10072
  • CroftManor
    Nem akarok reklámot csinálni, de ha már rátaláltam erre a topikra...esetleg vkit érdekelhetne ez a kabát?
  • kuci06
    a szőrmés ma már nem divatos, most a szemetes-zacskó design a menő
  • Ragnar360
    na az jó- nekem vmi pontositas is elég lenne azt csak megtalálom, mégha nem is abba az üzletbe (itt neten perpill) akkor máshol csakfent lesz
  • Narusco
    nem, az enyém szőrmés.
  • Ragnar360
    na egyet találtam már nhezen, a hely biztos h stimmel amit mondtál - de nem hinném, h ilyen dzsekid van :D

katt
  • Narusco
    ha vársz holnapig csinálok egy képet
  • Narusco
    14 volt.
  • Ragnar360
    ööö boradway,premier outlets hmm, megnezem - kb mennyi volt az , ahogy igy leritad, tök ilyenre gondolok amúgy, cigi után megnézem
  • Narusco
    hát így linkelni nem tudok, de enyém Broadwayből származik (premier outlets) az is szőrmés meg fekete, fasza, elég sokan leszépezték, esetleg ott nézd meg.
  • Ragnar360
    kabátot tudnál ajánlani pls ?! esetleg oldalt ahol szétlehet nézni, most ezen az oldalon böngészek épp ahol ez a cipő van - de pl heavy toolsnál vannak jók, aminek a kapucnia szörmés, meg minden, tod a manapság divatos, a gádzsók is azt nyomatják :)
  • Narusco
    a cipő nem rossz,de a kabát sztem nem túl divatos...
  • Ragnar360
    ah ebbe most beleszerettem - kinéztem még1 párat, de ezt most sztem tuti megveszem

vélemény ? - Nike Alexander

plusz van ez a dzseki, elöször nagyon bejött, igaz még most is, csak hát nemtom, ezt jobb lenne élöbe megnézni, mert 22 ropi azt nem is az h túlsok lenne, csakhát h néz ki meg minden rajtam

• Ragnar360
    eh pont akkor nem aktiv a topik mikor kellene :S :S :)
  • Stelk0
    Szisztok van vkinek olyan fehér devergo kabija mint a csillagszületikes bad boyz-os fiuknak?Az érdekelne h igy télre elég meleg 1 vékony pulcsival vagy atlétával+inggel?
  • Redbull756
    köszi!
  • I.C.ram
    brands.hu/ize
  • Redbull756
    hi
    valaki küldene brands.hu-ra egy meghívót?
    mail címet küldöm privátban.
  • neevous
    Hopp, de mégis gyártanak ilyet.
  • Benny04
    fel nem venném D:D:D
  • Narusco
    nem gáz vagy nem gáz, engem szimplán érdekelt hogy milyen, mert nem nagyon tudtam elképzelni.
  • Divizio88
    azeert szerintem az f50.6 nagyon nagy seria lett olyan kiraly
    a lab fekvese a csukamal hogy valami hihetetken..:D azert valtek
    vaporra is csak ez a gazdasagi krizis meg*asztott engem iss...:d
  • Gunnersboy
    nekem is f50.8 van most :) zöld, előtte egy f50.7 volt fehér, azelőtt meg egy f50.6 neonzöld :D kicsit meguntam most ezt a szériát ugyhogy váltanék:D
  • prezi
    Tudsz hozni minden méretben ?!
  • BADE
    felkerültek a legújabb Lonsdale,Everlast termékek
    Rengeteg termék készleten is bolti ár alatt!De még 2 rendelés is van Karácsonyig!
    Nike,Adidas,Puma utcai és focicipőket egyaránt be tudok szerezni(típust küldd el)

Képek,árak itt(Lonsdale,Everlast az akutális árlista,a többiről kérdezz):
    http://kep.tar.hu/lonsdaleshop
  • neevous
    Jobban jársz, ha minél hamarabb elmész csizmát venni, mert nálunk (Pull & Bear)a téli utánrendelések be vannak fagyasztva (kivéve a húzótermékek), de mivel ugyanaz a konszern, nem hiszem, hogy ez a Zaránál másképp lenne. Már a raktár 1/4-ében kb már a tavasziak vannak, aminek az idő múlásával egyre több hely kell.
  • Csuhai G
    Bizony, Zarában nagyon jó férfi bokacsizmák vannak. A tavalyit sajnos kinőttem, de talán karácsonyra megajándékozom magam.. :)
  • neevous
    Mi is a gáz ezzel?
    2009 ősz/tél
  • Divizio88
    tenyleg hogy is van a csizmaval...??:P
  • Divizio88
    jaj...NAgy dilemaa...:D
    Szeretm a vaport is kis konnyu szep meg minden...:D
    De tunit-ot is imadom az anyagat...:D
    F 50.6 meg egy F50. 8
  • I.C.ram
    Na most akkor hogy van ez a Zara csizma? :D
  • Jagumo
    Converse mindig tágul, nekem is 41-es a tornacipőm, pedig 42.5-es lábam van :)
  • Gunnersboy
    en eladom:D de meg nemtudom milyent veszek helyette, nézegettem ezt az uj fekete sárga vaport, de elfogyott a méretembe, ugyhogy még nemtudom
  • Divizio88
    en is f50 parti vagyok van ket param:D
  • Gunnersboy
    a saját méretemet tudom :) de amíg a gyártók között más a méretezés minden hiába, csak ezért kérdeztem :) amugy ez sajnos nagy nekem, pedig tetszik :\

(40es és 28 cm, a 42es utcai nike cipöm 27cm, az adidas f50em 42es az meg 26,5 centi..)
  • Sickness
    :D
  • Narusco
    engem is érdekelne az a zarás csizma. tudsz róla dobni egy képet?
  • Benny04
    fail
  • I.C.ram
    Zara csizma????
  • neevous
    Ha esetleg nincs odaírva, kérni szoktam, hogy mérjék le.
    A Converseim 42-esek, a Zara csizmám 43-as, egy Nike cipőm 44-es, viszont a lábfejem hosszúsága nem ingadozik. Ezt tekintve nem annyira volt irreveláns a srác kérdése.
    (nyugi, nem haragszom)
  • Divizio88
    Amugy 28cm..;)