10072
-
#3218 szanda ? -
#3217 ezaz ezaz
látom te értesz hozzá
tudsz járni? P -
cyrus #3216 Még most is az van nekik drága...... -
#3215 Régen a takkernéniknek, meg az oviban a konyhásnéniknek volt olyan hosszú szárú fűzős cipője, aminek kivágták az orrát és a sarkát, amiből aztán kikandikált a fehér frottirzokni. :) -
#3214 papucscipo.. ugy kel lelkepzelni mintha a cipod sarkat levagtak volna.. mint mondjuk egy klumpa de azert tobb anyag van oldalt.. hatulra is elnyul csak max 1 cm es pereme van... tehat mintha levagtak volna a cipo sarkat.. -
#3213 :DDDDDDD
Szerintem vizenjárásra is alkalmas. Eleinte kisebb tócsákon próbálkozz, aztán mehetsz gyakorolni a Dunára is. :)
Mifelénk az ilyen papucsos lábbeliket csak Krisztussurranónak nevezik, mivel anno ők is hasonló sarukban csámpáztak. :))) -
#3212 hát ha tudsz :) -
#3211 akkor ne ugráljak? -
jah hát vhogy úgy... :) -
#3209 okés de hogy kell?
mindig sarokra lépni?
csinálj már egy vidéjót, hogy jár a család -
#3208 jaj toooom tesómnak van olyan cipője meg anyukámnak, énis felpróbáltam de nemigazán volt benne jó járni mer igy kicsúszott belőle a lábam vagy nemtom:) hát meg kell tanulni benne járni...szal kitartás : ] -
#3207 ez 2900 körül volt akció -
Yoz #3206 Én nekem nincs ilyenem, aszem tavaly próbáltam fel egy hátul centis peremmel bíró Vagaboond-ot (ha jól írtam) nagyon kényelmes volt, de az ára nem tetszett...
-
#3205 hát majd megpróbálom lefotózni
de most nagy divat
annyi a lényege, hogy hátul nem olyan magas hanem kb egy centis perme van, papucs és cipő közötti átmenet -
Yoz #3204 Dobsz be képet?
Nem vágom miről beszélsz pontosan... -
#3203 van valakinek itt papucscipője?
vettem egyet mivel elég jól néz ki és elég jó árban is volt
de nem tudom, hogy kell benne járni
Walk Like An Egyptian? -
#3202 nekem nem :( -
#3201 jaja persze. mikor ideadták érettségit akor adták a bizit is:) -
#3200 csak hiszed P -
#3199 loál... évvégit megkaptad ? -
#3198 nekünk má volt és én nem is tudtam és nem is mentem mer nem is kellett. :D -
#3197 még nekem lesz egy évzáróm kedden :( -
#3196 szerencsére -
#3195 de enek az időszaknak vége ! -
#3194 émmeg a matrózbluzt -
#3193 utálom a zakót ! -
#3192 Mint én? :D Lövésem sincs. :D -
joe69 #3191 es szerinted en mit gondolok azokrol az emberkekrol -
#3190 Nem igénytelen, csak suttyónak néznek.... :D -
#3189 amúgy direkt utcai viseletre gyártanak
persze nem mindenhova -
joe69 #3188 Ezt aztan okosan ideroffentetted...
talan valami ertelmes indokot is hozzafuzhettel volna(amilyet szvsz nem fogsz tudni mondani)
-
#3187 Én az Olimpia alatt simán járnék magyar vállogatott mezében ha lehetne reális áron kapni rendes minőségben (nem focimezben) -
#3186 Why? -
Cat #3185 iszonyat igénytelen dolog focimezben kimenni az utcára -
#3184 offtopic: fúúú ma jó meccsek voltak... :) -
joe69 #3183 abban viszont nem vagyok biztos, hogy angol mezbol is van ketfele... -
joe69 #3182 -jaja en is lattam mar online shopokban ketfele mezt, amik ugyanugy neztek ki, csak az aruk volt mas.
-szakithatosagra csak annyit tudok mondani, hogy nemet-magyar meccs Christian Worns:DDD
-Vizallonak meg mindegyik mez vizallo, mert a polieszter nem szivja magaba a nedvesseget -
szando #3181 fú, és az mennyi pénzbe kerülhet? :// -
#3180 Azt ugye tudod, hogy amit a boltban veszel nem az amiben játszanak?
Most a drágábbról beszélek
Az FHM 52 oldalas EB mellékletében pont most olvastam egy cikket erről.
Amit a bolban megkapsz nem az az amiben játszanak, csak ugyanolyan átalakítva utcai viseletté.
Igazi mez amúgy 25 deka, nem melegít, hanem egyenesen hűt, nem lehet elszakítani és gyakorlatilag vízálló, valamint nem varással illesztik össze. -
#3179 mire van a piac ? :D