10072
  • Attila8805
    Nike shox R3-mat ki használ?
    Tud róla valami véleményt írni?
    Hol lehet találni ilyet mert ma Miskolcon voltam a Hervisben ott se láttam meg még egy pár helyen ahol árulnak Nike-ot bár azok divatboltok voltak inkább.
  • XDD
    Retro Pulcsi, akir érdekel katt
  • modelcar
    Puma Basket Africa
  • AntiHero
    Pontos neve?
  • modelcar
    ilyet lehet Magyarországon kapni?
    [IMG][/IMG]
  • mark364
    http://global.ebay.com/LARGE_Black_Wayfarer_Sunglasses_MenWomen_FREE_CASE/250604810670/item

http://global.ebay.com/Outdoor_Polarized_Lens_Wayfarer_Sunglasses_6105_BLACK/360248228914/item
  • mark364
    pfff....én ebayről vettem tokkal együtt 2500 ért.
  • chalezlopez
    Jahh, jó cuccok, 5k-ért vittem volna mint a szél, ha min. xxl-es. Még egy sört is dobtam volna rá...
  • Ragnar360
    húúúh ezek gecijók... ha S-es lenne INSTANT csaptam volna rá, L -es is lehet jó, de az változó mikor áll jól, - ezek ien tipikus menős ingpólok

áhhh, kurvára teccik pedig :)

megvan még ? - S -es be nemtudsz szerválni ? megvenném
  • berczely
    Paul Kalkbrenner
  • zolo

• zolo
    Srácok, segítség kéne, ez melyik Adidas felső, mi a neve neki?

• elitehun
    Azt nem kérdeztem meg hogy hol vette de sztem az árkádban . Amikor taliztunk már nála volt a cipő (de még a dobozában :D)
  • Benny04
    garage store, 20k
  • Jagumo
    mérni tudsz? Lehet jók rám :O
  • gotchaaa
    Ha nem vagyok indiszkrét, akkor hol vette és mennyiért?:D
  • elitehun
    Osztálytársam most vett ilyet és elég tetszetős :D
  • kuci06

• gotchaaa

• dragon11
    vicces.

az AE jó márka.
  • passatgt
    ja és american eagle a márája, de gondolom ez valami ismeretlen világmárka, legalábis én még sose hallottam róla:D
  • passatgt
    Kis off, remélem nem lesz belőle gond:)

Van 3 L-es ingpólóm
    Német rokontól kaptam de nekem kicsi nagyon
    5000-ért odaadom mindhármat, ha valakinek kell írjon pm-et:)

• gotchaaa
    Coreshop.
  • berczely
    Helyesbítek

Magyarországon van valami normális online rendelős bolt ahol van esetleg Element,DC stb. ilyen deszkásabb márkájú sapka?

Vagy ha itt nincs akkor külföldi alacsony pk-s boltot hol találok?

Tököm kivan már hogy nem tudok normális sapkát venni...
  • berczely
    Sziasztok!

Rendelt már valaki a www.chemical-records.co.uk oldalról valamilyen ruhát?

• treasure77
    Voltam ma körbenézni és elég jó cuccok vannak. Plusz pont mától van 20-40%-os akció az egész Árkádban, szóval holnap megyek is ha megjött a fizum ^^ Akit érdekel az itt nézze meg mi akciós: www.napiakcio.hu
  • Laca19a
    Most vettem egy tök jó Armani felsőt a factorystore-ban, elég nagy akciók vannak, bár már kevés dolog van. Nekem nem tudom miért, de nagyon bejön.

Más:ebben a Diesel bemutatóban amik láthatóak vastag övek, például a srácon a 05:43-as időnél, vagy a 10:20-nál stb... ilyet hol tudnék venni? Lehet kapni ilyet Magyarországon? Nem kell hogy Diesel legyen, sőt, soha nem adnék ki övért 20-30000Ft-ot. Szóval ha látott valaki ilyet akkor megírhatná milyen helyen keressem. Webáruház is jó lenne. Köszi
  • kuci06
  • elitehun
    Most vettem egy ilyen cipőt :D
  • Police88
    őszi kabátom onnan van (Eredetileg Springfieldben akartam venni de kb ugyanolyat találtam fele annyiért ott) elég jól megvok vele.

Az engem is érdekelne meg h mennyi idő amíg ideér.
  • Benny04
    ja ok
    majd írd meg, hogy mennyi volt a szállítási díj
  • Narusco
    de, azt a zöldet is megrendelem, meg ezeket :)
  • treasure77
    Sziasztok. Árkádban lesz akció, egy csomó üzletben a héten. Kérdésem: C&A mint márka szerintetek mennyire jó? Minőségben, ár-értékben? Én még nem vettem onnan semmit. Annyit tudok, hogy német :D Habár sejtem azt is kínában gyártják... szóval aki már vett ott ruhákat, mondana véleményt? Kabát, nadrág, póló, pulcsi érdekelne. Köszi előre is :)
  • Benny04
    nem barátnődnek akartál rendelni pólót? :DD
  • kuci06
    Az alsó kicsit sok :D
    aztán lehet, hogy csak a gyerek idegesítő feje zavar be
  • Narusco

na ez a két póló megrendelve dbh-ról, vélemény ? :)
  • neevous
    A srácon sem "fitted" a póló.
  • Csuhai G
    .. és olyan bő lesz, hogy kétszer beleférek.
  • neevous
    Veszel egy nagy pólót, vágsz le az ujjából és az aljából és elvarrod. Ha nem boldogulsz a nagymama biztos segít:)
  • Csuhai G
    :D Ellen Allien ruhakollekciójának egyik darabja, elég érdekes, az tény. Szerintem mondjuk abszolút stílusos, csak nincs rá 25k-m. :) Esetleg valami szabóság, ahol szabásminta nélkül, képről megcsinálnák? Vagy valamilyen üzlet, ahol lehet hasonlót venni visszafogott (fekete-fehér) színekben?