Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
tom taylor ruhák eladók beszerzési áron! 2500ft minden!!!!póló, galléros póló, atléta, rövidnadrág, ingek!!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Arénába most a Pull and Bearbe vannak jó pólók, új Tom & Jerrys szériát hoztak, nagyon jól néz ki :D
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
De bocsi én is rosszul mondtam, inkább úgy mondom nem szeretem a retro cuccoknak a zömét mert már nem jön be, megváltozott az izlésem ennyi :)
De még a téli kollekcióban volt egy baszott jó pulcsi, csikos gyapjú azt meg is vettem és szeretem is, ezzel azt akartam mondani hogy nem a márkával van bajom. :)
ráadásul nemhiszem hogy 16-7 évesen valaki öltöny nyakkendõbe jár, csak azért kérdeztem :)
és az hogy lecserélted tök természetes dolog de ez hogy nemvásárolok a retroba mert nem szeretem már szerintem ha belegondolok hülyeség mert itt ha 7ér van a retroba egy gatya és 7ér van a new yorkerbe akkor a retrot veszem meg mert valószinûleg (habár kitudja most már..) az minõségibb, és nem azért veszem mer retro, remélem érted
mondjuk én szeretem a retrot csak mára tömegdivattá nõtte ki magát, de majd elmúlik ez is :)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Míg pár évvel ezelõtt az extravagánsabb, divatosabb ruhák érdekeltek fekete-fehér színben, ez 1-2 éve megváltozott a klasszikus-elegáns irány és a barna szín felé, mára pedig egyre többet vásárlok Lollipop felsõket és egyéb, színes, szokatlan, nagyobb mintás ruhákat.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
no offense, csak nem értem hirtelen
De végül is Westend-ben is jó cuccok vannak, Retroban ott is volt 7 ér gatyó (bár én nemvettem mert már nemszeretem a Retro-t) Inkább Replay-ben és a Woodoo-ban vásároltam, pl woodooban 1990 ér van devergo póló, de a Devergo se a kedvencem már, szal ott is csak Scotch mm a woodooban, ááá olyan cuccokat vettem, nyaralás elõtt kellet :P :)
Nike,Adidas cipõk rendelésre!
Lonsdale Everlast Nike Adidas Airwalk No Fear termékek
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
boltonként végigmenni és keresni nekem nem mûködik (bár nekem csak öv meg max nadrág kéne) xD köszi
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ilyen nyakú inget lehet mo-n venni?
Szerintetek megéri elmennem a Premier Outlet Center-be Biatorbágyra vagy annyira nemjó hogy 2x annyit utazzak mintha csak westenbe venném a cuccokat (ahol most kb. minde féláron van) ?
Esetleg tudtok vlmilyen jóféle széép Nike cipõt ami utcai?(Cortezen kívül^^)
Egyébként ha van egy régen piacra dobott cipõ akkor nem változtatják meg ha sikeres.Az Adidasnak is ott a super star úgy ahogy a nike-nak a cortez.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
De ha tényleg az vagy :D
Na jó abbahagytam:P
Al Bundy-nak meg azért van Nike cipõje mert õ cipõ boltban dolgozik!
Talán a Players Room-ban kéne megnézned.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
tipikus külsõségekre adó picsa vagy
<#vigyor3>#vigyor3>
kellene nekem 1 új farmer meg vmi elegánsabb kisruha,és idén még normális bikinit sem találtam... hm.. majd meglátjuk mi lesz belõle!!
mint nõ, nagyon fontosnak tartom azt, h ki miben van és még mielõtt vki nekem esne h tipikus külsõségekre adó picsa vagyok, kijelenteném, hogy nem, nem csak ez a fontos, de elsõ látásra ez is az, ami megtetszik, vagy éppen nem.
mostanában nagyon szeretem a Stradivarius ruhadarabjait, ami csinos, nõies, letisztult vonalat képviselnek. nem drágák és nagyon divatosak..
vele szemben az Aréna plázában ott van a Bershka, az kicsit lazább vonalat képvisel, de pl a csõtopokat, nadrágokat ott szoktam vásárolni..