10072
  • Tikal #2497
    majd kuldjé képet
  • PResident Evil
    mintha a gammát jobban rányomták volna a fejére...
  • glillu
  • glillu
    ha elég magas cipőt veszek fel akkor még elő is fordulhat:) kb mint ekkorát mint a csajon
  • glillu
    bazz tisztára mint egy montázs:DDDDDD
  • Tikal #2492
    elég horrorisztikus....
  • PResident Evil
    ANYU!!! add el a házat :D
  • Tikal #2490
    jol néznél ki benne?
  • glillu
    úúúúúúúúúúúristen ettől a csajnak a fejétől jól megijedtem:DDD
  • glillu
  • shaba23 #2487
    nem áll (a boxer) az jól mindenkinek:)
  • glillu
    nálam a tel nem megoldás, mivel én nem a zsebemben hordom mint ált a fiúk, mer az eléggé furcsán nézne ki sztem ahogy egy szúk gatya zsebébe beteszem a telt... és a táskámban szokott lenni, az meg nincs mindig kéznél, mer minimum ki kell zipzározni, és nem csak egy kézmozdulat. amúgy a mostani órám már 4 éves, és semmi baja azon kivül h karcos mint az álat:) még elemet se kellett benne egyszer se cserélni:)
  • [Walaki]D`Lair
    Majd megmutatom neki, hogy mi a véleménye..:D
  • Kata
    Majd átfogsz, én tudom. :) Mihelyst egy barátnőd meglát benne. ;)
  • Kata
    Nem értem, hogy egy márkát hogy tehet tönkre az, hogy kik vásárolják. A Mercedes drága, ezért olyanok veszik, akiknek van rá lóvéja. Kinek van rá lóvéja? A cigóknak, meg az újgazdagoknak. Nehogy már ilyen miatt ne szeresd. Akkor a Ferrarikat, Lambo-kat is utálod, mert azokat meg főleg arabok veszik?
  • [Walaki]D`Lair
    no azt nem mondtam, hogy átszokok rá, de nem rossz...:D
  • Kata
    naugyehogyugye :)
  • [Walaki]D`Lair
    Na a lányok hatására vettem egy olyan kukcitartós boxert...hmmm...nem olyan rossz...
  • shaba23 #2479
  • Tikal #2478
    hát én meg olyat láttam hogy egy bmw neki szaladt frontálban egy beton villanyoszlopnak és kidöntötte a csávo meg kiszállt a kocsibol és hivta az automentoket :D Az utastér meg sem sérült, viszont a motortér teljesen felgyürödött....
  • szando
    én mercit soha.. de csak azért mert az egész mercedes-benz hírnevét magyarországon összegányolták a cigányok meg ezek az újgazdag csávók... amúgy lehet hogy tetszene..
  • Yoz
    (igazából 67es Ford Mustangot vennék)
    apám szívemből szóltál...
  • Match
    najó, hát valszeg én se...
    csak azért ne úgy fikázzuk a dolgokat hoyg státusszimbólum..."jó drága és szar, de mindenki tudja róla hogy drága és a viselője pénzes faszacsávó".
    pl egy sel mercit vezetni kurvajó...majdnem nekimentem vlee egy szép piros ladának :)
  • shaba23 #2474
    ne hőbörögj csak azért, mert különböző a véleményünk
    Pusztán csak annyi, hogy ha lenne fél millám órára, valszeg nem rolexet vennék, mintahogy 15-ből sem mercit választanék (igazából 67es Ford Mustangot vennék)
  • Match
    nálam is a telefon helyettesíti, cask mondjuk érettséginél érdkes volt...mert nem nézhette..szerezni kellett egy órát :)
  • Match
    jovanbazzeg, mindenki leszólja az ilyen cuccokat, amik közismertek....
    az ilyenekre szokás mondani hogy mert neked nincs...
    nekem sincs, nem azért mondom, de azért egy rolex az rolex.
    a merci meg merci....
    a bmw meg érdekes...láttál már belülről mostani bmw-t? na arról sem mintázhatnánk a német precizitást...
    arról ne is beszéljünk hogy volt itt egy olyan hoyg két 750-es bmw összeütközött, felálltak ilyen háztető formációba, és egyikben sem nyílt ki a légzsák.
    fikázni mindent lehet...

persze hogy státuszszimbólum is, mivel nem mindenkinek tellik selmercire meg rolex órára...
  • Yoz
    Nállam is megoldotta a teló az órakérdést, mióta telóm van azóta óra storno...
    És mondhatom szerencsére, mert ha órás felé vetődöm és bámulom a kirakatot mindíg azokon az órákon akad meg a szemem amiknek 3 havi fizum körül mozog az ára...
  • shaba23 #2470
    persze inkább rolex mint dzsísákk
  • shaba23 #2469
    a rolex nekem olyan mint a merci...
    státuszszimbólum egyes millkós sznoboknak.
    nekem ezért tetszik inkább a bmw és pl a Longines:)
  • Match
    na bazzeg holnapra modom milyen órák járkálnak erre :)
    amőgy a rolexnek elég szép modelljei vannak....
    minőségben sem egy utolsó kategória...
    de csak azért azt említettem mert azt ismeri mindenki...
  • I.C.ram
    Rolex... Rolex....

Breitling powaaah :) Rolex elbújhat a Breitling mellett minőségben.
  • PResident Evil
    sosem... nekem bő és vastag csíkos :D
  • Match
    apámnak vannak ilyen magasabb kategóriájú órái, olyanok hoyg a nevét se tudom megjegyezni...ha érdekel megkérdezem tőle.
    a rolex neki is tönkrement :)
    most egy seiko-t hort, valami titanium akármi...kilencven akárhányezer forint....nyerte...havercégtől :)
  • shaba23 #2464
    2 svájci óra romlott el a kezemen eddig...
    attól mert drága még elromlik
  • Match
    hát megveszel egy rolexet, az nem valószínű hoyg elromlik :)
  • traXion
    Csak a szar bőrszíjjas óráktól!
  • ALCATELGOD
    meg büdös tőle a kezd...
  • shaba23 #2460
    órát már én sem hordok, kb 10 éve, mert meguntam, hogy évente vehetem az órákat, mert ha hordom, akkor kb 1 év után egyszercsak elromlik(tönkremegy)
    tiszta xatka
  • ALCATELGOD
    Órám már K.régen volt... Csak teló
  • ayden
    Nekem az a giccses is bejön:) bár azért nem mindennapi használatra:D