10072
-
cyrus #3418 nekemnem
csinálok neked -
#3417 mert így jobban tetszik :) -
#3416 np -
#3415 ok, bocsi -
cyrus #3414 ménincsen logóad ?
-
#3413 csak -
#3412 fejet miért kellet cenzúrázni? :D -
#3411 ez most a kedvenc
-
#3410 jájá:) -
#3409 No, elmentem a dunakeszi ósenbe, hogy megvegyem a most olcsóbb adidas szörfgatyát(3990.-), de nem volt csak 2 db, asse az én méretemeben....Eladónőtől kérdem, hogy nincs -e mgé vhol ilyen gatya, erre asszongya, hogy ők 1 hónapban csak 1* kapnak szállítmányt az adidastól. Így kénytelen voltam beérni egy cactus clone szörfgatyával, de asse olyan rossz... -
szando #3408 szentendreji? -
#3407 nem megy arra
mert elkapja a HÉV
világos -
joe69 #3406 mivan?? -
#3405 ojjajj akkor lehet nem megyek arra:))))) köszii:)) -
joe69 #3404 épp ma mentem el 1 terranova bolt mellett, a blahától az astoria felé a jobb oldalon!Most épp valami féláras akció van!! -
#3403 Olaszban meg még olcsóbbak
persze tudni kell hol. -
#3402 hát asszem elfelejtettem irni:) -
#3401 sziasztok! látom érdekeseket irogattatok a plázákról:) meglepő Kata auchanos sztirja bár hát bizt-i őrök...
mind1.
az a lényeg h mos jöttem haza hirvátországból, és a topichoz kapcsolatos sztori igy annyi lenne h vettem egy szoknyát meg egy felsőt a terranovában:) képet sajna nem találtam róluk. A szoknya ilyen tök mini, és szines csikos a dereka, a szoknya része meg farmer ilyen rakott szoknya szerű. sztem álat. a pólón meg mustangok vannak:) azt nem is vettem hanem barátomtól kaptam, mer odavan a mustangokért.
nah és az lenne a lényeg h pesten hol van terranova bolt? mondjuk az furcsa h horvátországban alapból olcsübbak voltak a cuccok mint itthon... -
#3400 Igen? Nálam is volt probléma az sg-vel, de asszittem az én kapcsolatom szarakszik... -
#3399 ja.. elobb valamiert nagyon gaz volt az sg -
#3398 nekem is elszállt egy postom a Humoros képekhez, de már nem veszem a fáradtságot még egyszer összelinkelgetni a képeket. -
#3397 nah vegre... megenn jo az sg -
#3396 írd újra! -
#3395 faxom irtam vagy 10 sort de semmi... a lenyeg hogy nem en voltam a hulye hanem a kiscsaj de mind1... -
#3394 faxom irtam vagy 10 sort de semmi... a lenyeg hogy nem en voltam a hulye hanem a kiscsaj de mind1... -
#3393 Jéééé, multiplex-et montam pláza helyett :). Mekkora egy állat vagyok -
#3392 Pláza... pfejjj... kis tinimajmok bandázó helye. Főleg a Westend. Vannak sokkal kultúráltabb "plázák" is. Pl. Újudvar, vagy Budagyöngye, ahova, ha muszáj menni, nem undorral teszi azt az ember, hanem csak kényszerrel. -
#3391 A multiplexek előnye, hogy ott van rendes légkondi, míg pl. az auchanben, csak a fagyasztott árúknál, és a tejtermékeknél meg a zöldségesrésznél lehet ilyen melegben megmaradni élve:). Emléxem eccer sógorral szállítottunk kenyeret az egyik auchanbe, és volt a rakodótér mellett ilyen joghurtoknak meg tejtermékeknek külön hűtőszoba. Jó volt oda bemenni abban a rohadt melegben (aznap volt vagy 35-40 fok) -
#3390 de jó a hárleeya! -
NÉDDMÁ, DE HÜLYE HAJA VAN A SRÁCNAK! -
#3388 ööööö, én is ám:D
[csotts! jösz 1el!:D] -
#3387 Hm. Kár hogy ámérikában van...
:D -
#3386 Szerintem azért jó, mert egy helyen sokféle és nagy a választék, nem kell éhenhalnom, és kultúrált mellékhelyiségek vannak. -
#3385 mert úgy nézel ki mint egy nő erőszakoló kisiparos:DD -
#3384 Én is szeretem. :D Szerintem jó hely a Westend.. jó nagy, nincsenek olyan sokan általában, kellemes zene megy a háttérben... szóval semmi bajom nincs vele. :D -
#3383 Egen, én az vagyok. :D De ettől még nem arról volt szó, ki mit szeret. :) -
#3382 nem
te plazacica vagy sazl.. :D -
#3381 Nincs semmi, jókat vigyorgok. :) Baje? -
#3380 honnan talaltad ki hogy ez volt a problema?:))))) -
#3379 mivan