Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
ezekszerint gmaileset nem enged
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nem rossz... Superstar II úgyszintén :o

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
kössz:)
Superstar II 11000 FORINT?? :D az mi? :D Adidas pulcsi 5000, a legjobb póló a régi adidas jellel ami arany 2000 :D papucs 1500 :D szabadidõ gatya 2000-3000 , kicsit bevásároltam :P :D
Áprilisban vettem akcióban 20 helyett 10-ért cipõt, mindkettõ cipõ sarkáról lekopott a gumi, Dynamic Sport, Kermi, járási hiba, nem javítható. Visszadobtam még1x, azóta is várom a cipõm, mert már kéne a hideg idõkre.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Truckerek is kib*szott jók csak hát ...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Lemértem a sapkám nekem 55cm, az S vagy M nem tudom...
engem igazán az érdekelne h pl. a Zoo Yorknál az S/M kb. hány centi lehet,mert elég kis fejem van és nehéz találni rá <#confused>#confused>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Fullcap sapkát hol a f*szban lehet normálisat venni?GarageStore-ban vettem a mostanit még anno de mostmár csak fos Tyra meg mittom hoki márkákat árulnak!(nem akartam senkit megsérteni)
Esetleg valami más ilyesmi bolt van?
Online Shop is jöhet!
Új O'Neill kollekcióba is belenéztem, kabátok:
elsõre kiforgattam egy 31990.- mondom ez tuti a legjobb kabát, itt van mellette ez a sima fekete, semmi extra nincs rajta, ez pedig....
40990.- HUF :DDD
szóval kupon ide vagy oda, jó drága -.-
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Amikor én voltam, volt még rendesen nyári kollekcióból bõven, de annyira nem figyeltem ezeknek az árait. Szerintem érdemes körülnézned biztos akciózzák amit nem tudnak eladni vagy kifutó modellek...
Érdeklõdnék, ezzel az O'neill dologgal kapcsolatban, hogy mennyire vannak, kifutó nyári esetleg tavaszi ruhákra akciók leértékelések, mert ha vannak szerintem elnézek, ugyanis én mindig leárazásoknál vásárolok!! Télen a nyári modelleket, nyáron meg keresem az õszi és téli ruhákat! Úgy éri meg! :) Szezon elõtt nem érdemes szerintem mert minden nagyon drága!
Várom a választ!
THX
Fu ne is kérdezd, kicsit elszálltam anyagilag :), de megkaptam a hõn áhított utalványt!! :) Ja és van õszi kabátom :) táskám, meg felsõm :) :) Szal mindent egybevetve jól sikerült csak lenne már hónap eleje, akkor jön a fizu :)