10072
-
lerik #9071 no, sikerült a körút?? -
#9070 németeknél ingyenes minden esetben, az EU többi országába 100 EUR feletti vásárlásnál ingyenes a szállítás -
Narusco #9069 http://www.yancor.com
omgomgom
azt írják hogy free shipping. viszont van ott valami szöveg amit nem igazán értek. most akkor ide is ingyenes a szállítás, vagy csak 100e felett? -
Viola77 #9068 Köszönöm, akkor holnap lesz a napja, hogy elmegyek végre egy shopping körútra, és mindenképpen megnézem, mert már nagyon érdekel! -
lerik #9067 Szia Viola!
Az ajándék utalványokat december 31-ig lehet felhasználni, nekem azt mondta a kedves kishölgy a Camponában! :) Úgy tudom, hogy az akció van csak szeptemberig... -
eszty983 #9066 hali! én mostanában az O'Neill honlapjával szemezgetek! nagyoon tetszenek az őszi-téli kabátai! -
Viola77 #9065 ezen a héten én is elnézek az O"Neillba!
de az 5000 FT-os utalványt ugye nemcsak szeptemberig lehet felhasználni????????? -
ozorif #9064 8994-es hozzászólás!!!!(Szerény személyem:D)
20e felett kapol ajándék kupont 5e értékben a köv vásárláshoz, de cs szeptemberben! -
harizoli #9063 Sziasztok! Tud valaki mondani valami infót a szeptemberi O'Neill akcióról?
Csak azt hallottam, hogy most érdemes ott vásárolni, de többet nem tudok sajna...
Aki tud valamit az szóljon pls! -
eszty983 #9062 THX:DDDD
harizoli!
O'neill leárazások vannak most szeptemberben...
-
harizoli #9061 sziasztok! őszre, télre szeretnék bespájzolni márkás ruhákból!
leárazások előnyben...segítsetek pls!:) -
#9060 Képzeld csak el. Csomó ideig szenvedsz vele hogy bekösd aztán miután végzel észreveszed hogy a 3. sort elrontottad LoL -
#9059 vajon meddig tart a bekötése? -
#9058 lol... -
#9057 Ez beteg -
#9056 esküszöm kerestem de csak most találtam meg...
ugyan ilyan csak barna talpal:Ilyen. -
#9055 dobozról gúglizd ki a számát... -
#9054 nem rég vettem 1 adidas cipöt.
barna szinű fekete adidas csíkok, aranyszinnel ráirva:adidas és az uj logoja. nem tudjátok mi a neve? -
#9053 pfejjbazdmeg :D
-
ez mia 'aszom? ASD?:AS:_DASD -
#9051 http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1311&_nkw=converse+chuck+taylor&_sacat=See-All-Categories -
eszty983 #9050 Hali!
Szeretnék egy új converse tornacipőt magamnak. Most láttam az új kollekcióban "párat", ami tetszik...Tudtok helyet, ahol esetleg megvehetőek olcsóbban?
Tudom, hogy vannak ilyen outletek, de oda csak a nagyon pici és nagyon nagy cipők mennek ki. Nőiből sosincs 38-as... -
#9049 Ha arra gondolsz hogy fémből van-e a stopli (igen stopli nem stopni) akkor van olyan amin fémből van igen. -
miki10 #9048 Sziasztok!!
tudom hogy nem ebbe a topikba valo a kérdésem de nem tom máshol megkérdezni.
az lenne a kérdésem hogy a focis csavaros sport cipök azok a cipők amiknek a talpukon a stopnik fémböl vannak? -
#9047 Ott kamu ahol van :D -
#9046 pull&bearbe hasonloak vannak ha jól emlékszem az árát nekérdezdd -
lerik #9045 hát igen:D ezzel az övvel tényleg túlzás az öv mögé tűrt póló, kissé majomparádé..
viszont ezzel: http://www.oneill.com/#/men/europe/collection/men/casual/all/belts/
nekem már simán belefér, sőt!
(és nemcsak az O'Neillhoz való hűség beszél belőlem) -
Narusco #9044 megveszem és "jöhecc, mehecc, de olyan raj mint én, sohasem lehecc." -
#9043 lekjopp
pink póló + 800ft-os fék D&G öv kombó ftw
-
Narusco #9042 szerintem is faszság ez a gallér játék. sokkal elegánsabb és normálisabban néz ki valaki ha normálisan áll a gallérja. az övcsattos dolog meg max akkor jó, ha a pólót nem kell mögé tűrni, hanem nem ér le odáig hogy eltakarja az övet. ezek a royalflushos meg kurvanagy mintás övek pedig szánalmasak. -
#9041 nekem semmi bajom nincs a felhajtott gallérral, de az öv mögé tűrt poló télleg hülyén néz ki -
#9040 Faszt, nemvagyok én buzi, írtózom az újhullámos divattól(öv mögé tűrt póló, felhajtott gallér)
Osztálytársnak van hasonló pulcsija, szürkében, Zarából, csakhát Pestre csak ezért nem megyek fel... -
-
#9038 ez még elmenne,
de mindannyian tudjuk hogy ezt a lenti csíkosat világosrózsaszín inggel
vennék fel felhajtott gallérral _D:_D: -
#9037 ööö...egy ilyen kardigán feketében miért is para egy fehér inggel és egy 2inches fekete nyakkendővel?
[nemtudja] -
Narusco #9036 -
#9035 :D
-
#9034 Csak rá kell nézni arra az izére -
#9033 mostmét _D -
#9032 :D