Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ööö...ezt most olvastam😊
Kata szégyelld magad..
mondtam már, hogy vizuális tipusú srác vaok...
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

[/cserf][/fülünyúl]
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
Ennyi erõvel nekünk a tanga is szorítani, vágni kellene, de szvsz kényelmesebb, mint a bugyogók. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
(megjegyezném, ha pl Kata, vagy glilu lenne a béka, talán lázba hozna az ötleted
)ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
(Springfield stb...) Téli nyári max 4000FT (polo vagy pulcsi)
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
B; a Puma táska szar
C; a Puma boxcipõ sux big time
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
gondolom a szervezet ugy gondolja hogy nagy igénybevételnek van kitéve az a rész/szõr ezért bekeményit, nem? szerintem igy logikus.
Mert az nem hiszem hogy aki genetikailag is gyenge szorunek szuletett, annak egész életében selymes pihe szálu lesz az arca....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(Nem kell rosszra gondolni, bár azt is

)
Nem kötekedni akarok, csak nem értem, és te, mint aki ebben járatos (diploma genetikából) gondoltam segíthetsz ebben.