10072
-
#4179 jaja, de miet ? meg hol lehet venni vmi fasza egyedit ? nem esett le valahonnan vmi fasza címkéd? :Ð -
Taibi #4178 -
#4177 Nem tom.Hova raknád?Én max valami picit raknék az egyik szár végére. -
#4176 nem korn-osra vagy slipknot-osra gondoltam D: -
#4175 hát... mittom én.. tudsz ajánlani valami jó felvarrót ? -
#4174 Mivel?De ha rondít rajta akkor ne. -
#4173 vmi felvarróval szted elcsúfítsam ? -
#4172 Nekem is csupa magyar gatyám van, de azt pilismaróton varják és Rafiki-ként árulják:) -
#4171 jóhát, nem aludtam tegnap óta, alig /nem/ látok vmit... de örülök a gatyómnak :D Made in Hungary -
#4170 :Ð Akkor jóvan.Tényleg nem vagy a toppon ma.MOndjuk én sem:P olyanokat írok, hogy csak röhögök magamon.Meg ma már vagy 20x megnéztem glillu hello kitty-s felsőjét.Nagyon lol:D -
#4169 jah, sry ez vászon :D -
#4168 Ez kord?1ébként jó csak nekem vászonnak tűnik. -
#4167 hát ebből se derül ki hogy rövidgatya, de ennyire tellett most tőlem :D [fotózás terén]
^.^ -
#4166 én nem is aludtam -
#4165 Én se nagyon.Nem ittam sokad, de nagyon keveset aludtam. -
#4164 hátö pill...
most még nem vagyok képben tegnap óta -
#4163 Képet!Thx -
#4162 némi öröm az életemben: elkészült a rövidgatyám... vettem cord anyagot 2k-érrt, varónő, megcsinálta frankón (aki a nagyim szal pusszantás érte nagyikámnak)... és hát a "krém-bézs" színt én válaszottam ^.^ -
#4161 Tisza felsokkel az abaj, hogy sajnos sokszor designert nem vettek fel... draga, de sokszor azonkivul h lecsokkentettek a csikok szamat, semmi uj nincs bennuk, es a szinuk is ronda -
#4160 és táska.. :9 -
#4159 Hello Kitty-s felső rulz!;) -
#4158 hehehe hihi:) Elárulom ott egy zara cipő volt rajtam asszem:] Az egyetlen normális a trf tavalyi kollekciojából:D -
#4157 Látta az újat, de a cipőd nem látszik.;P -
#4156 :)hát készüljön!:) -
#4155 nahát ha maj készül oan akkor berakok:) -
#4154 htxvm, majd más cuccal ! :DDD -
#4153 jaa....akkor nem fáradok :) -
#4152 áhh... kedden már nekem is lesz ^.^ -
#4151 Míg leér?Szvsz 2-3 nap, de ha belefér 1 nagy sérülésmentes borítékba akkor lehet még gyorsabb.Ha tényleg kell elmegyek kedden venni. -
#4150 blú -
#4149 az hány nap ? :O -
#4148 grr, ne ingerelj :D -
#4147 :}:}Berakhatnál magadról vmi képet amin utcai ruhában vagy, mert nem hittem volna, hogy így öltözködsz és kiváncsi vagyok.:) -
#4146 A táskám az iene. Sztem annyira szép ez a szín:)
-
#4145 Multkor mentem az utcán, szembejött egy csaj, és végig amig el nem ment mellettem a cipőm nézte lol volt enyhén.... -
#4144 Bazzeg veszek neked és feladom utánvéttel postán. -
#4143 nekem már van olyan 2 éve szimpla fekete mert akkor még nem volta olyan sokféle szinűek aztán maradtam annál. Barnán még anno gondolkodtam de nemmmmm... jah meg van egy tökszép kék, amilyen a táskám is:))) -
#4142 Az tuti! -
#4141 ÖVTÁSKA !!!
[tegnap nem kapott fekete Eastpak-et] -
#4140 Hát még nem nagyon volt olyan fiú aki azt mondta rá h tetszik neki (kivéve a barátomat aki rábeszélt) De mindenki észreveszi legalább :DDDDDD