Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Levi's
Puma
Converse
CCCP <<--- régi szép idõk 😊
És még az ilyen retro cuccok...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ha a csaj azt nézi hogy milyen márkás ruha van rajtad az már rég rossz!!!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

PResident Evil
England kabát powa !!!
úgy néznek ki, mint a mentõsök 😄

PResident Evil
ha nem teccik ne szólj bele ! 😛

[HUN]PAStheLoD
hát énse... de valahogy nem is érdekel 😛P

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

mikike
szerintem meg lenne mert én pl abszólut nem értek a divathoz meg pénzem sincs és fogalmam sincs mi az olyan cucc ami tartós, jól néz ki, kényelmes és a csajoknak is bejön

általában

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ja. 😄

Tikal
És te miért nem mertél bejelentkezni a saját neveden? hány éves vagy? lol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ThePartyFace
Sztem ez az egesz topic hulyeseg...izlesek es pofonok, penztarcak es penztarcak.
Anyagi kerdeseket sztem nem tul jo forumokon megbeszelni...meg ha csak reszben anyagi, akkor sem.

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

szerintem itt egyszerûen csak arról van szó, hogy léteznek az úgynevezett superior termékek, amik lehet, sem minõségben, sem tartósságban, sem design-ban nem különböznek, de árban igen: ezeket vásárolják a sznobok, pontosan azért, mert az csak egy "felsõbb" kör számára elérhetõ... hanem olyan drága és más is elérheti, akkor már nem olyan vonzó a dolog... valahogy így van ez a Mercedes autókkal is...

szerintem majomság ez... én legalábbis még tini koromban sem így gondoltam - de hát nem vagyunk egyformák: így kerek a világ!

ami pedig a topicot illeti: én kimondottan kerülöm a márkanevekkel való villogást. én tudatosan az olyan ruhákat keresem, amik, egyszerûek, de nem szokványosak, ugyanakkor nem látni rajtuk, hogy melyik cég csinálta... elég ha én tudom.
hogy mik közül válogatok? Mexx, TomTailor, Terranova, Saxoo, Replay, NK... de van hogy egyszerûen csak meglátok valamit egy kirakatban és azt mondom "ez kell!" ... és akkor aztán lehet tõlem Devergo, Levis vagy noname akármi...

uff!

Tikal
miért ne lehetne 22ezerért kabátot venni? Attol még senki sem ujgazdag, lehet sporolt rá és lehet azt hordja majd 3 évig is, mert minõségi és nem megy tönkre...

ThePartyFace
jah...mindenki levonja a masikrol onmaga kovetkezteteseit...

ThePartyFace
Es kerlek ne adj szavakat a szamba!
Milyen felsobbrenduseg?😛

ThePartyFace
grat...ismersz te egyaltalan engem?
Akkor meg?
Szo sincs szuloktol kapott penzrol!
Szerintem az en korosztalyomban nagyon is igenyesnek szamitanak a cortezek. Persze lehet, hogy csak en gondolom ezt igy.

(Birom az ilyen leolto gepeket)😛P

Tikal
Hát a bufalo az nagyon lol...
Errõl jut eszembe a romanticos csávo, a gyõzõ, na azon milyen cipõk vannak, hihetetlen mega lol, azon mindig fetrengek a röhögéstõl, egyszerûen ocsmány, kb mint a nõknél volt régen divat a magas talpu kurva cipõ, bár egyesek még ma is felveszik....

I.C.ram
Utálom a CCCP dolgokat, mert megpróbálja majdmolni a Sovietet.
ThePartyFace
Sztem meg mind a ketto suxx😉

ThePartyFace
Talan igazad van...

CSOCSO
Buffalo sux Bunker RULEZ!!😊)))))))))
GregSB
Én majd ha megengedhetem magamnak(remélem így lesz), akkor sem azt fogom nézni a ruhán, hogy mennyibe kerül, hanem azt hogy tetszik e nekem.

Tudod én nem érzem magamat magasabb/alacsonyabb rendûnek attól, hogy sok/kevés pénzem van, ezért nincs is igényem arra, hogy ezt kifejezzem azzal hogyan öltözködök. Majd ha benõ a fejed lágya talán te is rájössz hogy ez mennyire nem számít.

ThePartyFace
Hiaba, de szegeny es gazdag kozott rengeteg kulonbseg van...ebbe termeszetesen beletartozik, hogy maskeppen is oltozkodnek.
Aki megengedheti...

Dikkma
SPF volt nálam is kedvenc, mindig is imádtam a stílusát csak baromi drága. Leáraznak tényleg, akkor meg negyed annyi, lol. Most vettem ilyet hogy Philip Russel ing, 9000-rõl volt 1700-ra leárazva, vajon még így is beszerzési ár körül volt?
Cipõben most tetszik a Diesel 😛
Davidus
Jajj nehogy a gazdagok olyan cuccban járjanak mint a "szegények" mert még fertõzést kapnak.

V9ykn8_TZL0

Davidus
szétégsz

V9ykn8_TZL0

gyraph
Igen végül is értem mire gondolsz.... Azt a fajta gondolkodást tényleg kinövi az ember elõbb-utóbb...jobbik esetben 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

zaki
régebben volt a Filatorigát-nál (HÉV-megálló) egy jó kis Adidas Factory Outlet üzlet, rohadt jó volt, mindig akciós rucik voltak, csomó ruhám onnan van

zaki
most meg már lassan õk fizetnek, hogy vidd el a kabátot

ThePartyFace
Tudom, hogy miert araztak le, nyilvanvalo...
Az is nyilvanvalo, hogy mashol is ugyan ez van. DE! Egy marka attol is jo, hogy egy bizonyos "osztaly" vasarolja. A gazdagabbak dragabbat vesznek, a szegenyebbek olcsobbat. Ezzel a huzassal az SPF nagyon alament az araknak es ezzel az image-et is egy picit rombolta.
Termeszetesen ez csak is az en meglatasom...

"Nekem nem az a fontos a Timberland-ban, hogy rá van írva a márka..ezt én leszarom. A lényeg, hogy mikor ruhát akarok venni, akkor egy helyre bemegyek, tíz perc alatt megvagyok és évekig tartanak a cuccok."

-ugyanezt mondtam én is. Ha valami teccik és bevált akkor vedd meg azt. A márkabuzi arra vonatkozik aki csak azért vesz mondjuk pl. Diesel cuccot mert az milyen király már hogy neki az van; illetve azért nem vesz meg valamit ami tetszik neki mert nem márkás.

zaki
most komolyan: én szinte csak Adidas ruhákban nyomom, ez a kedvenc márkám

zaki
MezitNike, Putribak, Sánghájdasz

shaba23
Én kinéztem magamnak tavaly egy quicksilver kabátot de 32000 Ft-t nem akartam adni érte.
Aztán amikor lement az ára 22000-re, akkor megvettem. rá 1 hónapra már csak 12000-be került😊))
gyraph
Szerintem ez igy hülyeség, hogy "márkabuzik vesszenek" Én is sok márkát kipróbáltam és nyakamba vettem a várost, hogy ruhát vásároljak, de vettem ilyet is, meg olyat is és a fele vagy kiengedte a színét, vagy összement...vagy valami mindig volt. Nekem nem az a fontos a Timberland-ban, hogy rá van írva a márka..ezt én leszarom. A lényeg, hogy mikor ruhát akarok venni, akkor egy helyre bemegyek, tíz perc alatt megvagyok és évekig tartanak a cuccok. Pusztán kényelmi szempont. Persze biztos hogy más márka is képes erre, de már nem érdekel...megszokás.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

GregSB
Arra még nem gondoltál, hogy talán azért árazták le a téli kollekciót, mert már tavasz van? És arra sem gondoltál, hogy ezt nem csak a SPF csinálja?

És ettõl a leárazástól ez a márka már hirtelen sz@r lett... Na mind1, úgylátom más értékrendek szerint élünk, úgyhogy nincs is értelme tovább vesézni ezt a témát 😊

ThePartyFace
true

Ehh de szar hozzállás, beképzelt villogás!

GAS keep it simple! Tényleg kurva jó mert jó a fazon és nem csicsa. Amugy meg azt veszem meg ami megtetszik. Márkabúzik vesszenek!!! Bár én is az voltam de ki lehet nõni. Kb. úgy 16-17 év körül megjön az emberek esze és rájönnek hogy kurva mindegy milyen név van a cuccon ha tetszik.

ThePartyFace
Persze, hogy azt akartam irni...
Azert valtottam, mert igy a suttyo prolik markaja lett egy pillanat alatt. En meg nem vegyulok inkabb a tomeggel. SPFben azt szerettem, hogy valamennyire egyeni😛

GregSB
Direct Connect? 😄D

GregSB
"12 rongyos pulcsikat learaztam 3500-ra es akkor azt mondtam"

Gondolom azt akartad írni, hogy leárazták, de rohadtul nem értem, hogy ezért miért váltottál?

shaba23
bár DC már nem
shaba23
Quicksilver, NoFear, Fundango cucc + Vans vagy DC
ThePartyFace
learaztam=rearaztak
sry😉

gyraph
Timberland tokától-bokáig 😊 ...Miután ez már 12-éve igy megy nálam, szerintem már nem is fogok változtatni!

ThePartyFace
En regebben nagyon sok Springfield ruhat vettem, de tel vegen a 12 rongyos pulcsikat learaztam 3500-ra es akkor azt mondtam:
Azota vasaroltam mar Puma óckúlos felsoket, meg nehany Gas ruhat.
Cipoben regebben Nike Cortez-t preferaltam, de mostanra attertem Puma-ra.

Davidus
rekufeki, adios, adideazt™😊

V9ykn8_TZL0

hali
ADIDAC
NIKIE
DUBWIL
😊

www.napisajto.hu

maxtor
Panama Jack cipõ,Bõr jakó(márkát nemtom).Agressor nadrág