Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak sport rövid nadrág meg szörfös...
pedig én pont veszprémben vettem a fehér farmerom
Olaszban meg olyan nadrágot amibõl vizzel mosható különleges anyag.
És tök jók neis hallgas rá. P
Most sörrel öblögetek, szvsz
Világosítsatok felll...
Légyszíves fejtsd ki nekem bõvebben az aggodalmadat...

Új Strandpacskert keresek Annyi kikötéssel hogy lehetõleg 5-6 ezer Ft-be kerüljün és NEM mûbõr legyen
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
a GAP meg jo dolgokat csinal, es olcso!

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

de semmi fikázási szándk nem volt bennem
ilyenem van 😊 (még a zoknim is 😄 )

en 1 olyan fenti tulaja vagyok es meg nem sok emberen lattam, de mar kezd szethullani kb fel ev utan