Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
Tavaly is azért vettem inkább Converse cipõt, és nem bántam meg...
valami tipp?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

ezeknek a cuccoknak elb***ottul jo szinuk van, igazan nyiyhatna Ralph egy markaboltot Pesten is😊
Ilyenekbõl az oxbow-k voltak a legjobbak.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
eljen a hawaaii ing, nekem is van egy ilyesmi, csak fekete alapon
nekem hasonló van, csak kék-pirosban. bitangok ezek a galléros polók
ezek zsir cuccok nyarra!

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Mo-n van ilyen? Bár biztos nem ócsó...
amúgy ezek világmárkák
Conley´s
Hugo Boss
Tommy Hilfiger
Versace
Guess
Energie
Dolce&Gabbana
Én olaszban vettem ilyesmiket nyáron
én meg ing és dzseki mániás vagyok. muszáj szereznem egyet-kettõt...drááágaszágom