10072
  • cyrus #3418
    nekemnem
    csinálok neked
  • Kata
    mert így jobban tetszik :)
  • Kata
    np
  • Match
    ok, bocsi
  • cyrus #3414
    ménincsen logóad ?
  • Kata
    csak
  • Match
    fejet miért kellet cenzúrázni? :D
  • Kata
    ez most a kedvenc
  • glillu
    jájá:)
  • Bandee1987
    No, elmentem a dunakeszi ósenbe, hogy megvegyem a most olcsóbb adidas szörfgatyát(3990.-), de nem volt csak 2 db, asse az én méretemeben....Eladónőtől kérdem, hogy nincs -e mgé vhol ilyen gatya, erre asszongya, hogy ők 1 hónapban csak 1* kapnak szállítmányt az adidastól. Így kénytelen voltam beérni egy cactus clone szörfgatyával, de asse olyan rossz...
  • szando
    szentendreji?
  • Breki33
    nem megy arra
    mert elkapja a HÉV
    világos
  • joe69
    mivan??
  • glillu
    ojjajj akkor lehet nem megyek arra:))))) köszii:))
  • joe69
    épp ma mentem el 1 terranova bolt mellett, a blahától az astoria felé a jobb oldalon!Most épp valami féláras akció van!!
  • Breki33
    Olaszban meg még olcsóbbak
    persze tudni kell hol.
  • glillu
    hát asszem elfelejtettem irni:)
  • glillu
    sziasztok! látom érdekeseket irogattatok a plázákról:) meglepő Kata auchanos sztirja bár hát bizt-i őrök...
    mind1.
    az a lényeg h mos jöttem haza hirvátországból, és a topichoz kapcsolatos sztori igy annyi lenne h vettem egy szoknyát meg egy felsőt a terranovában:) képet sajna nem találtam róluk. A szoknya ilyen tök mini, és szines csikos a dereka, a szoknya része meg farmer ilyen rakott szoknya szerű. sztem álat. a pólón meg mustangok vannak:) azt nem is vettem hanem barátomtól kaptam, mer odavan a mustangokért.
    nah és az lenne a lényeg h pesten hol van terranova bolt? mondjuk az furcsa h horvátországban alapból olcsübbak voltak a cuccok mint itthon...
  • Bandee1987
    Igen? Nálam is volt probléma az sg-vel, de asszittem az én kapcsolatom szarakszik...
  • CSOCSO
    ja.. elobb valamiert nagyon gaz volt az sg
  • Kata
    nekem is elszállt egy postom a Humoros képekhez, de már nem veszem a fáradtságot még egyszer összelinkelgetni a képeket.
  • CSOCSO
    nah vegre... megenn jo az sg
  • Ams
    írd újra!
  • CSOCSO
    faxom irtam vagy 10 sort de semmi... a lenyeg hogy nem en voltam a hulye hanem a kiscsaj de mind1...
  • CSOCSO
    faxom irtam vagy 10 sort de semmi... a lenyeg hogy nem en voltam a hulye hanem a kiscsaj de mind1...
  • Bandee1987
    Jéééé, multiplex-et montam pláza helyett :). Mekkora egy állat vagyok
  • I.C.ram
    Pláza... pfejjj... kis tinimajmok bandázó helye. Főleg a Westend. Vannak sokkal kultúráltabb "plázák" is. Pl. Újudvar, vagy Budagyöngye, ahova, ha muszáj menni, nem undorral teszi azt az ember, hanem csak kényszerrel.
  • Bandee1987
    A multiplexek előnye, hogy ott van rendes légkondi, míg pl. az auchanben, csak a fagyasztott árúknál, és a tejtermékeknél meg a zöldségesrésznél lehet ilyen melegben megmaradni élve:). Emléxem eccer sógorral szállítottunk kenyeret az egyik auchanbe, és volt a rakodótér mellett ilyen joghurtoknak meg tejtermékeknek külön hűtőszoba. Jó volt oda bemenni abban a rohadt melegben (aznap volt vagy 35-40 fok)
  • Ams
    de jó a hárleeya!
  • Kata

NÉDDMÁ, DE HÜLYE HAJA VAN A SRÁCNAK!
  • Ams
    ööööö, én is ám:D

[csotts! jösz 1el!:D]
  • Kata
    Hm. Kár hogy ámérikában van...

:D
  • Kata
    Szerintem azért jó, mert egy helyen sokféle és nagy a választék, nem kell éhenhalnom, és kultúrált mellékhelyiségek vannak.
  • Ams
    mert úgy nézel ki mint egy nő erőszakoló kisiparos:DD
  • traXion
    Én is szeretem. :D Szerintem jó hely a Westend.. jó nagy, nincsenek olyan sokan általában, kellemes zene megy a háttérben... szóval semmi bajom nincs vele. :D
  • Kata
    Egen, én az vagyok. :D De ettől még nem arról volt szó, ki mit szeret. :)
  • traXion
    nem
    te plazacica vagy sazl.. :D
  • Kata
    Nincs semmi, jókat vigyorgok. :) Baje?
  • CSOCSO
    honnan talaltad ki hogy ez volt a problema?:)))))
  • traXion
    mivan