10072
  • OPM
    jó, persze, tudom...
  • PResident Evil
    végülis egy nyilvános fórumon beszélünk, nagyon kicsi az esélye hoogy elolvassák nem kell nekem terjeszteni
  • cyrus #3937
    ne tedd....
  • OPM
    jaja, mindenki mondja nekem is mekkora király, amikor hordom (pl most) :D
    de aztán annyira ne reklámozd hogy honnan van, ha veszel, nem szeretném ha minden 2. emberen ilyet látnék! :P
  • PResident Evil
    nem vagyok nagy foci drukker, de ezt is csak azért venném meg mert a hátán nem egy foci csapat neve van, hanem az hogy heavy tools
  • PResident Evil
    váá Pulikat most nézem, tuti beszerzek egyet :P
  • PResident Evil
    jól néz ki persze, csak pár nap alatt olyan piszkos lenne... nekem mindennapi haszálatra kell, itt lesz a nyár... meleg lesz... a belseje tuti 100 undorító lenne, kívülről meg... hozzá sem nyulhatna senki :D
  • OPM
    pedig jól néz ki
    mérnem jó a fehér? könnyen koszolódik?
  • PResident Evil
    zsír nagyon... több termék van fent, de ezt meg nem nagyon értem...

baseball sapkát kerestem a városban erre itt lenne egy jó csak fehér

ehh
  • OPM
    :D

most nézem, ott is lehet kapni ezt az "inget", 300zal drágább, de ha akarok még mást is onnan rendelni, lehet érdemesebb lenne 1 helyől...

a westendben meg mostmár a mammutban is van üzletük. mindenféle terméket forgalmaznak eddig 2 puli pólót vettem (nem netről) tőlük :)
  • PResident Evil
    nem, még nincs meg, de ugysem egy helyen lakunk szal rendeld meg te is nyugodtan :D

ez mi ez a goKER ?! kezdőoldal teccik
  • OPM
    egyébként nekem is ez (#3888) jön be, nagyon! neked már megvan?
    meg még lehet rendelek még valami jó pulit a goker.hu-ról :D
  • PResident Evil
    itt van egy kis help, ha valami nem kóser !
  • PResident Evil
    hát akkor XL-esbe mégsem kellene belevágni mert annak a válla és a deereka is jóvan nagyobb ! sztem mérd le mekkora vagy, addig keresek valami táblázatot !
  • OPM
    de honnan tudom hogy az adott ruhák mekkorák?

egyébként a legtöbb pólóm L-es, pedig nem vagyok alacsony, hogy finoman fogalmazzak :)
  • PResident Evil
    őőő... izé... nalátod azt nemtudom... valszeg ott is kell lennie, de én csak szimplán lemérem magam, rászámolsz 1-2 centit, gondolva a mosás végett fellépő méretcsökkenésre!
  • OPM
    htx
    és őőő... izé... hol van ez a méret táblázat? a ht oldalán? nem igazán találom :(
  • PResident Evil
    nézd meg az infoját...

hagyjad, inkább írkáljunk majd nemlátjuk :)
  • ghost cb
    Ennek a gyíketetőnek mi köze a márkás ruhákhoz? Szerintem törölhető.
  • qisy
    Ha nagyon kis munkával nagyon sokat akarsz keresni akkor nem kell mást tenned mint megnézni ezt az oldalt és elolvasni!!!http://reportking.atw.hu Ha kérdésed van írj msn-en: [email protected]!!! Ne hagyjátok ki!
  • qisy
    Ha nagyon kis munkával nagyon sokat akarsz keresni akkor nem kell mást tenned mint megnézni ezt az oldalt és elolvasni!!!http://reportking.atw.hu Ha kérdésed van írj msn-en: [email protected]!!! Ne hagyjátok ki!
  • PResident Evil
    van sry, olvastam csak elfelejtettem válaszolni

szóval van egy méret táblázat linkelve, elvileg megméred magad, minden paramétert és akkor frankót küldenek... jön a levél hogy csomagod érkezett, széles mosollyal az arcodon elcsattogsz a postára, kicasheled, és máris tiéd álmaid felsője !

^.^
  • OPM
    postán küldik? és ha esetleg, vmiért mégse lenne jó a méret? :)
  • OPM
    én még nem mertem netről ruhát rendelni.... de asszem most itt lesz az ideje, mert nem érek rá pestre mászkálni emiatt

ezek a HeavyTools-ok tényleg nem rosszak
  • Cat #3915
    A Quiksilver megvásárolja a Skis Rossignolt

A veszteséges francia sígyártó, a Skis Rossignol hozzájárul ahhoz, hogy 241 millió euróért felvásárolja az amerikai Quiksilver szörfgyártó - létrehozva a világ legnagyobb szabadidős ruházati és felszerelés gyártó társaságát.

A tenger és a hó egyesülése 134 fő leépítésével jár együtt a Rossignolnál, amely a március 31-vel befejeződő pénzügyi évre jelentős veszteséget jelez előre: a társaságot a csalódást keltő téli eladási eredmények mellett a kapacitásfelesleg és a dollár gyengesége is sújtotta.

A Quiksilver a Rossignol többségi részesedését az ellenőrző részvénycsomaggal rendelkező - a tőke 45 százalékát és a szavazati jogok 63 százalékát magénak tudó - Boix Vives családtól vásárolja meg; a vételárat készpénzben és részvényekben egyenlíti ki. Ezt követően részvényenként 19 dolláros árfolyamon ajánlatot tesz a többi részvény megvásárlására is; Összességében a Quiksilver 241 millió eurót fizet majd, és átvállalja a Rossignol 120 millió eurós adósságát is.

Az ajánlat a lehető legkisebb, 0,1 eurós prémiumot jelenti a cég hétfői záróárához képest; ugyanakkor már a megbeszélések híre hét éves csúcsra, 19,1 euróra emelte a Rossignol árfolyamát.

A Quiksilver szerint az üzlet révén 2006-tól lehet az eredmény növekedésére számítani; öt éven belül a jelenlegi 1,9 milliárd dollárról 2,8-3,4 milliárd dollárra emelkednek az új cég bevételei.

A Skis Rossignol a világ téli sport piacának vezetője: a Rossignol, a Look és a Dynastar márkákkal van jelen. A Quiksilver 1969-ben indult Ausztráliában - szörfnadrágok gyártásával.
  • PResident Evil
    oké, nem fogom megmondani hogy vidéki vagyok :DDD
  • ghost cb
    okéoké, de akkorse mondd meg! :D
  • PResident Evil
    ehh... nyugi, vidéki vagyok :D
  • ghost cb
    Ja ha nem Fullcap-et akkor meg ugyis gáz, szóval kínai pijac :DDD
  • ghost cb
    Ha normális (nem 2 emeletes szar amerikai) fullcap-et akarsz akkor Oakley van 5.500-ért Speed-ben, meg a Momparkban a bicós boltban. De olyat ne vegyél mert én fogok :D
    Najo vehecc, de ne mondd meg!
  • cyrus #3909
    :DDDDD
  • PResident Evil
    pont nézegetésből jövök ! találtam egy két frankó cuccot :D

ez nem volt közte :\
  • Glpetyus
    Gecijó :O

• Glpetyus
  • PResident Evil
    biztos
  • Glpetyus