Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyasmi a szabása mint egy farmerdzsekié csak vékonyabb anyagból van és elegánsabb P
Másodszor nemcsak abban különbözik, ilyet piacon nem kapsz.
Gondolom pl a Nikee cipõt se veszed meg a piacon mert az eredetire hajaz. Vagy ADIOS P
Harmadszor nem azért vettem mert Saxoo és extra hanem mert tetszik és olcsó volt a minóségéhez képest (A Saxoo ingek mondjuk sztem is kva drágák)
Negyedszer a képen lévõ sztem nemis Saxoo csak annyira hasonlít az enyémre azért raktam be. :-)))
Kosárlabdát nem fikázni

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
mindegy... szerencsere ezt a cipot se fogjatok sok emberen latni..soot egyiketse... de en se nagyon lattam meg senkin...
Én utálom a diszkót, meg a kosárlabdát is, de nekem ezek a cipõk nagyon bejönnek...
Én afféle feka cuccokat bírom, és szeretem hordani õket, akárki akármit mondd a bõnadrágról, meg a fux-okról!
AIR Jordan 4Ever!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
azért diszkós az a cipõ, mert olyan emberek hordják, akik:
1.
Nem tudják mi az a kosárlabda (tisztelet a roppant kevés kivételnek)
2.
hétvégenként ott áll sorba az E-klub elõtt ugyanebben a cipõben 😊 (már este 6kor)
3.
azért diszkós cipõ, mert azoknak divat, akik diszkóba járnak.
Most lehet azzal jönni, hgy ilyen van a lábán minden NBA játékosnak, de az a különbség, hogy õk nem mennek benne szórakozni...
no comment
ölnek érte báz !
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
egyébként limited edition a cucc egész világon 1000 dbot csináltak belõle,de persze ebayen még mindig meglehet venni 😊
I love this game!
egyébként nem rég jött egy uj Spree is nekik a és középen van egy forgó kerék (a spree racinget ábrázolva)ja persze mind2 dada rol van szó
I love this game!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
no ez meg nem egy buzerans marka amit fikazni kene..
kivancis vagyok miert tunik diszkosnak.. valaki talan definiciot irt a diszkos cipokrol es a DADA-m az raillik vagy miert lenne diszkos? es egy sima sportcipo (kosaras)
😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
az az adidas viszont, hmmmm, nagyon fasza! 😄
-the invisible-
nincs izlesed haver.. ilyen cipoket legkozelebb csak becsben kapsz a Footlockerben.. meghogy randak😊( LOAL!!!
ritka undorítók
(Chris Webber's DADA C4 cipo)
adidas SL III
igaz ez fekete nekem meg piros/feherben van

-the invisible-
Ilyenem van... 😊 Szeretem 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
ez télleg így van de nem kéne neki... elvileg a box férfi sportág.. csak így alakult ki ez a hülye divet... amúgy sztem csajokon is gány, én csak egy-kettõt láttam akinek télleg jól állt
-the invisible-
Most nem a báffálót rühellem (na jó azt is), hanem a boxoló cipõt 😊 Fõleg fiúkon 😊 attól melegebb cuccot nem nagyon lehet látni 😊