Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
Nekem 2 Nike tennis classciom van egyik 1.5 éves, másik 2.5 és még használom a 1.5 éveset, kicsit kopott, de semmi baja :)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

dragon11
azért okosan..^^ jó az, hidd el.

RATCUSTOM
akkor megajándékoznál (vagy bárki más) engem azzal a meghívóval? :)

Jagumo
Ez special nekem nem tetszik, van adidas melegítõ együttesem egy sima fekete fehér meg egy superstar arany fekete , az arany-feketét azt nagyon durván imádom, most már pólóm is van hozzá :P általában osztálykirándulásokon szoktam gizdítani benne :D meg itthon télen, utcára nem használom :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
én mindig csak az e-mail-em (de azt ugye minden nap) nézem, és csak akkor megyek fel ha valami érdekes van. :)

balintka
Köszi, valószínûleg azért írta mert már valaki megszánt és meghívott, de azért köszi! :)

AntiHero
Hátja mindig néztem pont most nem néztem idõ én se:D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Csuhai G
A kurva életbe, hogy pont csak akkor nem nézem meg idõben a brands.hu-t amikor nagyon bevásároltam volna. Most már mindenbõl elvittek minden méretet, a francba..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gunnersboy
mégse, azt irja nem megfelelõ az email cim:D
ezekszerint gmaileset nem enged

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
küldtem

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

balintka
Srácok valaki küldene nekem meghívót brands.hu-ra, gondolom kell az e-mail címem is ami: lamarotti kukac gmail.com

én már nem hordok vans típusu cipõket, de régen rá voltam kattanva, a legjobb minõség, ha van olyan ami tetszik vedd meg, én még mindig itthonra a kb 4 éves vans cipõmet hordom, és semmi baja.

kuci06
~ 11000 Ft
nem rossz... Superstar II úgyszintén :o

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

vénfarok
ja még néztem az etniest de nem találtam olyat ami teccik

vénfarok
csátok, a vans cipõk sztetek jók? vagy hasonló árkategóriában milyen vegyek? nike, puma, adidas már unalmas, converse meg nemteccik, más márka ebben az árban hirtelen nem jut eszembe

meghívót küldesz?
kössz:)

Jagumo
Brands.hu -n olyan adidas akció van, beszartam :O :D

Superstar II 11000 FORINT?? :D az mi? :D Adidas pulcsi 5000, a legjobb póló a régi adidas jellel ami arany 2000 :D papucs 1500 :D szabadidõ gatya 2000-3000 , kicsit bevásároltam :P :D

I.C.ram
Nem tudom, mit vártok a fos Nike-tól.
zolo
jah, Nike a cipõ...

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
Aztaku... :D
Áprilisban vettem akcióban 20 helyett 10-ért cipõt, mindkettõ cipõ sarkáról lekopott a gumi, Dynamic Sport, Kermi, járási hiba, nem javítható. Visszadobtam még1x, azóta is várom a cipõm, mert már kéne a hideg idõkre.

én pont ma vettem 10k-ért outletben, kíváncsi leszek rá mennyit bír

A 22.000 ft-os nike cipõm 1 év alatt tönkrement , ugy hogy ebbõl kb 3-4 hónapot papucsot hordtam. Bevittem playersroomba elküldték egy független bevizsgáló céghez ( jah gondolom mennyire független a nike-tól ) aztán rá 3 hétre megjött a szakvélemény, és azt írják h JÁRÁSI HIBA , kérdem én , hogy lehet ugy járni , hogy mindkét cipõnek a talpa közepén egy lyuk lesz? vicc.... nem adnak semmit, én hibám. többet NIKet a büdös életbe nem veszek, mert kb annyit ér amennyiért a kínai piacon adják 3-4 e ftot... SAjnálom , mert bejött a stílusa a nike cipõknek, de ez azért vicc.. gondoltam megosztom, ha valaki nike vásárlás elõtt áll , hogy mérlegelje döntését, az én mondandóm függvényében is .

Gondoltam leírom így este elalvás elõtt mi újság a cipõmmel. Hát nemsok minden. A futár ahogy írtam akkor elvitte. De azóta sincs semmi. Minden héten felhívom õket csütörtökön vagy pénteken azóta is, hogy miújság a cipõmmel, van-e eredmény, de mindig azt a választ kapom, hogy valószínûleg a jövõ hét második felében már lesz eredmény. Így van most is. Múlt héten beszéltem velük telefonon, szintén azt a választ kaptam, hogy jövõ hét végére várható eredmény, ami persze ez a hét. Kíváncsi vagyok lesz e valami. Türelmes ember vagyok, tényleg, de könyörgöm. megveszek a 35 fokos nyári melegben egy õszi cipõt, és lassan nem tudom már idén felvenni, mert lassan havazás lesz. Egy napot sem volt rajtam, egész õsszel nem tudom hordani. Szerintem ez nem normális. Arról nem is beszélve, hogy ez nem olyan garis probléma, hogy teszem fel lejött a talpa a cipõnek és rendeltetésszerûen használtam-e vagy nem és szakértõ kell hozzá, bár már ahhoz is sok ez a kivizsgálási idõ, hanem egyértelmûen gyári hibás a cipõ, csak rejtett hibája van, illetve nem észrevehetõ, mivel amikor megjött nem nagyítóval kerestem rajta a hibát. Szóval kap az ember egy gyári hibás terméket, szerintem alap, hogy ezt azonnal kellene cserélni. Nem kellene ehhez semmilyen szakértõ, bárki megmondja hogy gyári hibás termék. Elszállították tõlem a brands-hoz, õk azt mondták továbbítják a Pumához, akik majd továbbítják független kivizsgáláshoz (persze majd valamikor kiderül tényleg mennyire független).Lassan többe kerül a cipõ szállítgatása és a telefondíj a cipõ ügyben, mint maga a cipõ értéke.Pedig csak egy embernek kellene ránézni, és azt mondani, ez gyártási hiba, csere. Na mindegy. Már csak abban bízok, hogy legalább cserét fogok kapni ezután a hosszú folyamat után.
neevous
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewAlbums&friendID=502308029

aki tud ruházati webshopokat az ossza meg legyenszíves...

Ja am köszi az oldalt tényleg vannak jó sapkák fullcap is elég sok!
Truckerek is kib*szott jók csak hát ...

Matt07
nekem is pont ez a bajom :|

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Truckert meg nem merek venni mert az meg 1 méret azt hülyén néz ki ha nagyon összehúzom hátul :/

Nekem is ugyan ez a gondom! <#nyes>
Lemértem a sapkám nekem 55cm, az S vagy M nem tudom...

Matt07
itt nézted? elég sok fajta van (Zoo York, New Era, Joker Brand).

engem igazán az érdekelne h pl. a Zoo Yorknál az S/M kb. hány centi lehet,mert elég kis fejem van és nehéz találni rá <#confused>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Hali!

Fullcap sapkát hol a f*szban lehet normálisat venni?GarageStore-ban vettem a mostanit még anno de mostmár csak fos Tyra meg mittom hoki márkákat árulnak!(nem akartam senkit megsérteni)
Esetleg valami más ilyesmi bolt van?
Online Shop is jöhet!

babo91
Háát ha minden igaz az offlineshop.hu -n nem sokára lehet majd venni/rendelni mert láttam az ujságban de az oldalon még csak azt irják hogy hamarosan Vans cuccok is elérhetõk.

tök tetszik. amúgy ilyet hol lehet venni? :D

hungary27
xD
AntiHero
A neve már magába jó:D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

babo91
ja és ha már ugyis itt vok Vans anti hero- ról van véleményetek?

babo91
hali! #8367 - n látható nike csukának mi a neve mert kiváncsi volnék az árára és nem nagyon találom :D

prezi
Elvileg 30-áig van... de ez a márka boltja a Converse-nek, Heavy Tools-nak is... nézz szét!

Új O'Neill kollekcióba is belenéztem, kabátok:

elsõre kiforgattam egy 31990.- mondom ez tuti a legjobb kabát, itt van mellette ez a sima fekete, semmi extra nincs rajta, ez pedig....

40990.- HUF :DDD

szóval kupon ide vagy oda, jó drága -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Benny04
na bekukkantottam, de már úgyis mindegy, máig van az akcijó, igaz??

chalezlopez
brands.hu-n o'neill akcijó!

Vamos Argentina!

szerintem vidéki nagyvárosok plazaiban vannak O'Neill üzletek! vagyis pécsi Árkád, nyíregyi Korzó tuti!!!!meg most már Miskolc Színva is:)
Benny04
<#wow2>
köszi, suli után bekukkantok ;D

prezi
szinvapark, 2. emelet

Benny04
miskolcon hol van ilyen o'neill bolt?:D

zolo
azanyádat :D

prezi
most vettem O'Neill széldzsekit, 27990.- és 70% leárazás volt, megkaptam 8k-ért =)

Köszi szépen az infókat!! Szerintem elnézek vmelyik O'neill boltba aztán feltérképezem a leárazásokat!!! :) Csak találok vmi olyat ami tetszik :)
Szia!

Amikor én voltam, volt még rendesen nyári kollekcióból bõven, de annyira nem figyeltem ezeknek az árait. Szerintem érdemes körülnézned biztos akciózzák amit nem tudnak eladni vagy kifutó modellek...
Sziasztok!

Érdeklõdnék, ezzel az O'neill dologgal kapcsolatban, hogy mennyire vannak, kifutó nyári esetleg tavaszi ruhákra akciók leértékelések, mert ha vannak szerintem elnézek, ugyanis én mindig leárazásoknál vásárolok!! Télen a nyári modelleket, nyáron meg keresem az õszi és téli ruhákat! Úgy éri meg! :) Szezon elõtt nem érdemes szerintem mert minden nagyon drága!
Várom a választ!
THX
Szia!

Fu ne is kérdezd, kicsit elszálltam anyagilag :), de megkaptam a hõn áhított utalványt!! :) Ja és van õszi kabátom :) táskám, meg felsõm :) :) Szal mindent egybevetve jól sikerült csak lenne már hónap eleje, akkor jön a fizu :)