10072
-
#3859 aha igen frankó...
amugy azóta a wbshop-ot túrom :D
az a gond, hogy miskolcon is csak egy bolt van ami árusít HeavyTools termékeket és az árakat tekintve piszkosul rátesznek :\
...és ezt szomorúan könyvelem el... -
cyrus #3858 ez begyere,... kár hogy van sapim... :( -
#3857 jó az összes, de most nézem netrtől sokkal jobban megéri?! rendelni, mert a felsők 3-4-5k ért vannak és nem 9-10-11 !!! :O -
cyrus #3856 kabátok, sapik jóak, meg az oldaltáska :D -
#3855 áhh köszi...
de már világos is, a Black Snow kft. által lehet magyarországon kapni az amugy eredeti osztrák?! terméket. -
#3854 http://www.heavytools.info -
#3853 necsináld már hogy magyar ! ez kamu :D esetleg a hímzés magyar, de a heavytools biztosan nem ! egy honlapot dobjatok már ! :D -
#3852 Az jó :D Én klubtag is vagyok :D -
Yoz #3851 A Heavy Toolst en is csak dicserni tudom
van egy kb. 6 eves pulcsim es meg mindig meg lehet nezni...es persze hordtam is rendszeresen mai napig is, ne ma szekrenyben allt...
A kinai cipo nallam felejtos, nekem pl fajt benne a labam ha tobbet gyalogoltam benne, mikor meg anya vette a cipot altalanosban...
Cipobe Nike, Adidas, Converse ami bejon, borcipobe olasz alt a kenyelemre meek... -
freegirl #3850 Kenvelo -
#3849 AWS taskámat még középsuli alatt vettem -
Mentol #3848 Csak megjegyzem: a Heavy Tools itthon talán kevéssé ismert, de jó minőségű, és jólkinéző cuccokat gyárt. Amúgy magyar cég... (barátnőm hímez a cuccokra)
Egyébként rajtam a kínai cipő ugyanannyi ideig bírta, mint a márkás, viszont töredék árért! -
#3847 en csak energie, aggressor, buffalo london ruhakat szoktam hordani. -
#3846 nekem ilyen kieg. dolgok tatonkában vannak.táska, övtáska, öv, sapka.mind qrva jó és garanciálisak :) -
#3845 nekem 3 éve van HeavyTools táskám és életem legjobb táskája és még le is volt árazva ;) -
#3844 vidéki vagyok, szal pesti boltok hidegen hagynak, csak akkornem ha látom valahol az árujukat :D -
#3843 Nem nagyon.Volt régen 1 kapucnis cipzáros felsőm.Elég jó volt.Valahol a 3. kerben van 1 bolt ahol azt lehet kapni. -
#3842 Meg a váci úton van 1 outlet részleg ahol olcsóbb cuccok vannak.Szal kifutott termékek meg 1 darabos cuccok.Van 1 nagyon jó tatonka felső csak kiba drága:)De megingottam(megint) végül otthagytam. -
#3841 ehh, az már felejtős ! :)
a HeavyTools-ról tudsz valami infót ? -
#3840 Akciós termékekre kell ráugrani:)Hannah most akciós, de csak télikabátok meg sígatyák vannak:( -
#3839 van Mountex, csak szörnyülködni szoktam az árakon ! -
#3838 Hol laksz?Ha van a közeledbe mountex akkor szerintem nézz ott körül, mert jó cuccok vannak, csak otthagyod a vagyonod:)Majd a tavasz/nyár-i cuccokat kell meglesni, de az még nem aktuális. -
#3837 Jaja, HeavyTools annyira nem outdoor, de nem is tudom hogy nevezzem. -
#3836 Columbiát tudom hogy minőségit nyomatnak, de már lassan elmegy a tél szerintem felesleges lenne beruházni :) -
#3835 Columbia cuccok minőségileg ált jók, és design-ban is jó szokott lenni, de nem olcsó.Volt 1 kord gatyám 14990 volt boltban(olcsóbban vettem):) de nagyon hamar szétment.Rafikinek sokkal jobb a kord gatyája.Vaan 3 is:)
Sherpávalem, Protest-el nem nagyon találkoztam.
Heavy tools szerintem nem outdoor márka.vagy az?
Én ezeket hordom.gatyák: Rafiki póló:rafiki, uax felsők:direct alpin, tatonka kabát:lafuma
Ezek jó cuccok bár a lafuma elég drága. -
#3834 esetleg valaki dobna infókat, vagy megosztaná velem tapasztalatait ? :D -
#3833 nekem mostanság a Outdoor-osabb viseletek jönnek be, mint pl.: Columbia, Sherpa vagy a Protest, HeavyTools -
#3832 bárhol! -
#3831 Hi
Lehet kicsit fura a kérdés,de=
Hol lehet Che Guevara-s polót venni?
Thx :) -
#3830 SPAM !!! -
#3829 akkor má ide is. -
#3828 ide is nyugi ! -
#3827 nyugi :D -
#3826 lacoste fiúk, Lacoste :) akárki akármit mond Lacoste fiúk,Lacoste :) -
#3825 attól h tereled a témát a tény, tény marad. különben csak olvasgattam.
de tudtommal nem tilos ide írni. -
#3824 most csak ezért néztél ide be? Tökjó. :D -
#3823 ez Neked kultúrált? gratulálok. -
OPM #3822 PULI a legjobb! karácsony előtt vettem párat belőle és imádom horadni! :) -
#3821 hát ettől kultúráltabban nem is lehetne :D -
#3820 Ő szót be, én csak megmagyaráztam neki a helyzetet. És még milyen kultúráltan!