Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

glillu
hát az igaz lehet de engem zavar.

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Unknow
CSOCSO egy barbár😊Még jó,hogy elbírja...
Unknow
Ha jól emlékszek én pont akkor vettem meg az elsõ cortezemet amikor még nem,hogy divatba nem volt hanem éppen csak,hogy bekerült.Az meg,hogy más is hordja csak azt mutatja,hogy jó az izlésem😛
glillu
sztem nike cortez túl népszerû lett...nekem akkor teccett még nagyon régen, amikor nem volt divat. aztán ahogy egy idõ elteltével kettõnél több emberen láttam eléggé megutáltam. de mondjuk sajnos a legtöbb "divatos" cuccal ugyanez a helyzet. A tisza cipõ is jól néz ki, meg minden, de ha divat lesz belõle.....

glillu
úristen h nem szakad le a kezed egy ekkora órától???

[Walaki]D`Lair
Na egy ilyet elfogadnék...pedig sosem hordok gyûrût...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Sima kapsz olcsóbban polókat márkásakat is. 4000-5000-ért
Unknow
Szép kis kenyérpirító😊
Unknow
Cipõ: Nike - Cortez
Óra: Casio
Én especiál ezeket favorizálom ebben a két témában😊
ricsi1
nem bassza szét a lábad,mert nekem 1 óra után már nagyon fjt a talpam benne

ricsi1
nekem is van,csak fehérben.

A tisza meg rulz, egy bajom vele, hogy mivel most dúl a retro mánia, ezt mint státusszimbólumot is ki kell fizetned, és annyit kérnek érte mint egy nike cortez cipõért, ami szerintem pofátlanság. Csak hasonlítsd össze a 2 cég hírnevét !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

5-7 e sok... maximum 5 ha nagyon jó (és galléros 😄D)

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

OFF : http://iaro.srv.hu

És a Tiszáról mi a véleményetek? (www.tiszacipo.hu)
Nekem van Tisza cipõm 4 hónapja és semmi bajom vele.
(OFF: NIncs vmi ingyenes hely, ahova képeket lehet feltölteni?)

Mennyiért vesztegetnek márkás pólókat (gallérost is)?
5/7.000 nem sok egy pólóért?

Én se kedvelem ezeket a tornacipõket. Mostanában mindenki olyat hord, nemtom mi a jó benne. Ezek a mostaniak legalább vmi jó kényelmes, jó minõségûek vagy ugyanolyanok, mint amiket én tesiórára kilóra vettem régen? (már rég leszoktam róluk, mer csak szétroncsolja a lábat és hamar tönkremegy). (Gondolom amiket a TV-ben látunk vmi jó minõségû lehet, de tök poénos, mikor az osztálytársam beállít abban a f*s tornacipõben 😊)

CSOCSO
netkamera
Tikal
telefon fényképezõ? melyik? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
a mult es a jelen... szinte egyforma nagysagu de azert eloben mas..

CSOCSO
es milyen casio? merthogy egy G-t elegge le lehet meriteni ket ev alatt ha hasznalod a vilagitast... ( a fel szobamat bevilagitotta a vilagitasa!😊
CSOCSO
buffalo sux...!😊 BKR rulz!
CSOCSO
diszkos?😊 loal!!
a regi G-m az dizsis volt.de mivel 98 ban kaptam es akkor meg nem igazan volt divat csak kulfoldon ( itthon az ilyenek talaltak csak be mint padodo meg kozso meg a tobbi majom - de azok jelenetenkent mas szinut vettek fel😊 LOL)
ez viszont mar nagyon nagyon bejon!nem olyan hatalmas. megis csak ertelmes anyaga/szine van felvehetem barmihez.es eleg jol nez ki. legalabbis idaig akinek mutattam azok mint szetestek tole hogy gecc ez milyen cool ( azota ket haverom is csont ugyanilyet akar😊
I.C.ram
Nekem sem. Szerintem kicsit Buffalo-s.
Tikal
nekem a casiom 5-6 évig ment ua ellemmel, bár nem is volt olyan batár mint a tied 😄

ezek a g shock orák nekem nem jonnek be.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
Eléggé diszkós 😄
cseri001
Köszönöm. Akkor majd megyek cserkészetre! 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

CSOCSO
eleg alladekul vilagit..es mar epp itt volt az udeje hogy lecsereljem az oram (az elozo egy 98 as G shock volt amiben mar 3 szor volt cserelve az elem es pont most merult le majdnem csutkara😊
CSOCSO
nem cipo es nem is ruha.. hanem ora: tegnap kaptam:

glillu
az a westendben van

cseri001
Mihez képest olcsó?

cseri001
Köszi. MÁshol nem tudsz véletlenül? Az kicsikét messze van nekem. Westendben nincs mondjuk? Vagy Lurdy házban?

10 ezer Ft - ért vettél egy normál 700 Ft - és tornacipõt ?

de akkoris olcsók.....

Tikal
hehe, olcso 😊 még igy is jot kaszálnak rajtad....

de
Jeans Club (pl pólus. librivel szemben...) jó. olcsó.

cseri001
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet
U-TURN nevezetû cuccokat kapni???
Régen a Camponában volt, de már nincs. 😞

cseri001
Na, ez a kép tök jó! 😊

hykao
...még több olyat, mint pl. a #1497-es (meg korábban volt valami piros egyberuhás)
Kata
De egy ruháról ált. egy kép készül. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Mint pl. a #1497-es darabáru...
Kata
Miféle anyagot?

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Jó, jó...de akkor több anyagot kérek, hogy tudjak beleképzelni, meg elvonatkoztatni...mint pl.#1497
Kata
Azért itt próbáljatok meg elvonatkoztatni, vagy belendítve fantáziátokat: kedveseteket, vagy ismerõsötöket, vagy akit akartok beleképzelni. 😊
A meztelen nénik nézegetésére ott a Veszett jóóó csaj topik. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Férfiszemmel nehéz megragadni a ruhá(k)nál... 😊
glillu
de nem a nõt kell nézni!

Tikal
ja, a nõ elég izé 😄

shaba23
#1461-es saxoo felsõ annyiban különbözik a minden más gyártó által gyártott tökugyanilyen ingtõl, hogy saxoo van ráírva. Ez viszont nem különbözteti meg a piacitól, mert ott azt is ráírják. Szóval szerintem semmi extra...sõt 😊
Kata
gondoltam, hogy arra mondod. 😄 Nekem nem jön be mondjuk.

[/cserf][/fülünyúl]

glillu
mármint fürdõruci

glillu
nah ez sztem teljesen jó

Kata
akkor kijátszuk a linkelés letiltását...

[/cserf][/fülünyúl]