Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuhai G
Ha még nem fejezõdött be az aktuális akció, amelybõl vásároltál (tehát még nem adták postára a megrendelésed), akkor hozzáadják az elõzõhöz, de ha már feladták, akkor kétszer kell fizetned.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

I.C.ram
és ha rendelek több cuccot más akciók keretein belül, akkor együtt postázzák, vagy ki kell fizetnem 2x a postaköltséget?
I.C.ram
uhh... mitõl ilyen sok?
Csuhai G
2 hét, körülbelül.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

I.C.ram
Mikor szokták kihozni a cuccokat a brands.huról? Hány nap alatt?
ja én is erre jutottam kb, hogy nem biztos hogy hordanám, és inkább hagyom...

Jagumo
jól néz ki, az kétségtelen, csak én nem venném fel utcára mert nekem túl sportos :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

kb ugyanilyenem van, nagyon régi, annyi a különbség hogy az adidas jel nem ez a virág, hanem a csikos.

I.C.ram
Vettem egy ilyet. :) Semmi extra, de hétköznapokra jó lesz.

I.C.ram
Nekem tetszik. Bár tény, hogy valami sötétebb színben jobb lenne.

szerintetek ez utcára is jól néz ki? nekem bejön, de nemtom mások nem gondolják e hogy melegítõféle......

Gunnersboy
jah énis ma néztem :O durva milyen gyorsan elviszik a dolgokat

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

chalezlopez
brands.hu-n adidas akció van, de a legjobb cuccok már elfogytak... mindössze 1ó 10 perc alatt. ez egy vicc...
Semmi normális póló, tréningfelsõ, alsó, semmi nincs már, pedig volt mindenbõl tucatszám...

Vamos Argentina!

Csuhai G
Köszi, érdekel majd. :)

Punker
ország / eladó válogatja, nekem szemüveg jött úgy kaliforniából hogy eredetileg nem is akartak postázni, végül az itthon 20k-s szemüveg ide ért 6500-ból.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

kuci06
az ebay-en a free ship Magyarországra is vonatkozik? :o

Én mindíg is azt hittem, hogy csak adott országon belül érvényes

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

smith09
Én általában - a ruhám nagy részét - az ebay rõl vásárolok. Ha szerencsém van, akkor általában " free ship " van. Kisebb tételnél egyébként sem jellemzõ a vám vizsgálat.
neevous
Nekem nem vámolták, de ez mákfaktor kérdése is. Pár darabot rendeltem egyszerre, így a shippinget sem kellett kifizetnem.

jah meg már régebben is rendeltünk, akkor volt egy olyan akció hogy 70dollár felett ingyenes a szállítás. persze megvámolták, kb pólónként egy ezres volt.

nekünk most jött meg egyik haveromhoz a cucc, majd elmondom mennyit fizettünk pluszba. feltéve hogy tudsz várni pár napot, elvileg hétvégén hozza a srác

Csuhai G
Akik rendeltek már Design by Hümans-ról: mennyi volt a vám és a plusz költségek? Épp most szeretnék rendelni, de olvastam olyan blogot, ahol majdnem 6.000 Ft pluszt kellett fizetni, hogy a tulaj megkaphassa. Ezt azért sokallom.

prezi
ebben van igazság... mostmár inkább azt mondanám hogy fiatalnak egészen vagány !!4% :D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Semmi nincs ha valaki ad magara. Ezek szerint en is buzi vagyok mert vasalom a hajam...

Jagumo
+1 ^^

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Ez van, ízlések és pofonok ... :D Végül is nem neked akarok tetszeni (és nem is más fiúnak, ezt csak azért írtam le, hogy elkerüljem az esetleges olcsó poént hogy: "ha nem neki akkor egy másik fiúnak"... ^^

Bár a fejembe nem fér hogy a halásznadrággal mi a baj, meg a félhosszú vasalt hajjal, de hát ez van :D

neevous
Bocsi, de általában a melegek sokkal többet törõdnek azzal (itt nem azokról beszélek, akik a polgárpukkasztásra utaznak), hogy hogyan néznek ki, mit vesznek fel. Itt felejtsd el a fehér nadrág, retropólós mulettel párosított vonalat, hiszen az is egy mellékvágány, amitõl nem mellesleg én is hányingert kapok. A férfiak rózsaszín/lila dolgoktól való iszonya a viktoriánus kor hozadéka. Szerintem ízlésesen tálalva abszolút nem gázak (gondolok itt a nyakkendõkre, különbözõ kiegészítõkre, klasszikus ingpólókra).
Én személy szerint szeretek figyelni arra, hogy hogyan öltözöm, mert egészen más hatása van így annak, ha valahol megjelenek. Valószínûleg ez a koncepciót másképp valósítom meg, mint te, de amíg ez nem fullad igénytelenségbe, addig szerintem mindenkinek a magánügye a dolog. Vagy tetszik, vagy kevésbé.
Jagumot meg egy kicsit megvédeném, hiszen az õ korában az emberek kis százalékának van kialakult, letisztult stílusa. Tény, hogy nem venném fel azokat a ruhákat, amiket õ hord, de fog ez még alakulni.

régen is öltöztek nõnek emberek, ma is, holnap is fognak, én sem értem ebben akkor mi lenne elitélendõ.. ;)

nem a félhosszú hajjal van baj, hanem a stílussal. a halásznadrág legyen a csajoké, nekik jól áll, a rózsaszín legyen a csajoké (bár a trendi pink parishiltonoktól okádni tudnék)..
maga a trendi dolog buziság.
mindenki követ valamilyen divatot, ezt aláírom, de hogy egy egészséges fiú/férfi miért egy melegek által uralt trendet követ azt nem értem, soha nem is fogom megérteni. a gusztustalan melegek gusztustalan buzis ruhákat terveznek. (nem a homoszexuálisokat szólom le, hanem ezeket a divatvilágban látható buzik szégyeneit)
Gunnersboy
amugy meg valaki magyarázza már meg nekem mi a kapcsolat abba ha valami trendi az rögtön buzis is? :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
namármost,
a félhosszú haj mióta számít trendinek? 20éve is volt ilyen, most is van, 20 év mulva is lesz, csak nemrégen ezvolt a divat.
a hajvasalás mióta divat? van aki régen is vasalta, van aki most is és van aki ezután is fogja, mert vagy nem áll jól neki v nem szereti ha nem egyenes.
a fehér halásznadrággal ugy mégis mi a probléma? én nemtudom, de szerintem egyáltalán nem ciki, sõt szerintem ha valaki igényesen felvan öltözve még egy rózsaszín póló se ciki egy fiún.

kuci06
trendy buzie! <#idiota>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

mivel nekem is hasonló ezért kabbe :D

de mér neked milyen van?

Rob02
Sziasztok!
Szeged Plaza Shopping by night most pénteken(11.13.)
Óriási akciók!

prezi
séró az elég 'trendi buzis' :D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

most azt várod, hogy meggyõztél, fõleg ilyen nyaralós, rövidgatyás képekkel?
vasalt haj, fehér halásznadrág? nem mondok semmit inkább ;)
Benny04
ez hol kabát?? :D

Jagumo
Itt vagyok én ha érdekel :Egyszer
Kétszer

Jagumo
Ezért is írtam oda, hogy szubjektív vélemény... Én nem hiszem hogy valaha utcára fogok síkabátot hordani, az sportos én nem szeretem.

Igazából valami elegáns gyapjú kabátot szerettem volna venni, találtam is jót csak az a baj hogy kb. semmi ruhám hozzá :/ Utóbbi idõkben én is már szolidabb/elegánsabb cuccokat veszek, idõvel lesz olyan kabátom is. ^^

Egyébként egyáltalán nem tartom magam trendi buzinak! Elõször én is divatból kezdtem el, de aztán a fiús divat nagyon "ellangyosodott" és már nem mentem utána ( pl : feszülõs/testhezálló csõgatya , akkor a picike 1-es géppel lenyírt haj , meg mit tudom én...) Én azért vasalom a hajam és azért hosszú mert szerintem jól áll, jobban mint a rövid, soha nem fogom levágatni kicsire ^^ de nem is mondok többet magamról, mert senki se kérdezte, csak ez azért leírtam, hogy ne tarts "trendi buzinak" :D

Jagumo
Még a címke is megvan, lefotózom ha érdekel :D Végkiárusítás volt a 4Y-ban, mert zárt be a bolt, és akkor vettem :D Mázlis vétele volt utolsó darab volt :D

+1

40.000 rol 2999 ert? Azt meg hogy? Es ja a sikabattal abszolut nincs baj ;)

egyszer felnõsz és rájössz, hogy trendi buzinak öltözni nem menõ..
a síkabát teljesen rendben van.
Jagumo
*voltak

Jagumo
Amúgy én ezt nem értem, most voltam Joy napok, az is 20% mindenre.

Jagumo
(Szubjektív vélemény) Minek hordasz síkabátot, szerintem nem néz ki jól :S :D 36000-ér már vehetsz tök trendi-t :D Az én Scotch-om 40000 lett volna, és végkiárusításban vettem 2990-ér :D

Csuhai G
Végre találtam egy cipõt, ami tetszik, tehát meg is vettem. :)
Adidas Derby

Hervisben 15k volt.

Ez az akció már régóta megy!
Minden hónapban van egy ilyen szerda!
pl. most lesz 2 nap múlva az Arénában akció. Ha jól tudom 20%-os kedvezményt kapsz egy csomó boltban, csak kupont kell nyomtatni netrõl.<#zavart1>
Megtörhetetlen
Annyira sok azért általában nem... vagyis én nem vettem észre, de ilyenkor karácsony elõtt csak csinálnak valamit

fry day fry day sálálálláláá

minõségellenõrzés általában a gyárban van. nem egyszer vettem már olyan ruhát, amit elõttem bontottak ki a csomagolásból, bontatlan állapotban pedig nehéz észrevenni a hibákat.
a gyári hibánál nem a bolt a felelõs, õ azért felelõs, ha szarakodik a garanciával, tehát ha nem ismeri el, hogy a termék hibás, nem cseréli, vagy adja vissza az árát egyértelmû garaniális hibánál..
Általában tényleg nem pénztárcakímélõ megoldás a pláza, de mostanában elég sok akció és leárazás szokott lenni.