10072
-
#3017 szíszíszípí ! :D -
#3016 Na Csocso mennyi mos egy g-shock? -
#3015 nemcsalódtam. :D jaj de nem szeretem ezeket a pólókat... eszeszeszer... -
#3014 :) -
#3013 írtam icuqára ! -
#3012 várj, segítek !
-
#3011 hm? -
#3010 EZ elég vad sztem ahhoz h bekerülhessen! -
#3009 http://davidcutter.com/Images/Advertising%20Images/Adidas%20Thumbs/CCCP-Shirt.jpg -
#3008 én se gondoltam komolyan a kommentem... -
#3007 nah ! befejezni ! inkább linkeljetek képeket ! -
#3006 nem vág fel mi tudjuk miről van szó :P -
#3005 Mennyi mai árviszonylatban egy g-shock? -
#3004 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ENYÉM A TÉK !!!!!!!!!!!!!!!!
-
#3003 Mos mér vágsz fel! -
#3002 a lenyeg hogy a G shockom akko ris kurvajo:))))))))) LOL:) ne kovezzeteeeek:) -
#3001 nah fejezzuk be tenyleg mert a vegen topic torles lesz!.... -
#3000 CSOCSO !!! -
#2999 ROFL:) -
#2998 hulye lenne ha nem ezt modnana.. szerintem ezt mindenki tudja.. melyik az az anya aki azt mondja a fianak.. hulye vagy fogadd el!..? -
#2997 nembittosaz... de fánklubodba -
#2996 RUFFI NEEEEEEEEEE IDEEEEEEEEEE !!! -
#2995 jut eszembe...talán 7-es vagy 8-os koromba kezdtem el nyaranta dolgozni.....
igaz hoyg csak a fagyira való tellett ki (képletesen) de megfvolt a varázsa (forrasztottam egész nap...szénnééegtt kezekkel szabadultam :DDD) -
#2994 Ehhez meg annyit, hogy sztem engem az élet sokkal többször sujtott ok nélkül, önhibámon kivül, mint titeket bármikor fog, nem is kivánom monnyuk! -
#2993 télleg ne legyen OFFTOPIC !!!
inkább ide :DDD -
#2992 jah émmeg minden pénzemet ruhákra cipőkre és táskákra költöm. mindenkinek van vmi hülyesége... :) -
#2991 Na jo azé Anyukámat ne minösitsd!A világ legjobb embere a szemembe apukám mellett!Apukám is orvos(bocs de muszáj leirnom a példához), a legodaadobb, legtürelmesebb, Hipermarketbe összefutunk egy két betegével és képes végighallgatni öket, tanácsokat adni segiteni!Anyukám ugy szintén!Praxison kivül is segit mindenkinek!Én se jöttem a szüleitekkel, biztos nem is lenne rá okom, mer vszleg jo emberek...szal ezt a lépést nem értettem -
#2990 LOL nem TE :DDD amugy már benyomta... thx ! -
#2989 1500-at? nekem most nehezen van pofán hetente 2K-t lenyúlni fatertól....
ezért szeretem a nyarat..megkeresem magamnak.... -
#2988 Na jo sztem ennek a vitának nem lenne befejezése!Én ünnepélyesen abbahagytam a vitázást és ide csak ruhával kapcsolatos kommentet irok!Aki ohajtja tovább ocsárolhat! -
#2987 Na akkor megérdemlitek egymást! -
#2986 Heti 7500ért milyen sz@rságot vennél???
ejnye ejnye :DDDDDDDDDDDDD -
#2985 nemrég..1 éve kb...lehet több ideje itt vagytok nem tudhatmo nem nézek végig mindenkit...nem tom mér számit ez!
Én csak örülök annak ha Fan CLubom van!Én reagáltam a korábbi kommentjeitekre...ez történt..Anyukámnak maj holnap erröl beszámolok és remélem azt mondja h "Állj ki magadér":))) -
#2984 ó basszus. én soha nem kaptam zsebpénzt. ha kell vmire kérek. nem pénzelnek??? dehonnem. ott az a napi 1500. én sztem összegyűjteném és hetente vennék vmi ruhát : ] -
#2983 en cica?:) -
#2982 becsuld meg!!! en 300 ft-t kaptam a suliba.... de volt hogy semmit hanem vittem a jo kis vajaskenyeret parizsival otthonrol... -
#2981 béjbi nyomd be az MSN-ed pls ! -
#2980 anyamnak nincs 20 parfumje..szerintem 10 parfum nevet is nehez eszben tartani.. no mindegy... borkabattal meg az a baj hogy nalunk telen 20 fok van.. HOVA HRDJAM A BORKABATOT???????? szal ezt megszivtam:)
amugy halgass ram. en is voltam olyan helyzetben mikor 8 at tamadtak ram kis faszsagert.. a lenyeg hogy nem kell belemenni..foleg nem utanna megprobalni uberelni oket mert annal jobban radszallnak... probalj meg okosan visszavagni ha mar olyan okso vagy 15 evesen... es manival meg baratnak sem vagizni!!!!!! EZT JEGYEZD meg!!! van meg mit tanulnod.. sokra viheted ha tanitananak.. ha anyudnak sok manija van akkor inkabb tanitasson okos goldokra!! hogy aztan a te fiad is idejohessen vagizni hogy te milyen manis vagy!:) oke? plusz ha egyszer valaki elmondja hogy jobban tudja mint te akkor ne probald megmagyarazni.. es amihez nem konyitasz ( rock szokasok) abban se probalj meg okoskodni.. en se irok semmit inkabb a rockosokrol.. mert nem igazan ismerem oket. van egyhaverom.. azt imadom szeretem rockos jofej. nem piszkos tok jo motorja van es fel evig koplalt ra! de amugy en is lattam soxor rockereket akiket inkabb fejbelonek mert nevetsegesen neztekki.. ja.. bocs.. azok inkabb punkok voltak! -
#2979 najo, szerintem meg atomagzdag a csávó, vagy csak feltünési viszketegsége van.
Én szintén nem számítok gazdagnak....annyi hogy 1 dologba ölöm bele mindenem: zene.
Tehát amennyi értékű cuccal én elmegyek egy koncertre, abból más lakást vesz :DDD -
#2978 jujj... eza Ruffi nem olyan rég tünt fel de FAN clubbja van :D