Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
http://www.jewelryexpert.com
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-the invisible-
-the invisible-
100-200%-ék az a 30-40%...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
-the invisible-
most vettem egy piros felsõt, faszául néz ki meg minden, minõsége anyaga is nagyon király... vajon mennyi volt? 3000Ft mert jo helyen vettem, ugyanez egy kocsog divatboltban vagy plazaban 10.000FT.... ez a szomoru dolog meg az hogy a boltok 30-40%al dolgoznak.....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
viszont megmondom õszintén, én nem bámulom meg ezeket, mert egyszerûen CSÖMÖRÖM van már... kettõ egymás után ilyenbõl bõven elég volt.. most egy "eccerû", sportos kiccsaj kell nekem (vagyis már van 😊)
-the invisible-
amikor nem volt ez divat én párezerért vettem 😄D
ezt kb. ezer forint elõállítani, annyira nincs benne semmi extra..
-the invisible-
-the invisible-
de utána meg panaszkodnak a nõk hogy a munkahelyen oket stirolják meg zaklatás meg miegymás... hát elmennek a picsába, még jo hogy utána fordul az ember mikor nincs rajta bugyi 😄
végulis ezért öltöztok igy nem? csak azt ne mondjátok hogy áá ddehogy, mi magunknak akarunk jol kinézni
-the invisible-
maj csinálok képet és berakom
-the invisible-

-the invisible-

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Jó éjt!
[/cserf][/fülünyúl]