Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Nekem van Tisza cipõm 4 hónapja és semmi bajom vele.
(OFF: NIncs vmi ingyenes hely, ahova képeket lehet feltölteni?)
Mennyiért vesztegetnek márkás pólókat (gallérost is)?
5/7.000 nem sok egy pólóért?
Én se kedvelem ezeket a tornacipõket. Mostanában mindenki olyat hord, nemtom mi a jó benne. Ezek a mostaniak legalább vmi jó kényelmes, jó minõségûek vagy ugyanolyanok, mint amiket én tesiórára kilóra vettem régen? (már rég leszoktam róluk, mer csak szétroncsolja a lábat és hamar tönkremegy). (Gondolom amiket a TV-ben látunk vmi jó minõségû lehet, de tök poénos, mikor az osztálytársam beállít abban a f*s tornacipõben 😊)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a regi G-m az dizsis volt.de mivel 98 ban kaptam es akkor meg nem igazan volt divat csak kulfoldon ( itthon az ilyenek talaltak csak be mint padodo meg kozso meg a tobbi majom - de azok jelenetenkent mas szinut vettek fel😊 LOL)
ez viszont mar nagyon nagyon bejon!nem olyan hatalmas. megis csak ertelmes anyaga/szine van felvehetem barmihez.es eleg jol nez ki. legalabbis idaig akinek mutattam azok mint szetestek tole hogy gecc ez milyen cool ( azota ket haverom is csont ugyanilyet akar😊
ezek a g shock orák nekem nem jonnek be.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Úristen hód, fújd már ki!!!
Jeans Club (pl pólus. librivel szemben...) jó. olcsó.
U-TURN nevezetû cuccokat kapni???
Régen a Camponában volt, de már nincs. 😞
Úristen hód, fújd már ki!!!

A meztelen nénik nézegetésére ott a Veszett jóóó csaj topik. 😊
[/cserf][/fülünyúl]