Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
egyszerunek egyszeru.. tulontul is az... éppen ezért nem tolti be a funkcioját, csupán egy ékszer.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

glillu
nah ok nekem ez nem giccses mer egyszerû. én egy egyszerû órát szeretnék. nem érdekel mi a divat meg stb, egy tök egyszerû órát szeretnék. és ezt annak találtam. mer sztem jól néz ki. és nem azért kell mer divatos vagy bármi, hanem azért mert nincsen már másik. ennyi. 😊

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

ALCATELGOD
Én egy ideig egy drapp bársony Energie koptatott nadrágot akartam venni, majd mikor megláttam hogy mindenki ilyer hor inkább hagytam a fenébe. Most én egy fehér vászon 3/4-es nadrágban egy piros alapú fekete csikozású O'neil ing van rajtam ja meg egy stranpacsker:-))) Akaork még venni egy két polót meg egy fehér vászon nadrágot (valami kinai lehet de kúrvára tettszik!!!!) akaork venni és elég egy ideig. Majd ha lessz pénzem akkor veszsek kint Romániában 2000FT-ért puma cipõt (eredeti+papír). Mellesleg utálom ha az van rajtam min máson!!!! Ezért nem veszek Energie-t meg hasonlókat csak olyat amit máson nem nagyon lehet látni. PIACON meg fõleg nem vezsek Energie-t mert már két sarokkal arébb is az van az embereken:-))) Kedvenc márkáim a PR, O'NEIL, SANCRED, R-MAKS,SPRINGFIELD,MEG A NONAME CUCCOK!

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

ALCATELGOD
Ma voltam szétnézni és láttam egy-pár jó cumút.... PR ing 2400 Már meg is vettem majd megyek haverhoz és lekapatom magam benne jó??:-))) MAjd egy kis baráti unszolásra kimentem a piacra és ledöbbentem annyi sok hamisítvány volt mint égen a csillag (SAXOO,ENERGIE, DEVERGÓ stb..)

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

shaba23
kinemszarjale, hoyg mi jöttv divatba?
most megondom, hogy mi a véleményem, hiszen, most bevagyok ittasulva!!!
nemunalmas, hiszen függetlenül attól, hiogy mi a kedbvenc színem(barna/drapp) most pl full pirosban vagyok(najó, a zoknim derapp a a boxer meg kockás)
de ettõl függetlenül nem unalmas😊
igen, minden deszkás ilyen színben nyomja, de aztvedd figyelembe, hogy elúltram 25, és én 10 éve öltözöm így, nem most kezdtem...
szal... nemmtom ebbõl mit akartanm kihozni, de érti aki érti.....û
majd ha feléberettem megbánom amit írtam...remélem nem sértrettem meg senkit, mert részegen hajlamos vagyokp.)
Tikal
te szemszogedbol baromság, enyémbol nem az... kinek van igaza?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ugy érzem kicsit elfogult vagy az ora irányába, na mindegy, számomra egy nulla funkcioval rendelkezõ kis vacak, amit vmi idiota tervezett azal a céllal hogy ujat alkosson és eladja azoknak akik már nem tudják mire elbaszni a pénzuket (mert már rendes orájuk van, de ilyen még nincs)....pff...giccses

glillu
utálom amikor valaki valami förtelmes nagy baromságot állit. az ilyen butaságok nagyon fel tudnak dühiteni.

I.C.ram
Nyugi, nem bánt senki 😊
glillu
mi az h giccses???????????????? ez???????????? ez a teljesen egyszerû óra????????? azért teccik mert NEM GICCSES!!!!!!!!!!!! tök egyszerû. giccsparádé...komolyan mondom...tudod te h mirõl beszélsz????? megmutassam mi a giccses??????
na ezek azok, GICCSESEK:

I.C.ram
Ja a kérdés lemaradt 😊

Ti mit ajánlanátok?
I.C.ram
Most szeretnék egy új cipõt venni, mert a jelenlegi, már néhol kezd kicsit kikopni, fõleg a talpa.

Ilyenem van most:

Valami hasonlót szeretnék, tehát valami diszkrét "deszkásat". De sajnos újra divatba jött a csicsa.
Tikal
azért ennyire ne légy márkahû 😄DD

PAYNE
én világ életemben adidas párti voltam... most is adidas cipõm van, van pulcsim is gatyám is satöbbi...

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Kata
ezzel egyetértek. Ha meg csicsára vágyom, veszek fel karkötõt.

[/cserf][/fülünyúl]

Breki33
akartam mondani
egy óra legyen óra
Kata
Az ilyet már én sem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Tikal
most akkor karkoto vagy ora? nem birom az ilyen gics parádét 😄

Kata
Mert ezek inkább már ékszerek, nem kronográfok. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Breki33
csak az idõt nehéz leolvasni P
Hordtam régen kordbársony gatyákat, azt a vékonyabb csíkosat. Télen nagyon jó, sose fázik benne az ember. De tavasszal/nyáron gyilkos egy cucc😞

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

vmi papagájkereskedésben próbáld

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Shaman
zöld alapon fekete és lila pöttyös sárga csíkos atléta trikót keresnék... Hol lehet kapni?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Tikal
egyszer akartam bársony-t, még vagy 6 éve, e inkább mégse lett 😄

PResident Evil
nekem a bõ bársony gatyók jönek be 😄

Tikal
minden deszkás barna meg sotét szinekben virit....nem szeretem 😄

Tikal
az elég unalmas lehet 😄

HPt
és az mért baj h bõrszíja van? szerintem szép 😊

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

glillu
jaaaaaaj képzeljétek találtam olyasmi órát mint a gucci, csak nem 600000 ft-ért: ] csak az a baj, h bõrszija van...
szal ehhez hasonló volt csak ezüst szinûben:

glillu
még szerencse😉

shaba23
okkójó😊
nyugottak vagyunk😊
glillu
énisss 😄

shaba23
mennyugottam
glillu
hmmmmm.... 😊 ez mind szép és jó😉

shaba23
Jah és még annyit hozzáfûznék, hogy kedvenc színem ruházkodásilag a drapp és a barna árnyalatai
shaba23
hmm..
Szeretem a Fundango-t és a Quicksilver-t, cipõm általában valami szolidabb Vans (nem színes fûzõvel)
általánosságban lazább,lezserebb cuccokban 😊
(bár ma öltönyben töltöm a délutánt és az estét)

Kedvenc boltom a Dockyard Island...almondhatom, hogy az ott található ruhák 90%-a teccik😊
Farmernadrágom kb 10 éve nincs😊
ööö
asszem ennyi😊
glillu
jah szija😊

glillu
télleg...te milyen ruhákat hordasz?

shaba23
glillu
helyes😉

glillu
most a jeans clubban vannak ilyen j j. scott ingek 1500ért és sztem tökjól néznek ki. bár nemtom h neked milyenek teccenek...

shaba23
Asszem ebben a sztájlban nem todok segíteni😊
olyan boltokba, ahol vászonszerûségû halászgatyát kapni (vagy neadjisten báffálót) nem teszem be a lábamat😊
ALCATELGOD
Báfáló SUXX fõleg a szar Piaci hamisítványok EMAKS :-)))

ALCATELGOD
Mert múltor láttam egy jó kis kockás inget PR-tõl 2500FT volt a Sancred ingem meg akciózva volt 2200FT

ALCATELGOD
Ezt én halálkomolyan modtam:-)) Springfield Mátészalkén szerintem nincs, de Nyiregyen lehet hogy van ....

Mert most van 8 rugom és abbol szeretnék venni egy halász (vászon szerûségü) gatyát (megvan) és még egy inget ami jól megy hozzá (piros és vannak benne fekete csíkok stb..)

PResident Evil
ez a mai felhozatal !

shaba23
nemá...
elõbb DJ Ronesz, most meg báffáló
PResident Evil
húha... nemérdekel 😛

legalábbis régen ezt irta, de ujabban áttért a Bunker nevü csodára - az is ugyanilyen vastagtalpu izé

Shaman
pfffff :-)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.