10072
-
#2497 majd kuldjé képet -
#2496 mintha a gammát jobban rányomták volna a fejére... -
#2495 -
#2494 ha elég magas cipőt veszek fel akkor még elő is fordulhat:) kb mint ekkorát mint a csajon -
#2493 bazz tisztára mint egy montázs:DDDDDD -
#2492 elég horrorisztikus.... -
#2491 ANYU!!! add el a házat :D -
#2490 jol néznél ki benne? -
#2489 úúúúúúúúúúúristen ettől a csajnak a fejétől jól megijedtem:DDD
-
#2488 -
#2487 nem áll (a boxer) az jól mindenkinek:) -
#2486 nálam a tel nem megoldás, mivel én nem a zsebemben hordom mint ált a fiúk, mer az eléggé furcsán nézne ki sztem ahogy egy szúk gatya zsebébe beteszem a telt... és a táskámban szokott lenni, az meg nincs mindig kéznél, mer minimum ki kell zipzározni, és nem csak egy kézmozdulat. amúgy a mostani órám már 4 éves, és semmi baja azon kivül h karcos mint az álat:) még elemet se kellett benne egyszer se cserélni:) -
[Walaki]D`Lair #2485 Majd megmutatom neki, hogy mi a véleménye..:D -
#2484 Majd átfogsz, én tudom. :) Mihelyst egy barátnőd meglát benne. ;) -
#2483 Nem értem, hogy egy márkát hogy tehet tönkre az, hogy kik vásárolják. A Mercedes drága, ezért olyanok veszik, akiknek van rá lóvéja. Kinek van rá lóvéja? A cigóknak, meg az újgazdagoknak. Nehogy már ilyen miatt ne szeresd. Akkor a Ferrarikat, Lambo-kat is utálod, mert azokat meg főleg arabok veszik? -
[Walaki]D`Lair #2482 no azt nem mondtam, hogy átszokok rá, de nem rossz...:D -
#2481 naugyehogyugye :) -
[Walaki]D`Lair #2480 Na a lányok hatására vettem egy olyan kukcitartós boxert...hmmm...nem olyan rossz... -
#2479 -
#2478 hát én meg olyat láttam hogy egy bmw neki szaladt frontálban egy beton villanyoszlopnak és kidöntötte a csávo meg kiszállt a kocsibol és hivta az automentoket :D Az utastér meg sem sérült, viszont a motortér teljesen felgyürödött.... -
szando #2477 én mercit soha.. de csak azért mert az egész mercedes-benz hírnevét magyarországon összegányolták a cigányok meg ezek az újgazdag csávók... amúgy lehet hogy tetszene.. -
Yoz #2476 (igazából 67es Ford Mustangot vennék)
apám szívemből szóltál...
-
#2475 najó, hát valszeg én se...
csak azért ne úgy fikázzuk a dolgokat hoyg státusszimbólum..."jó drága és szar, de mindenki tudja róla hogy drága és a viselője pénzes faszacsávó".
pl egy sel mercit vezetni kurvajó...majdnem nekimentem vlee egy szép piros ladának :)
-
#2474 ne hőbörögj csak azért, mert különböző a véleményünk
Pusztán csak annyi, hogy ha lenne fél millám órára, valszeg nem rolexet vennék, mintahogy 15-ből sem mercit választanék (igazából 67es Ford Mustangot vennék) -
#2473 nálam is a telefon helyettesíti, cask mondjuk érettséginél érdkes volt...mert nem nézhette..szerezni kellett egy órát :) -
#2472 jovanbazzeg, mindenki leszólja az ilyen cuccokat, amik közismertek....
az ilyenekre szokás mondani hogy mert neked nincs...
nekem sincs, nem azért mondom, de azért egy rolex az rolex.
a merci meg merci....
a bmw meg érdekes...láttál már belülről mostani bmw-t? na arról sem mintázhatnánk a német precizitást...
arról ne is beszéljünk hogy volt itt egy olyan hoyg két 750-es bmw összeütközött, felálltak ilyen háztető formációba, és egyikben sem nyílt ki a légzsák.
fikázni mindent lehet...
persze hogy státuszszimbólum is, mivel nem mindenkinek tellik selmercire meg rolex órára... -
Yoz #2471 Nállam is megoldotta a teló az órakérdést, mióta telóm van azóta óra storno...
És mondhatom szerencsére, mert ha órás felé vetődöm és bámulom a kirakatot mindíg azokon az órákon akad meg a szemem amiknek 3 havi fizum körül mozog az ára... -
#2470 persze inkább rolex mint dzsísákk -
#2469 a rolex nekem olyan mint a merci...
státuszszimbólum egyes millkós sznoboknak.
nekem ezért tetszik inkább a bmw és pl a Longines:) -
#2468 na bazzeg holnapra modom milyen órák járkálnak erre :)
amőgy a rolexnek elég szép modelljei vannak....
minőségben sem egy utolsó kategória...
de csak azért azt említettem mert azt ismeri mindenki... -
#2467 Rolex... Rolex....
Breitling powaaah :) Rolex elbújhat a Breitling mellett minőségben. -
#2466 sosem... nekem bő és vastag csíkos :D -
#2465 apámnak vannak ilyen magasabb kategóriájú órái, olyanok hoyg a nevét se tudom megjegyezni...ha érdekel megkérdezem tőle.
a rolex neki is tönkrement :)
most egy seiko-t hort, valami titanium akármi...kilencven akárhányezer forint....nyerte...havercégtől :) -
#2464 2 svájci óra romlott el a kezemen eddig...
attól mert drága még elromlik -
#2463 hát megveszel egy rolexet, az nem valószínű hoyg elromlik :) -
#2462 Csak a szar bőrszíjjas óráktól! -
#2461 meg büdös tőle a kezd... -
#2460 órát már én sem hordok, kb 10 éve, mert meguntam, hogy évente vehetem az órákat, mert ha hordom, akkor kb 1 év után egyszercsak elromlik(tönkremegy)
tiszta xatka -
#2459 Órám már K.régen volt... Csak teló -
#2458 Nekem az a giccses is bejön:) bár azért nem mindennapi használatra:D