10072
-
OPM #3939 jó, persze, tudom... -
#3938 végülis egy nyilvános fórumon beszélünk, nagyon kicsi az esélye hoogy elolvassák nem kell nekem terjeszteni -
cyrus #3937 ne tedd.... -
OPM #3936 jaja, mindenki mondja nekem is mekkora király, amikor hordom (pl most) :D
de aztán annyira ne reklámozd hogy honnan van, ha veszel, nem szeretném ha minden 2. emberen ilyet látnék! :P -
#3935 nem vagyok nagy foci drukker, de ezt is csak azért venném meg mert a hátán nem egy foci csapat neve van, hanem az hogy heavy tools -
#3934 váá Pulikat most nézem, tuti beszerzek egyet :P -
#3933 jól néz ki persze, csak pár nap alatt olyan piszkos lenne... nekem mindennapi haszálatra kell, itt lesz a nyár... meleg lesz... a belseje tuti 100 undorító lenne, kívülről meg... hozzá sem nyulhatna senki :D -
OPM #3932 pedig jól néz ki
mérnem jó a fehér? könnyen koszolódik? -
#3931 zsír nagyon... több termék van fent, de ezt meg nem nagyon értem...
baseball sapkát kerestem a városban erre itt lenne egy jó csak fehér
ehh -
OPM #3930 :D
most nézem, ott is lehet kapni ezt az "inget", 300zal drágább, de ha akarok még mást is onnan rendelni, lehet érdemesebb lenne 1 helyől...
a westendben meg mostmár a mammutban is van üzletük. mindenféle terméket forgalmaznak eddig 2 puli pólót vettem (nem netről) tőlük :) -
#3929 nem, még nincs meg, de ugysem egy helyen lakunk szal rendeld meg te is nyugodtan :D
ez mi ez a goKER ?! kezdőoldal teccik -
OPM #3928 egyébként nekem is ez (#3888) jön be, nagyon! neked már megvan?
meg még lehet rendelek még valami jó pulit a goker.hu-ról :D -
#3927 itt van egy kis help, ha valami nem kóser ! -
#3926 hát akkor XL-esbe mégsem kellene belevágni mert annak a válla és a deereka is jóvan nagyobb ! sztem mérd le mekkora vagy, addig keresek valami táblázatot ! -
OPM #3925 de honnan tudom hogy az adott ruhák mekkorák?
egyébként a legtöbb pólóm L-es, pedig nem vagyok alacsony, hogy finoman fogalmazzak :) -
#3924 őőő... izé... nalátod azt nemtudom... valszeg ott is kell lennie, de én csak szimplán lemérem magam, rászámolsz 1-2 centit, gondolva a mosás végett fellépő méretcsökkenésre! -
OPM #3923 htx
és őőő... izé... hol van ez a méret táblázat? a ht oldalán? nem igazán találom :( -
#3922 nézd meg az infoját...
hagyjad, inkább írkáljunk majd nemlátjuk :) -
#3921 Ennek a gyíketetőnek mi köze a márkás ruhákhoz? Szerintem törölhető. -
qisy #3920 Ha nagyon kis munkával nagyon sokat akarsz keresni akkor nem kell mást tenned mint megnézni ezt az oldalt és elolvasni!!!http://reportking.atw.hu Ha kérdésed van írj msn-en: [email protected]!!! Ne hagyjátok ki! -
qisy #3919 Ha nagyon kis munkával nagyon sokat akarsz keresni akkor nem kell mást tenned mint megnézni ezt az oldalt és elolvasni!!!http://reportking.atw.hu Ha kérdésed van írj msn-en: [email protected]!!! Ne hagyjátok ki! -
#3918 van sry, olvastam csak elfelejtettem válaszolni
szóval van egy méret táblázat linkelve, elvileg megméred magad, minden paramétert és akkor frankót küldenek... jön a levél hogy csomagod érkezett, széles mosollyal az arcodon elcsattogsz a postára, kicasheled, és máris tiéd álmaid felsője !
^.^ -
OPM #3917 postán küldik? és ha esetleg, vmiért mégse lenne jó a méret? :) -
OPM #3916 én még nem mertem netről ruhát rendelni.... de asszem most itt lesz az ideje, mert nem érek rá pestre mászkálni emiatt
ezek a HeavyTools-ok tényleg nem rosszak -
Cat #3915 A Quiksilver megvásárolja a Skis Rossignolt
A veszteséges francia sígyártó, a Skis Rossignol hozzájárul ahhoz, hogy 241 millió euróért felvásárolja az amerikai Quiksilver szörfgyártó - létrehozva a világ legnagyobb szabadidős ruházati és felszerelés gyártó társaságát.
A tenger és a hó egyesülése 134 fő leépítésével jár együtt a Rossignolnál, amely a március 31-vel befejeződő pénzügyi évre jelentős veszteséget jelez előre: a társaságot a csalódást keltő téli eladási eredmények mellett a kapacitásfelesleg és a dollár gyengesége is sújtotta.
A Quiksilver a Rossignol többségi részesedését az ellenőrző részvénycsomaggal rendelkező - a tőke 45 százalékát és a szavazati jogok 63 százalékát magénak tudó - Boix Vives családtól vásárolja meg; a vételárat készpénzben és részvényekben egyenlíti ki. Ezt követően részvényenként 19 dolláros árfolyamon ajánlatot tesz a többi részvény megvásárlására is; Összességében a Quiksilver 241 millió eurót fizet majd, és átvállalja a Rossignol 120 millió eurós adósságát is.
Az ajánlat a lehető legkisebb, 0,1 eurós prémiumot jelenti a cég hétfői záróárához képest; ugyanakkor már a megbeszélések híre hét éves csúcsra, 19,1 euróra emelte a Rossignol árfolyamát.
A Quiksilver szerint az üzlet révén 2006-tól lehet az eredmény növekedésére számítani; öt éven belül a jelenlegi 1,9 milliárd dollárról 2,8-3,4 milliárd dollárra emelkednek az új cég bevételei.
A Skis Rossignol a világ téli sport piacának vezetője: a Rossignol, a Look és a Dynastar márkákkal van jelen. A Quiksilver 1969-ben indult Ausztráliában - szörfnadrágok gyártásával. -
#3914 oké, nem fogom megmondani hogy vidéki vagyok :DDD -
#3913 okéoké, de akkorse mondd meg! :D -
#3912 ehh... nyugi, vidéki vagyok :D -
#3911 Ja ha nem Fullcap-et akkor meg ugyis gáz, szóval kínai pijac :DDD -
#3910 Ha normális (nem 2 emeletes szar amerikai) fullcap-et akarsz akkor Oakley van 5.500-ért Speed-ben, meg a Momparkban a bicós boltban. De olyat ne vegyél mert én fogok :D
Najo vehecc, de ne mondd meg! -
cyrus #3909 :DDDDD -
#3908 pont nézegetésből jövök ! találtam egy két frankó cuccot :D
ez nem volt közte :\ -
#3907 Gecijó :O
-
#3906 -
#3905 biztos -
#3904 -
#3903 simán, én vettem már :D -
#3902 Online hogy lehet már ruhát venni?
LOL -
#3901 -
#3900 boltban sokkal drágább... + 3-4k !