829 -
Kinga19 #8828 háhá de qrva vicces vagy
Édesanyádat kérdezd már + h milyen srác vagyok...
majd ő megmondja neked -
#8827 Saját állítása szerint ő srác :D -
#8826 Most Te vagy álreg vagy, vagy ennyire szőke csaj vagy?:( kicsit halkulj, OK?:) -
Narusco #8825 te amugy mit keresel, meg mivan? nem nagyon értelek -
technopeter #8824 Én speciel az egri plázában :) -
#8823 fogd már be a szád.. -
Kinga19 #8822 egyikben sem de ha més legközelebb előtte szólj:P -
#8821 Igen, de voltam a Westendben és az Árkádban is mindkét üzletben. Te melyikben láttad? -
Kinga19 #8820 mindegy
az irjon aki megy napokban a westendbe
FONTOS! -
technopeter #8819 Hát attól függ, h hol. Sok eltérés van ugyanazon boltok között is árúban sajnos. Tapasztalom, Pestre járok évközbe, nyáron vidéken vagyok, itt ez van , ott az van stb. -
#8818 Igen, mindkettőt. -
Kinga19 #8817 aki a napokban fog járni a westendben irjon pls -
Kinga19 #8816 miért megnézted?
-
#8815 Sajnos egyik sem nyert. :/ -
technopeter #8814 Gondolom westendbe is van , vidéken vagyok , ott láttam plázába. 2500 körül volt -
Kinga19 #8813 c&a-ban hol westend és mennyi? -
technopeter #8812 SZerk.: Ma asszem pont ilyet láttam a C&A-ba -
technopeter #8811 New Yorkerbe láttam, feketébe 1-2 hónapja. Lehet még van -
Kinga19 #8810 Hol lehet kapni ilyen ksi divatos szürke/ fekete mellénytz ami ilyen kis csinosw "spicces"(am férfibe) -
#8809 ez lenne
-
#8808 itt is csak a márkát kell megfizetni, mint az összes márkánál :D ( és aki azmondja hogy a c&a-ban is lehet ilyet kapni az vagye meg ott :) -
#8807 Én is most vettem télre hosszú nacit a Replay-ben :)) Naggyon durván néz ki majd mutatok képet, igaz kicsit drága volt még féláron is 21k :/ -
technopeter #8806 New Yorker -
Ilyen kendőt hol tudok venni? Nem hasonló meg körülbelüli kéne, hanem pont ilyen. :) -
#8804 Szeretem ezt a márkát és ha az ember kivárja elég jó áron meg lehet venni a cuccaikat, pl 15e forintért vettem a mágneses szövetkabátomat. Nem szóróm én a pénzemet drága cuccokra, nyáron kabátot veszek, télen rövid nacit. -
zdlr #8803 a rózsaszín polóktól behányok, meg azt hittem már kiment a divatból. -
zdlr #8802 képet!
amúgy az oakley kicsit jobb minőség és tartósabb, inkább azt venném hiába baszott drága. (szeretem a márkát, de ez a pulcsi nagyon nem jön be) -
#8801 De kell az érzés hogy ez Oakley :) -
#8800 ugyanilyet lehetett kapni pár hava a c&a-ban 3ezeré -
#8799 Én itt regeltem meghívó nélkül -
Ronny #8798 western kalapot és úgy általában kalapokat merre találok Pesten? A WW store-t ismerem. -
technopeter #8797 Szeretnék kérni egy brands.h meghívót a [email protected] címre! előre is köszönöm! -
Narusco #8796 mellesleg 11k egy óráért nem sok. bár ne mtudom ez mennyire jó meg miez, de nekem biztos nem kéne. ha óra akkor legyen ÓRA. -
#8795 Hol akarsz normális órát venni ennél olcsóbban? -
#8794 Te tényleg ilyen hülye vagy vagy helikopter?
Ha valaki tudna ilyet olcsóbban, akkor már írta volna. Fogadd el hogy ennyibe kerül és vedd meg. -
Kinga19 #8793 nah vki mostmár irjon h van e olcsóbban pesten ilyen :@ -
technopeter #8792 Valami nyakláncot keresnék amin kereszt van. esetleg valami ajánlat? illetve hely? nem nagyon találok, kössz -
Kinga19 #8791 de naon dili vagy de igaz:D