Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindegy

az irjon aki megy napokban a westendbe
FONTOS!

Hát attól függ, h hol. Sok eltérés van ugyanazon boltok között is árúban sajnos. Tapasztalom, Pestre járok évközbe, nyáron vidéken vagyok, itt ez van , ott az van stb.

Csuhai G
Igen, mindkettõt.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

aki a napokban fog járni a westendben irjon pls

miért megnézted?

Csuhai G
Sajnos egyik sem nyert. :/

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gondolom westendbe is van , vidéken vagyok , ott láttam plázába. 2500 körül volt

c&a-ban hol westend és mennyi?

SZerk.: Ma asszem pont ilyet láttam a C&A-ba

New Yorkerbe láttam, feketébe 1-2 hónapja. Lehet még van

Hol lehet kapni ilyen ksi divatos szürke/ fekete mellénytz ami ilyen kis csinosw "spicces"(am férfibe)

Jagumo
ez lenne

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
itt is csak a márkát kell megfizetni, mint az összes márkánál :D ( és aki azmondja hogy a c&a-ban is lehet ilyet kapni az vagye meg ott :)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Én is most vettem télre hosszú nacit a Replay-ben :)) Naggyon durván néz ki majd mutatok képet, igaz kicsit drága volt még féláron is 21k :/

New Yorker

Csuhai G

Ilyen kendõt hol tudok venni? Nem hasonló meg körülbelüli kéne, hanem pont ilyen. :)

FlyHigh
Szeretem ezt a márkát és ha az ember kivárja elég jó áron meg lehet venni a cuccaikat, pl 15e forintért vettem a mágneses szövetkabátomat. Nem szóróm én a pénzemet drága cuccokra, nyáron kabátot veszek, télen rövid nacit.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

a rózsaszín polóktól behányok, meg azt hittem már kiment a divatból.
képet!
amúgy az oakley kicsit jobb minõség és tartósabb, inkább azt venném hiába baszott drága. (szeretem a márkát, de ez a pulcsi nagyon nem jön be)
Jagumo
De kell az érzés hogy ez Oakley :)

sapkafej
ugyanilyet lehetett kapni pár hava a c&a-ban 3ezeré

György

Gabor1990
Én itt regeltem meghívó nélkül

western kalapot és úgy általában kalapokat merre találok Pesten? A WW store-t ismerem.

Szeretnék kérni egy brands.h meghívót a [email protected] címre! elõre is köszönöm!

mellesleg 11k egy óráért nem sok. bár ne mtudom ez mennyire jó meg miez, de nekem biztos nem kéne. ha óra akkor legyen ÓRA.

neevous
Hol akarsz normális órát venni ennél olcsóbban?

zolo
Te tényleg ilyen hülye vagy vagy helikopter?

Ha valaki tudna ilyet olcsóbban, akkor már írta volna. Fogadd el hogy ennyibe kerül és vedd meg.

http://flickr.com/photos/zolika90/

nah vki mostmár irjon h van e olcsóbban pesten ilyen :@

Valami nyakláncot keresnék amin kereszt van. esetleg valami ajánlat? illetve hely? nem nagyon találok, kössz

de naon dili vagy de igaz:D

FlyHigh
engem egy 1200-as zsiguli mûszerfalára emlékeztet ez a számlap, de tök retro, meg trendi, meg ilyen baszások.

Thrash \'Till Death

vettem feketében, köszi az infot még1x =)

FlyHigh
11e volt a topsport-on, de asszem ez volt az utolsó.

Thrash \'Till Death

Kaplan
Papa, ez tényleg eléggé adja, hol vetted és mennyi volt? :D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ne haragudj de ez qrva ronda

(am meg fiu vagyok)

ja és itt a divatóra linkje ha vki tud olcsóbban irjon pls

FlyHigh
A mai szerzeményem , iszonyat jó anyagból van és nagyon lazaaaaaa.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Jagumo
az LV? nem drága az... :D hmm papucs úgy sacc/kb 100-200ezer forint :) (de lehet hogy több)

divat óra? elkurtad a linket. de te most akkor fiú vagy vagy lány? nem értek semmit eeeeee

zolo
Pesti lányok és srácok, Louis Vuitton mennyire kurvadrága bolt? :D
Láttam weboldalon egy papucsot, valyon mennyibe kerülhet?

http://flickr.com/photos/zolika90/

aki tudja honnan lehet ijet olcsóbban szerezni mondjuk pesten az irjon

ez 1 nagyon szép divat óranézd meg

fail :D:D:D

olvastuk, felfogtuk, majd aki tud válaszol.

Szaiztok!
Még juni végén voltam a westendben(sajna vidéki vagyok) Ésláttam 1 qrva jó rózsaszín kék csíkos inget a retróban.Arra lennék kiváncsi h szerintetek ott van e még vagy esetleg augusztusban ott lesz e még mivel nyári kollekció és mindjuk olcsó se volt annyira esetleg aki volt ott a napokban irhatna.

Én semmit nem árulok te faszrakéta sztem össze keversz krinu-val

akyyy
FIGYELEM NE VEGYETEK TÕLE, én sajna vettem megszivtam, koszos, büdös és szakadt mind, sok kinai vacak utánzat, hamisítvány. :(

Szóval ismétlem, ne vegyetek Kinga19-tõl!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

am csak 1 órum miatt raktam be a nevem h hamarabb irjanak:D szal fiú vagyok

Jagumo
Hello :)

A nevedbõl gondolom hogy csaj vagy :D szóval nem tudom, de lehet h van... konkrétan ilyesmire nem emlékszek (mondjuk nem nagyon nézegetem a csajos cuccokat) de ha nincs is biztos találsz valami jót :)

vki irjon márpls:S

Szaiztok!
Még juni végén voltam a westendben(sajna vidéki vagyok) Ésláttam 1 qrva jó rózsaszín kék csíkos inget a retróban.Arra lennék kiváncsi h szerintetek ott van e még vagy esetleg augusztusban ott lesz e még mivel nyári kollekció és mindjuk olcsó se volt annyira esetleg aki volt ott a napokban irhatna. Elõre is köszi