Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Nem akarok reklámot csinálni, de ha már rátaláltam erre a topikra...esetleg vkit érdekelhetne ez a kabát? <#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted

kuci06
a szõrmés ma már nem divatos, most a szemetes-zacskó design a menõ <#wow3>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

na az jó- nekem vmi pontositas is elég lenne azt csak megtalálom, mégha nem is abba az üzletbe (itt neten perpill) akkor máshol csakfent lesz

nem, az enyém szõrmés.

na egyet találtam már nhezen, a hely biztos h stimmel amit mondtál - de nem hinném, h ilyen dzsekid van :D

katt

ha vársz holnapig csinálok egy képet

14 volt.

ööö boradway,premier outlets hmm, megnezem - kb mennyi volt az , ahogy igy leritad, tök ilyenre gondolok amúgy, cigi után megnézem

hát így linkelni nem tudok, de enyém Broadwaybõl származik (premier outlets) az is szõrmés meg fekete, fasza, elég sokan leszépezték, esetleg ott nézd meg.

kabátot tudnál ajánlani pls ?! esetleg oldalt ahol szétlehet nézni, most ezen az oldalon böngészek épp ahol ez a cipõ van - de pl heavy toolsnál vannak jók, aminek a kapucnia szörmés, meg minden, tod a manapság divatos, a gádzsók is azt nyomatják :)

a cipõ nem rossz,de a kabát sztem nem túl divatos...

ah ebbe most beleszerettem - kinéztem még1 párat, de ezt most sztem tuti megveszem

vélemény ? - Nike Alexander

plusz van ez a dzseki, elöször nagyon bejött, igaz még most is, csak hát nemtom, ezt jobb lenne élöbe megnézni, mert 22 ropi azt nem is az h túlsok lenne, csakhát h néz ki meg minden rajtam

eh pont akkor nem aktiv a topik mikor kellene :S :S :)

Szisztok van vkinek olyan fehér devergo kabija mint a csillagszületikes bad boyz-os fiuknak?Az érdekelne h igy télre elég meleg 1 vékony pulcsival vagy atlétával+inggel?
Redbull756
köszi!

I.C.ram
brands.hu/ize
Redbull756
hi
valaki küldene brands.hu-ra egy meghívót?
mail címet küldöm privátban.

neevous
Hopp, de mégis gyártanak ilyet.

Benny04
fel nem venném D:D:D

nem gáz vagy nem gáz, engem szimplán érdekelt hogy milyen, mert nem nagyon tudtam elképzelni.

Divizio88
azeert szerintem az f50.6 nagyon nagy seria lett olyan kiraly
a lab fekvese a csukamal hogy valami hihetetken..:D azert valtek
vaporra is csak ez a gazdasagi krizis meg*asztott engem iss...:d

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
nekem is f50.8 van most :) zöld, elõtte egy f50.7 volt fehér, azelõtt meg egy f50.6 neonzöld :D kicsit meguntam most ezt a szériát ugyhogy váltanék:D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

prezi
Tudsz hozni minden méretben ?!

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

BADE
felkerültek a legújabb Lonsdale,Everlast termékek
Rengeteg termék készleten is bolti ár alatt!De még 2 rendelés is van Karácsonyig!
Nike,Adidas,Puma utcai és focicipõket egyaránt be tudok szerezni(típust küldd el)

Képek,árak itt(Lonsdale,Everlast az akutális árlista,a többirõl kérdezz):
http://kep.tar.hu/lonsdaleshop

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

neevous
Jobban jársz, ha minél hamarabb elmész csizmát venni, mert nálunk (Pull & Bear)a téli utánrendelések be vannak fagyasztva (kivéve a húzótermékek), de mivel ugyanaz a konszern, nem hiszem, hogy ez a Zaránál másképp lenne. Már a raktár 1/4-ében kb már a tavasziak vannak, aminek az idõ múlásával egyre több hely kell.

Csuhai G
Bizony, Zarában nagyon jó férfi bokacsizmák vannak. A tavalyit sajnos kinõttem, de talán karácsonyra megajándékozom magam.. :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

neevous
Mi is a gáz ezzel?
2009 õsz/tél

Divizio88
tenyleg hogy is van a csizmaval...??:P

HIP-HOP ARAD

Divizio88
jaj...NAgy dilemaa...:D
Szeretm a vaport is kis konnyu szep meg minden...:D
De tunit-ot is imadom az anyagat...:D
F 50.6 meg egy F50. 8

HIP-HOP ARAD

I.C.ram
Na most akkor hogy van ez a Zara csizma? :D
Jagumo
Converse mindig tágul, nekem is 41-es a tornacipõm, pedig 42.5-es lábam van :)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Gunnersboy
en eladom:D de meg nemtudom milyent veszek helyette, nézegettem ezt az uj fekete sárga vaport, de elfogyott a méretembe, ugyhogy még nemtudom

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Divizio88
en is f50 parti vagyok van ket param:D

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
a saját méretemet tudom :) de amíg a gyártók között más a méretezés minden hiába, csak ezért kérdeztem :) amugy ez sajnos nagy nekem, pedig tetszik :\

(40es és 28 cm, a 42es utcai nike cipöm 27cm, az adidas f50em 42es az meg 26,5 centi..)

Sickness
:D

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

engem is érdekelne az a zarás csizma. tudsz róla dobni egy képet?

Benny04
fail

I.C.ram
Zara csizma????
neevous
Ha esetleg nincs odaírva, kérni szoktam, hogy mérjék le.
A Converseim 42-esek, a Zara csizmám 43-as, egy Nike cipõm 44-es, viszont a lábfejem hosszúsága nem ingadozik. Ezt tekintve nem annyira volt irreveláns a srác kérdése.
(nyugi, nem haragszom)

Divizio88
Amugy 28cm..;)

HIP-HOP ARAD

Divizio88
Mar meg se haragudj,NEM egy par cipot
vasaroltam ebayrol es las csodat mind jo volt...
Soha nem cm -re vettem a csukat...
nem tudod a sajat meretedet...:-shmmm

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
komolyan persze

neevous
Ez azért elég alap, ha neten árulsz cipõt próbálási lehetõség nélkül. Ebayen is így megy pl.

Divizio88
ezt most komolyan kerdezed???
vagy csak szivatsz??

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
talphosszméretét is letudnád mérni?:D

Divizio88
kapam egy feheret es az sokkal jobban tetszik ,
amugy meg jonnek az unnepek kell a penz.....:D:P

HIP-HOP ARAD

hungary27
miért adnád el?
Divizio88

Sziasztok! Szerintem ez itt nem a reklam helye de ha mar
el keztek egyesek akkor en folytatom...
Ezt a converse szeretnem el adni, csupan 4alkalommal hasznaltam....
All STar converse
mens 7 wo's 9 uk 7 eur 40 jpn 25.5

ar:7000ft

privat uzenetben lehet erdeklodni...:D

HIP-HOP ARAD

hungary27
én is ilyenben járok:D
csak barna az alja.
Sziasztok!

Nekem is vannak fenn vaterán nagyon jó ruhák, szinte mindet 1 Ft-ról indítottam. Nagyon jók, a legtöbb egyáltalán nem is volt használva, ami volt max 1x-2x, tehát teljesen jó állapotban vannak, ráadásul modern, szexis nõi cuccok. A legtöbb S és M méretû, de találtok fenn 1-2 nagyobb méretet is. Ha valakinek van kérése és esetleg nem találja meg a termékeim között nyugodtan jelezheti, mert van még rengeteg sok ruha, amit még nem raktam fel és megnézhetem, hátha akad valami.

A feltett ruhákon kívül vannak telefonok, cipõk, kozmetikai szerek, könyvek stb.

A link elvileg itt megtekinthetõ: http://vaterabolt.hu/?page=Store.ViewStore&StoreID=732968&CategoryID=3614

Ha mégse jönne be az oldal vaterán megtaláltok norelle19 néven (ahogy itt is)!

Nézzetek be nyugodtan, akár 1 Ft-ért is tiétek lehet sok csini ruha!

Ha akartok olcsón szép ruhákat, akkor nézzetek be hozzám! :)

Köszi: norelle19 <#vigyor2>