Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
azért ne szólj le senkit itt 😄

tök mindegy mikortól tanulsz általánoisban, ióüta beszélsz 8 nyelven....
attól még egy fasz maradsz...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

glillu
hát felidegesitett ez a kis fasz 😄

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Ruffi
Hugo Boss - van dark blue van a legujabb kerek és volt a régebbi (nem a zöld, annál ujabb) csak sajna kifogyott...
Tommy Hilfiger
anyémát szivesen összeírom... csak az a baj hogy lerohad a kezem ha leírom.. saccra lehet neki vagy 20-30...

A legelsö komment!Egyenlõ jogok nemde??? Ezt szajkózza mindenki!Másnak lehet nekem is

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Ruffi
PIllanat és másolom a kommentet!

Ruffi
Hát eddigi kommentjeid alapján biztosan állíthatom hogy nálad okosabb és értelmesebb vagyok!Mi sem bizonyitja jobban, hogy én 5 év 5 hónaposan mentem általános iskolában ugyanis én 3 éves koromban a 3 évvel idösebb növéremmel tanultam meg irni olvasni!Téged sztem 8 éves korodba rugdostak valahogy el Vmelyik Kisegitöbe!Arról nem is beszélve h 3 éves korom óta Apukámmal angolul beszélek te annyi idösen örültél ha eljtottál a bili-ig tiszta pelenkával, fater!Nem a kor határozza meg az értelmet!De persze magyarázhatok én neked!Mindneki Glillu-nak születik csak vki oktatásban részesül!

Match
"ekkora kis pöcs istenem"
ez deszép kijelentés 😄DDDD

Match
nah, annak a hozzászólásnak add meg a számát...
majd akkor elhiszem...

az ilyen gazdag seggfejek elõbb vagy utóbb mindig kapnak itt lebaszást ha arcoskodnak...

vedd észre hoyg hülye vagy...
csocsonál már beszívtad a négerekkel/amcsikkal....
nem volt elég?

nembaj...szólj anyicinak hoyg vegyen egy szervert az SG-nek, akkor majd ki leszel tüntetve és mindenki szeretni, és isteníteni fog...

glillu
nem csak ez a baj, hanem én ennél akadtam ki. már gondolkodtam rajta h irjak mer akkora fasságokat montál itt. de eddig nem irtam mer mondom többiek úgyis mondják neked rendesen. de nem birtam tovább. ekkora kis pöcs istenem.

glillu
azabaj h téged sztem eddig senki kommentje nem érdekelt : ] nemtudom h minek irogacc ide, mikor eddig egy kérdésre nem válaszoltál bazze!!!! nem beszed észre h kérdeznek is tõled. mindenkit leoltasz h mekkora egy fasz és nem tud semmit mert te a 15 ÉVEDDEL jobban tudsz mindent mint bárki más. de mos komolyan ezt h képzeled? egy dolgot se tudtál eddig megindokolni. csak osztod itt az észt, amit mondjuk becsülök benned mer neked sincs belõle sok, és ráadásul hülyeségeket hordasz össze. az h otthon kinyalják fényesre a seggedet nem azt jelenti h maj mindenki behódol itt is neked. mi MEGMONDJUK NEKED A VÉLEMÉNYÜNKET! de neked ilyeneket kár is magyarázni mer nem veszi be a kis buta fejed. anyád azt oltotta beléd h "ne izgulj kicsim ha valami rosszat mondanak itt egy ötezres majd elhallgatnak" . de fogd fel h a világ nem biztos h csak igy mûködik. de mos fogadjunk valami olat fogsz mondani h én semmit se értek meg buta vagyok és téged amúgy se érdekel a kommentem mert te mindent jobban tudsz mer te ollllllyan okos vagy. 15 évesen. én meg szépen arra is válaszolni fogok mert úgy gondolom h többet tudok mint te. és én nem szólok bele olyanba amihez nem értek. ezt megtanulhatnád már te is.

Ruffi
persze h igaza van hát hogyne!Vmi nem tetszik neki nem ir be!Ütik h mindenképp irnia kell?Amugy legelsö kommentek közt a parfümös topicba is hasonlot irt egy forumozo akire vonatkozik ugyis tudja ki az!
"Hát anyámnak legalább 20 márkás parfüme van ha leirnám lerohadna a kezem" Vagy vmi hasonlo stilus!Másnak lehet nekem nem? Vagy akko mos mi van?

Match
pedig igaza van....

Ruffi
Figyelj...én meg az ilyen pattogos barmokat utálom!Mos komolyan azt hitted h vmliyen szinten is érdekelni fog a kommented?Nyugodjá

glillu
"drága anyukám dolgozott meg érte, aki mellesleg orvos!"
akkor minek emlited meg? kit érdekel? ez a márkás ruhák topic nem a "h dicsekedjünk el azzal h milyen aranyfaszúak vagyunk mer mindent megkapunk amit csak akarunk úgy h semmit se kell tennünk érte mer az anyám gazdag és én simán villoghatok azzal a pénzzel amit õ keres meg igaz nekem semmi közöm hozzá" topic. jaj de utálom az ilyeneket.

Ruffi
Én nem emeltem ki nem tom mit néztél!De biztos h neked van igazad!

vagizok mán én is :-)))
van egy Levi's farmerom, kb. 400 ft volt egy turkálóban :-DD

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

glillu
és mit számit h orvos?????? minek emeled ki??????

The Garrett
" drága farmeromért 15 évesen... "

nemszóltma csókolom

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
LOAL😊
shaba23
na jó, a Public Enemy-vel jóvátetted a hibáidat😊

megyek és elásom a 27k-s quicksilver ingeimet...😞 az nem elég drága ebbe a topikba😊 (bár én kerestem meg a rávalót)
CSOCSO
Ruffi
Ja amugy Jacksont azt én is nagyon szeretem!!
Majdnem kivétel nélkül minden számát!

Ruffi
Na itt vok cak nem minden idömet töltöm itt a forumon mint ti!
Azért a lényegesen drága farmeromért 15 évesen nem igen tudnék megdolgozni édes drága anyukám dolgozott meg érte, aki mellesleg orvos!
igényes rap zene:föleg ug!keith, scruball,public enemyt is szeretem, meg jedit is!

CSOCSO
olyan van??? nahjo en nem nyilvanitok velemenyt.... nem a stilusom a rap... mondjuk eminemet meg tudom hallgatni ha megy valami klipp a tv ben..de magaban azt se nagyon...
The Garrett
Ruffi még mindig várjuk mi a szerinted igényes rápzene.

CSOCSO
zenei izlesemrol annyit hogy 6-7 eves korom ota Jackson rajongo vagyok ami egy ido utan elmult de par eve megint visszajott es kurvajo hallgatni a regi szamait.. persze nem hallgatom naponta.. sooot elofordul hogy 1-2 hetig nem hallgatok jackson zeneket.. de neha ram jon es akkor egymas utan....
amugy meg trance... nem az olyan love parade-s tucc tucc re gondolok.. hanem a dallamosabb zenekre...
plusz szeretem a lassu zeneket ( gladiator film zeneje, lotr film zeneje... ambientek....)
CSOCSO
ha vagizni akarunk szolok hogy 300 ezres a borkabatom...
(sajnos nemtom milyen allatbol van, nem emlexem.. olyan mintha velur bor lenne de nem teljesen olyan) szal errol ennyit es be is fejezhetjuk a vagizast... azhem egy 80 ezres kabat is olyan amit nem mindenki engedhet meg maganak..

50 cent??? kit erdekel az 50 cent?? meg az egesz rap eloado giganterium?
Csacsi
Te figy és meséld el nekem, hogy mennyit dolgoztál azért a lényegesen drágább farmerodért?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ruffi
A kabátom o'Neill és nem májk shabanak irom vagy nem tom ki irta h májk!farmerér 20 nevetséges...van ennél lényegesen drágább farmerom de sztem mos nem az ár számit ti hoztátok fel a 80ér börkabát!
Csocso te east-es vagy? Kiket hallgatsz monnd már meg 50 centet ugorjuk át..

The Garrett
mács átszaladjak a digit. foto. aparattal? 😊

CSOCSO
hmm... mostmar azert is kell az a kep!😊
The Garrett
ha oldalra fordítod e betû😊

Match
olyanmint britni speares (súlyban), csak teljesen máshgy néz ki 😊
megfelelõ mennyiségû pia után jöhetne 😊

CSOCSO
egyaltalan jol nez ki?
Match
peched van csocso, de nem találom a képet...majd jobban szétnézek valamikor.

CSOCSO
ezek nem west et mutatnak?? geci arulok!
CSOCSO
😊))))))))))))
The Garrett
hehe mostmá bejött a bruszli kép is

CSOCSO
legyen erre
jah ez biztos ilyen ísszájdos kép lehet amit nemtölt be a wessájdos modem 😄

písz 😄

amugy a muchas senoritasék visznek mindent 😄

koszontem.

Match
ööööö tavaly elõtti inkább...

CSOCSO
nekem minden link jo.. nalad van a gubanc
Match
tavalyi van valamerre 😄D

ahhan!

-the invisible-

Match
ezt nekem? 😄

CSOCSO
nem eleg elrettento pelda ez a banda?? 😊
hahh az ISSZAJD nak csak piros X re tellik? 😄

boo 😊

koszontem.

CSOCSO
velem vannak a muchos szenyoritak ugyhogy isszajd !
ez mér ísszájd?

-the invisible-

CSOCSO
CSOCSO
ISSZAJD!!!