Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Puma
Converse
CCCP <<--- régi szép idõk 😊
És még az ilyen retro cuccok...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
általában
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Anyagi kerdeseket sztem nem tul jo forumokon megbeszelni...meg ha csak reszben anyagi, akkor sem.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
szerintem majomság ez... én legalábbis még tini koromban sem így gondoltam - de hát nem vagyunk egyformák: így kerek a világ!
ami pedig a topicot illeti: én kimondottan kerülöm a márkanevekkel való villogást. én tudatosan az olyan ruhákat keresem, amik, egyszerûek, de nem szokványosak, ugyanakkor nem látni rajtuk, hogy melyik cég csinálta... elég ha én tudom.
hogy mik közül válogatok? Mexx, TomTailor, Terranova, Saxoo, Replay, NK... de van hogy egyszerûen csak meglátok valamit egy kirakatban és azt mondom "ez kell!" ... és akkor aztán lehet tõlem Devergo, Levis vagy noname akármi...
uff!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Milyen felsobbrenduseg?😛
Akkor meg?
Szo sincs szuloktol kapott penzrol!
Szerintem az en korosztalyomban nagyon is igenyesnek szamitanak a cortezek. Persze lehet, hogy csak en gondolom ezt igy.
(Birom az ilyen leolto gepeket)😛P
Errõl jut eszembe a romanticos csávo, a gyõzõ, na azon milyen cipõk vannak, hihetetlen mega lol, azon mindig fetrengek a röhögéstõl, egyszerûen ocsmány, kb mint a nõknél volt régen divat a magas talpu kurva cipõ, bár egyesek még ma is felveszik....
Tudod én nem érzem magamat magasabb/alacsonyabb rendûnek attól, hogy sok/kevés pénzem van, ezért nincs is igényem arra, hogy ezt kifejezzem azzal hogyan öltözködök. Majd ha benõ a fejed lágya talán te is rájössz hogy ez mennyire nem számít.
Aki megengedheti...
Cipõben most tetszik a Diesel 😛
V9ykn8_TZL0
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Az is nyilvanvalo, hogy mashol is ugyan ez van. DE! Egy marka attol is jo, hogy egy bizonyos "osztaly" vasarolja. A gazdagabbak dragabbat vesznek, a szegenyebbek olcsobbat. Ezzel a huzassal az SPF nagyon alament az araknak es ezzel az image-et is egy picit rombolta.
Termeszetesen ez csak is az en meglatasom...
-ugyanezt mondtam én is. Ha valami teccik és bevált akkor vedd meg azt. A márkabuzi arra vonatkozik aki csak azért vesz mondjuk pl. Diesel cuccot mert az milyen király már hogy neki az van; illetve azért nem vesz meg valamit ami tetszik neki mert nem márkás.
Aztán amikor lement az ára 22000-re, akkor megvettem. rá 1 hónapra már csak 12000-be került😊))
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
És ettõl a leárazástól ez a márka már hirtelen sz@r lett... Na mind1, úgylátom más értékrendek szerint élünk, úgyhogy nincs is értelme tovább vesézni ezt a témát 😊
Azert valtottam, mert igy a suttyo prolik markaja lett egy pillanat alatt. En meg nem vegyulok inkabb a tomeggel. SPFben azt szerettem, hogy valamennyire egyeni😛
Gondolom azt akartad írni, hogy leárazták, de rohadtul nem értem, hogy ezért miért váltottál?
Azota vasaroltam mar Puma óckúlos felsoket, meg nehany Gas ruhat.
Cipoben regebben Nike Cortez-t preferaltam, de mostanra attertem Puma-ra.