Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
szerintetek ez utcára is jól néz ki? nekem bejön, de nemtom mások nem gondolják e hogy melegítõféle......
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Semmi normális póló, tréningfelsõ, alsó, semmi nincs már, pedig volt mindenbõl tucatszám...
Vamos Argentina!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Én mindíg is azt hittem, hogy csak adott országon belül érvényes
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Bár a fejembe nem fér hogy a halásznadrággal mi a baj, meg a félhosszú vasalt hajjal, de hát ez van :D
Én személy szerint szeretek figyelni arra, hogy hogyan öltözöm, mert egészen más hatása van így annak, ha valahol megjelenek. Valószínûleg ez a koncepciót másképp valósítom meg, mint te, de amíg ez nem fullad igénytelenségbe, addig szerintem mindenkinek a magánügye a dolog. Vagy tetszik, vagy kevésbé.
Jagumot meg egy kicsit megvédeném, hiszen az õ korában az emberek kis százalékának van kialakult, letisztult stílusa. Tény, hogy nem venném fel azokat a ruhákat, amiket õ hord, de fog ez még alakulni.
nem a félhosszú hajjal van baj, hanem a stílussal. a halásznadrág legyen a csajoké, nekik jól áll, a rózsaszín legyen a csajoké (bár a trendi pink parishiltonoktól okádni tudnék)..
maga a trendi dolog buziság.
mindenki követ valamilyen divatot, ezt aláírom, de hogy egy egészséges fiú/férfi miért egy melegek által uralt trendet követ azt nem értem, soha nem is fogom megérteni. a gusztustalan melegek gusztustalan buzis ruhákat terveznek. (nem a homoszexuálisokat szólom le, hanem ezeket a divatvilágban látható buzik szégyeneit)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
a félhosszú haj mióta számít trendinek? 20éve is volt ilyen, most is van, 20 év mulva is lesz, csak nemrégen ezvolt a divat.
a hajvasalás mióta divat? van aki régen is vasalta, van aki most is és van aki ezután is fogja, mert vagy nem áll jól neki v nem szereti ha nem egyenes.
a fehér halásznadrággal ugy mégis mi a probléma? én nemtudom, de szerintem egyáltalán nem ciki, sõt szerintem ha valaki igényesen felvan öltözve még egy rózsaszín póló se ciki egy fiún.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
de mér neked milyen van?
vasalt haj, fehér halásznadrág? nem mondok semmit inkább ;)
Igazából valami elegáns gyapjú kabátot szerettem volna venni, találtam is jót csak az a baj hogy kb. semmi ruhám hozzá :/ Utóbbi idõkben én is már szolidabb/elegánsabb cuccokat veszek, idõvel lesz olyan kabátom is. ^^
Egyébként egyáltalán nem tartom magam trendi buzinak! Elõször én is divatból kezdtem el, de aztán a fiús divat nagyon "ellangyosodott" és már nem mentem utána ( pl : feszülõs/testhezálló csõgatya , akkor a picike 1-es géppel lenyírt haj , meg mit tudom én...) Én azért vasalom a hajam és azért hosszú mert szerintem jól áll, jobban mint a rövid, soha nem fogom levágatni kicsire ^^ de nem is mondok többet magamról, mert senki se kérdezte, csak ez azért leírtam, hogy ne tarts "trendi buzinak" :D
a síkabát teljesen rendben van.
Adidas Derby
Hervisben 15k volt.
Minden hónapban van egy ilyen szerda!
fry day fry day sálálálláláá
a gyári hibánál nem a bolt a felelõs, õ azért felelõs, ha szarakodik a garanciával, tehát ha nem ismeri el, hogy a termék hibás, nem cseréli, vagy adja vissza az árát egyértelmû garaniális hibánál..