10072
-
#2937 Ja amugy Jacksont azt én is nagyon szeretem!!
Majdnem kivétel nélkül minden számát! -
#2936 Na itt vok cak nem minden idömet töltöm itt a forumon mint ti!
Azért a lényegesen drága farmeromért 15 évesen nem igen tudnék megdolgozni édes drága anyukám dolgozott meg érte, aki mellesleg orvos!
igényes rap zene:föleg ug!keith, scruball,public enemyt is szeretem, meg jedit is! -
#2935 olyan van??? nahjo en nem nyilvanitok velemenyt.... nem a stilusom a rap... mondjuk eminemet meg tudom hallgatni ha megy valami klipp a tv ben..de magaban azt se nagyon... -
#2934 Ruffi még mindig várjuk mi a szerinted igényes rápzene. -
#2933 zenei izlesemrol annyit hogy 6-7 eves korom ota Jackson rajongo vagyok ami egy ido utan elmult de par eve megint visszajott es kurvajo hallgatni a regi szamait.. persze nem hallgatom naponta.. sooot elofordul hogy 1-2 hetig nem hallgatok jackson zeneket.. de neha ram jon es akkor egymas utan....
amugy meg trance... nem az olyan love parade-s tucc tucc re gondolok.. hanem a dallamosabb zenekre...
plusz szeretem a lassu zeneket ( gladiator film zeneje, lotr film zeneje... ambientek....) -
#2932 ha vagizni akarunk szolok hogy 300 ezres a borkabatom...
(sajnos nemtom milyen allatbol van, nem emlexem.. olyan mintha velur bor lenne de nem teljesen olyan) szal errol ennyit es be is fejezhetjuk a vagizast... azhem egy 80 ezres kabat is olyan amit nem mindenki engedhet meg maganak..
50 cent??? kit erdekel az 50 cent?? meg az egesz rap eloado giganterium? -
#2931 Te figy és meséld el nekem, hogy mennyit dolgoztál azért a lényegesen drágább farmerodért? -
#2930 A kabátom o'Neill és nem májk shabanak irom vagy nem tom ki irta h májk!farmerér 20 nevetséges...van ennél lényegesen drágább farmerom de sztem mos nem az ár számit ti hoztátok fel a 80ér börkabát!
Csocso te east-es vagy? Kiket hallgatsz monnd már meg 50 centet ugorjuk át.. -
#2929 mács átszaladjak a digit. foto. aparattal? :) -
#2928 hmm... mostmar azert is kell az a kep!:) -
#2927 ha oldalra fordítod e betű:) -
#2926 olyanmint britni speares (súlyban), csak teljesen máshgy néz ki :)
megfelelő mennyiségű pia után jöhetne :) -
#2925 egyaltalan jol nez ki? -
#2924 peched van csocso, de nem találom a képet...majd jobban szétnézek valamikor. -
#2923 ezek nem west et mutatnak?? geci arulok! -
#2922 :))))))))))))) -
#2921 hehe mostmá bejött a bruszli kép is -
#2920 legyen erre -
Garrett #2919 jah ez biztos ilyen ísszájdos kép lehet amit nemtölt be a wessájdos modem :D
písz :D
amugy a muchas senoritasék visznek mindent :D -
#2918 ööööö tavaly előtti inkább... -
#2917 nekem minden link jo.. nalad van a gubanc -
#2916 tavalyi van valamerre :DD -
szando #2915 ahhan! -
#2914 ezt nekem? :D -
#2913 nem eleg elrettento pelda ez a banda?? :) -
Garrett #2912 hahh az ISSZAJD nak csak piros X re tellik? :D
boo :) -
#2911 velem vannak a muchos szenyoritak ugyhogy isszajd !
-
szando #2910 ez mér ísszájd? -
#2909 -
#2908 ISSZAJD!!!
-
#2907 rohatt !!! -
szando #2906 fúdenagyonvagány -
Garrett #2905 áááááááá 2900 ra akartam WESSÁJDot benyomtni :/ -
szando #2904 -
Garrett #2903 -
szando #2902 :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
#2901 hey kigeciztétek az üzimet :( -
szando #2900 jezt!! -
Garrett #2899 -
szando #2898 majd nemsokára.. ;)