Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
detto igénytelen szerelés
katt
katt
[/cserf][/fülünyúl]
na, az ilyet nem szeressem... randa, kevert stílusok, rossz ízléssel... mint aki a huszadik turkálóból szedett össze pár rongyot...
katt
katt
[/cserf][/fülünyúl]
Fõleg Móricz környékén, BME környékén, de Rákóczi tér, Nyugati tér felé is... Meg úgy sokfelé...
[/cserf][/fülünyúl]
ilyenem van fehérben. A perverz állatok topicban pont ehhez a ruhához fûzödik egyik sztorim... :/
[/cserf][/fülünyúl]
egy kis clubwear... 😊
Katt
Katt
[/cserf][/fülünyúl]
hehh 😄
nekem is van egy hasonló 😄D
nekem is van egy hasonló 😄D
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
persze, mert az alól minden fehérnemû átlátszik. Ha meg nem vesz alá az ember semmit, akkor olyan, mint bármelyik másik naci. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
én azokat a csajoakt bírom akik fehér gatyát vesznek fel, alá meg vörös tangát... aztán végigmennek a városon, és mögöttük meg egy csárda kan lohol nyáladzva...
ha liyen csaj reklámozza akkor biztos sokba kerult
( ki kell fizetned a gyártás, a reklám, a modell költségeit vmint a cégtulaj hasznát
)
jo biznisz vagytok ti csajok
( ki kell fizetned a gyártás, a reklám, a modell költségeit vmint a cégtulaj hasznát
)
jo biznisz vagytok ti csajok

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
biztos hamisitvány 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sokkal egyszerûbb lenne, ha nem vennél fel semmit 😊. A hatás meglenne, és tökingyen ! 

ez tényleg nagyonnagyon szép
halljátok: találkoztatok már Levis cipõkkel? mert nekem van 1, nyáron vettem, de neten semmit nem találok olyanrõl hogy Levis cipõ..
halljátok: találkoztatok már Levis cipõkkel? mert nekem van 1, nyáron vettem, de neten semmit nem találok olyanrõl hogy Levis cipõ..
-the invisible-
Én meg ilyen cipõben járok kelek, kb. 1 éve.

nah ezt vettem londonban:

-the invisible-

komoly ?