10072
  • Kata
  • traXion
    Jó. :D
  • Kata
    Itt most nem arról van szó, ki szereti, ki nem, hanem arról, hogy jó-e avagy sem.
  • traXion
    Ő nyílván nem bírja ezeket a plazakat. :D
  • Kata
  • Ams
    zaklatja önt ez a csocsó?:D
  • CSOCSO
    mi a szart nem lehet felfogni azon hogy mi jo egy westendben???
  • I.C.ram
    Nem tudom mi a jó benne.
  • Bandee1987
    valszinuleg jövőhéten fogok, mert most elég sok dolgom van...
  • Breki33

vettél gatyót? P
  • CSOCSO
    itt amcsiban jopar rendor maszkal az ilyen west end felesegben.. amultkor meg azert odajott hozzank mert a haverom baratnoje elbogte magat...
  • Bandee1987
    Keresztanyám a westendben dolgozik az egyik üzletben és mondta, hogy ő náluk nem fordulhat olyan dolog elő, mint ami az auchanben szokott történni az emberekkel (alig találni egy segítő alkalmazottat meg hasonlók). Mesélte, hogy ők tényleg kedvesen bánnak a vevőkkel, bármilyen vevői panasznál ki is rúgnák őket.
  • Kata
    Mégis egyben a két legjobb.
  • I.C.ram
    A két legnagyobb gané hely....
  • Kata
    A felmérés alapja: alapterület, üzletek mennyisége, alapterülete, minősége, készlete, a szolgáltatások széleskörűsége, felszereltség, stb. A szolgáltatások közé tartozott pl. olyan is, hogy van-e postahivatal az adott komplexumban, mennyi parkolóhelye van, meg ilyesmik.
  • Kata
    A legjobb a West End és a Dunapláza lett. Aztán a győri pláza is jó helyen végzett.
  • Bandee1987
    Akkor legalább azt mondd el, hogy melyik bolt/áruházlánc/hipermarket lett a legjobb a felmérésben?
  • CSOCSO
    :) jo akkor : irj parat:)
  • Kata
    Nem emlékszem már mindegyikre.
  • CSOCSO
    hjaa.. leirhatnad hogy melyik bolt mennyit kapott:)) legalab priviben:) naaa:)
  • Kata
    2003 szeptemberében volt az a bizonyos felmérés, azután nem sokkal meg is jelent valamelyik szaklapban. :)
  • CSOCSO
    MUHAHAHAHAH 2:)
  • CSOCSO
    LOAL:))) es az ertekeles hol fog megjelenni? magazinban?
  • Breki33
    kezdek aggódni a gyerekért P
  • szando
    azt levettem, de az országban van sok, nekem pl. eddig semmi bajom nem volt auchannal...
    és teszkós sztorikat is hallottam már ugyanilyeneket, szal egykutya az összes szvsz
  • Bandee1987
    Hát nemtom...nekem eddig nem gyűlt meg a bajom az auchan-el, talán eddig szerencsém volt
  • Kata
    Az első sztori a Budaörsi ósan, a másik a Székesfehérvári.
  • tomsolo
    gondolod?:D
  • Kata
    nem általánosítás. Két különböző Auchan bótról van szó, csak elfelejtettem kihangsúlyozni.
  • szando
    általánosítás
  • szando
    spáros dolgozó volt a drága :))
  • Kata
  • tomsolo
    : o )))))))))))))))))))))))))
  • Kata
    10-es lista volt. Összességében asszem 4-est.
  • tomsolo
    a interspaar hányast kapott?:D

[ÉRDEKLI]
  • Kata
    2 droid sztori

Szintén Auchan nevű ominózus komplexum. Volt egy munkám, miszerint fel kellett mérni több helyütt a plázákat, bevásárlóközpontokat méretük, üzleteik szerint. Egyfajta statisztika készült belőle, hogy aztán az később mire jó, azt nem tudom.
    Szo-szo. Sopron, Szombathely, Győr, Székesfehérvár és Budapest volt az én reszortom. Plázák, vásárcsarnokok, üzletutcák, minden. Soknak tűnik, de egy nap alatt egy várost ki lehetett pipálni. Bp meg többfelé volt osztva (meg az ország többi városa), mert nem csak egyedül csináltam ezt a felmérést. Az Auchan is nekem jutott. Már eleve kesernyés szájízzel mentem be felemlegetve első droidsztorim tapasztalatait. Mint mindenhol, itt is szóltam előre a biztonsági vezetőnek, hogy miért is mászkálok én itt papírral, ceruzával. De míg eddig MINDENHOL megengedték tudva, mit csinálok, addig itt nem. Sőt! A droid kivette a kezemből a papírt, hogy távozzak. Mondom a személyes holmim nem kéne elvenni, adja vissza. Ő nem adja. Mondom rendőrt hívok. Akkor szólt valami nagyobb fejesnek, be kellett fáradnom az irodájába, mert a fejes segge hozzágyógyult a bőrszékéhez. Befáradtam. Elmondtam neki is mi járatban vagyok itt. Aszongya engedély kell. Mondom már egy hete telefonáltunk ketten is, hogy jövök. Én is és a főnököm is. Beleegyeztek. A fejes nem emlékezett semmire, de gondolkodóba esett. Erre kiböki, hogy itt ilyet nem lehet, mert az Auchanon belül már Franciaországban vagyok. Mondom neki, hogy tudtommal ilyen csak a nagykövetségeken van. Hebeg-habog, hogy akkor sem fogja engedni. Elővettem a telefont, felhívtam a főnököt ecseteletem a problémát, majd átadtam a telefont a fejesnek, hogy a főnököm beszélni kíván vele. Fintorogva elvette, és hallottam, ahogy a főnököm üvölt a telefonba, és diplomatikusan elküldi a retkes pi-be, aztán egy idő után visszaadja a telefont. A főnök még annyit szólt bele, hogy hagyjam ott ezeket a - idézem - faxkalapokat, majd jó xar kritikát fognak kapni a felmérésben. Letevődött a teló, és közöltem ugyanezt a fejessel csak visszafogott kultúrális formában. Ja hát akkor maradjak csak, és csináljam meg nyugodtan, az egyik biztiőr el is kísérget, meg majd elmond mindent. Mondtam, hogy köszönöm már nincs kedvem, majd küldünk egy tiszteletpéldányt a felmérésből, amiben tul.képpen ezeket a bevásárlóközpontokat véleményezték is a felmérők. Aztán széles gonosz vigyorral kiléptem az irodából, két biztiőr meg jött utánam mint a pulikutya, kikísértek, mint egy dámát: vigyázzak a rácsos lábtörlőnél, a kocsiajtóm kinyitották, becsukták, elköszöntek, jöjjek máskor is, meg elnézést, meg ilyen hasoncsúszó szöveg.
    Pedig jó előre le volt beszélve az egész kuplerájjal, hogy mennénk, mert ilyen felmérést és véleményezést készítünk az ilyen helyekről. És akkor azt mondták, hogy rendben, menjünk csak, szívesen látnak minket. Hát egy hét után ennyi maradt a telefonból és a szíves látásból. Mondanom sem kell, hogy olyan lehúzó kritikát kaptak, hogy csak na. Ez a sztori lett csak hozzájuk írva, meg egy kis összegző vélemény. :)
  • Punkerwork
  • Kata
    1. droid sztori

Történt egy szép nap, hogy az Auchanba igyekeztem vásárolni. Velem jött egy ismerősöm (srác), mivel kocsival és két erős karjával segített vásárolni - elég sok cuccot akartam venni, amolyan nagybevásárlás jelszóval. Szo-szo, odaértünk, bementünk, vásároltunk, nézelődtünk, fizettünk, és jövünk kifelé, amikor egy biztiőr megállít minket, hogy szeretné megnézni a táskáinkat. Az ismerősöm hátán ugyanis lifegett egy kis hátitáska, abban volt tárcája, ilyesmi, no meg pár cédé, amiket elfuvarozni készült ismerőseihez. Mit csináljunk, vettük elő a táskákat, mikor a biztiőr droid mondja, hogy be kéne fáradni. Befáradunk. Akkor két külön (!) helyiségbe küldtek minket. Átnézték a holminkat, nálam nem találtak semmit, de a srácnál volt 7 db üres cédé is a sok írott v. műsoros mellett. Mondja a srác, hogy viszi haverhoz. Elvitték tőle az üres cédéket, ücsörög mindegyikünk a saját cellájában. Már vagy fél órája dekkolunk, amikor az ismerősöm elővette a mobilt, hogy rendőrt hívjon, ugyanis illetéktelenül tartottak fogva minket tulajdonképpen. Persze bekamerázott helyiség volt, épp felvette a rendőrségi diszpécser a telefont, amikor berontottak a szobába, hogy tegye le a telefont, semmi baj, ilyen cédék az egész áruházban nincsenek. Közben engem is kiengedtek, így már együtt voltunk a folyosón. A srác akkor mondta el, hogy mi történt, és kiborult a bili. Egy kicsit helyreraktam a köcsögöket, hogy kit tartsanak fogva, és hogy miért tart majd' egy órát, mire kiderítik, nincs is olyan típusú cédé az egész kócerájban. A srác is mondta, hogy illetéktelen fogvatartásért feljelentést fog tenni, valamint kérni fogja az elvett idő kárpótlását is anyagi alapon. Na amikor már ott ketten osztottuk őket, akkor fehéredett a két biztonsági és hívták a főnöküket. Ő is droid volt, legjobb védekezés a támadás alapon rögtön elkezdetett óbégatni velünk, hogy ők csak a dolgukat végzik, bla bla bla. Közöltük vele, hogy amit most velünk műveltek, az nem tartozik a jogkörükbe, indokolatlanul még a rendőr sem tartóztathat fel, nem hogy ilyen kis mitugrász pöcs biztonsági droidok. Aztán otthagytuk őket, hogy ennek még lesz visszhangja címszóval. Én hagytam is volna az egészet a fenébe - egyszer úgyis az áldott jó szívem fog a sírba vinni - de az ismerősöm makacsabb fajta, ha igazságról van szó, és feljelentette őket szemrebbenés nélkül. Még tárgyalás sem volt(!), máris küldtek egy bocsánatkérő levelet az elvett időnk órabérét hozzácsapva a büntivel (ez a két óráért 20ezer volt fejenként), és egyben leírva, hogy az illetékeseket elmarasztalták az üggyel kapcsolatban. Szóval a végére azért született egy kis elégtétel. De akkor is köcsögök, mert igazán tisztában lehetne minden biztonsági cég ÖSSZES alkalmazottja, hogy milyen jogkörei vannak, és meddig terjednek azok. Nem pedig egy szó nélkül ukkmukkfukk becsukni valakit egy órára egy kamerázott szobába, hogy azt sem tudja miért vagy hogy, nem kérdeznek tőle, nem szólnak, csak ennyi.
  • PResident Evil
    mesélj :)
  • Kata
    két személyes droidsztorim is van onnan... Auchanba NE MENJETEK!!