10072
-
#9271 Nem akarok reklámot csinálni, de ha már rátaláltam erre a topikra...esetleg vkit érdekelhetne ez a kabát? -
#9270 a szőrmés ma már nem divatos, most a szemetes-zacskó design a menő
#9267 -
Ragnar360 #9269 na az jó- nekem vmi pontositas is elég lenne azt csak megtalálom, mégha nem is abba az üzletbe (itt neten perpill) akkor máshol csakfent lesz -
Narusco #9268 nem, az enyém szőrmés. -
Ragnar360 #9267 na egyet találtam már nhezen, a hely biztos h stimmel amit mondtál - de nem hinném, h ilyen dzsekid van :D
katt -
Narusco #9266 ha vársz holnapig csinálok egy képet -
Narusco #9265 14 volt. -
Ragnar360 #9264 ööö boradway,premier outlets hmm, megnezem - kb mennyi volt az , ahogy igy leritad, tök ilyenre gondolok amúgy, cigi után megnézem -
Narusco #9263 hát így linkelni nem tudok, de enyém Broadwayből származik (premier outlets) az is szőrmés meg fekete, fasza, elég sokan leszépezték, esetleg ott nézd meg. -
Ragnar360 #9262 kabátot tudnál ajánlani pls ?! esetleg oldalt ahol szétlehet nézni, most ezen az oldalon böngészek épp ahol ez a cipő van - de pl heavy toolsnál vannak jók, aminek a kapucnia szörmés, meg minden, tod a manapság divatos, a gádzsók is azt nyomatják :) -
Narusco #9261 a cipő nem rossz,de a kabát sztem nem túl divatos... -
Ragnar360 #9260 ah ebbe most beleszerettem - kinéztem még1 párat, de ezt most sztem tuti megveszem
vélemény ? - Nike Alexander
plusz van ez a dzseki, elöször nagyon bejött, igaz még most is, csak hát nemtom, ezt jobb lenne élöbe megnézni, mert 22 ropi azt nem is az h túlsok lenne, csakhát h néz ki meg minden rajtam
-
Ragnar360 #9259 eh pont akkor nem aktiv a topik mikor kellene :S :S :) -
Stelk0 #9258 Szisztok van vkinek olyan fehér devergo kabija mint a csillagszületikes bad boyz-os fiuknak?Az érdekelne h igy télre elég meleg 1 vékony pulcsival vagy atlétával+inggel? -
#9257 köszi! -
#9256 brands.hu/ize -
#9255 hi
valaki küldene brands.hu-ra egy meghívót?
mail címet küldöm privátban. -
#9254 Hopp, de mégis gyártanak ilyet. -
#9253 fel nem venném D:D:D -
Narusco #9252 nem gáz vagy nem gáz, engem szimplán érdekelt hogy milyen, mert nem nagyon tudtam elképzelni. -
#9251 azeert szerintem az f50.6 nagyon nagy seria lett olyan kiraly
a lab fekvese a csukamal hogy valami hihetetken..:D azert valtek
vaporra is csak ez a gazdasagi krizis meg*asztott engem iss...:d -
#9250 nekem is f50.8 van most :) zöld, előtte egy f50.7 volt fehér, azelőtt meg egy f50.6 neonzöld :D kicsit meguntam most ezt a szériát ugyhogy váltanék:D -
#9249 Tudsz hozni minden méretben ?! -
#9248 felkerültek a legújabb Lonsdale,Everlast termékek
Rengeteg termék készleten is bolti ár alatt!De még 2 rendelés is van Karácsonyig!
Nike,Adidas,Puma utcai és focicipőket egyaránt be tudok szerezni(típust küldd el)
Képek,árak itt(Lonsdale,Everlast az akutális árlista,a többiről kérdezz):
http://kep.tar.hu/lonsdaleshop -
#9247 Jobban jársz, ha minél hamarabb elmész csizmát venni, mert nálunk (Pull & Bear)a téli utánrendelések be vannak fagyasztva (kivéve a húzótermékek), de mivel ugyanaz a konszern, nem hiszem, hogy ez a Zaránál másképp lenne. Már a raktár 1/4-ében kb már a tavasziak vannak, aminek az idő múlásával egyre több hely kell. -
#9246 Bizony, Zarában nagyon jó férfi bokacsizmák vannak. A tavalyit sajnos kinőttem, de talán karácsonyra megajándékozom magam.. :) -
#9245 Mi is a gáz ezzel?
2009 ősz/tél
-
#9244 tenyleg hogy is van a csizmaval...??:P -
#9243 jaj...NAgy dilemaa...:D
Szeretm a vaport is kis konnyu szep meg minden...:D
De tunit-ot is imadom az anyagat...:D
F 50.6 meg egy F50. 8 -
#9242 Na most akkor hogy van ez a Zara csizma? :D -
#9241 Converse mindig tágul, nekem is 41-es a tornacipőm, pedig 42.5-es lábam van :) -
#9240 en eladom:D de meg nemtudom milyent veszek helyette, nézegettem ezt az uj fekete sárga vaport, de elfogyott a méretembe, ugyhogy még nemtudom -
#9239 en is f50 parti vagyok van ket param:D -
#9238 a saját méretemet tudom :) de amíg a gyártók között más a méretezés minden hiába, csak ezért kérdeztem :) amugy ez sajnos nagy nekem, pedig tetszik :\
(40es és 28 cm, a 42es utcai nike cipöm 27cm, az adidas f50em 42es az meg 26,5 centi..) -
#9237 :D -
Narusco #9236 engem is érdekelne az a zarás csizma. tudsz róla dobni egy képet? -
#9235 fail -
#9234 Zara csizma???? -
#9233 Ha esetleg nincs odaírva, kérni szoktam, hogy mérjék le.
A Converseim 42-esek, a Zara csizmám 43-as, egy Nike cipőm 44-es, viszont a lábfejem hosszúsága nem ingadozik. Ezt tekintve nem annyira volt irreveláns a srác kérdése.
(nyugi, nem haragszom) -
#9232 Amugy 28cm..;)