10072
-
#4139 Szja:)
És énis cipőt nézek:) Egyszerűen nem lehet belőle elég... Bár akkor már iylen szinten semmi másból se lehet elég... (nadrág, szoknya, póló, táska, táska,táska....) -
#4138 Láttam a főoldalon: glillu 2 új kép gondoltam megnézem de dobtam 1 hátast :) Sejtettem, hogy még látom ma ezt a 2 szépséget.:)Nekem nem tetszenek:(, de lehet biztos bennem van a hiba:), de örülök, hogy neked tetszik az enyém.:) -
#4137 Hi glillu !
Vans über !!! most én is cipőt nézek és megmaradok a Converse - Tisza - Vans vonalon ;)
kár hogy már Airwalk-ot nem gyártanak ! sajnos az enyém 7 éves, és szétszakadt :(( -
#4136 Sziasztok!
Jó rég irtam már ide:) Végigolvastam viszont ahozzászólásokat...
Nekem a Tisza cipő bejön, mert szerintem egyszerű és pont ezért jó. Sőt nekem Tiszából a cipőkön kivül még nagyon bejönnek a felsők is. Még nem vettem olyat, ugyhogy minőségüket nemtom, de sort keritek rá azthiszem hamarosa.
#4109: csak gratulálni tudok a választáshoz Nekem nagyon bejön. Volt abrátomnak lo-cutja volt, és az aztán birta a strapát. Egy év után vett egy globe-ot, aztán mikor kicsit ráunt akkor kitisztitotta az etniest és az megint istenien nézett ki, és még most is lehet viselni (pedig eltelt már vagy 3 év mióta megvette) Szal nálam lo-cut az nagyon bejön és kész. Sőt énis szerettem volna egy nőit, csak amibe beleszerettem azt nem lehetett sajnos magyarországon kapni Úgyhogy arról akkor lemondtam, most meg már nem igazán vennék olyat, bár még mindig bejön.
Nemrég vettem ezt a cipőt:
Szerintem édibéditündérbaba:) csak az elefántok miatt vettem meg ugyanis a rózsaszint nem szeertem annyira dehát annnnnnnnyira cukki. Nyárra ilyen rohangálós cipőnek tökéletesen megfelel mivel kényelmes, ari és tökjó Volt még többfajta slip-on edhát mindegyikben volt rózsaszin Mondjuk az volt, h elmentünk a mammutba csak megnézni h milyen, és ott nem volt a méretemben (37) de a csávó eltelefonált az összes boltba hogy van-e még valahol, és talált is egyet a duna plazaban és olllyan lelkesen segitett, hogy végül elmentünk megnézni, tökéletes volt és édes és meg is vettem azonnal:)
Eredetileg ebbe lettem szerelmes:
De ezt viszont már nem lehetett itthon kapni és nem volt időnk sajna elmenni ausztriába:( Ugyhogy maradt az etnies:) Na most ennyit igy röviden -
cyrus #4135 igen, mondjuk nekem sem jellemző hogy összemennek, igy belegondolva, még nem is volt rá példa :D
nézd meg a címkén hogy kell mosni őket ! -
#4134 Lehet rosszul mossa.Nekem 1ik pólóm sem ment még össze.Nem kínaiak, de van olyan is ami nem márkás és az se megy össze. -
cyrus #4133 figy, jobb helyeken vásárolva nem megy össze :D
itt most nem a replayt értem, hanem mittudomén nem a kinai piacos kategóriát.....
én pl most vettem egy Springfieldet, azon rajta van hogy mosás után max 3% méretcsökkenés. -
#4132 #4110, #4111, #4112: THX :) -
Kolbasz #4131 Ami nekem eddig bejött (tehát nem megy össze): Fundango, Heavy Tools és a Gildan polók (amikre Tomcat és a Vakondgyár is dolgozik. Vakondgyárnál azonban vigyázni kell, mert nyomnak Danube-ra is, ami szar. Szerintem. Szerintük meg jó. Bár még hozzátenném azt is, hogy korábban vettem két vélhetőleg Gildanra nyomott VGy pólót, amiből egyik összement, a másik nem. Mostanában megint bepróbálkozok eggyel és majd kiderül, hogy jó-e, avagy sem.) -
Gabyee #4130 igen ezzel a problémával én is szembesültem:(
amúgy nekem is van egy HT és az tényleg jó! -
Kolbasz #4129 Mellesleg mondjatok már nekem olyan márkát, amiből ha veszek egy polót, nem megy össze meg nem nyúlik ki. Mert már a faszom tele van, hogy az egész életem arról szól, hogy állandóan polót veszek és csak minden harmadik jó mosás után. Most bepipultam, vettem 5 rongyér egy Heavy Toolst, az jó. De nem hiszem el, hogy nem lehet olyan polót gyártani, ami nem megy össze mosásnál. Csak mielőtt összevarrják, ki kéne mosni azt a pamutot azt csá. -
Kolbasz #4128 Nekem is ilyen van. Ezeken a képeken jobban néz ki, mint a gyárin. -
praksi #4127 hipózott póló???? ammeg milyen??
natúr fekete, az a jó :) -
Gabyee #4126 ez sem olcsó az igaz -
Gabyee #4125 mi ez a sok retrós szar!mostanába ezek a lányos cuccok a divat??
kicsit buzisak ezek a cipők meg ruhák nem?
vagy nem
pitbulltépett koptatott farmer,mártenz doki,agyonhipózott póló -
#4124 nem mert O zebramintas szarsagokat szokott csinaltatni az meg nem jon be... nekem bocimintas kell ;D -
Phat Smoker #4123 hamá' márkás ruha...nekem régi vágyam egy Fred Perry meg egy Ralph Lauren pólóing..eccerűek és naccerűek (csak sajna elég drágák! ) -
Phat Smoker #4122 váááá...nekem is kell ilyen fölsőő..milyen márka ? -
#4121 hjajjjjajajjj D: -
cyrus #4120
talán ő tud segíteni :D -
#4119 lol :D -
#4118 marmint nem bocik vannak rajta hanem a foltok :D -
#4117 fekete alapon feher vagy feher alapon fekete bocimintas inget hol lehetne venni ? :D lehet hogy hulyen hangzik de mar evek ota ilyet kergetek -
#4116 Jamaicás?? mindenkinek olyan van ha mlész az utcána tuti 5 ember olyanba jön veled szembe -
#4115 Nekem egy Smog pulcsim van a New Yorkerből, január körül vettük, ilyen szürkes-meg fekete és Rebel felirat van rajta :)
Amiket tegnap vettünk azok közül a nadrág bone.ny, a többi meg fishbone aszzem.
Ja és bírom a zenéket a New Yorkerben :D
Kenvelot én is nagyon csípem :D Klubtag is vagyok, van pár hosszú/rövid ujjú pólóm, nadrágom meg farmerem tőlük. De tegnap nem nagyon találtam jó cuccokat :( Pedig most olyan akció van, hogyha vásárolsz 18 000 ft értékben akkor 9000-ft-től kell fizetned. Csak kár, hogy a farmer termékekre nem érvényes az akció. -
cyrus #4114 itiz newyorkert nemnagyon szeressem, nekem az túl diszkós ott a smog cuccokkal az élen :(
de kenvelo beszteszteszt :D
meg woodoo -
#4113 Én tegnap Árkádban voltam, azon belül New Yorkerben vettem egy 3/4-es fehér nadrágot, rohadt kényelmes, majd ha jön a nagyon meleg idő baromi hasznos lesz. Aztán egy pulcsit ilyen Jamaica feliratúsat, egy barna pólót, és egy narancssárga, a hátán egy mintás inget. Ja meg a Heavy Tools boltban két pár zoknit :D
Kenveloban most nem láttam semmi jót, pedig szoktak jó cuccok lenni. -
#4112 Klassz a cipő, a kép meg: -
#4111 cooool!!!! -
#4110 ehh..ehh!!! kurvajó a cipő és a kép is odabasz ! -
#4109 Megvettem a cipőt és csináltam 1 reklám-oz is nekije:)
-
#4108 thönksz -
#4107 HBD Amse !!! -
#4106 Nekem is barna van, szerintem még a sötétkék néz ki nagyon jól. -
#4105 okok, fekete -
cyrus #4104 piros nájóak..... barna beszteszt ofkorz de fekete is joak, meg sötétzöldek azisnagyon -
#4103 ^^
[piroson gondolkozik] -
cyrus #4102 nekembarna van htx :D -
#4101 jaja, mindjárt indulunk :D
meg én veszek egy fekete Eastpak övtáskát ! -
Mentek Bobbival szemüvegért?