10072
-
[Walaki]D`Lair #2096 -
#2095 Najó én lassan húzok, mert vár még egy kis kvantum fizika :) -
#2094 -
#2093 nah nekünk szerencsére nem kellett cipelni a virágokat:) még jó h montam h senki ne hozzon... ehhez képest kaptam 20 csokrot:) -
[Walaki]D`Lair #2092 Kabbe...:DDDDD -
#2091 Na, ki ez a gentleman?! :) Egy kis fanszőr ragadt az álladra... -
#2090 Ufff :D Kemény -
#2089 mindig is utáltam az ilyet
pub? billiárd? pia? ez már teccik :) -
[Walaki]D`Lair #2088 Haggyál a katti zoób-al lécci....:DDDDDD -
#2087 Mé? Szerintem nagyon jó plákat a II. Vh idejéből. Amcsi propaganda plakát egyébként. -
[Walaki]D`Lair #2086 Na IC:
Don Corleonne...:DDD -
#2085 Nem tudom jártál már-e ilyen sznob partyn. Mert sajna nekem néhányon már muszáj volt megjelennem, még ha minimális időre is. Nos itt az újgazdagok semmi másról nem beszélgetnek, csak épp az asszonynak hol nagyobbíttatták a melleit, hol varratták fel a ráncait, és hogy mennyibe került a Dior estélyi, ami most épp rajta van, de már megrendeltek egy másikat az új Katti Zoób kollekcióból, de majd csak a jövő héten mennek érte, mert épp légkondit szerelnek a benti medencéjükhöz a bla bla bla... Rettenetes!!! Az embert 5 perc után a hányinger kerülgeti egy ilyen helyen. Még szerencse, hogy mindig időben dobbantunk az ilyen "partykról", aztán valamelyik pubban biliárdozunk, meg dumálunk, iszunk... :) -
#2084 hát grt eléggé undi:) -
#2083 akkor az nagyon jó:) -
#2082 Megvan ez a poszter itthon nagyban is, csak még nem raktam ki. :) -
#2081 LOL -
#2080 A feministáknak sok szeretettel :)
-
#2079 na ienre gondoltam, csak pirosban logoval az elején :) -
#2078 ehe a kép magáért beszél nemkell szöveg :D -
#2077 nahát nem találok olyan cipőt de ez sztem tökjó:)
-
#2076 Van egy ismerősunk, sajnos már meghalt, de a Diornál volt táskatervező, és Ő személyesen is ismerte őket. Lehet hogymár csak a leszármazottjukat, régen volt, és kicsi voltam, mikor mesélte :) -
#2075 egyébként szerintem sem jó ez már, sőt :(
a pasik amúgyis inkább azt szeretik, ha ki-ki villan egy-egy testrész :) -
riviera #2074 Ebben az a szomorú, hogy álalában csak a cucc viselője tudja, hogy az mondjuk gucci. Hacsak nincs olyan pólója, hogy look guys im wearing a gucci watch vagy ilyesmi. -
#2073 Ha már a nők lealacsonyításánál tartunk, itt egy kép, aminek a címe Domina's surprise. Sajna a szövegét nem tudom lefordítani. :))
katt -
#2072 Azt tudtátok, hogy a Puma és az Adidas alapítója testvérek voltak? Németek, ha jól tudom. -
#2071 így van. Az már ízléstelen, meg valószínűleg kényelmetlen is. -
#2070 aa srácon is puma cipő van.. lehet hogy annak nem tudott ellenálni a lány :) -
#2069 akkor ugorjunk :) felesleges ezen vitázni, nekem tetszett, neked nem, ez van :) peace -
#2068 :D hát ha egy csajnak ez kell ehhez... :D -
riviera #2067 Sajnos -
#2066 de épp ezaz h nincs benne ötlet!!! akkor már a csávón kéne puma cuccoknak lenni!!!!!!! mármint nagyobb arányban:) nem vagyok feminista de ez mienmá... -
#2065 ellenben minden srác azt fog venni a barátnőjének -
#2064 és nem alacsonyítjuk le a nőket, hey.... -
[Walaki]D`Lair #2063 visszataszító és nagyon kényelmetlen (gondolom) valamint milyen máááár.... -
#2062 igaza van -
#2061 Te kis feminista :D -
#2060 hát szvsz ötletben nagyon jó kis reklám
ízlések és pofonok: ez egy másik kategória :) -
#2059 de bazz leöntötte a lábát tejjel a forgatási szünet alatt :D -
#2058 nabazz ez egy szar reklám...utálom amikor ennyire lealacsonyitják a nőket. amúgy meg sztem tök szarul van megcsinálva, mer az lenne a jó, h a csajon puma rucik vannak és nem tud NEKI ellenállni a csávó...nem pedig forditva. nah ezekszerint akkor nem fogok pumacipőt venni:P -
#2057 áz igen....