10072
-
#4099 hehhe:)) -
#4098 Amse, holnap megyünk a Mountexbe -
szando #4097 kösz végre valaki mellettem :))
nekem speciel nagyon tetszik, és bár nem akarok mentegetőzni, de élőben sokkal jobban néz ki.
amúgy lehet hogy ezzel nem értetek egyet de ha én márkás cuccot veszek akkor nem csak egy cipőt veszek, hanem megelégedettséget is, na meg azt, hogy jól érzem magam benne, mivel tudom, hogy jól néz ki. ha egy Aolite vagy 4 csíkos adidas cipőt kéne viselnem abban annyira kényelmetlenül érezném magam, hogy legszívesebben kiszaladnék a világból.. -
#4096 Nekem is ilyenem van, és tökre bejön.
Aki meg irigykedik rád, az bekaphatja :) -
#4095 Jó ezért én se.
Én amúgy se hordok ilyen fajta,fazonú cipőket.
Nekem van 3 pár Airstep márkájú cipőm,azok kb. 20K-ba kerülnek/db.De azok még 10 év múlva cipők lesznek. (nálam)
Meg van 2 edzőcipőm,de az csak sporthoz,meg max el a boltba.
^.^ -
#4094 3k nem sok egy cipőért 16k meg... attól függ. egy ilyenért (#4078) nem adnék annyit. -
#4093 NEmigaz.Ami nekem volt ált.isk.-ben,nem találtam -
#4092 dehogyis van vagy 5-6 féle, különben is csak azokat gyártják amiket régen is -
#4091 16 K egyáltalán nem sok egy cipőért. -
#4090 Martens/Camel mondjuk pont nem, arra azt mondom hogy még tűrhető azok 2-3 év múlva si cipők még ugyanezt 1 Nike/Adidas/stb tuti nem bírja ki. -
#4089 Iszonyat sztem :I
Megnéztem honlapját....gyakorlatilag 2 fazonból áll az egész kollekció (434234 szinben) -
#4088 nincs márka kedvenc olyat veszek, ami jó is meg olcsó is. inkább tíz kínai cipőt veszek egy drágább cipő árából. egy akármilyen camel vagy mittomén milyen úgyse néz már ki tíz év múlva jól mégha nem is szakad szét akkor se.
most néztem az adidas boltba, egy sima bemelegítő alsó/felső+cipő kb 60-70e ft lenne ráadásul az is elég szarul nézett ki. nem tudom mit tudnak, milyen anyagból vannak, lehet hogy hat nyelven ébreszt, hónap végén kölcsönad és a szájával csinálja, de meg nem venném akkor se, ha kétmilliót keresnék másodpercenként. :) -
#4087 ízlések és pofonok de a buffalóékkal egyetértek... már csak a te ízlésedte vagyok kíváncsi ! milyet viselsz te ? -
#4086 tőlem aztán éhendögölhetnek buffalóék amennyit én ilyet vásárolok.
nem mintha nem szeretnék 16ezret cipőre költeni, de ha tehetném se ilyen okádékot vennék. ettől a fiatalos trenditől meg hupililát hányok. annál királyabb minél ocsmányabb. nem igazán terheli le a divattervezőket ezeknek a megtervezése. ezért még csak meg se kell dolgozniuk a pénzükért, mindössze össze kell kapálniuk egy két elvetemült virágevőkorszakból származó csiricsáré szart és jó drágán eladják. a sok hülye meg veszi. grat! -
#4085 oké, te vigyed csak buffaloba a szemetet :D -
#4084 vki miért sznob ha egy fostalicska cipőt vesz 16e ft-ért amibe én még a szemetet se vinném le? nem értem... inkább csak hülye... -
#4083 sose volt ez a vélekedés csak szerencsétlen gyerek már nem tud mibe belekötni :D -
szando #4082 ja ha csak azért akkor ok :)) azt hittem ez egy ilyen általános vélekedés, bár én nem tapasztalom se itt pesten se máshol. -
#4081 mert a másik topicba azt írta gyerek
[ő se képes felfogni miért] -
szando #4080 de mondd már meg hogy MIÉRT sznob??
16e Ft volt, még nem is drága, miaf*sztól sznob? :DD -
én is Tiszát veszek [SZNOB] vagy megint Converse-t :) vagy egy szandált inkább :) -
szando #4078 Új cipőm
(bocs, lusta voltam levágni róla a dobozt)
-
#4077 aha, nem csak ide írt, de már megbeszéltük. -
#4076 juuúúúj ezért 3at???:o -
#4075 prézli törölgeti a hozzászolásokat -
#4074 LOÁL ha a hőzás húzást jelent mer nemtom ki a magasabb csak a hasamra ütötem, de ez látom szíven talált na ideje aludni csáss -
#4073 sosem nézegetem. még magamat sem.
de szerintem nem magasabb csak én sosem hőzom ki magam. NA EZ A LOÁL !
bye -
#4072 Azér mer mindíg csak magadat nézegeted a fórumozók képeinél^^ na erre mérnem mondod azt, hogy LOÁL?? Ez most pedig megérdemelte volna:)
Szeintem magasabb:o -
#4071 [nem is tutta hogy Amse-rol vannak képek :O]
nem is nagyobb nálam :O -
#4070 ázisjó!!! -
#4069 most whúúúúú de te kissebb vagy nála így az írásodból meg a képekből saccolva de majd megoldjuk, kapsz e-helyett tiszacipőt -
#4068 lál, azt add Amse-nak -
#4067 ne tedd ezt velem a tiedet máá megvettem, -
#4066 izé, kéket! :D -
#4065 offkorz nektek kész örömömre szolgál ruhát venni, pláne ha a szülinapotokra
ide a címetekkel -
#4064 hát kábé :D -
#4063 Inkább lepj meg te minket.Thx :) -
#4062 akkor lepjétek meg 1mást ezekkel -
#4061 bezony jó. olyan van -
#4060 18. ;)