10072
-
#9311 El kell fogadni, hogy a cipő fazonja nem a Te lábadra való. Én is jártam így nem egyszer..
/befejezte az okoskodást -
Ragnar360 #9310 egyébként hol jó hol nem, hát alszok rá majd egyet :S
lehet egyébként az is közrejáccik, hogy eléggé elvan halva a lábam, a sok menéstől meg állástól ma :S:S:S -
Ragnar360 #9309 nem voltam balfasz, meg a nő is mondta h hát bőr azt tágul...
és a nike ahol ezt gyárották ott a balfaszok, mert ahogy töprengek rájöttem, hogy a hülyék csak a cipő hosszát növelték KÁBÉ a méretnél, pl ez 42 es, 43 as at is próbáltam, az icipicit jobb csak ha léptem betört az eleje - de kb annak is ugyanilyen volt a szélessége bokánál, saroknál -
#9308 Balfasz voltál, nehogy már a cipőt szarozd le.. :D Nagyobb méretet kellett volna választanod, vagy másik cipőt. -
Ragnar360 #9307 :'( -
#9306 lehet, hogy másoknak pont így kényelmes :D
ha szorít, akkor nem kellett volna megvenni :| -
Ragnar360 #9305 nem az h szar, csak nemtom - miért kellett bokánál,saroknál olyan szűkre csinálni -
#9304 Miért vetted meg, ha szar? -
Ragnar360 #9303 áh geci na megvolt a bevásárlás - megvettem az alexandert - feketébe, ezüstös mintázat - de NEM VAGYOK NYUGODT, mert hát fsazom kivan, h a picsába csinálhatnak ilyen vékony cipőt
szorította a lábam, pedig baromira nem torkos sztem a lábfejem, bőr szal elvileg még tágul :SSSS hát nemtom milegyen - bese kötöm inkább, mert mégjobban fog szoritani a bokámnál -
#9302 anyukád nem fog így elengedni.
-
#9301 én kérek elnézést, még az atlétán át is futottam... :D:A:A:SD:ASD
Úristen. -
#9300 nem -
#9299 a pulcs egyenlő a pulóverrel nem polóval -
#9298 -10 fok van, egyik kabátban sem tudsz kimenni, alatta egy szál pólóval, hogy ne fagyjál szét. De a szépségért meg kell szenvedni, majd a tüdőgyulladás segít ;) -
#9297 Szisztok van vkinek olyan fehér devergo kabija mint a csillagszületikes bad boyz-os fiuknak?Az érdekelne h igy télre elég meleg 1 vékony pulcsival vagy atlétával+inggel? -
#9296 az menő -
zdlr #9295 itt
de bármilyen hh ruházai boltban. -
#9294 Tokio Hotel? -
#9293 erre valaki? -
#9292 hali, hülye kérdés:
van egy zenekaros pólóm, a rávasalt mintát mivel tudnám leszedni??
(hogy kapjak 1 fasza fekete pólót... mert az anyaga + varrása kurvajó,de cink a felirat) -
Avpfan #9291 De, Nike Alexander jó masszív csuka szerintem. Nem ázik át egy könnyen még ilyen havas időbe se. -
Narusco #9290 pm ment -
#9289 nem tudom a cipő nevét, de olyan mint a fehér alul, a kabát 17 volt. -
Ragnar360 #9288 - mennyi volt a kabat - a cipö, meg nem nike alexander ? -
-
#9286 hali!
Egy olyan kérdésem volna hogy hol kapok baseball csapat dzsekit?
Valami márkásabb darabra gondolok.
Másik topicban nemtudtam feltenni a kérdést azért kérdem itt és ezért nyitni sem akartam újat.
Köszi! -
Ragnar360 #9285 értem -
#9284 A cipö nagyon jó, nekem fekete van, egy a baj vele, hogy eléggé kopik az alja.
9277ben linkelt HT kabátot vettünk hugomnak, azaz nagyon hasonló, 50%os akcióban. Jó kabát, rengeteg zseb + funkció van rajta, kapsz hozzá még mosószert is, viszont az eredeti 32eFt-ot nem éri meg. -
Ragnar360 #9283 fail. :P -
Ragnar360 #9282 amúgy www.playersroom.hu
egyik letjobb -
Narusco #9281 késöbb de ma -
Ragnar360 #9280 Narusco ? - kép ?:) -
Ragnar360 #9279 az a lényeg :), vagyis hát nemtom, de engem nem nagyon zavar az :S -
#9278 Nem lenne rossz, ha nem szőrös lenne a kapucni. -
Ragnar360 #9277 erről vmi vélemény ? heavy tools teli kabát
nemtom milyen vastag lehet, nem akarok elállót meg ilyen puffadtad
Narusco: akkor ha lesz idöd pls csinalj mar képt, thx -
Ragnar360 #9276 dehogy néz mar ki gecc :DD - fasz kivan, h azzal jönnek, h hát fehér, naés sok embernek van fehér cipöje :) meg h vékony - buliba, discoba tökéletes lesz :P - (ezt itt mondom most neked vmiért :D nem msn) -
#9275 etalon kurvajó cipő! :P -
Ragnar360 #9274 (hát nem egészen) -
Ragnar360 #9273 há nem a bomber dzsekiröl van szó dicsak :D -
Ragnar360 #9272 fujj, nézem gecc 20-30k ért szaros szivacsos ránézésre is az a tipikus szar kabát, full noname márka, de mégha az is, bár kétlem, azt full drágán- 2-3 ezer ft ér kb, katt lehet én vagyok a hülye, de ezért ha milliomos lennék akkor se adnék 1000 ft-tol többet- miez már pfff - kb egy szinten van a zacskossal amit te is mondassz