Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
én is kiváncsi lennék, de az álapotuk is érdekel :) :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

elitehun
A képeken kívül elmondhatnád hogy milyen régiek és milyen állapotban vannak
adhatnál egy listát meg képeket.

sziasztok!

tom taylor ruhák eladók beszerzési áron! 2500ft minden!!!!póló, galléros póló, atléta, rövidnadrág, ingek!!
ehh...

neevous
Asszem 8-9k volt. Nemtudom...én konkrétan fehéret kerestem.

és mennyiért szórták? meg volt esetleg más színben is?

Jagumo
igaz az nem elegáns mint az elõzõ kommentben irtam, de visszafogott, és szeritem tök aranyos :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Az aranyos, lehet :D imádom azokat a pólókat amin állatkák vannak :D

Gunnersboy
na így már érthetõ :)
Arénába most a Pull and Bearbe vannak jó pólók, új Tom & Jerrys szériát hoztak, nagyon jól néz ki :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Jagumo
Pontosan, most már inkább az egyszerû ruhákat szeretem, nem az ilyen hivalkodó hirdetõ táblákat (Pedig még fél éve nagyon szerettem pl van egy Retro, Devergo, Energie tökmind1 milyen póló és cseszett nagyban rá van irva hogy Retro, ma már fel se veszem... ):D Szóval kicsit elegánsabb/visszafogottabb ruhákat veszek :) Pl most olyan Scotch pólót vettem, sima rózsaszin galléros semmi nincs rajta csak egy kb 2x2 centis varrógép ugye a Scotch emblémája. Akkor vettem Replay pólót is azon meg egy aranyos kiskutya van egy evezõvel a kezében, és rá van irva hogy Hanai Beach és mögötte ilyen kis levelek (ha esetleg érdekel majd lefényképezem, mert igy ahogy leirom nem lehet elképzelni) :D

De bocsi én is rosszul mondtam, inkább úgy mondom nem szeretem a retro cuccoknak a zömét mert már nem jön be, megváltozott az izlésem ennyi :)

De még a téli kollekcióban volt egy baszott jó pulcsi, csikos gyapjú azt meg is vettem és szeretem is, ezzel azt akartam mondani hogy nem a márkával van bajom. :)

Gunnersboy
igen de õ nem stílust váltott csak a márkától határolódott el, és a retro nem az a márkanév ami csak egy féle ruhastílust forgalmaz.

ráadásul nemhiszem hogy 16-7 évesen valaki öltöny nyakkendõbe jár, csak azért kérdeztem :)

és az hogy lecserélted tök természetes dolog de ez hogy nemvásárolok a retroba mert nem szeretem már szerintem ha belegondolok hülyeség mert itt ha 7ér van a retroba egy gatya és 7ér van a new yorkerbe akkor a retrot veszem meg mert valószinûleg (habár kitudja most már..) az minõségibb, és nem azért veszem mer retro, remélem érted
mondjuk én szeretem a retrot csak mára tömegdivattá nõtte ki magát, de majd elmúlik ez is :)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

nem vallás ez bazz, változnak az emberek... én is lecseréltem az egész szekrényem fél év alatt kb

Csuhai G
Gondolom idõvel változott a stílusa. Ma már sok régi ruhámat nem venném fel, változik, formálódik a stílusom, más lesz a kedvenc színem, más stílusú ruhákban járkálok.
Míg pár évvel ezelõtt az extravagánsabb, divatosabb ruhák érdekeltek fekete-fehér színben, ez 1-2 éve megváltozott a klasszikus-elegáns irány és a barna szín felé, mára pedig egyre többet vásárlok Lollipop felsõket és egyéb, színes, szokatlan, nagyobb mintás ruhákat.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gunnersboy
mi az, hogy már nem szereted a retro-t? eddig csak divatbol szeretted?

no offense, csak nem értem hirtelen

Jagumo
Hát elég lusta voltam aznap elmenni Biatorbágyra... vonat átszállás vonat... túl meleg volt hozzá :D

De végül is Westend-ben is jó cuccok vannak, Retroban ott is volt 7 ér gatyó (bár én nemvettem mert már nemszeretem a Retro-t) Inkább Replay-ben és a Woodoo-ban vásároltam, pl woodooban 1990 ér van devergo póló, de a Devergo se a kedvencem már, szal ott is csak Scotch mm a woodooban, ááá olyan cuccokat vettem, nyaralás elõtt kellet :P :)

BADE
Rengeteg Lonsdale Everlast termék készleten.
Nike,Adidas cipõk rendelésre!

Lonsdale Everlast Nike Adidas Airwalk No Fear termékek

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Christiansen
már találtam a Reserved-ben :)

sziasztok! lenne egy kérdésem, hogy valahol - mondjuk pesten - van-e olyan áruház/bolt ahol kifejezettem emós/gót stb cuccokat lehet venni (nyilván nem gagyikra gondolok)?

boltonként végigmenni és keresni nekem nem mûködik (bár nekem csak öv meg max nadrág kéne) xD köszi

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

neevous
Zaraban próbáltam pár hete ilyet fehérben, csak idiótán állt.

ilyen nyakú inget lehet mo-n venni?

Gunnersboy
kedden voltam az Outletbe, eszméletlen olcsó pesthez képest, retroba 4-6ezerér már adnak gatyát pólók 2 ezertöl indulnak, puma cipõk is ilyen 8ezertöl már kaphatók

Jagumo
Hello :)

Szerintetek megéri elmennem a Premier Outlet Center-be Biatorbágyra vagy annyira nemjó hogy 2x annyit utazzak mintha csak westenbe venném a cuccokat (ahol most kb. minde féláron van) ?

na császtok én ma vettem 1 and1-os hátitáskát jövõ hónapban meg 1 makaveli csukát fogok venni
dragon11
:)

elitehun
Jaja vágesz
dragon11
Jaja, Én Cortezt linkeltem. Nem érdekel a 6.0, mert az deszkás. Ilyesmi érdekel, mint a Cortez. Utcai cipõ.:)

elitehun
Ez sztem nem nike 6.0
Ez egy Nike 6.0
dragon11
Neem, nem jön be.:S

Sztem ez nem deszkás.:S

elitehun
Hát ha bejön neked a deszkás stílus akkor ott a Nike 6.0 széria
dragon11
Nem pesti vagyok, lol!:D mind1.. szerintem marad a Nike cortez vlmilyen színben.. esetleg Tiempo, de az a baj vele, hogy az teremcipõ nekem meg utcai kéne.

Esetleg tudtok vlmilyen jóféle széép Nike cipõt ami utcai?(Cortezen kívül^^)

supperlevi
Nekem most szakadt szét a cipõmm úgyhogy sürgõsen kell vennem egy újat, már körbeszaglásztam. Én személy szerint nem vagyok márkabuzi. Cipõben az a lényeg, hogy legyen a talpa is varrva, mert az a kritikus nálam, állandóan ott jönnek szét. Egyébként az office-ban, Zaraban, Vagabondban, Woodoban is láttam jó cipellõket, Lehet akkor holnap elnézek az arénába, ez a 20% lejön az akciós árból?

VANS, ETNIES, EMERICA, DCSHOES STB...:D
monkeymajom
bár ha én vennék office shoesban akkor megvárnám ezt a szerdai kuponos napot.Most az a 20% már nem elhanyagolható számomra.
Egyébként ha van egy régen piacra dobott cipõ akkor nem változtatják meg ha sikeres.Az Adidasnak is ott a super star úgy ahogy a nike-nak a cortez.

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

supperlevi, monkeymajom, ti milyen márkákra esküsztök?
supperlevi
Lehet, hogy turkálóban találsz pont ilyen csukát, egyébként hasonlót sok helyen kapni. Office-ban nézném én is

na, köszönöm, megint megkaptam..:):) vagy az office shoes-ban nézd meg!! bár sztem ugyanilyet már nem fogsz találni, ezek a cipõk kb 10 éve voltak nagyon divatban.. max 1-2 outletben hasonlót, de pont ezt...:S nem hiszem.
monkeymajom
Muszáj volt,bocsi!:)
De ha tényleg az vagy :D
Na jó abbahagytam:P
Al Bundy-nak meg azért van Nike cipõje mert õ cipõ boltban dolgozik!
Talán a Players Room-ban kéne megnézned.

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

monkeymajom
hallod
tipikus külsõségekre adó picsa vagy
<#vigyor3>

én még nem tapasztaltam azt, amirõl írtál.. mármint a kaja szagot..de holnap ha ott járok, beleszippantok rendesen a levegõbe..:)
kellene nekem 1 új farmer meg vmi elegánsabb kisruha,és idén még normális bikinit sem találtam... hm.. majd meglátjuk mi lesz belõle!!
Bogyo5
Mostanában én is rákaptam a márkásabb cuccokra :) eddig nem nagyon érdekelt a márka, de úgy vagyok vele, hogy inkább kiadok egy kicsivel több pénzt, és lesz egy jobb, tartósabb cipõm, nadrágom stb és ha mégsem jó vagy tönkremegy visszalehet vinni! A piacon vásárolt ruha meg mehet a kukába ha 1 hónap után valami baja lesz!

supperlevi
Egyetértek. Az elsõ találkozáskor mindenképp fontos a külsõ, hogy milyen ruhában vagy, ápoltság stb. A Stradivariusról csak annyit, hogy jó cuccok vannak, de mindig valamilyen kajaszag van az üzletben <#vigyor> nem tudom miért. A bershka fiú vonala tetszik.

én szeretem a márkás, de nem annyira drága, jó szabású, csinos ruhákat.
mint nõ, nagyon fontosnak tartom azt, h ki miben van és még mielõtt vki nekem esne h tipikus külsõségekre adó picsa vagyok, kijelenteném, hogy nem, nem csak ez a fontos, de elsõ látásra ez is az, ami megtetszik, vagy éppen nem.
mostanában nagyon szeretem a Stradivarius ruhadarabjait, ami csinos, nõies, letisztult vonalat képviselnek. nem drágák és nagyon divatosak..
vele szemben az Aréna plázában ott van a Bershka, az kicsit lazább vonalat képvisel, de pl a csõtopokat, nadrágokat ott szoktam vásárolni..
dragon11
lool..xDD

elitehun
Egyébként elõször azt hittem hogy olyan nadrágot keresel XD
dragon11
Értem.. de attól nagyon bejövõs kékben.;-) köszii:D

passatgt
azért mert ez kínais

elitehun
Al Bundy-nak sosincs pénze és Nike cipõben ár?<#merges2>
dragon11
Ty.. csak szürkében nem találni sehol..