10072
-
#9031 ezaz, hordjatok csak sokan ilyeneket _D:D_:D_: -
#9030 ez engem is érdekelne :) -
#9029 Hasonló fazonú pulcsit lehet valahol venni max 5000 Ft-ért?
-
#9028 Nem tudjátok véletlenül hogy hol vehetek Etnies Fat city pulóvert? A gokerben ha minden igaz van de nem vagyok benne biztos. Esetleg más helyet tudnátok mondani? Láttam a topsport.hu-n is de ott 10000-el több mint a gokerben. -
Viola77 #9027 érteem, az jó, köszi a választ:)
sikerült vmit venni???? -
#9026 sziasztok.. nemtudom ki tudna nekem segíteni de érdekelne több olyan webshop link ahol hasonló márkákat találhatok , pl atticus,dc , macbeth, converse , hurley lehetőleg magyarok érdekelnének :) esetleg nemtudom van-e köztetek pécsi de van Pécsen olyan bolt ahol ezen márkák legtöbbje megtalálható ? -
geribogyo #9025 Csáó!
Ti nem tudjátok, hogy lehet-e még kapni az Office Shoes-ban Onitsuka Tiger cipőket?
THX
- G - -
#9024 A Suprák bírják... -
Rogerke #9023 Köszi, amugy ezeknek a talpa jól birja magimum a sarkánál legömböjödik egy kicsit (tapasztalat (: )
-
#9022 Nagyon jól néz ki, kíváncsi vagyok, hogy a talpa meddig bírja. -
Rogerke #9021 sry a kép lemaradt valamiér:///
-
Rogerke #9020 nahh végre megjött az uj cipőm :P
-
Laca19a #9019 Ha minden jól megy, akkor a jövő hét elején elviszi a cipőt a futárszolgálat. Amin meglepődtem, hogy a futárszolgálati díjakat állja a cég, megkérdeztem, ez nekem mennyibe fog kerülni, azt mondja az illető a telefon másik végén: "semmibe, álljuk ezeket a költségeket". Ilyet még nem is tapasztaltam webáruháznál, bár szerencsére nem sokszor vettem igénybe garanciális szolgáltatást. De ez már egy plusz pont a brands.hu-nak. Már csak a Puma kell hogy elismerje a hibát, remélem nem lesz gond. Az egy dolog, hogy most a cipő jó állapotban van, de ha a cipőfűző vége kissé hozzáér, vagy bármi, már az karcolja, remélem belátja a Puma hogy így egy cipőt nem lehet hordani.Főleg úgy hogy a bal oldali része meg nem is kopna el, csak a jobb párja. -
orsi1987 #9018 szia
sztem tuti orvosolni fogják a problémát, legalábbis neke mmég sose volt gondom a brands-szel. -
lerik #9017 Szia Viola77!
Akkor megosztom a tapasztalataimat! :)
Voltam a Camponában az O'neillben tényleg él ez az akicó viszont csak szeptemberben szóval siess :) A kérdésedre a válasz az első vásárlás után kapod ezt az 5ezres kupont szóval a következő vásárlásnál használhatod!
Ha bármi kérdés felmerül még nyugodtan írj!
Üdv! -
#9016 ez is reklámnak minősül nem? :D Amúgy meg mire jó az az oldal? -
Viola77 #9014 majd megosztanád a tapasztalataidat??lehet én is elnéznék beújítani egy kicsit...
az 5000 Ft-ot már az akkori vásárlásnál fel tudod használni, vagy az utána lévő, következő vásárlásnál?
köszi..:) -
#9013 csak 2 üzenettel volt alattad, de különben is reklám :) -
makker25 #9012 ez milyen: Ronaldinho, a Milan sztárjának új 18 szobás villája. -
#9011 A gokert ismerem. Csak ott nincs egyetlen olyan pulcsi sem ami tetszik. Valami más? Egyébként igen föleg DC Etnies és Lonsdale pulcsira gondoltam -
Laca19a #9010 Szia!
Tegnap beszéltem olyan 16:30 körül velük telefonon, az ügyfélszolgálatos kedves volt, mondta hogy ezt a problémát amit szóban elmondtam neki, ezt írjam le nekik e-mailben is. Olyan 17:30 körül el is küldtem nekik az e-mailt. Azóta semmi, se telefon, se e-mail. Ha ma nem jeleznek, akkor holnap telefonálok nekik.
Amúgy azt mondta, hogy a vizsgálatot a Puma fogja lefolytatni és ha igazam van, akkor kapok másikat, ha nincs ugyanilyen akkor visszakapom a pénzt. -
belabacsi20 #9009 Hogyan öltözik egy futballsztár? ROnaldinho így -
orsi1987 #9008 jut eszembe, most van egy cikk a brands.hu-ról itt: http://cotcot.hu/divat/cikk/4629 -
orsi1987 #9007 Szia!
Tudsz már valamit arról, hogy mi van a cipőddel? -
#9006 Keresek egy Nike pólót, Hervisben dobálják 3000-ért, de nálunk(Malom Center, Kecskemét) már csak 1db Xl-es van, nekem meg S vagy M kéne. Csak egy ilyen kis képet találtam. Ha valaki belefutna ilyenbe, írja már be ide plz, Hervis nem segít, Nike boltba meg nem találnak pólót a cikkszámra, meg Nike Store-ban sincs a neten :S
-
#9005 goker? ( ha DC-t vagy Etniest akarsz) -
#9004 Senki nem tud egy oldalt ahol márkás pulóvereket vehetek? Már kellene egy normális pulóver de sehol nem találok. -
#9003 Érdekes :)
Szerintem is jól néznek ki ezek az ezüst cipők, egyik haveromnak van, de nyár elején vette és 3 hónap alatt úgy szétment, mintha 2-3 éves lenne, nagyon csúnya már, Pedig Nike és 17k volt :S -
Laca19a #9002 Nemrégen írtam ide, hogy rendeltem a brands.hu-ról egy Puma Biker 5000 cipőt.
Ezt enyhébb őszi napokra szántam, úgyhogy nem is volt rajtam. Amikor megjött, már akkor észrevettem, mintha a bal oldali párja a cipőnek fényesebb lenne, mint a jobb oldali, nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki. Az eltérés amúgy minimális. Ma kiderült a dolog. Rajtam volt egy rövid úton(10 perc), mire hazaértem a jobb oldali pár eléggé karcos lett. Arra jutottam, miután vizsgálgattam, hogy míg a bal oldali cipő bevan vonva fényes fóliaszerű védőanyaggal, ezt az anyagot a jobb oldali darabról lefelejtették, és minden meglátszik rajta. Ahogy felhúzom, ahogy hozzáér a farmer, minden egyes mozdulattól egy kis karc lesz rajta.Csak a jobb oldalin persze, a bal párnak semmi baja nincs.Szerintem kopik le róla azaz ezüstös réteg a védőréteg hiánya miatt.
Az ügyfélszolgálatos nagyon kedves volt, tényleg figyelt rá, hogy mi a problémám és megértette/gondolom ilyen problémájuk sem volt még/, mondtam, hogy még jó állapotban van, de így pár nap alatt szerintem tönkre fog menni illetve hordhatatlanul ronda lesz. Mindenesetre elküldtem nekik e-mailben is a problémát részletesen, úgyhogy elkezdődött a garis ügyintézés. Kíváncsi vagyok mifog ebből kisülni. Remélem majd cserélik ugyanilyenre, mert nincs szükségem a tipikus fehér-fekete Puma cipőre, mert abból már van, pont azért kellett ilyen, mert olyan különlegesnek találtam ezt az ezüst színt. -
#9001 ú most hogy jön lassan reggelenként ez a dzsekis időszak én is elővettem s Scotch széldzsekim, wííí de imádom :P
Ez az:)
-
#9000 Most kinőttem a Rivi széldzsekimet.. most egy sima bélelt és kapucnis pulóvert fogtam be kabátnak.:P -
#8999 Nem tudtok egy oldalt ahol márkás pulóvereket (DC, Etnies stb.) vehetek? -
Narusco #8998 anyád is látodatja az oldalt? -
dori1748 #8997 nézzetek be ide, rengeteg márkás ruha, online makeover és minden más vár rátok! :)
http://www.tinioldal.tk -
#8996 ízlések és pofonok, fel nem venném :D -
lerik #8995 Ozorif!
Köszi szépen a tájékoztatást, szerintem a héten útba ejtem valamelyik O'neill boltot :), aztán körbenézek, úgyis fel akarom frissíteni a ruhatáramat, mert sajnos jön az ősz.:( 1-2 melegebb ruha pedig nem árt... -
ozorif #8994 Szia Lerik! Ez úgy néz ki, ha szeptemberben 20 ezer Ft-ért vásárolsz az O'Neill-nál ,akkor kapsz egy 5 ezer Ft-os kupont, amit utána levásárolhatsz. Effektive, mintha kapnál ajándékba 5 ezret:) Egyik ismerősöm volt tegnap a Camponában, és tök jó dolgokat vett, neki már van is ilyen kuponja -
#8993 Szép szép -
OPM #8992 ejha, nem is lenne olyan rossz majd télre
-
#8991 hello bárki aki tud segiten hol vehetnék olyan szemüveget ami beyonce-diva van a beyoncen az elején barátnömnek lenne elöre is köszi a segitséget:)