10072
-
#2136 FÉNYKÉPET! :D -
#2135 Kérek majd róla képet! :) -
[Walaki]D`Lair #2134 Te tudsz valamit hummer kolléga...:DDDDD -
[Walaki]D`Lair #2133 akkor nem bántam meg a vételt...:DDD -
#2132 hát igen, a férfiak mindig ügyelnek arra hogy jó helyen bujjanak meg és ne vegyék észre őket :) -
#2131 hát sztem a selyemhez nem bittos h illlik...d mig nem látom élőben addig nemtom elképzelni:) -
#2130 komolyan :) -
[Walaki]D`Lair #2129 mondom komolyan...:DDDD -
#2128 nem mert női öltöző volt:) -
[Walaki]D`Lair #2127 JÁJ...:DDDDD -
#2126 szexis ;) -
#2125 -
#2124 naja csak úgy nem biztos h jól nézne ki...meg van ilyen dkny vagy gucci tök vékony óra ahhoz meg nem illik... -
riviera #2123 Ez így megy? :) Lehet én is kérek 1 párat szülinapomra.
Kezdek rájönni, hogy naív vagyok :( -
#2122 Nem olcsó, mert drága a mellplasztika. :DDD -
[Walaki]D`Lair #2121 most komolyan -
#2120 Pasik is voltak a környéken? :D -
#2119 huh, olcsó ribanc -
#2118 hát igen ebben nekem is volt részem, csak nekem ilyen fitness clubnak az öltözőjében, és ugy történt, h monta a csaj, h "nézzétek a melleimet, szülinapomra kaptam" és elő is vette rögtön őket.... -
#2117 Vedd meg bőrszíjjal, az órásnál meg veszel hozzá egy fémszíjat, és kicseréli. :) -
#2116 hátőőő:) -
#2115 Még ahhoz is buták, hogy ne szóljanak róla. Nekik ez is menő, mert sokba kerül. -
#2114 jah és órát is szeretnék de azt se találtam olyat ami tetszene. mondjuk mindenképpen ilyen fémszijas becsatolósat szeretnék amilyen most is van. dehát aminek meg tetszik a feje az meg ált börszijas vagy ienek.. -
[Walaki]D`Lair #2113 Szerintetek hogy néz ki egy metál kék selyem alsógatyesz amint lenge öltözékű cicis nénik stilizált rajzai vonaglanak? -
#2112 nah abban még nem láttam... pl van pumában meg adidasban is de mind nagyobb. meg nike-ban. -
#2111 nem a divat miatt kell, hanem mer sokkal jobban szeretem az iilyen táskákat. és pont ezért nem vettem eddig, mer amig sok cuccom van akkor kényelmetlen... -
#2110 kicsit is szeretnék, és ez még tetszene is, de pumában nem találtam ilyet...
-
riviera #2109 Egyébként lol, hogy ilyeneket kibeszélnek mellőlasztika meg ráncfelvarrás. A helyükben inkább titkolnám.. -
#2108 Igen, divatos, csak frankó gerincferdülést lehet kapni tőle, mint minden félvállas cucctól. -
#2107 Jansportban is van ilyen. -
#2106 ja ez már más :) nemtom, menj el hétvégén "shoppingolni" aztán majd kisül vmi a dologból ;) -
#2105 mondjuk ilyen táskát szeretnék már régen, csak eddig nem vettem mer több volt mindig a cuccom. csak mos nem eastpaket szeretnék...dehát másban meg nincs ekkora...
-
#2104 ilyen kicsire gondoltál? én láttam olyat, fehér, rajta feketén két nagy szám (mint egy mezen mondjuk), és szerintem nagyon jól néz ki :) -
#2103 Milyet szeretnél? Méret, szín, fazon... -
riviera #2102 Hála Istennek:)
Ennyire nagyon sznob partin még nem voltam.
Viszont voltam olyan céges bulin 20 évesen ahol talán ez volt a fontos. Gusztustalan ilyen wescos félcipő volt rajtam, fekete microcord (remélem jól írom) gatya, fehér ing és ilyen dzsoki juingos zöld cordzakó faszán stoppolva bőrrel a könyökén. Nyakkendő nuku ofc.
Égtem mint a szar, hogy húú sok osztrák sznob köcsög mit szól aztán meg már nem érdekelt mert sokat itattak.
És végül azt vettem észre, hogy minndenki engem kérdezget, hogy ezta"cool" ruhát hol szereztem.
Ezeknek tökmind1 mi van rajtad ha jól nézel ki.
Meg mondhatsz bármit a cimkét sose fogják megnézni. -
#2101 jaaaaa:)
amúgy émmeg táskát szeretnék most venni de basszus télleg nem találok normálisat. -
[Walaki]D`Lair #2100 naná...:DDDD -
#2099 Persze, hogy tartigálja helyetted a sok virágot, mi? :) -
[Walaki]D`Lair #2098 szöveg kimaradt:
Haladok a hugom felé....:D -
#2097 de ez vmi öregek klubbja nem? és köszöntik a legfiatalabb tagot :P