10072
  • Tikal #2457
    egyszerunek egyszeru.. tulontul is az... éppen ezért nem tolti be a funkcioját, csupán egy ékszer.
  • glillu
    nah ok nekem ez nem giccses mer egyszerű. én egy egyszerű órát szeretnék. nem érdekel mi a divat meg stb, egy tök egyszerű órát szeretnék. és ezt annak találtam. mer sztem jól néz ki. és nem azért kell mer divatos vagy bármi, hanem azért mert nincsen már másik. ennyi. :)
  • ALCATELGOD
    Én egy ideig egy drapp bársony Energie koptatott nadrágot akartam venni, majd mikor megláttam hogy mindenki ilyer hor inkább hagytam a fenébe. Most én egy fehér vászon 3/4-es nadrágban egy piros alapú fekete csikozású O'neil ing van rajtam ja meg egy stranpacsker:-))) Akaork még venni egy két polót meg egy fehér vászon nadrágot (valami kinai lehet de kúrvára tettszik!!!!) akaork venni és elég egy ideig. Majd ha lessz pénzem akkor veszsek kint Romániában 2000FT-ért puma cipőt (eredeti+papír). Mellesleg utálom ha az van rajtam min máson!!!! Ezért nem veszek Energie-t meg hasonlókat csak olyat amit máson nem nagyon lehet látni. PIACON meg főleg nem vezsek Energie-t mert már két sarokkal arébb is az van az embereken:-))) Kedvenc márkáim a PR, O'NEIL, SANCRED, R-MAKS,SPRINGFIELD,MEG A NONAME CUCCOK!
  • ALCATELGOD
    Ma voltam szétnézni és láttam egy-pár jó cumút.... PR ing 2400 Már meg is vettem majd megyek haverhoz és lekapatom magam benne jó??:-))) MAjd egy kis baráti unszolásra kimentem a piacra és ledöbbentem annyi sok hamisítvány volt mint égen a csillag (SAXOO,ENERGIE, DEVERGÓ stb..)
  • shaba23 #2453
    kinemszarjale, hoyg mi jöttv divatba?
    most megondom, hogy mi a véleményem, hiszen, most bevagyok ittasulva!!!
    nemunalmas, hiszen függetlenül attól, hiogy mi a kedbvenc színem(barna/drapp) most pl full pirosban vagyok(najó, a zoknim derapp a a boxer meg kockás)
    de ettől függetlenül nem unalmas:)
    igen, minden deszkás ilyen színben nyomja, de aztvedd figyelembe, hogy elúltram 25, és én 10 éve öltözöm így, nem most kezdtem...
    szal... nemmtom ebből mit akartanm kihozni, de érti aki érti.....ű
    majd ha feléberettem megbánom amit írtam...remélem nem sértrettem meg senkit, mert részegen hajlamos vagyokp.)
  • Tikal #2452
    te szemszogedbol baromság, enyémbol nem az... kinek van igaza?
  • Tikal #2451
    ugy érzem kicsit elfogult vagy az ora irányába, na mindegy, számomra egy nulla funkcioval rendelkező kis vacak, amit vmi idiota tervezett azal a céllal hogy ujat alkosson és eladja azoknak akik már nem tudják mire elbaszni a pénzuket (mert már rendes orájuk van, de ilyen még nincs)....pff...giccses
  • glillu
    utálom amikor valaki valami förtelmes nagy baromságot állit. az ilyen butaságok nagyon fel tudnak dühiteni.
  • I.C.ram
    Nyugi, nem bánt senki :)
  • glillu
    mi az h giccses???????????????? ez???????????? ez a teljesen egyszerű óra????????? azért teccik mert NEM GICCSES!!!!!!!!!!!! tök egyszerű. giccsparádé...komolyan mondom...tudod te h miről beszélsz????? megmutassam mi a giccses??????
    na ezek azok, GICCSESEK:
  • I.C.ram
    Ja a kérdés lemaradt :)

Ti mit ajánlanátok?
  • I.C.ram
    Most szeretnék egy új cipőt venni, mert a jelenlegi, már néhol kezd kicsit kikopni, főleg a talpa.

Ilyenem van most:

Valami hasonlót szeretnék, tehát valami diszkrét "deszkásat". De sajnos újra divatba jött a csicsa.
  • Tikal #2445
    azért ennyire ne légy márkahű :DDD
  • PAYNE
    én világ életemben adidas párti voltam... most is adidas cipőm van, van pulcsim is gatyám is satöbbi...
  • Kata
    ezzel egyetértek. Ha meg csicsára vágyom, veszek fel karkötőt.
  • Breki33
    akartam mondani
    egy óra legyen óra
  • Kata
    Az ilyet már én sem. :)
  • Tikal #2440
    most akkor karkoto vagy ora? nem birom az ilyen gics parádét :D
  • Kata
    Mert ezek inkább már ékszerek, nem kronográfok. :)
  • Breki33
    csak az időt nehéz leolvasni P
  • selwik
    Hordtam régen kordbársony gatyákat, azt a vékonyabb csíkosat. Télen nagyon jó, sose fázik benne az ember. De tavasszal/nyáron gyilkos egy cucc:(
  • selwik
    vmi papagájkereskedésben próbáld
  • Shaman
    zöld alapon fekete és lila pöttyös sárga csíkos atléta trikót keresnék... Hol lehet kapni?
  • Tikal #2434
    egyszer akartam bársony-t, még vagy 6 éve, e inkább mégse lett :D
  • PResident Evil
    nekem a bő bársony gatyók jönek be :D
  • Tikal #2432
    minden deszkás barna meg sotét szinekben virit....nem szeretem :D
  • Tikal #2431
    az elég unalmas lehet :D
  • HPt
    és az mért baj h bőrszíja van? szerintem szép :)
  • glillu
    jaaaaaaj képzeljétek találtam olyasmi órát mint a gucci, csak nem 600000 ft-ért: ] csak az a baj, h bőrszija van...
    szal ehhez hasonló volt csak ezüst szinűben:
  • glillu
    még szerencse;)
  • shaba23 #2427
    okkójó:)
    nyugottak vagyunk:)
  • glillu
    énisss :D
  • shaba23 #2425
    mennyugottam
  • glillu
    hmmmmm.... :) ez mind szép és jó;)
  • shaba23 #2423
    Jah és még annyit hozzáfűznék, hogy kedvenc színem ruházkodásilag a drapp és a barna árnyalatai
  • shaba23 #2422
    hmm..
    Szeretem a Fundango-t és a Quicksilver-t, cipőm általában valami szolidabb Vans (nem színes fűzővel)
    általánosságban lazább,lezserebb cuccokban :)
    (bár ma öltönyben töltöm a délutánt és az estét)

Kedvenc boltom a Dockyard Island...almondhatom, hogy az ott található ruhák 90%-a teccik:)
    Farmernadrágom kb 10 éve nincs:)
    ööö
    asszem ennyi:)
  • glillu
    jah szija:)
  • glillu
    télleg...te milyen ruhákat hordasz?
  • shaba23 #2419
  • glillu
    helyes;)