Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az irjon aki megy napokban a westendbe
FONTOS!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Ilyen kendõt hol tudok venni? Nem hasonló meg körülbelüli kéne, hanem pont ilyen. :)
Thrash \'Till Death
amúgy az oakley kicsit jobb minõség és tartósabb, inkább azt venném hiába baszott drága. (szeretem a márkát, de ez a pulcsi nagyon nem jön be)
Ha valaki tudna ilyet olcsóbban, akkor már írta volna. Fogadd el hogy ennyibe kerül és vedd meg.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Thrash \'Till Death
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
(am meg fiu vagyok)
ja és itt a divatóra linkje ha vki tud olcsóbban irjon pls
Thrash \'Till Death
Láttam weboldalon egy papucsot, valyon mennyibe kerülhet?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Még juni végén voltam a westendben(sajna vidéki vagyok) Ésláttam 1 qrva jó rózsaszín kék csíkos inget a retróban.Arra lennék kiváncsi h szerintetek ott van e még vagy esetleg augusztusban ott lesz e még mivel nyári kollekció és mindjuk olcsó se volt annyira esetleg aki volt ott a napokban irhatna.
Szóval ismétlem, ne vegyetek Kinga19-tõl!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A nevedbõl gondolom hogy csaj vagy :D szóval nem tudom, de lehet h van... konkrétan ilyesmire nem emlékszek (mondjuk nem nagyon nézegetem a csajos cuccokat) de ha nincs is biztos találsz valami jót :)
Még juni végén voltam a westendben(sajna vidéki vagyok) Ésláttam 1 qrva jó rózsaszín kék csíkos inget a retróban.Arra lennék kiváncsi h szerintetek ott van e még vagy esetleg augusztusban ott lesz e még mivel nyári kollekció és mindjuk olcsó se volt annyira esetleg aki volt ott a napokban irhatna. Elõre is köszi