Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Thrash \'Till Death
és ma rendeltem egy mustang cipõt😄Dd mert azért már eléggé megvan kopva
enyém sem esett szét pedig rendesen nyûttem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Vettem egy vans deszkás cipõt (elõtte azt se tudtam, hogy létezik ilyen márka), de utólag azt olvastam, hogy a vans cipõk nagy része szar és hamar szétmegy. Így nézne ki, akkor ez most veszélyeztetett darab? Mellesleg csak sétálásra használnám.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hol lehet kapni ilyen egyszerû fehér v nyakas pólókat? korántsem ilyen egyszerû a kérdés, magam se hittem volna hogy 10 boltból 0-ban lehet kapni olyat amin nincsen minta, hanem csak ilyen egyszerû, és nem pelenka anyagból készül.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
légyszives segitsetek már ha tudtok.
pesten az v.kerben van egy állítólag rendkívül klassz bolt.
az a neve Retcrock.
mondják hogy jó, de árat nem tudok.
légyszíves ha tudtok valamit, hogy drága-e vagy sem.
akkor segitsetek már pls.
elõre is kösz😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Thrash \'Till Death
Lonsdale,Everlast,Nike,Adidas
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Thrash \'Till Death
amúgy nekem is van tisza cipõm még a tinikorból, amikor azt hittem hogy nagyon egyéni leszek tõle
György
Ezek iszonyat jó cipõk, csak már nem látok sehol, pedig annyira megérte az árát, hogy most vennék 1-2 párt. Megvan több, mint 2 éve, ebbõl fél évig focizásra használtam, és még mindig nincs semmi baja, csak poros.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Thrash \'Till Death
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha azonos árszintnél neked vonzóbb egy adidas, akkor azt veszed.
Senki nem fog megharagudni érte.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Két Tisza gyár van.
Van az új Tisza. - ezt ismeri mindenki
Meg van egy régi, Tisza by Martfû. - ez pedig leginkább dorkókat gyárt, meg munkacipõket. Ez a gyár az eredeti , régi Tisza gyár. Az új csak vett egy márkanevet.
A kettõ közül a régi lehet bajban, és mivel mindkettõt Tiszának hívják, nehéz megkülönböztetni õket, melyikrõl van szó.
Más kérdés, hogy az új Tiszának ez ingyenreklám, de hát hülye az aki az ilyet nem használja ki...
http://flickr.com/photos/zolika90/
nem csoda ha szarban vannak, ilyen áron adidast is kapok.
múltkor akartam táskát venni, benézek és egy kis kocka alakú szar 11k? hagyjuk má
György
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
még jólis néz ki nincs leharcolva! pedig volt egy idõszak hogy csak focizásra használtam
am meg nem nagyon érdekel, hogy szétmegy, ajándékba lenne, oda meg azért kínait nem szívesen viszek 😄
úgyhogy téll ha valaki tud valami akciót az légyszi szóljon <#vigyor3>#vigyor3>

Normális használt mellet 4, max 5 hónap is szétjön 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Nem tudtok valami ehhez nagyon hasonló vagy pont ilyen Converse tornacipõt kicsit olcsóbban, esetleg valahol nincs akció? 14ezer a normál ára...
Elõre is köszi!
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"