10072
  • Ruffi
    Kollekcio...Csocso te vltál má nálam hogy tudod mennyi mégis az a kollekcio....????Nem vko kögazdag!Engem nem pénzelnek le a szüleim!Minden nap kapok a suliba 1500-at, meg ha kell vmi akko kérek amugy soha!Mer amugy minden megvan azon kivül kaja, ágy...etc
  • MIMACSKA
    Szerintem anyukád nagyon elszomorodna ha elolvasná eme nyilatkozásaidat....
  • glillu
    má megbocsáss de ha jól tudom én azt is irtam h aranyfaszú, meg kis pöcs meg ilyenek:D de ha akarod akkor faszkalapnak is nevezhetlek.
    nemhinném h gépelési hiba :D
  • Ruffi
    Csocso!:)
    Legalább te vmi tiszteletet tanusitassz a másik szülöje felé!Más még azt se na mind1!
    Legyen 30 parfüme anyukádnak, én örülök h megengedheti!Anyukámnak is van sztem 20 parfüme de tök nem tartozik ide....na mos bör mindig többe kerül ezt tudhatnád!ha én börkabátot fogok venni én se veszek 200 alatt!
  • CSOCSO
    azert szeintem o nem teljesen az a kategoria hogy kogazdag.. hisz en se vagyok kogazdag megis az a kabatocska kiteszi azt az egesz kollekciot amit o feltud venni magara... es en se tartom magamat gazdagnak..az viszont igaz ha valaki nagyon lepenzelnek a szulei az tobbet fog szivni az eletben..:(
  • glillu
    reméljük rá is b@sznak ruffiék :D
  • Ruffi
    Mindneki mást ir le csak pepitába.....ujitsatok má igy nem kihivás nekem....:(
    Mos vagytok itt kb 6-an ugy monnyuk nem nehéz...:(
    De a legjobb h mindenki leirja h "te komolya mondom hülye vagy" mos má nem jön semmi jo, uj??na maj holnap suliba kérdezösködjetek mit lehetne irni forumos ellenségeketnek!!
    Az h azt irtam h suliban suliba helyett, gépelési hiba de mos még remélem 5-en leirják!
  • CSOCSO
    loal:) meg megprobalod kitalalnimennyi lehet? akkor meg szamot se irtam?? lol.. akokr te vagy a hulye ha faszsagra gondolsz... amugy meg nem vagiztam vele... az hogy nekem sok kutyam van az nem vagizas. ha leirom hogy nekem ilyen kenneles meg olyan dijnyertes kutyam van az vagizas fiacskam... lehet hogy kurva okos voltal es ossze tudtalk adni 2+2 -t az oviban.. es mar elsoben angolul fecsegtel.. de pont emiatt van az hogy nagyon okos akarsz lenni..pl nalam az amerikai dologban.. olyan dolgot akarsz megmagyarazni amit te csak a tv ben meg az ujsagokban lattal a media alltal.. en meg nem akarok vagizni hany HONAPJA latom azt amit... nah errol ennyit... es azert mert valaki anyjanak tobb parfumje van mint a tiednek azert nem kell felhozni hogy persze masok is vagiznak:) lol... ha vagizassal akarsz tamadni akkor tamadj azzal hogy leirtam mennyi volt a kabatom ( amit nem en kerestem persze) de csak azert irtam ide be mert nagyon dobaloztatok hogy kinek mennyi a borkabatja.. ami abbol indult hogy lefikaztad a rockereket.. akik muborben jarnak..holott aki igazi rockernek erzi magat a koplal egy 80 ezres borkabatra... es az inkabb tiszteletre meltobb mint a te xz forintos onil kabatot amit anyud vett.. az hogy orvos az anyad arra annyit hogy anyam is orvos akart lenni... csak mas szakmat valasztott mert 2 szer annyit keresett vele mint az orvosival.. nesze neked vagizas... ( persze lehet hogy a te anyad mas orvos es ketszer annyit keres mint az eminye:) aztat en nemtom... mindenesetre inkabb orulj hogy neked milyen orvos anyad van aki onil kabatot vesz neked....
  • MIMACSKA
    Na arra a felfogásra lehet ám nagyon csúnyán ráb@szni...
  • glillu
    ha te vagy az illető akkor gondolkodás nélkül
  • Match
    nem...de lepénzelik istent is :D
    ez a biznisz :D
  • MIMACSKA
    Az életet nem lehet lepénzelni. Anyuci és apuci sem isten....
    ugyebár...
  • glillu
    te komolyan mondom hülye vagy:D ezen már csak röhögni tudok. tipikus óvodás cselekvés mikor elkezded a másikat csúfolni meg szidni. :D én 5 és fél évesen mentem suliba:D tudtam már irni olvasni mer a nálam négy évvel idősebb testvérem megtanitott:D
    "mentem általános iskolában " de a toldalékolást máig nem tanultad meg :D
    én nem beszéltem apukámmal angolul mer őt inkább a matek meg számtek meg ilyenek érdeklik. és mivel az ó lánya vagyok szerencsére örököltem a szellemi képességeit és igy szüleimnek nem kellett kisegitőiskolába járatniuk mivel el tudtam járni egy sima iskolába is és még csökkent szellemi képességeimmel is mindvégig kitűnő tudtam maradni. eközben szerencsére nem maradtam ki az élet többi részéből se, ami a bulikat meg ilyenekt illeti. szeretem a zenét is és szerencsére énekelni is tudok. csak h tudd már h kit fikáztál te kis hülye.
    az télleg igaz h a szellemi képesség nem a kortól függ. lehet h te 15 éves vagy de az agyad az 5 év és 5 hónapos korodban már meg is akadt a fejlődésben

és kérlek ne szidj mégeccer mert azt NEM BIROM ELVISELNI!!!!!!!!!
  • Match
    hát én téged az életbe nyakoncsapnálak úgy hogy lefejelnéd a bokádat....
    talán még észhez is térnél tőle...
  • Match
    majd jön anyuci meg apuci és lepénzeli az életet hoyg ne basszon már ki ennyire szegénykével :DDD
  • Ruffi
    Közöttem és köztetek ez a különbség!
    Én nem szoltam le CSOCSOT mer beirta azt a kommentet!
    Ti meg itt lázba jöttök egy komment miatt...Milyenek lehettek a valos életbe te uristen!Vki nem adja meg az elsöbséget aztá helyszínen föbe lövitek vagy mi?
  • MIMACSKA
    Te milyen kis hülye vagy!!!
    Meg fog még szívatni az élet, jobb ha felkészülsz rá!
  • Match
    na figy....erre nem szólok semmit....
    csak kérdezek:
    Szerinted ez egyenértékű azzal amit te írtál a #2948-ban?
  • CSOCSO
    es bocs.. ha anyam megvette maganak a 20 parfumot az ra tartozik.. o azzal vagizhat... ( nem teszi en se tetem az a topik a parfumokrol szolt. ha vagizni akarok beirom a legnevesebb es legdragabb parfumoket....) de te vagiztak azzal amit nem is te vettel.. no mindegy..pisz
  • CSOCSO
    hmm.. azhem az en voltam... es nem dicsekedtem hogy anyamnak miert van 20 parfumje..es ha valaki parfum manias??? azhed azt egyszerre vette? loal:) valakinek meg belyegyujtemenye van.. fujjozuk le.. szemetlada vagizos:) LOAL:)
  • Match
    azért ne szólj le senkit itt :D

tök mindegy mikortól tanulsz általánoisban, ióüta beszélsz 8 nyelven....
    attól még egy fasz maradsz...
  • glillu
    hát felidegesitett ez a kis fasz :D
  • Ruffi
    Hugo Boss - van dark blue van a legujabb kerek és volt a régebbi (nem a zöld, annál ujabb) csak sajna kifogyott...
    Tommy Hilfiger
    anyémát szivesen összeírom... csak az a baj hogy lerohad a kezem ha leírom.. saccra lehet neki vagy 20-30...

A legelsö komment!Egyenlő jogok nemde??? Ezt szajkózza mindenki!Másnak lehet nekem is
  • Ruffi
    PIllanat és másolom a kommentet!
  • Ruffi
    Hát eddigi kommentjeid alapján biztosan állíthatom hogy nálad okosabb és értelmesebb vagyok!Mi sem bizonyitja jobban, hogy én 5 év 5 hónaposan mentem általános iskolában ugyanis én 3 éves koromban a 3 évvel idösebb növéremmel tanultam meg irni olvasni!Téged sztem 8 éves korodba rugdostak valahogy el Vmelyik Kisegitöbe!Arról nem is beszélve h 3 éves korom óta Apukámmal angolul beszélek te annyi idösen örültél ha eljtottál a bili-ig tiszta pelenkával, fater!Nem a kor határozza meg az értelmet!De persze magyarázhatok én neked!Mindneki Glillu-nak születik csak vki oktatásban részesül!
  • Match
    "ekkora kis pöcs istenem"
    ez deszép kijelentés :DDDDD
  • Match
    nah, annak a hozzászólásnak add meg a számát...
    majd akkor elhiszem...

az ilyen gazdag seggfejek előbb vagy utóbb mindig kapnak itt lebaszást ha arcoskodnak...

vedd észre hoyg hülye vagy...
    csocsonál már beszívtad a négerekkel/amcsikkal....
    nem volt elég?

nembaj...szólj anyicinak hoyg vegyen egy szervert az SG-nek, akkor majd ki leszel tüntetve és mindenki szeretni, és isteníteni fog... [röhög;vihog]
  • glillu
    nem csak ez a baj, hanem én ennél akadtam ki. már gondolkodtam rajta h irjak mer akkora fasságokat montál itt. de eddig nem irtam mer mondom többiek úgyis mondják neked rendesen. de nem birtam tovább. ekkora kis pöcs istenem.
  • glillu
    azabaj h téged sztem eddig senki kommentje nem érdekelt : ] nemtudom h minek irogacc ide, mikor eddig egy kérdésre nem válaszoltál bazze!!!! nem beszed észre h kérdeznek is tőled. mindenkit leoltasz h mekkora egy fasz és nem tud semmit mert te a 15 ÉVEDDEL [röhög] jobban tudsz mindent mint bárki más. de mos komolyan ezt h képzeled? egy dolgot se tudtál eddig megindokolni. csak osztod itt az észt, amit mondjuk becsülök benned mer neked sincs belőle sok, és ráadásul hülyeségeket hordasz össze. az h otthon kinyalják fényesre a seggedet nem azt jelenti h maj mindenki behódol itt is neked. mi MEGMONDJUK NEKED A VÉLEMÉNYÜNKET! de neked ilyeneket kár is magyarázni mer nem veszi be a kis buta fejed. anyád azt oltotta beléd h "ne izgulj kicsim ha valami rosszat mondanak itt egy ötezres majd elhallgatnak" . de fogd fel h a világ nem biztos h csak igy működik. de mos fogadjunk valami olat fogsz mondani h én semmit se értek meg buta vagyok és téged amúgy se érdekel a kommentem mert te mindent jobban tudsz mer te ollllllyan okos vagy. 15 évesen. én meg szépen arra is válaszolni fogok mert úgy gondolom h többet tudok mint te. és én nem szólok bele olyanba amihez nem értek. ezt megtanulhatnád már te is.
  • Ruffi
    persze h igaza van hát hogyne!Vmi nem tetszik neki nem ir be!Ütik h mindenképp irnia kell?Amugy legelsö kommentek közt a parfümös topicba is hasonlot irt egy forumozo akire vonatkozik ugyis tudja ki az!
    "Hát anyámnak legalább 20 márkás parfüme van ha leirnám lerohadna a kezem" Vagy vmi hasonlo stilus!Másnak lehet nekem nem? Vagy akko mos mi van?
  • Match
    pedig igaza van....
  • Ruffi
    Figyelj...én meg az ilyen pattogos barmokat utálom!Mos komolyan azt hitted h vmliyen szinten is érdekelni fog a kommented?Nyugodjá
  • glillu
    "drága anyukám dolgozott meg érte, aki mellesleg orvos!"
    akkor minek emlited meg? kit érdekel? ez a márkás ruhák topic nem a "h dicsekedjünk el azzal h milyen aranyfaszúak vagyunk mer mindent megkapunk amit csak akarunk úgy h semmit se kell tennünk érte mer az anyám gazdag és én simán villoghatok azzal a pénzzel amit ő keres meg igaz nekem semmi közöm hozzá" topic. jaj de utálom az ilyeneket.
  • Ruffi
    Én nem emeltem ki nem tom mit néztél!De biztos h neked van igazad!
  • praksi
    vagizok mán én is :-)))
    van egy Levi's farmerom, kb. 400 ft volt egy turkálóban :-DD
  • glillu
    és mit számit h orvos?????? minek emeled ki??????
  • The Garrett
    " drága farmeromért 15 évesen... "

nemszóltma csókolom

[fülétfaRkátbehúzza és elmegy innét]
  • CSOCSO
    LOAL:)
  • shaba23 #2939
    na jó, a Public Enemy-vel jóvátetted a hibáidat:)

megyek és elásom a 27k-s quicksilver ingeimet...:( az nem elég drága ebbe a topikba:) (bár én kerestem meg a rávalót)
  • CSOCSO